alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ πας ναυτοδικειο Μπολντη?Ναι ναι και μετα στην υπηρεσια τι θα πεις?
Εσυ πας ναυτοδικειο Μπολντη?Ναι ναι και μετα στην υπηρεσια τι θα πεις?
Η ειλικρινεια ειναι αυτο που εγραψα εγω. "Μου αρεσες αλλά ντραπηκα να σου μιλησω, σκεψου το".Γιατι μαν? Δεν ειναι ανιλικη.Ουτε θα την βιασει.Μια προταση θα κανει με καθε ειλικρινια...
Α ενω το χαρτακι στο μπαρμπριζ δε φωναζει ψυχικο..φωναζει εκατομοιριουχος απο τη φιλοθεη που λίωνει στα γυμναστηρια και τις εχει ολες να σερνονται στα ποδια τουΓτ ετσι ειναι σαν να μου ζητας να κανω ψυχικο κ δε με εξιταρει!!!
το λιγο δεν ειναι κακο.ισα ισα.το πολυ ομως που θελουν οι περισοτερες..Ρε παιδια απλο ειναι κ οι γυναικες γουσταρουμε το σεξ, απλα πολλες ισως φοβουνται μη χαρακτηριστουν ευκολες κ κρατανε λιγο τα προσχηματα, τυπου μην κατσω στο πρωτο ραντεβου κ φυσικα θελουμε κ λιγο ρομαντζο γτ λειτουργουμε εγκεφαλικα κ συναισθηματικα!!!
Ειναι οντος ετσι? Οταν βλεπει το 90% των αντρων μια γυναικα τουμπανο σκευτονται ποσο τους αρεσει η σε ποιο τοιχο θα την πρωτοπαρουν?? Εγω σκευτομαι το δευτερο συνηθωςΗ ειλικρινεια ειναι αυτο που εγραψα εγω. "Μου αρεσες αλλά ντραπηκα να σου μιλησω, σκεψου το".
Τα υπολοιπα ειναι καφρίλες....
πες και το σκηνικο με το σκυψιμο στα γοναταΝάτος ο θεούλης. Το εχω κάνει τύπε στον παγκο με τα τυρια στο σουπερ μαρκετ, επειδη ειδα να πλησιαζει καλο κομματι. Καθισα ετσι κοντα στο μηχανηματακι με τα νουμερα ωστε να πρεπει να μου ζητησει να μετακινηθω για να κοψει το δικο της. Και της λεω "δεν χρειαζεται...παρτε το δικο μου".
Εφαγα ηττα ομως. "Δεν χρειαζεται κυριε" (ξινίλα, αποτομίλα, αποστροφίλα, στραβομουρίλα)
Μαν αν ειναι να σε εκτιμησει και να προχωρησει κατι θα το κανει μολις σε δει.Οσο και να ψηθει απτο χαρτακι απο μακρια δε γαμησε κανειςΔεν ειναι άσχημο απλα πνταρεις στο να εκτιμησει η αλλη την ειλικρινεια
Ρε τύπε.Ειναι οντος ετσι? Οταν βλεπει το 90% των αντρων μια γυναικα τουμπανο σκευτονται ποσο τους αρεσει η σε ποιο τοιχο θα την πρωτοπαρουν?? Εγω σκευτομαι το δευτερο συνηθως
οι περιπετειες του ταρζανΝα μου ανοιξεις ενα θρεντ προς τιμην μου, να γραφω ολες μου τις περιπετειες.
Στήνε την στο δρομο τύπε, όπου εχει θεση παρκινγκ, και περιμενε να ερθει γυναικα να παρκαρει. Αποκλειεται να μην χρειαστει βοηθεια, ολες χρειαζονται. Να εχεις και δυο τρια χαρτακια να τα αφησεις στα παρμπριζ ολων οσων βοηθησεις. Δεν μπορει, καποια θα παρει. Το υπογραφω.αλεξ θα το σκεφτω παντως το περιστατικο γιατι παιζει να ξαναγινει οποτε την επομενη φορα θα ειμαι πιο προετοιμασμενος.
Γτ εγω ηθελα μονο να σε βλεπω??Ρε τύπε.
Το "μου αρεσεις" δεν ειναι αυτονοητο οτι σημαινει θελω να κανω σεξ μαζι σου?
Τι ακριβως μπορει να σημαινει το "μου αρεσεις"?
Αν το πεις ετσι ευγενικα, δεν θα καταλαβει τι θελεις?
Κοροιδευομαστε?
Κι εγω οταν πρωτοειδα την Ροζυ, της ειπα "μου αρεσεις πολυ".
Λες να μην καταλαβε οτι ηθελα και κατι παραπανω εκτος απο το να την βλεπω?????????
Τύπε αντι να περιμενω να πηδηξω "το καλυτερο", πηδαω αυτες που μου αρεσουν.Ενώ εσύ φίλτατε γαμάς ότι καλύτερο κυκλοφορεί έξω τσαμπέ!
Ρε τύπε.
Το "μου αρεσεις" δεν ειναι αυτονοητο οτι σημαινει θελω να κανω σεξ μαζι σου?
Τι ακριβως μπορει να σημαινει το "μου αρεσεις"?
Αν το πεις ετσι ευγενικα, δεν θα καταλαβει τι θελεις?
Κοροιδευομαστε?
Κι εγω οταν πρωτοειδα την Ροζυ, της ειπα "μου αρεσεις πολυ".
Λες να μην καταλαβε οτι ηθελα και κατι παραπανω εκτος απο το να την βλεπω?????????
Ακριβως αγαπη μου!!!!Γτ εγω ηθελα μονο να σε βλεπω??
Ρε ανθρωπε.Εγω οταν ειμαι απολυτα ειλικρινης(οχι πολυ συχνα ) λεω τα πραγματα οπως ακριβως τα σκεπτομαι.Και δεν σκεπτομαι μου αρεσεις σκεπτομαι θελω να σε βαλω κατω και να σε ξετιναξω..
Δε διαφωνω με αυτα που λες σαν μια επιλογη τακτικης...
Στήνε την στο δρομο τύπε, όπου εχει θεση παρκινγκ, και περιμενε να ερθει γυναικα να παρκαρει. Αποκλειεται να μην χρειαστει βοηθεια, ολες χρειαζονται. Να εχεις και δυο τρια χαρτακια να τα αφησεις στα παρμπριζ ολων οσων βοηθησεις. Δεν μπορει, καποια θα παρει. Το υπογραφω.
Ρε ανθρωπε.
Αν σε πιασει κοψιμο ενω εισαι με κοσμο, δεν θα πεις "με συγχωρειτε θελω να παω τουαλετα"?
Τι θα πεις?
"Σορυ μαγκες αλλά η κουραδα εχει ανοιξει την κωλοτρυπιδα μου και ερχεται χεσιμο θανατηφορο"?
Θα ηταν πιο ειλικρινες?