Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Οχι ρε φιλε με κανονικες γυναικες πάω. Απλα επειδη κάποιοι έχουν αποβλακωθεί νομιζουν οτι οποιος δεν πάει σε μπουρδελα δεν κανει και σεξ.

Που πας με τις κανονικες γυναικες? Στρατα στρατουλα στο παρκο?  :grin:

Εσυ παντως ουτε σε μπουρδελα ουτε και πουθενα κανεις σεξ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αφου προχθες ελεγες οτι δεν εχεις παει ρε τυπε
τωρα ποτε προλαβες να πας με κανονικες και πολλες μαλιστα?  :S

φαγατε καλο δουλεμα προχθες. Ετσι γιατι το ζητάτε ωρες ωρες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ωραιος τυπε γαμα με τον μπολντισμο  :rockon:

rickroll1.gif
  :rockon:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6

Μπαμ κανει οχι μονο οτι δεν εχει γαμησει ποτε αλλα και οτι καν βγαινεις με γυναικες. Εσυ οταν μιλας με γυναικα κατα λαθος πχ σε καμια δημοσια υπηρεσια αν τυχει τελοσπαντων, πρεπει να τραυλιζεις και να ψελιζεις σα παιδακι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπαμ κανει οχι μονο οτι δεν εχει γαμησει ποτε αλλα και οτι καν βγαινεις με γυναικες. Εσυ οταν μιλας με γυναικα κατα λαθος πχ σε καμια δημοσια υπηρεσια αν τυχει τελοσπαντων, πρεπει να τραυλιζεις και να ψελιζεις σα παιδακι

:2funny:  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με αυτα που διαβάζω εδω μεσα απο κάποιους είστε ακομα πολυ πισω πραγματικα. Νομιζετε οτι οι γυναικες ειναι κάτι το τρομερο αποτελεσμα φυσικα το οτι η εργενικη ζωη του μπουρδελιαρη σας έχει απομονώσει απο κύκλους. Οτι αφηνεις σε αφηνει και αυτο

οι γυναικες ειναι σαν και εμάς έχουν τις ιδιες ανασφαλειες και αναγκες ολα τα αλλα κουραφέξαλα και δικαιολογιες.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Με αυτα που διαβάζω εδω μεσα απο κάποιους είστε ακομα πολυ πισω πραγματικα. Νομιζετε οτι οι γυναικες ειναι κάτι το τρομερο αποτελεσμα φυσικα το οτι η εργενικη ζωη του μπουρδελιαρη σας έχει απομονώσει απο κύκλους. Οτι αφηνεις σε αφηνει και αυτο

οι γυναικες ειναι σαν και εμάς έχουν τις ιδιες ανασφαλειες και αναγκες ολα τα αλλα κουραφέξαλα και δικαιολογιες.
εσυ μας δουλευεις ολους

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μπολντι και εγω δεν σε κοβω να το εχεις με τις γυναικες....απο αυτα που λες και γραφεις εδω μεσα.... ουτε σχεση πρεπει να εχεις κανει...αλλα ουτε και να γαμας γκομενακια...

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1

ΑΓΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΒΑΖΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ  :kneel: :kneel: :kneel: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπολντι και εγω δεν σε κοβω να το εχεις με τις γυναικες....απο αυτα που λες και γραφεις εδω μεσα.... ουτε σχεση πρεπει να εχεις κανει...αλλα ουτε και να γαμας γκομενακια...

αλλο γυναικες αλλο πτανες. Εσεις νομιζετε οτι οι γυναικες ειναι οι επι πληρωμη με αυτες οχι δεν το έχω πολυ το σπορ το παραδέχομαι.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Tυπε λες να μην εχει τραβηξει ουτε καν μια μαλακια?

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
αλλο γυναικες αλλο πτανες. Εσεις νομιζετε οτι οι γυναικες ειναι οι επι πληρωμη με αυτες οχι δεν το έχω πολυ το σπορ το παραδέχομαι.

Μπραβο ρε παρθενε , διδαξε για γυναικες! Το μπου ειναι μαγικο! ο παρθενος κανει μαθημα για γυναικες  :2funny: :rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δεν μιλαω για πουτανες ρε.....για νορμαλ λεω ..καμια λιμενομπατσινα δεν παιζει να χωθεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα θελα να μουν απο καμια γωνια ρε πουστη μου να σε δω σε ραντεβου με γυναικα. Και ας πεθανω μετα.
:2funny: :2funny:

Μακαρι να ήσουν να έκανα μια στροφή και να την άφηνα σε σενα πιστευω το έχεις περισσοτερη ανάγκη εγω και μια να χάσω θα ξαναβρώ γρηγορα δεν έχω θεμα σε αυτα  :grin:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Μακαρι να ήσουν να έκανα μια στροφή και να την άφηνα σε σενα πιστευω το έχεις περισσοτερη ανάγκη εγω και μια να χάσω θα ξαναβρώ γρηγορα δεν έχω θεμα σε αυτα  :grin:

Ωπα, στροφη αλα dance μπολνταρε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom