Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λογικές μεσαίωνα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ δηλαδη τωρα δεν συμφωνεις μαζι μου? Μπορεις να μας εξηγησεις για ποιο λογο οι 7 στις 10 γυναικες δεν κανουν σχεδον ποτε σεξ

εγω βασικα αμα ήμουν σεβαλιε θα σου έριχνα ενα ωραιο μιουτάρισμα για καμια βδομάδα γιατι πραγματικα έχεις σπάσει στο τρολάρισμα εδω μεσα. Ολο σαχλαμαρας γράφεις. Πιστευω οτι το κάνεις επιτηδες δε γινεται κάποιος να γράφει τοσες σαχλαμάρες ειναι αδυνατο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εγω βασικα αμα ήμουν σεβαλιε θα σου έριχνα ενα ωραιο μιουτάρισμα για καμια βδομάδα γιατι πραγματικα έχεις σπάσει στο τρολάρισμα εδω μεσα. Ολο σαχλαμαρας γράφεις. Πιστευω οτι το κάνεις επιτηδες δε γινεται κάποιος να γράφει τοσες σαχλαμάρες ειναι αδυνατο
δεν μου απαντησες ομως για ποιο λογο σχεδον ολες οι ελληνιδες δεν κανουν ποτε σεξ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν απανταω σε σαχλαμάρες.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
σκεψου μονο αυτο.οτι οι 7στις 10 ελληνιδες δεν κανουν σχεδον ποτε σεξ.αυτο τα λεει ολα

My brother in brothels. Σκέψου ότι αυτό λέει μόνο το 50%.
Μία άλλη ανάγνωση του παραπάνω στατιστικού από την πλευρά των Ελλεϊνίδων (το άλλο 50% δλδ), λέει ότι οι Έλληνες φταίνε για αυτό λόγω μειωμένης libido, εξού οι αγαμισιές τους, και απόδειξη προς αυτό η μειωμένη κίνηση στα φωτάκια.

Τα σέβη μου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μα δεν ειναι σαχλαμαρες .υπαρχουν ερευνες που τα λενε αυτα

Εγω προτιμω το 30% και δεν με ενδιαφερει τι κανει το 70 που λες. Δεν θα πάω να ψάξω να βρω γιατι η βλαμένη ειναι βλαμένη θα την προσπεράσω και θα αναζητήσω μια νορμαλ κοπελα. Δυσκολο? ειναι πολυ δυσκολο να το καταλαβεις? δεν ειναι επιστημη.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εγω προτιμω το 30% και δεν με ενδιαφερει τι κανει το 70 που λες. Δεν θα πάω να ψάξω να βρω γιατι η βλαμένη ειναι βλαμένη θα την προσπεράσω και θα αναζητήσω μια νορμαλ κοπελα. Δυσκολο? ειναι πολυ δυσκολο να το καταλαβεις? δεν ειναι επιστημη.
μπορει αραγε αυτο το 10 με 20% να καλυψει τις αναγκες ολων των αντρων?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
e][quote author=link=topic=24607.msg6178791#msg6178791 date=1427143986]
Αυτα που γραφω εδω μεσα τα κάνω και στη πραξη.Η αληθεια ειναι οτι εσυ εισαι συμφεροντολογος και πας να τα φορτωσεις στις γυναικες και η αποδειξη ειναι οτι σκέφτεσαι ετσι.

[/quote]
Αλλα ντ αλλων!!
:jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπορει αραγε αυτο το 10 με 20% να καλυψει τις αναγκες ολων των αντρων?

Δε χρειάζεται αλλωστε βλεπεις κάποιοι ειναι γκέυ κάποιοι άλλοι θέλουν μονο μπουρδελα οποτε το 30% που λες εσυ και καλα στο τέλος θα εξισωθει. Απο το 100% των αντρων οι 30% θα ειναι γκευ οι αλλοι 40% θα έχουνβ τρελα με τα μπουρδελα οποτε μια χαρα ειμαστε. Αστους καλυτερα λιγοτερος ανταγωνισμος  :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
:s&m_2:

Όλες οι συζητήσεις φίλε μου καπελώνονται στο τέλος από το τί θέλεις ΕΣΥ για εσένα, το παρατήρησες;

Νορμάλ κοπέλα εδώ μέσα δεν θα βρεις πάντως, με την έννοια ότι όλο άνδρες συχνάζουν εδώ μέσα, συμφωνείς;

Άρα είναι πιο δύσκολο από ό,τι πιστεύεις, στην βάση που το θέτεις, φιλικά πάντα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:s&m_2:
Όλες οι συζητήσεις φίλε μου καπελώνονται στο τέλος από το τί θέλεις ΕΣΥ για εσένα, το παρατήρησες;

Νορμάλ κοπέλα εδώ μέσα δεν θα βρεις πάντως, με την έννοια ότι όλο άνδρες συχνάζουν εδώ μέσα, συμφωνείς;

Άρα είναι πιο δύσκολο από ό,τι πιστεύεις, στην βάση που το θέτεις, φιλικά πάντα.

Μα δεν ψάχνω απο εδω μεσα γκομενα εγω. Τοσες επιλογές εχω απεξω. Αφου σκεψου μια βγηκαμε και μετα δεν ξαναβγηκαμε επειδη δεν προλαβαινω  :2funny: :2funny: έχω αλλη μια. Πριν κατι μέρες ειχα πει οτι βγαινω με 2 και καποιος μου ειχε πει χωσου και στις 2 ε δε γινεται αυτο. Εχω τη δουλεια εχω διαβάσματα εχω γυμναστηρια κτλπ που χρονος μακαρι να μπορουσα και τις 2. Και εσυ μου λες τωρα να φορτωθω και αλλη απο εδω μεσα  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι πολυ ευκολο να βγεις με μια γυναικα που εμφανισιακα ειναι στο 7 στα 10. Ειναι καλη δηλαδη απο εκει και περα οκ το δεχομαι οτι μπορει να δυσκολέψει να βγεις δηλαδη με μοντελο. Αλλα ειναι απιστευτα ευκολο να έχεις γκομενα σημερα και οποιος λεει το αντιθετο για ελλεινιδες και αλλες τετοιες σαχλαμαρες ειναι καμενος εντελως.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Μα δεν ψάχνω απο εδω μεσα γκομενα εγω. Τοσες επιλογές εχω απεξω. Αφου σκεψου μια βγηκαμε και μετα δεν ξαναβγηκαμε επειδη δεν προλαβαινω  :2funny: :2funny: έχω αλλη μια. Πριν κατι μέρες ειχα πει οτι βγαινω με 2 και καποιος μου ειχε πει χωσου και στις 2 ε δε γινεται αυτο. Εχω τη δουλεια εχω διαβάσματα εχω γυμναστηρια κτλπ που χρονος μακαρι να μπορουσα και τις 2. Και εσυ μου λες τωρα να φορτωθω και αλλη απο εδω μεσα  :2funny:

Γκόμενες, βόλτες, δουλειά, διαβάσματα, 6 packs, Μπου κομ....
Πότε τα προλαβαίνεις όλα ρε θηρίο;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
My brother in brothels. Σκέψου ότι αυτό λέει μόνο το 50%.
Μία άλλη ανάγνωση του παραπάνω στατιστικού από την πλευρά των Ελλεϊνίδων (το άλλο 50% δλδ), λέει ότι οι Έλληνες φταίνε για αυτό λόγω μειωμένης libido, εξού οι αγαμισιές τους, και απόδειξη προς αυτό η μειωμένη κίνηση στα φωτάκια.

Τα σέβη μου.
θα προτιμησω τον λογο οτι οι περισσοτερες απλα δεν ειναι προσιτες σεξουαλικα.εκτος αν ξερει καποιος πολλες που να γαμιουνται στο πικεφι χωρις πολλα πολλα.και δεν μιλαω για παντρεμενες αλλα για ελευθερες

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
:fuck2:
Ναι μπολντυ, επειδη γαμας τοσο πολυ ξημεροβραδιαζεσαι στο μπουρδελα....
Μουαχαχαχαααχαχαχαχαχαχ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο καθενας μπορει να το κάνει αρκει να αφησει το τρολάρισμα και να σοβαρευτει.

Επαναλαμβάνω ειναι πολυ εύκολο να βρεις μια νορμαλ γυναικα σημερα να βγαινετε και να κάνετε τα δικά σας. Ειναι πολυ ευκολο πραγματικα χωρις να εισαι ουτε μπαρμαν ουτε τιποτα απλα να έχεις μια δουλειά και να μην εισαι βλάκας και ασοβαρος.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δε χρειάζεται αλλωστε βλεπεις κάποιοι ειναι γκέυ κάποιοι άλλοι θέλουν μονο μπουρδελα οποτε το 30% που λες εσυ και καλα στο τέλος θα εξισωθει. Απο το 100% των αντρων οι 30% θα ειναι γκευ οι αλλοι 40% θα έχουνβ τρελα με τα μπουρδελα οποτε μια χαρα ειμαστε. Αστους καλυτερα λιγοτερος ανταγωνισμος  :2funny:
γκει αντε να ειναι το 2%. το οτι πηδανε σε μπουρδελα αρκετοι δεν σημαινει οτι δεν πηδανε και το 10% των γυναικων που γαμιεται εκτος μπουρδελων.μπορουν να τα κανουν ταυτοχρονος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom