Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Και η πλακα ποια ειναι οτι μερικές δεν θα τσατιστουν και αμα δεν τις κεράσεις μια μου ειχε πει κιολας οτι αμα δεν εχω πληρωθει και θελω να βγουμε δεν πειράζει τα βάζει αυτη και τα βρισκουμε οταν πληρωθώ. Αντε COBRA πηγαινε να κανεις την ιδια εξηγηση σε ενα μπουρδελο να σε πεταξουν εξω με τις κλοτσιες  :2funny: :2funny:

:S

355605530.jpg

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ναι ειμαι ολα αυτα επειδη αυτα που γράφω σε τσούζουν. Καταλαβαινεις ποσο χαζος εισαι που χαλας ολα σου τα λεφτά στα μπουρδέλα ενω υπάρχουν τοσες ελευθερες γυναικες εξω. :2funny:
ελευθερες και αγαμητες πολλες.ευκολογαμητες ελαχιστες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε ειλικρινα δε πα να πηγαινετε ολοι με πτανες μονο? δεν με ενδιαφερει τι κανετε στο κρεβατι σας. Ο καθενας ας κανει οτι γουσταρει αλλα οταν ακούσω ανακριβεια θα τη σχολιάσω. Δε γινεται.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ρε ειλικρινα δε πα να πηγαινετε ολοι με πτανες μονο? δεν με ενδιαφερει τι κανετε στο κρεβατι σας. Ο καθενας ας κανει οτι γουσταρει αλλα οταν ακούσω ανακριβεια θα τη σχολιάσω. Δε γινεται.

type pws antexeis xwris sex?  :S :S :S

AND-HERE-IS.jpg

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εσυ δηλαδη δεν πας με πορνες ? :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ δηλαδη δεν πας με πορνες ? :grin:

Οχι ρε φιλε με κανονικες γυναικες πάω. Απλα επειδη κάποιοι έχουν αποβλακωθεί νομιζουν οτι οποιος δεν πάει σε μπουρδελα δεν κανει και σεξ.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Και η πλακα ποια ειναι οτι μερικές δεν θα τσατιστουν και αμα δεν τις κεράσεις μια μου ειχε πει κιολας οτι αμα δεν εχω πληρωθει και θελω να βγουμε δεν πειράζει τα βάζει αυτη και τα βρισκουμε οταν πληρωθώ. Αντε COBRA πηγαινε να κανεις την ιδια εξηγηση σε ενα μπουρδελο να σε πεταξουν εξω με τις κλοτσιες  :2funny: :2funny:
Δηλαδη ρε τυπε η μεγαλοψυχια της Ελλεϊνιδας ηταν οτι ηταν διατεθειμενη να σε δανεισει τα λεφτα της κοινης σας εξοδου και μολις με το καλο πληρωθεις της τας σκας πισω κανονικα?μηπως σου εβαλε και τοκο   :S Η μαγκια θα ηταν  να ελεγε δε πειραζει κερναω εγω χωρις να σε βαλει σε μνημονιο.Εκτος αν αυτο εγινε και δεν το διατυπωσες σωστα και παρεξηγησα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Όλες πουτάνες ειναι παιδιά, τα έχουμε πει αυτα, μην επαναλαμβανομαστε...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Οχι ρε φιλε με κανονικες γυναικες πάω. Απλα επειδη κάποιοι έχουν αποβλακωθεί νομιζουν οτι οποιος δεν πάει σε μπουρδελα δεν κανει και σεξ.

You don't shit where you eat sir.
Αφού απαξιώνεις όλους εμάς και αυτές, τί κάνεις εδώ μέσα;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τυπε δηλαδη γαμας και δερνεις  :grin:

URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδη ρε τυπε η μεγαλοψυχια της Ελλεϊνιδας ηταν οτι ηταν διατεθειμενη να σε δανεισει τα λεφτα της κοινης σας εξοδου και μολις με το καλο πληρωθεις της τας σκας πισω κανονικα?μηπως σου εβαλε και τοκο   :S Η μαγκια θα ηταν  να ελεγε δε πειραζει κερναω εγω χωρις να σε βαλει σε μνημονιο.Εκτος αν αυτο εγινε και δεν το διατυπωσες σωστα και παρεξηγησα

Ρε φιλε ειναι αναλογα το χαρακτηρα έχω πεσει και σε γυναικα που δεν ειχε κεράσει ουτε μια φορά και πηγαινε με το αμαξι μας. Τι να κανουμε τωρα αναλογα πως το βλεπει η καθεμια.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ρε φιλε ειναι αναλογα το χαρακτηρα έχω πεσει και σε γυναικα που δεν ειχε κεράσει ουτε μια φορά και πηγαινε με το αμαξι μας. Τι να κανουμε τωρα αναλογα πως το βλεπει η καθεμια.

Ελα ρε μπολνταρα γυναικα  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τωρα δέσαμε ενταξει

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
:2funny:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom