Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.064
Πόντοι
2.356
Δεν αστειεύομαι καθολου. Ετσι εκαναν παντα οι πρόγονοί μας και δεν αλλαζει ο τροπος. Με λίγη διακριτικοτητα ολα γινονται. Εγω δίνω και ζητάω τηλεφωνα. Μια που ειχα γαμήσει μου ειχε πει οτι την εκανα πολύ χαρούμενη με το ραβασάκι. Αρκετες μου εχουν πει οτι αισθανονται τυχερές που καποιος βρεθηκε να τους μιλησει στα ξαφνικά ζητώντας τηλεφωνο ή να τους δωσει ραβασακι γιατί μπορει να περνουσε κι η ζωή τους και να μην τυχαινε. Τωρα θα πουν καποιοι οτι είναι όλες ξινές. Αυτη την πληρη ισοπεδωση δεν την καταλαβαινω. Το βλεπω ως αποφυγή λογω ντροπής. Ειπαμε εχει καταντια σήμερα αλλά όχι και τιποτα.
Φίλε μου - αγαπημένε άγνωστε φίλε - τι να σου πρωτοπώ; Ό,τι η εργασία μου δεν έχει κύρος; Τι άλλο θες; Ότι δεν μπορώ να γίνω γλίτσας; Τι άλλο θες; Δεν ταιριάζει αυτό το ρουχο σε όλους.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
430
Πόντοι
21
Φίλε μου - αγαπημένε άγνωστε φίλε - τι να σου πρωτοπώ; Ό,τι η εργασία μου δεν έχει κύρος; Τι άλλο θες; Ότι δεν μπορώ να γίνω γλίτσας; Τι άλλο θες; Δεν ταιριάζει αυτό το ρουχο σε όλους.
Σιγά. Κι εγώ απλός υπάλληλος είμαι. Απλά το εχω παρει ζεστά. Μην νομίζεις οτι καθε μερα ασχολούμαι. Οταν ομως ασχολούμαι ειτε μεσω εργασιας ειτε χύμα του δινω και καταλαβαίνει. Διακριτικότητα θέλει. Εχω κι εγω την ζωή μου με τα προβλήματά της. Μην σου πω είναι και αγχολυτικό το καμάκι.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
430
Πόντοι
21
Αυτό το πράγμα με τους "ταξιτζήδες" δεν το καταλαβαίνω. Καθε μερα καθε ωρα και στιγμη να ειναι stand by για να πηγαινοφερνουν φραγκοκοτες μοιάζει απίστευτο. Χεστηδες! :2funny:Φοβουνται να πουν στις φραγκόκοτες "καλά πριν με βρεις με τι πηγαινες στις υποχρεώσεις σου; " και βρεθει αντικαταστάτης. Σαν να είναι σε δημοπρασία ανεβάζουν συνέχεια την προαφορά τους για να κάνουν αισθητή την "αντρίλα" τους. Γι αυτό εγινε η εποχή μας swinging. Δηλαδή πανε να τους βρουν και γαμιάδες. Ειναι να τρελλαίνεσαι. :2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.144
Πόντοι
6.056
Στην Ερμού αν πατε
Το είχαμε πελώρια ανάγκη !!!!!!!!!!!!!

Ρε σούργελο .... ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΑΡΤΑΚΙ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ... πάνω από 3/10 ....

και θα σε πάρει αυτή ;;;;;;;;

Ειλικρινά ... πες μας τα ποσοστά σου ... τι επιτυχίες έχεις με αυτό !

Είσαι 48 ;;;
Σε 50αρα ... χοντρή ... κάτω από 3/10 ..... αν δώσεις ... μπορεί να πάρει ......

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
430
Πόντοι
21
Ο αποτυχημένος σωγαμπρος οδοντίατρος Τέλης με την ορθανοικτη σουφρα και το λουκετιασμένο οδοντιατρείο από κληρονομιά προσπαθεί ματαια να πει κατι. Θελει να μας πεισει οτι δεν γινεται να μας παρουν ή να πάρουμε τηλεφωνο τις γκόμενες. Θελει να του λεμε μονο για σπονσορετες ή πουτανες. Ετσι βρισκεται σε καταστολή. Δεν υπαρχει αλλος τροπος να κραταει την ψυχραιμία του.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
430
Πόντοι
21
Οι γκόμενες δεν κοιτούν τι και πως στις γνωριμίες. Αυτά τα ελεγχουν μετά. Στην αρχή τους αρεσει μονο να τις θελει καποιος. Οσο πιο αποφασιστικός είναι τοσο καλύτερα. Ετσι λοιπόν αν σου τυχει κατι στις προσπαθειες γαμάς μια χαρά. Τωρα οσοι θελετε να βρειτε μια και να υφανετε ένα ειδύλλιο θα απογοητευτείτε. Ποσο μαλλον αν περιμενετε πασα απο αλλον ή να σας την πεσει η ιδια. Φατε ακυρα να στρωσετε σασί. Αυτο ξερω να πω.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
430
Πόντοι
21
Αυτο το μήνα εχω γαμήσει 4 φορές την ίδια. Ουτε σχεση ουτε τίποτα. Αν μπειτε σε σχεση χασατε. Μια χαρα 7αρακι είναι. Μολις κι αν σρχισει τα τρελλα, έφυγα. Παιζει να έκανα 60 απόπειρες. Έπαθα τίποτα; ποσο χρονο δαπάνησα; συνολο 6-7 ώρες προσπαθειών. Ηπια και 2 καφέδες με άλλες. Με όλες σχεδόν μίλησα, λίγες εφυγαν αμέσως. Ούτε γατα ουτε ζημια. Και συζώ κιόλας χρονια οπως εχουμε πει με καλή γυναικα αλλα το σεξ εχει εξαφανιστεί. Γραψτε κι εσεις τις εμπειρίες σσς.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
430
Πόντοι
21
Ήρθε πάλι ο χοντρός Λάκης
να πεταχτεί με επλεκτικές παραθέσεις. Γιατί δεν πάει στον μπαλκαν καουμποι να ρουφηξουν τις μυξες τους; ταιριάζουν. :2funny:

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
594
Πόντοι
81
Μην τσακώνεστε, δεν εχουμε κατι να χωρισουμε η να αποδειξουμε μεταξυ μας.........
Το ζητουμενο μας ειναι να πηδαμε ολο και περισσοτερες και μαλιστα απο 6/10 και πανω
Ανταλλάζουμε εμπειριες και Γινομαστε πιο Αποτελεσματικοι
Φτιαχνοντας τον Εαυτο μας και Εξελισοντας τις Τακτικες μας........

Οι εργαζομενες ειναι Χομπυ & χουι, στιγμιαια λυση στην Καβλα η στην περιοδο χωρις Γκομενα.
δεν μετρανε στην Πραγματικη μας ζωη.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
430
Πόντοι
21
Μην τσακώνεστε, δεν εχουμε κατι να χωρισουμε η να αποδειξουμε μεταξυ μας.........
Το ζητουμενο μας ειναι να πηδαμε ολο και περισσοτερες και μαλιστα απο 6/10 και πανω
Ανταλλάζουμε εμπειριες και Γινομαστε πιο Αποτελεσματικοι
Φτιαχνοντας τον Εαυτο μας και Εξελισοντας τις Τακτικες μας........

Οι εργαζομενες ειναι Χομπυ & χουι, στιγμιαια λυση στην Καβλα η στην περιοδο χωρις Γκομενα.
δεν μετρανε στην Πραγματικη μας ζωη.
Οτι δηλαδή λέω και πιστεύω κι εγώ.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.691
Πόντοι
456
Όσο και να παλευετε να εξισωσετε το γαμησι χορηγίας με το ξεσκισμα, δεν προκειται να τα καταφερετε και απλα κοροιδευετε τους εαυτους σας. Ακόμα κι οι πουτάνες αλλιως γαμιουνται με τα πελατάκια κι αλλιως με οσους γουσταρουν. Πως να το κανουμε; αυτα είναι μαθημα επιπεδο λυκείου. Ουτε καν πιο πάνω. Ειστε μεταξεταστεοι ορισμενοι.
Γνώριμη γραφή...Μάλλον δεν κάνω λάθος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom