Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γκει αντε να ειναι το 2% το οτι πηδανε σε μπουρδελα δεν σημαινει οτι δεν πηδανε και το 10% εκτος μπουρδελων

τι λε ρε... αυτα τα λένε ερευνες. Αμφισβητεις τις ερευνες?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγω βασικα αμα ήμουν σεβαλιε θα σου έριχνα ενα ωραιο μιουτάρισμα για καμια βδομάδα γιατι πραγματικα έχεις σπάσει στο τρολάρισμα εδω μεσα. Ολο σαχλαμαρας γράφεις. Πιστευω οτι το κάνεις επιτηδες δε γινεται κάποιος να γράφει τοσες σαχλαμάρες ειναι αδυνατο

Ενταξει δε παραβιαζει κανονα και γραφει για το  στο θεμα. Οποιος δε θελει αγνοει τα μυνηματα του, απλο ειναι

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Καλα αυτο που λετε καποιοι οτι θα εχεις μια φιλη και θα σου γνωριζει, δειχνει οτι ειστε θεωρητικοι και απεχετε πολυ απο την πραγματικοτητα.
Ακομα και η πιο χαζη πανχαζη  γυναικα αν μετρας θα στο παιξει φιλη και απο πισω θα σου κανει τις απειρες χαλαστρες οταν θα ξερογλυφεται για το καβλι σου!μαζι θα ξερογλυφονται και οι φιλες της, μεχρι να γινει το κουγκι. Εχω πολλα τετοια παραδειγματα να θυμηθω. Μην περιμενετε απο τις κομπλεξικες να σας γνωρισουν. Παρτε την τυχη στα χερια σας. Κανεις δεν θα σας κανει χαρη, μονο αν θελει κατι απο σςα.
Απλα πραγματα

respect  :hi: :hi: :hi: :hi:  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
θα προτιμησω τον λογο οτι οι περισσοτερες απλα δεν ειναι προσιτες σεξουαλικα.εκτος αν ξερει καποιος πολλες που να γαμιουνται στο πικεφι χωρις πολλα πολλα.και δεν μιλαω για παντρεμενες αλλα για ελευθερες

Μάλλον λειτουργούν σε on, off mode:
Αν δεν έχει κάποιος όλο το πακέτο, δεν μπαίνουν καν στον κόπο.
Αυτό ίσως σημαίνει ότι μόνο το 30% των Ελλήνων πληροί τα αυστηρά κριτήρια επιλογής.

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Καλα αυτο που λετε καποιοι οτι θα εχεις μια φιλη και θα σου γνωριζει, δειχνει οτι ειστε θεωρητικοι και απεχετε πολυ απο την πραγματικοτητα.
Ακομα και η πιο χαζη πανχαζη  γυναικα αν μετρας θα στο παιξει φιλη και απο πισω θα σου κανει τις απειρες χαλαστρες οταν θα ξερογλυφεται για το καβλι σου!μαζι θα ξερογλυφονται και οι φιλες της, μεχρι να γινει το κουγκι. Εχω πολλα τετοια παραδειγματα να θυμηθω. Μην περιμενετε απο τις κομπλεξικες να σας γνωρισουν. Παρτε την τυχη στα χερια σας. Κανεις δεν θα σας κανει χαρη, μονο αν θελει κατι απο σςα.
Απλα πραγματα
σωστοτατος!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενταξει δε παραβιαζει κανονα και γραφει για το  στο θεμα. Οποιος δε θελει αγνοει τα μυνηματα του, απλο ειναι

ο γαμιαριτς τοτε και ο λαδακης τι κανονες παραβιασαν? ισα ισα αυτος εδω ειναι πιο ενοχλητικος πας να συζητησεις και πεταγεται και λέει τα δικα του οτι οι γυναικες ειναι απροσιτες σεξουαλικα αυτα τα ελεγε και σε αλλα φορα βεβαια αλλα εκει εφαγε μπάν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τι respect μωρε και εσυ νομιζει οτι οι γυναικες ειναι πανεξυπνες χαζουλες ειναι πεφτουν ευκολα στην παγιδα μια γυναικα θα έρθει με τη φιλη της για να σε δει και αυτη αν ειναι δυνατον αποψεις μεσαιωνα  :2funny: :2funny: :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ο γαμιαριτς τοτε και ο λαδακης τι κανονες παραβιασαν? ισα ισα αυτος εδω ειναι πιο ενοχλητικος πας να συζητησεις και πεταγεται και λέει τα δικα του οτι οι γυναικες ειναι απροσιτες σεξουαλικα αυτα τα ελεγε και σε αλλα φορα βεβαια αλλα εκει εφαγε μπάν

Αυτό που κάνεις δεν είναι sportsmanship.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

O gamirits και εβριζε και ηταν εκτος θεματος συνεχως. ο Λαδακης εκτος θεματος επισης, συνεχως.
Αλλα ο Λαδακης δε μπαναριστηκε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βασικα μια γυναικα θα έρθει μονη της και θα βάλει και πλεγμα να μη πλησιασει καμια αλλη αγνωστη μηπως και σε πάρει απο αυτην  :2funny: :2funny: μλκα τι διαβαζουμε εδω μεσα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μάλλον λειτουργούν σε on, off mode:
Αν δεν έχει κάποιος όλο το πακέτο, δεν μπαίνουν καν στον κόπο.
Αυτό ίσως σημαίνει ότι μόνο το 30% των Ελλήνων πληροί τα αυστηρά κριτήρια επιλογής.
μεγαλη τσεπη να τις πληρωνεις και ετσι.καταλαβα.εδω ερχεται και μπαινει ο γυναικειος ναρκισσισμος.αυτη μπορει να μην εχει τιποτα αξιολογο που να μπορει να δωσει αλλα θα ζηταει τα παντα απο τον αλλον.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσυ που εισαι πανιβλακας, ασοβαρος και Mr Malakas ταυτοχρονα, δεν εχεις στον ηλιο μοιρα δηλαδη...
Μην αγχωνεσαι ομως, μες τα επομενα 2 χρονια θα χει γινει το προξενιο και θα γαμησεις και συ  :rolleyes:

Ναι ειμαι ολα αυτα επειδη αυτα που γράφω σε τσούζουν. Καταλαβαινεις ποσο χαζος εισαι που χαλας ολα σου τα λεφτά στα μπουρδέλα ενω υπάρχουν τοσες ελευθερες γυναικες εξω. :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εσυ που εισαι πανιβλακας, ασοβαρος και Mr Malakas ταυτοχρονα, δεν εχεις στον ηλιο μοιρα δηλαδη...
Μην αγχωνεσαι ομως, μες τα επομενα 2 χρονια θα χει γινει το προξενιο και θα γαμησεις και συ  :rolleyes:

ποια λες να τον παρει τυπε ?  :S :S :S

URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και η πλακα ποια ειναι οτι μερικές δεν θα τσατιστουν και αμα δεν τις κεράσεις μια μου ειχε πει κιολας οτι αμα δεν εχω πληρωθει και θελω να βγουμε δεν πειράζει τα βάζει αυτη και τα βρισκουμε οταν πληρωθώ. Αντε COBRA πηγαινε να κανεις την ιδια εξηγηση σε ενα μπουρδελο να σε πεταξουν εξω με τις κλοτσιες  :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και η πλακα ποια ειναι οτι μερικές δεν θα τσατιστουν και αμα δεν τις κεράσεις μια μου ειχε πει κιολας οτι αμα δεν εχω πληρωθει και θελω να βγουμε δεν πειράζει τα βάζει αυτη και τα βρισκουμε οταν πληρωθώ. Αντε COBRA πηγαινε να κανεις την ιδια εξηγηση σε ενα μπουρδελο να σε πεταξουν εξω με τις κλοτσιες  :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: Που να τολμησει να το κανει

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
μεγαλη τσεπη να τις πληρωνεις και ετσι.καταλαβα.

Και τα παρελκόμενα: άφωνοι τραγουδιάρηδες, αυτοί που ψευτοκλωτσάν ένα τόπι έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, οι κληρονόμοι πάσης φύσεως, οι ερασιτέχνες σαλτιμπάγκοι, και άλλοι πρωταγωνιστές που μεσουράνησαν στην επίχρυση πρωθυπουργία του Κινέζου.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Μόνο με Ελληνίδες βγαίνεις ραντεβού;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom