alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Α ετσι.Πολλά μη δινεις σημασία απλά εγω τα βλέπω διαφορετικά, συνεχίστε.
Α ετσι.Πολλά μη δινεις σημασία απλά εγω τα βλέπω διαφορετικά, συνεχίστε.
τι λες ρε μαλακαΣτήνε την στο δρομο τύπε, όπου εχει θεση παρκινγκ, και περιμενε να ερθει γυναικα να παρκαρει. Αποκλειεται να μην χρειαστει βοηθεια, ολες χρειαζονται. Να εχεις και δυο τρια χαρτακια να τα αφησεις στα παρμπριζ ολων οσων βοηθησεις. Δεν μπορει, καποια θα παρει. Το υπογραφω.
Αχαχαχα θεόςΡε ανθρωπε.
Αν σε πιασει κοψιμο ενω εισαι με κοσμο, δεν θα πεις "με συγχωρειτε θελω να παω τουαλετα"?
Τι θα πεις?
"Σορυ μαγκες αλλά η κουραδα εχει ανοιξει την κωλοτρυπιδα μου και ερχεται χεσιμο θανατηφορο"?
Θα ηταν πιο ειλικρινες?
περιμενω να σηκωθεί να πα να φιλήσει τον αδερφό τηςξεκολλησες απο τα βυζα??
ξεκολλησες απο τα βυζα??τι κες ρε μαλακα
περημενω να σηκωθεί να πα να φιλήσει τον αδερφό της
Bυζά? Τι βυζά? Πού ειναι τα βυζά? Τι έχασα??
φιλε μην με κανείς να αισθάνομαι ένοχος δεν την είπα πουτανα τα βυζα της μονο σχολίασαΤην ειδα μωρε, ενα 18χρονο δυστυχισμενο κοριτσακι που εψαχνε τον μπαμπα του...
τα βυζια της δεν σου θύμισαν τίποτα ;Πολυ γλυκια και πολυ ομορφη ηταν. Εμενα μου αρεσαν τα ματια της πολυ. Μου θυμισαν τα ματια της Ροζυ.
Bυζά? Τι βυζά? Πού ειναι τα βυζά? Τι έχασα??ξεκολλησες απο τα βυζα??
ακουγεται καλη περιπτωση για συμπαρασταση/πιρφορισμα αρκετων εβδομαδωνΝαι. Το κοριτσι ηταν εξωγαμο και δεν ειχε δει ποτέ τον μπαμπα του. Κατα συμπτωση, τον ιδιο μπαμπα εψαχνε και ενα αγορι επισης εξωγαμο!
Ο μπαμπας αρνηθηκε να δει και τους δυο, και απλως γνωριστηκαν τα δυο αδελφια, που αγνοουσαν ως τοτε την υπαρξη ο ενας του αλλου...
Στο παμε πακετο ειχε μια βυζαρου!!Bυζά? Τι βυζά? Πού ειναι τα βυζά? Τι έχασα??
Αυτη ειχε συμμετασχει λεει και στα καλλιστεια Δραμας και ηθελε να γινει μοντελο, αλλά ειχε μια κακη εμπειρια και εγκατελειψε το ονειρο της
Σου αρεσε τύπε?
ο δρόμος της πουτσας δεν ειναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλεξ. Αμα την αναλάβει η κριστυ μονο θα κανει καριέρα ...Αυτη ειχε συμμετασχει λεει και στα καλλιστεια Δραμας και ηθελε να γινει μοντελο, αλλά ειχε μια κακη εμπειρια και εγκατελειψε το ονειρο της
Την ειδα μωρε, ενα 18χρονο δυστυχισμενο κοριτσακι που εψαχνε τον μπαμπα του...Στο παμε πακετο ειχε μια βυζαρου!!
Δεν το ειδα αγαπη, αλλα ο μπραμπ κατι ελεγε για αδερφο ...Την ειδα μωρε, ενα 18χρονο δυστυχισμενο κοριτσακι που εψαχνε τον μπαμπα του...
Ναι. Το κοριτσι ηταν εξωγαμο και δεν ειχε δει ποτέ τον μπαμπα του. Κατα συμπτωση, τον ιδιο μπαμπα εψαχνε και ενα αγορι επισης εξωγαμο!Δεν το ειδα αγαπη, αλλα ο μπραμπ κατι ελεγε για αδερφο ...
Πολυ γλυκια και πολυ ομορφη ηταν. Εμενα μου αρεσαν τα ματια της πολυ. Μου θυμισαν τα ματια της Ροζυ.φιλε μην με κανείς να αισθάνομαι ένοχος δεν την είπα πουτανα τα βυζα της μονο σχολίασα
Δεν τα προσεξα...τα βυζια της δεν σου θύμισαν τίποτα ;