Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.699
- Πόντοι
- 3.656
Ελάχιστο καλό ... μπάζα έχει ....
Μονο καράμπαζα Λάκη...
Και τα μπάζα...το παιζουν ιστορία
Ελάχιστο καλό ... μπάζα έχει ....
Κοιταξε, συνηθως αυτος που εχει ενα 9ρι, μπορει να εχει πολλα 9ριαΌλο το ζουμί στις μπαζαδούρες είναι ΜΕΝΕΔΗΜΕ
Καλύτερα ένα 4ρι που σου κάνει μασαζάκι, μακαρονάδες και σου γράφει ποιήματα, παρά ένα 9ρι που σε παντοφλιάζει, σε σκίζει στην κρεβατομουρμούρα και σε φέρεται σαν κατοικίδιο της
Δεν μπορείς να χώνεσαι αβέρτα όταν είσαι σε μικρό μέρος. Είναι και αυτο ένα πρόβλημα για πολλούς. Συζητιέται αστραπιαία, μπορούν να σου κάνουν και ζημιά αν θελουν. Σκέψου έναν ελεύθερο επαγγελματία στην Πάτρα π.χ. να την πέφτει στις πελάτισσες του. Μπορει να φάει, μπορεί όμως και να τον σκίσουν ειναι δικοπο μαχαιρι. Δημόσιο μετά ο άλλος φοβάται πιθανή καταγγελια για σεξουαλικη παρενοχληση, εκβιασμούς κλπ. Αττική είναι σαφως καλυτερα αλλα παιζει πολυς κοινωνικός ρατσισμός.Εγώ πάντως που: Είμαι 35, έχω πολύ καλή δουλειά, έχω χρήματα, μένω σε καλή περιοχή της Αττικής, η δουλειά μου δεν είναι "γκομενομαγνήτης", ούτε έρχομαι σε επαφή με μουνάκια, δεν έχω χρόνο, όταν βγαίνω χώνομαι σε παρέες με γκομενάκια, δε κωλώνω, στα αρχίδια μου και να φάω άκυρο. Στο άσχετο, ωραίο μουνάκι, που να πληρεί τα εμφανισιακά μου κριτήρια άντε να μου κάτσουν 2 στα 10. Που αν συνυπολογίσουμε το πόσο καιρό θα μου πάρει για να φτάσω στα 10, μιας και δε βγαίνω συχνά, μπορεί να περάσει πολύς καιρός. Μετά, συνήθως, θέλουν να φορτωθούν στη πλάτη, πρήζουν αρχίδια, κλπ (οκ θα μου πεις έχω γαμήσει κάποιες φορές μέχρι τότε)
Συμπέρασμα. Εγώ μαζί σου συμφωνώ ότι ο κόσμος γαμάει γενικά. Το θέμα είναι για τον καθένα ξεχωριστά πόσο χρόνο θα "σπαταλήσει", τι θα γαμήσει, και αν αξίζει όλο αυτό. Επίσης στο ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ βαριούνται και είναι ανίκανοι, έχεις δίκαιο.
Εγώ πχ δε μπορώ να σου πω αν την έπεφτα στο Χ χρονικό διάστημα στις 10πλάσιες γκόμενες ότι τότε θα γαμούσα πολύ περισσότερο. Πολύ πιθανόν ναι. Αλλά από τη στιγμή που δε το κάνω και επίσης δεν προβλέπεται να συμβεί, τότε θα σου πω ότι είμαι από αυτούς που ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να γαμήσει ΠΟΛΛΕΣ γκόμενες "μη πληρωμένες". Μιας και με το "αν" δε γάμησε κανείς.
Φυσικά δε κλαίγομαι, ούτε με ενδιαφέρει κιόλας να γαμάω πολλές.
Σε κάποιες δουλειές πχ ιατρός ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ... ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ....Δεν μπορείς να χώνεσαι αβέρτα όταν είσαι σε μικρό μέρος. Είναι και αυτο ένα πρόβλημα για πολλούς. Συζητιέται αστραπιαία, μπορούν να σου κάνουν και ζημιά αν θελουν. Σκέψου έναν ελεύθερο επαγγελματία στην Πάτρα π.χ. να την πέφτει στις πελάτισσες του. Μπορει να φάει, μπορεί όμως και να τον σκίσουν ειναι δικοπο μαχαιρι. Δημόσιο μετά ο άλλος φοβάται πιθανή καταγγελια για σεξουαλικη παρενοχληση, εκβιασμούς κλπ. Αττική είναι σαφως καλυτερα αλλα παιζει πολυς κοινωνικός ρατσισμός.
Φταίνε και οι μαλάκες όμως ..... όλοι θέλουν να γαμάνε ... αλλά τις γκόμενες ... τις θέλουν παρθένες.
Δες πόσα εκατομμύρια μαλακισμένα posts έχουν κάνει ... ότι αν είχε πάει με 10 η άλλη ... δεν μπορούν να τη δουν σοβαρά ..... δεν τη θέλουν για γυναίκα ... και μένουν με τη χούφτα τους.
Δεν έχουμε αναμνήσεις εμείς από τέτοιες εποχές.Και πρόσεξε, πριν από δεκαετίες που οι γυναίκες ήταν σεμνές στην πλειοψηφία τους, ο άντρας κυνηγούσε τις πουτάνες, τα ξέκωλα.
Τώρα που οι περισσότερες το δίνουν για πλάκα, ο άντρας δεν τις εκτιμά και πάλι.
Γράφω, "στην πλειοψηφία τους".Δεν έχουμε αναμνήσεις εμείς από τέτοιες εποχές.
Ξέκολα , υπήρχαν και το 1970 και το 1960 και το 1950 .
Απλά οι νοικοκυρές τότε, είχαν μουνί που ήθελε βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό>>2Hp
και φορούσαν βρακιά , σαν τις σκελέες του κόκκινου στρατού, στη μάχη του στάλινγκραντ,
αφότου έπιασαν τα κρύα.
Αν είσαι στα ντουζένια σου κι δε βρίσκεις, εσύ πρέπει να προβληματιστείς.Τυπάρα...(οπως λέει κι ο Λάκης)
Το ότι το δίνουν για πλάκα...στο 5%...ή στο 1% των αντρών...αυτό δεν αφορά το υπόλοιπο 95 ή 99%...Αυτοί πάλι θα θέλουν κύκλους και προξενιά...για να βρουν μουνί
Ο άντρας κυνηγάει το 9άρι, που θα είναι πουτάνα στο κρεβάτι, νοικοκυρά στην κουζίνα και κυρία στο σαλόνι. Δεν υπάρχει αυτό παίδες, στη μέχρι τώρα ζωή μου.
Αν βρήκε κάποιος κάποια τέτοια γυναίκα, ας το πει.
Μπορεί να είχε φάει τζατζίκι ο μπουληςΣημασία εχει οτι ο μπούλης θα παίρνει ενα αρχιδι στα γαμησια. Μόνη του ελπίδα να βρει κάποια που τον γουσταρει. Κατι τετοιο δεν δύναται να συμβεί ή είναι εξαίρεση διοτι εχει μαθει να πληρωνει σαν καθυστερημένος οπότε τον βλέπουν σαν χορηγό. Γαμησι χορηγού είναι κατωτερο της μαλακίας γιατί είναι πολλά τα έξοδα για πενταλεπτη ηδονή. Τι νομιζεις; εδώ τον φιλησε με το ζορι.
Δεν έχει κύκλο. Μένει και επαρχία. Είναι και κρυφοπουσταςΑν είσαι στα ντουζένια σου κι δε βρίσκεις, εσύ πρέπει να προβληματιστείς.
Αλλιώς, μην το σκέφτεσαι καν.
Αν είσαι στα ντουζένια σου κι δε βρίσκεις, εσύ πρέπει να προβληματιστείς.
Αλλιώς, μην το σκέφτεσαι καν.
Μάλλον δεν το διευκρίνησα
Όποιος ψάχνει γυναίκα...του 3 και κάτω,βρίσκει
Με τριψήφια κιλά...φαλακρές...με κρεατοελιές στη μούρη κλπ.Τέτοιες...δόξα τω θεώ...βρίσκουμε όλοι.
Απο 4 και πάνω...παιζει ανταγωνισμός