Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαν αν ειναι να σε εκτιμησει και να προχωρησει κατι θα το κανει μολις σε δει.Οσο και να ψηθει απτο χαρτακι απο μακρια δε γαμησε κανεις  :grin:

Ε δεν μπορουσα να την κρατησω στο αμαξι ηταν και η φιλη της και πηγαινανε για δουλειες εκει την βλεπεις θες να τη γνωρισεις κανεις κινηση αμα το δεχτει το δέχτηκε. Αν οχι δεν πειραζει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στήνε την στο δρομο τύπε, όπου εχει θεση παρκινγκ, και περιμενε να ερθει γυναικα να παρκαρει. Αποκλειεται να μην χρειαστει βοηθεια, ολες χρειαζονται. Να εχεις και δυο τρια χαρτακια να τα αφησεις στα παρμπριζ ολων οσων βοηθησεις. Δεν μπορει, καποια θα παρει. Το υπογραφω.

Ρε βλακα δεν θελω να το κανω επαγγελμα απλα αν δω καμια αλλη και μου αρέσει και θελει βοηθεια. Δεν ειμαι καμάκιας

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Υπαρχουν ακομα κατι καμμενες στηλες σε (get a) lifo, athens voice κτλ. που λεγανε πχ "σε ειδα στο μετρο στις 24/5 και φοραγες ροζ μπλουζακι κτλ"; Η γλαφυροτερη αποδειξη της αγαμιας, ατολμιας και μαμοθρεψιας. Γινε αντρας ρε γελοιε, βγες, τολμα, διεκδικησε λιγο μουνακι, πηγαινε γυμναστηριο να σηκωσεις κανα σιδερο.
:hi:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Στήνε την στο δρομο τύπε, όπου εχει θεση παρκινγκ, και περιμενε να ερθει γυναικα να παρκαρει. Αποκλειεται να μην χρειαστει βοηθεια, ολες χρειαζονται. Να εχεις και δυο τρια χαρτακια να τα αφησεις στα παρμπριζ ολων οσων βοηθησεις. Δεν μπορει, καποια θα παρει. Το υπογραφω.
οριστε μια σωστη συμβουλη  :rockon:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Ρε ανθρωπε.
Αν σε πιασει κοψιμο ενω εισαι με κοσμο, δεν θα πεις "με συγχωρειτε θελω να παω τουαλετα"?
Τι θα πεις?
"Σορυ μαγκες αλλά η κουραδα εχει ανοιξει την κωλοτρυπιδα μου και ερχεται χεσιμο θανατηφορο"?
Θα ηταν πιο ειλικρινες?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Αλεξ, να σου πω κατι που κανω εγω. Στο μηχανημα με τα χαρτακια προτεραιοτητας παιρνω δυο κατευθειαν για να το δωσω μετα αν μπει κατι καλο. Με πιανεις;  ;)
στις πατεντες πρωτοι οι ελληνες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε έπρεπε να μπείς στο δικό σου όχημα, να πάρεις φόρα και να της κατεβάσεις όλη τη μούρη από το δικό της, έτσι θα το έπαιρνες σίγουρα το τηλέφωνο  :cool2:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αν ειναι να τα παιξεις ολα για ολα γιατι να μην πας απλα να της κρατησεις την πορτα πριν την κλεισει και να της πεις ''σε ειδα απο το αμαξι μου και σκευτικα οτι εισαι και γαμω τα μουνια και βασικα δεν μου εχει ξανακατσει μια μουναρα σαν εσενα ποτε και θα ηταν τιμη μου να μου κανεις τη χαρη να σε ξεσκισω μεχρι να μου βγει η ψυχη''.  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τύπε αντι να περιμενω να πηδηξω "το καλυτερο", πηδαω αυτες που μου αρεσουν.

Τύπε παρόλο που ούτε αυτό το πιστεύω λόγω του ότι ξημεροβραδιάζεσαι εδώ μέσα όπως και πολλοί άλλοι που το παίζουν εδώ γαμιάδες και έμπειροι με τις γυναίκες, ωστόσο μπράβο το θέμα είναι να αρέσουν σε σένα αυτές που γαμάς. Βέβαια μπορεί και να κοροιδεύει και τον εαυτό του κάποιος λέγοντας γαμάω αυτές που αρέσουν σε μένα και ας μην αρέσουν σε άλλους. Συνήθως όταν κάποια είναι πραγματικά ωραία αρέσει σε όλους!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αν ειναι να τα παιξεις ολα για ολα γιατι να μην πας απλα να της κρατησεις την πορτα πριν την κλεισει και να της πεις ''σε ειδα απο το αμαξι μου και σκευτικα οτι εισαι και γαμω τα μουνια και βασικα δεν μου εχει ξανακατσει μια μουναρα σαν εσενα ποτε και θα ηταν τιμη μου να μου κανεις τη χαρη να σε ξεσκισω μεχρι να μου βγει η ψυχη''.  :2funny:
...κύριε Προεδρε δεν ξερω τι με επιασε, ζητω συγνωμη απο τη μηνυτρια. Παρακαλω για την επιεικεια του Δικαστηριου.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Γτ ετσι ειναι σαν να μου ζητας να κανω ψυχικο κ δε με εξιταρει!!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γιατι μαν? Δεν ειναι ανιλικη.Ουτε θα την βιασει.Μια προταση θα κανει με καθε ειλικρινια... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom