wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ζωή μου :-* :-* :-*Ποσο καλα με ξερεις αγαπη μου.
Ζωή μου :-* :-* :-*Ποσο καλα με ξερεις αγαπη μου.
Μαν αν ειναι να σε εκτιμησει και να προχωρησει κατι θα το κανει μολις σε δει.Οσο και να ψηθει απτο χαρτακι απο μακρια δε γαμησε κανεις
εσυ γιανη γκαμαι καθολου;
Στήνε την στο δρομο τύπε, όπου εχει θεση παρκινγκ, και περιμενε να ερθει γυναικα να παρκαρει. Αποκλειεται να μην χρειαστει βοηθεια, ολες χρειαζονται. Να εχεις και δυο τρια χαρτακια να τα αφησεις στα παρμπριζ ολων οσων βοηθησεις. Δεν μπορει, καποια θα παρει. Το υπογραφω.
Υπαρχουν ακομα κατι καμμενες στηλες σε (get a) lifo, athens voice κτλ. που λεγανε πχ "σε ειδα στο μετρο στις 24/5 και φοραγες ροζ μπλουζακι κτλ"; Η γλαφυροτερη αποδειξη της αγαμιας, ατολμιας και μαμοθρεψιας. Γινε αντρας ρε γελοιε, βγες, τολμα, διεκδικησε λιγο μουνακι, πηγαινε γυμναστηριο να σηκωσεις κανα σιδερο.
οριστε μια σωστη συμβουληΣτήνε την στο δρομο τύπε, όπου εχει θεση παρκινγκ, και περιμενε να ερθει γυναικα να παρκαρει. Αποκλειεται να μην χρειαστει βοηθεια, ολες χρειαζονται. Να εχεις και δυο τρια χαρτακια να τα αφησεις στα παρμπριζ ολων οσων βοηθησεις. Δεν μπορει, καποια θα παρει. Το υπογραφω.
Με αυτό το σημείωμα θα τον έπαιρνε σίγουρα τηλέφωνο η μουνάρα η 19χρονη τύπε και θα τον παρακαλούσε να βγουν!
Ρε ανθρωπε.
Αν σε πιασει κοψιμο ενω εισαι με κοσμο, δεν θα πεις "με συγχωρειτε θελω να παω τουαλετα"?
Τι θα πεις?
"Σορυ μαγκες αλλά η κουραδα εχει ανοιξει την κωλοτρυπιδα μου και ερχεται χεσιμο θανατηφορο"?
Θα ηταν πιο ειλικρινες?
Εγω παντως θα επαιρνα!! Εστω απο περιεργεια...Με αυτό το σημείωμα θα τον έπαιρνε σίγουρα τηλέφωνο η μουνάρα η 19χρονη τύπε και θα τον παρακαλούσε να βγουν!
στις πατεντες πρωτοι οι ελληνεςΑλεξ, να σου πω κατι που κανω εγω. Στο μηχανημα με τα χαρτακια προτεραιοτητας παιρνω δυο κατευθειαν για να το δωσω μετα αν μπει κατι καλο. Με πιανεις; ;)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXΤύπε έπρεπε να μπείς στο δικό σου όχημα, να πάρεις φόρα και να της κατεβάσεις όλη τη μούρη από το δικό της, έτσι θα το έπαιρνες σίγουρα το τηλέφωνο
19χρονη δεν ειναι, οντως...Εσύ δεν είσαι μουνάρα 19χρονη!
Ειδες τι σου ειπε η Ροζυ. Θα επαιρνε. Μηδεν παιρνετε απο γυναικεια ψυχολογια.Με αυτό το σημείωμα θα τον έπαιρνε σίγουρα τηλέφωνο η μουνάρα η 19χρονη τύπε και θα τον παρακαλούσε να βγουν!
Τύπε αντι να περιμενω να πηδηξω "το καλυτερο", πηδαω αυτες που μου αρεσουν.
Ε ωραια ας το εφαρμοσει σε ανω των 25!!!Εσύ δεν είσαι μουνάρα 19χρονη!
...κύριε Προεδρε δεν ξερω τι με επιασε, ζητω συγνωμη απο τη μηνυτρια. Παρακαλω για την επιεικεια του Δικαστηριου.Αν ειναι να τα παιξεις ολα για ολα γιατι να μην πας απλα να της κρατησεις την πορτα πριν την κλεισει και να της πεις ''σε ειδα απο το αμαξι μου και σκευτικα οτι εισαι και γαμω τα μουνια και βασικα δεν μου εχει ξανακατσει μια μουναρα σαν εσενα ποτε και θα ηταν τιμη μου να μου κανεις τη χαρη να σε ξεσκισω μεχρι να μου βγει η ψυχη''.
Γτ ετσι ειναι σαν να μου ζητας να κανω ψυχικο κ δε με εξιταρει!!!Αν ειναι να τα παιξεις ολα για ολα γιατι να μην πας απλα να της κρατησεις την πορτα πριν την κλεισει και να της πεις ''σε ειδα απο το αμαξι μου και σκευτικα οτι εισαι και γαμω τα μουνια και βασικα δεν μου εχει ξανακατσει μια μουναρα σαν εσενα ποτε και θα ηταν τιμη μου να μου κανεις τη χαρη να σε ξεσκισω μεχρι να μου βγει η ψυχη''.
Βλεπεις μωρο μου...Δεν ξερουν τα παιδια. Και μετα σου λεει γιατι δεν πηδανε...Γτ ετσι ειναι σαν να μου ζητας να κανω ψυχικο κ δε με εξιταρει!!!