Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Γιατι μαν? Δεν ειναι ανιλικη.Ουτε θα την βιασει.Μια προταση θα κανει με καθε ειλικρινια... :rockon:
Η ειλικρινεια ειναι αυτο που εγραψα εγω. "Μου αρεσες αλλά ντραπηκα να σου μιλησω, σκεψου το".
Τα υπολοιπα ειναι καφρίλες....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Γτ ετσι ειναι σαν να μου ζητας να κανω ψυχικο κ δε με εξιταρει!!!
Α ενω το χαρτακι στο μπαρμπριζ δε φωναζει ψυχικο..φωναζει εκατομοιριουχος απο τη φιλοθεη που λίωνει στα γυμναστηρια και τις εχει ολες να σερνονται στα ποδια του   :2funny:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.348
Πόντοι
506
Ρε παιδια απλο ειναι κ οι γυναικες γουσταρουμε το σεξ, απλα πολλες ισως φοβουνται μη χαρακτηριστουν ευκολες κ κρατανε λιγο τα προσχηματα, τυπου μην κατσω στο πρωτο ραντεβου κ φυσικα θελουμε κ λιγο ρομαντζο γτ λειτουργουμε εγκεφαλικα κ συναισθηματικα!!!
το λιγο δεν ειναι κακο.ισα ισα.το πολυ ομως που θελουν οι περισοτερες..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Η ειλικρινεια ειναι αυτο που εγραψα εγω. "Μου αρεσες αλλά ντραπηκα να σου μιλησω, σκεψου το".
Τα υπολοιπα ειναι καφρίλες....
Ειναι οντος ετσι? Οταν βλεπει το 90% των αντρων μια γυναικα τουμπανο σκευτονται ποσο τους αρεσει η σε ποιο τοιχο θα την πρωτοπαρουν?? Εγω σκευτομαι το δευτερο συνηθως

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Νάτος ο θεούλης. Το εχω κάνει τύπε στον παγκο με τα τυρια στο σουπερ μαρκετ, επειδη ειδα να πλησιαζει καλο κομματι. Καθισα ετσι κοντα στο μηχανηματακι με τα νουμερα ωστε να πρεπει να μου ζητησει να μετακινηθω για να κοψει το δικο της. Και της λεω "δεν χρειαζεται...παρτε το δικο μου".
Εφαγα ηττα ομως. "Δεν χρειαζεται κυριε" (ξινίλα, αποτομίλα, αποστροφίλα, στραβομουρίλα)
πες και το σκηνικο με το σκυψιμο στα γονατα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν ειναι άσχημο απλα πνταρεις στο να εκτιμησει η αλλη την ειλικρινεια
Μαν αν ειναι να σε εκτιμησει και να προχωρησει κατι θα το κανει μολις σε δει.Οσο και να ψηθει απτο χαρτακι απο μακρια δε γαμησε κανεις  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ειναι οντος ετσι? Οταν βλεπει το 90% των αντρων μια γυναικα τουμπανο σκευτονται ποσο τους αρεσει η σε ποιο τοιχο θα την πρωτοπαρουν?? Εγω σκευτομαι το δευτερο συνηθως
Ρε τύπε.
Το "μου αρεσεις" δεν ειναι αυτονοητο οτι σημαινει θελω να κανω σεξ μαζι σου?
Τι ακριβως μπορει να σημαινει το "μου αρεσεις"?
Αν το πεις ετσι ευγενικα, δεν θα καταλαβει τι θελεις?
Κοροιδευομαστε?
Κι εγω οταν πρωτοειδα την Ροζυ, της ειπα "μου αρεσεις πολυ".
Λες να μην καταλαβε οτι ηθελα και κατι παραπανω εκτος απο το να την βλεπω?????????

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ειπαμε για ειλικρινια.Για να εχουμε να λεμε κατι περισσοτερο γιατι νηφαλιος και σε κανονικη κατασταση κανεις δεν παει να ριξει γκομενα χρησιμοποιοντας την ηλικρινια.Βασικα το αντιθετο κανουμε ολοι...οπως και οι γκομενες το ιδιο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
αλεξ θα το σκεφτω παντως το περιστατικο γιατι παιζει να ξαναγινει οποτε την επομενη φορα θα ειμαι πιο προετοιμασμενος.
Στήνε την στο δρομο τύπε, όπου εχει θεση παρκινγκ, και περιμενε να ερθει γυναικα να παρκαρει. Αποκλειεται να μην χρειαστει βοηθεια, ολες χρειαζονται. Να εχεις και δυο τρια χαρτακια να τα αφησεις στα παρμπριζ ολων οσων βοηθησεις. Δεν μπορει, καποια θα παρει. Το υπογραφω.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Υπαρχουν ακομα κατι καμμενες στηλες σε (get a) lifo, athens voice κτλ. που λεγανε πχ "σε ειδα στο μετρο στις 24/5 και φοραγες ροζ μπλουζακι κτλ"; Η γλαφυροτερη αποδειξη της αγαμιας, ατολμιας και μαμοθρεψιας. Γινε αντρας ρε γελοιε, βγες, τολμα, διεκδικησε λιγο μουνακι, πηγαινε γυμναστηριο να σηκωσεις κανα σιδερο.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ρε τύπε.
Κοροιδευομαστε?
Λες να μην καταλαβε οτι ηθελα και κατι παραπανω εκτος απο το να την βλεπω?????????
Γτ εγω ηθελα μονο να σε βλεπω??  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ρε τύπε.
Κοροιδευομαστε?

Εγω οταν ειμαι απολυτα ειλικρινης(οχι πολυ συχνα  :grin:) λεω τα πραγματα οπως ακριβως τα σκεπτομαι.Και δεν σκεπτομαι μου αρεσεις σκεπτομαι θελω να σε βαλω κατω και να σε ξετιναξω..
Δε διαφωνω με αυτα που λες σαν μια επιλογη τακτικης...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Παντως για σιγουρο αποτελεσμα οτι θα παρεις το κινητο της μπορεις στο παρκαρισμα να τραβιξεις μια στο πισω αμαξι να της το κανεις και το δικο της καλοκαιρινο,τοτε ειναι σιγουρη η καλυτερη γνωρημια..  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγω οταν ειμαι απολυτα ειλικρινης(οχι πολυ συχνα  :grin:) λεω τα πραγματα οπως ακριβως τα σκεπτομαι.Και δεν σκεπτομαι μου αρεσεις σκεπτομαι θελω να σε βαλω κατω και να σε ξετιναξω..
Δε διαφωνω με αυτα που λες σαν μια επιλογη τακτικης...
Ρε ανθρωπε.
Αν σε πιασει κοψιμο ενω εισαι με κοσμο, δεν θα πεις "με συγχωρειτε θελω να παω τουαλετα"?
Τι θα πεις?
"Σορυ μαγκες αλλά η κουραδα εχει ανοιξει την κωλοτρυπιδα μου και ερχεται χεσιμο θανατηφορο"?
Θα ηταν πιο ειλικρινες?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Στήνε την στο δρομο τύπε, όπου εχει θεση παρκινγκ, και περιμενε να ερθει γυναικα να παρκαρει. Αποκλειεται να μην χρειαστει βοηθεια, ολες χρειαζονται. Να εχεις και δυο τρια χαρτακια να τα αφησεις στα παρμπριζ ολων οσων βοηθησεις. Δεν μπορει, καποια θα παρει. Το υπογραφω.

Αλεξ, να σου πω κατι που κανω εγω. Στο μηχανημα με τα χαρτακια προτεραιοτητας παιρνω δυο κατευθειαν για να το δωσω μετα αν μπει κατι καλο. Με πιανεις;  ;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ρε ανθρωπε.
Αν σε πιασει κοψιμο ενω εισαι με κοσμο, δεν θα πεις "με συγχωρειτε θελω να παω τουαλετα"?
Τι θα πεις?
"Σορυ μαγκες αλλά η κουραδα εχει ανοιξει την κωλοτρυπιδα μου και ερχεται χεσιμο θανατηφορο"?
Θα ηταν πιο ειλικρινες?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom