Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.003
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τοσο καιρο συζητάμε και το ψάχνουμε ειτε τρωγοντας τα μούτρα μας ειτε πετυχαινοντας άρα κάποιοι φυσιολογικά έχουν μαθει πως δουλευει το συστημα. Εμενα αμα με ρωτησεις θα σου πω το εξής : Η γυναικα ψάχνει την κάλυψη. Φυσικα μιλαμε για αξιοπρεπεις περιπτωσεις και οχι για τελειωμένες. Την κάλυψη μέχρι να ειναι η ώρα για να της ριχτεις.Οι κοινες παρέες την δινουν αυτη την κάλυψη μετα ειναι πιο ευκολο να προσεγγισεις. Οταν πια θα μιλάτε και θα βγειτε και μονοι σας μια φορά τοτε ειναι η καταλληλη στιγμη να κινηθεις αποφασιστικα και γρηγορα.

Η καλυψη έγκειται στο γεγονος οτι η άλλη θέλει και σεξ και ερωτικές σχέσεις αλλα στην αρχη της ειναι πιο ευκολο να βγει με την παρεα της για ουζάκια και οτι θέλει προκυψει παρα να βγει σε ενα μπαρ μονη της ειδικα για αυτο το σκοπο. Στη πρωτη περιπτωση η καλυψη ειναι πιο ευκολη.

Τύπε συμφωνώ. Αυτός είναι ο πιο καθιερωμένος τρόπος να βγάλεις γκόμενα στην εποχή μας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ναι ακριβως ο πιο καθιερωμενος και συνηθισμενος θα έλεγα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τοσο καιρο συζητάμε και το ψάχνουμε ειτε τρωγοντας τα μούτρα μας ειτε πετυχαινοντας άρα κάποιοι φυσιολογικά έχουν μαθει πως δουλευει το συστημα. Εμενα αμα με ρωτησεις θα σου πω το εξής : Η γυναικα ψάχνει την κάλυψη. Φυσικα μιλαμε για αξιοπρεπεις περιπτωσεις και οχι για τελειωμένες. Την κάλυψη μέχρι να ειναι η ώρα για να της ριχτεις.Οι κοινες παρέες την δινουν αυτη την κάλυψη μετα ειναι πιο ευκολο να προσεγγισεις. Οταν πια θα μιλάτε και θα βγειτε και μονοι σας μια φορά τοτε ειναι η καταλληλη στιγμη να κινηθεις αποφασιστικα και γρηγορα.

Η καλυψη έγκειται στο γεγονος οτι η άλλη θέλει και σεξ και ερωτικές σχέσεις αλλα στην αρχη της ειναι πιο ευκολο να βγει με την παρεα της για ουζάκια και οτι θέλει προκυψει παρα να βγει σε ενα μπαρ μονη της ειδικα για αυτο το σκοπο. Στη πρωτη περιπτωση η καλυψη ειναι πιο ευκολη.
δεν πιστευω οτι λειτουργουν ετσι τα πραγματα στις μερες μας.δεν χρειαζονται καλυψη για τιποτα πλεον οι γυναικες

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παιδιά σόρρυ,αλλά οι ΕλλεΗνίδες πλέον...παίζουν με όποιον φαίνεται/είναι διαθέσιμος... :hi:
Τόσο απλά...
Εγώ για να μην μου ζαλίσουν τα @@,έχω αναπτύξει την εξής τεχνική...
Έχω φτιάξει ένα βλέμμα,που "φωνάζει" ότι δεν είμαι διαθέσιμος....και τελειώνει εκεί η ιστορία...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Παιδιά σόρρυ,αλλά οι ΕλλεΗνίδες πλέον...παίζουν με όποιον φαίνεται/είναι διαθέσιμος... :hi:
Τόσο απλά...
Εγώ για να μην μου ζαλίσουν τα @@,έχω αναπτύξει την εξής τεχνική...
Έχω φτιάξει ένα βλέμμα,που "φωνάζει" ότι δεν είμαι διαθέσιμος....και τελειώνει εκεί η ιστορία...
φαινεται ειναι διαθεσιμος? Μαλλον θα ενοεις για σχεσεις και
τετοια τις περισσοτερες φορες.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ναι ακριβως ο πιο καθιερωμενος και συνηθισμενος θα έλεγα.

Από το Γυμνάσιο αρχίζει να φαίνεται και στο Λύκειο ακόμα εντονότερα ότι όποιος τα έχει καλά με τα κορίτσια τύπε θα έχει πάντα τα τυχερά του με τις γκόμενες! Όσοι δεν τα πάνε και τόσο καλά στο κοινωνικό τομέα με γκόμενες θα ζορίζονται τρελά να βρουν γκόμενα και συνήθως θα είναι μπακούρια! Έτσι πάει. Αυτό βέβαια σε τομέα σχέσεων κλπ γιατί αν κάποιος θέλει να ασκεί το άθλημα αρκεί να ψαχτεί! Υπάρχουν μπουρδέλα, στούντιο, στριπτιζάδικα, κωλ γκέρλια, σιτιτούρια κοκ.
Χρήμα και μεράκι να υπάρχει!  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Από το Γυμνάσιο αρχίζει να φαίνεται και στο Λύκειο ακόμα εντονότερα ότι όποιος τα έχει καλά με τα κορίτσια τύπε θα έχει πάντα τα τυχερά του με τις γκόμενες! Όσοι δεν τα πάνε και τόσο καλά στο κοινωνικό τομέα με γκόμενες θα ζορίζονται τρελά να βρουν γκόμενα και συνήθως θα είναι μπακούρια! Έτσι πάει. Αυτό βέβαια σε τομέα σχέσεων κλπ γιατί αν κάποιος θέλει να ασκεί το άθλημα αρκεί να ψαχτεί! Υπάρχουν μπουρδέλα, στούντιο, στριπτιζάδικα, κωλ γκέρλια, σιτιτούρια κοκ.
Χρήμα και μεράκι να υπάρχει!  ;)

Εξασκειται αυτο ρε συ. Απλα κάποιοι έχουν βολευτει στα πληρωμένα έχουν αποκτησει και εναν εγωισμο οσο το ταβάνι και έχουν βγει off.
Εγω στο λυκειο δεν ειχα γκομενα ουτε παρεα με γκομενες.Δεν ήμουν στην κεντρικη παρέα του σχολειου.

Οσο δεν ξεβολεύεσαι έτσι θα ειναι και μετα θα τα ριχνεις εκτος του εαυτου σου.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Εξασκειται αυτο ρε συ. Απλα κάποιοι έχουν βολευτει στα πληρωμένα έχουν αποκτησει και εναν εγωισμο οσο το ταβάνι και έχουν βγει off.
Εγω στο λυκειο δεν ειχα γκομενα ουτε παρεα με γκομενες.Δεν ήμουν στην κεντρικη παρέα του σχολειου.

όταν μιλάς με μια γυναίκα αν είσαι καυλωμένος θα το καταλάβει είτε κρατήσεις τα προσχήματα είτε όχι
ποιο το νόημα λοιπόν να παίζεις θέατρο..  :idiot:

εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει το σεξ...τότε πάσο  :)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

ο εγωισμος .ναρκισσισμος ειναι γυναικειο πλεονεκτημα σε γενικες γραμμες.δεν ειναι θεμα βολεματος αλλα αναγκαια συνθηκη σε μια αρρωστη κοινωνια.το αρρωστο ατομο της κοινωνιας μας σιγουρα δεν ειναι ο αντρας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
όταν μιλάς με μια γυναίκα αν είσαι καυλωμένος θα το καταλάβει είτε κρατήσεις τα προσχήματα είτε όχι
ποιο το νόημα λοιπόν να παίζεις θέατρο..  :idiot:

εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει το σεξ...τότε πάσο  :)

σιγα ρε φιλε δεν μπορεις να κρατηθεις? τι εισαι?

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
σιγα ρε φιλε δεν μπορεις να κρατηθεις? τι εισαι?

:2funny:

πλάκα κάνω  :grin:

πάντως αν και δεν είναι του στιλ μου γνωρίζω πολύ καλά ότι η καφρίλα και τα χυδαία πεσιματάκια σε άγνωστες πιάνουν  ;)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.927
Πόντοι
6.030
Καλα αυτο που λετε καποιοι οτι θα εχεις μια φιλη και θα σου γνωριζει, δειχνει οτι ειστε θεωρητικοι και απεχετε πολυ απο την πραγματικοτητα.
Ακομα και η πιο χαζη πανχαζη  γυναικα αν μετρας θα στο παιξει φιλη και απο πισω θα σου κανει τις απειρες χαλαστρες οταν θα ξερογλυφεται για το καβλι σου!μαζι θα ξερογλυφονται και οι φιλες της, μεχρι να γινει το κουγκι. Εχω πολλα τετοια παραδειγματα να θυμηθω. Μην περιμενετε απο τις κομπλεξικες να σας γνωρισουν. Παρτε την τυχη στα χερια σας. Κανεις δεν θα σας κανει χαρη, μονο αν θελει κατι απο σςα.
Απλα πραγματα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Καλα αυτο που λετε καποιοι οτι θα εχεις μια φιλη και θα σου γνωριζει, δειχνει οτι ειστε θεωρητικοι και απεχετε πολυ απο την πραγματικοτητα.
Ακομα και η πιο χαζη πανχαζη  γυναικα αν μετρας θα στο παιξει φιλη και απο πισω θα σου κανει τις απειρες χαλαστρες οταν θα ξερογλυφεται για το καβλι σου!μαζι θα ξερογλυφονται και οι φιλες της, μεχρι να γινει το κουγκι. Εχω πολλα τετοια παραδειγματα να θυμηθω. Μην περιμενετε απο τις κομπλεξικες να σας γνωρισουν. Παρτε την τυχη στα χερια σας. Κανεις δεν θα σας κανει χαρη, μονο αν θελει κατι απο σςα.
Απλα πραγματα
σχεδον ολες μαλακα προσπαθουν να σε πιασουν.προσπαθουν να στο χρεωσουν οσο πιο ακριβα τις παιρνει.δεν προκειται να γαμησεις χωρις να κανεις πολλες διαδικασιες τις περισσοτερες φορες.σκεψου μονο αυτο.οτι οι 7στις 10 ελληνιδες δεν κανουν σχεδον ποτε σεξ.αυτο τα λεει ολα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Απλα πραγματα

Ναι εχω λογο να μπαινω εδω μεσα να γράφω ψέμματα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

καταλαβαινεις τωρα ποσο ρολο παιζει το μυαλο σε εναν ανθρωπο και οχι τοσο η εμφανιση του? τις πιπες θα τις ακουσει μια φορα η γυναικα αντε 2-3 μετα θα ξενερωσει και θα φυγει.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.927
Πόντοι
6.030
:fuck2:
Ναι εχω λογο να μπαινω εδω μεσα να γράφω ψέμματα
Φιλε μπολντη, το βλεπεις πολυ θεωρητικα το θεμα. Πιο κομπλεξικες απο τις γυναικες δεν υπαρχει. Λιγο να σε γουσταρουν,  δεν θελουν να σ εχει καμια αλλη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
:fuck2:Φιλε μπολντη, το βλεπεις πολυ θεωρητικα το θεμα. Πιο κομπλεξικες απο τις γυναικες δεν υπαρχει. Λιγο να σε γουσταρουν,  δεν θελουν να σ εχει καμια αλλη.

Αυτα που γραφω εδω μεσα τα κάνω και στη πραξη.Η αληθεια ειναι οτι εσυ εισαι συμφεροντολογος και πας να τα φορτωσεις στις γυναικες και η αποδειξη ειναι οτι σκέφτεσαι ετσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom