Ο αποτυχημένος σωγαμπρος οδοντίατρος Τέλης με την ορθανοικτη σουφρα και το λουκετιασμένο οδοντιατρείο από κληρονομιά προσπαθεί ματαια να πει κατι. Θελει να μας πεισει οτι δεν γινεται να μας παρουν ή να πάρουμε τηλεφωνο τις γκόμενες. Θελει να του λεμε μονο για σπονσορετες ή πουτανες. Ετσι βρισκεται σε καταστολή. Δεν υπαρχει αλλος τροπος να κραταει την ψυχραιμία του.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
Οι γκόμενες δεν κοιτούν τι και πως στις γνωριμίες. Αυτά τα ελεγχουν μετά. Στην αρχή τους αρεσει μονο να τις θελει καποιος. Οσο πιο αποφασιστικός είναι τοσο καλύτερα. Ετσι λοιπόν αν σου τυχει κατι στις προσπαθειες γαμάς μια χαρά. Τωρα οσοι θελετε να βρειτε μια και να υφανετε ένα ειδύλλιο θα απογοητευτείτε. Ποσο μαλλον αν περιμενετε πασα απο αλλον ή να σας την πεσει η ιδια. Φατε ακυρα να στρωσετε σασί. Αυτο ξερω να πω.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.205
- Πόντοι
- 6.056
Barock Nr 3 Mr Malakas το 2025 !!!!!!
A new winner is back !!!!!!
A new winner is back !!!!!!
Αυτο το μήνα εχω γαμήσει 4 φορές την ίδια. Ουτε σχεση ουτε τίποτα. Αν μπειτε σε σχεση χασατε. Μια χαρα 7αρακι είναι. Μολις κι αν σρχισει τα τρελλα, έφυγα. Παιζει να έκανα 60 απόπειρες. Έπαθα τίποτα; ποσο χρονο δαπάνησα; συνολο 6-7 ώρες προσπαθειών. Ηπια και 2 καφέδες με άλλες. Με όλες σχεδόν μίλησα, λίγες εφυγαν αμέσως. Ούτε γατα ουτε ζημια. Και συζώ κιόλας χρονια οπως εχουμε πει με καλή γυναικα αλλα το σεξ εχει εξαφανιστεί. Γραψτε κι εσεις τις εμπειρίες σσς.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.205
- Πόντοι
- 6.056
Στο ενδιάμεσο , κάνεις προπονήσεις μόνος σου, για να είσαι ντούκι , έτσι ;Αυτο το μήνα εχω γαμήσει 4 φορές την ίδια.
Μην τσακώνεστε, δεν εχουμε κατι να χωρισουμε η να αποδειξουμε μεταξυ μας.........
Το ζητουμενο μας ειναι να πηδαμε ολο και περισσοτερες και μαλιστα απο 6/10 και πανω
Ανταλλάζουμε εμπειριες και Γινομαστε πιο Αποτελεσματικοι
Φτιαχνοντας τον Εαυτο μας και Εξελισοντας τις Τακτικες μας........
Οι εργαζομενες ειναι Χομπυ & χουι, στιγμιαια λυση στην Καβλα η στην περιοδο χωρις Γκομενα.
δεν μετρανε στην Πραγματικη μας ζωη.
Το ζητουμενο μας ειναι να πηδαμε ολο και περισσοτερες και μαλιστα απο 6/10 και πανω
Οι εργαζομενες ειναι Χομπυ & χουι, στιγμιαια λυση στην Καβλα η στην περιοδο χωρις Γκομενα.
Οτι δηλαδή λέω και πιστεύω κι εγώ.Μην τσακώνεστε, δεν εχουμε κατι να χωρισουμε η να αποδειξουμε μεταξυ μας.........
Γνώριμη γραφή...Μάλλον δεν κάνω λάθος.Όσο και να παλευετε να εξισωσετε το γαμησι χορηγίας με το ξεσκισμα, δεν προκειται να τα καταφερετε και απλα κοροιδευετε τους εαυτους σας. Ακόμα κι οι πουτάνες αλλιως γαμιουνται με τα πελατάκια κι αλλιως με οσους γουσταρουν. Πως να το κανουμε; αυτα είναι μαθημα επιπεδο λυκείου. Ουτε καν πιο πάνω. Ειστε μεταξεταστεοι ορισμενοι.
Οι αλήθειες ειναι διαχρονικες. Οχι παίζουμε.Γνώριμη γραφή...Μάλλον δεν κάνω λάθος.
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.949
- Πόντοι
- 216
Αν βάλεις μέσα και τρελούς, πουσταίους, ευνούχους παντρεμένους, παχύσαρκους, ραμολιμέντα το ποσοστό για Ελλάδα παίζει να ναι και 50%. Αφού στο δρόμο όλοι έτοιμοι για ξύλο είναι σιγά μη γαμούσαν. Και παίζεις και με χάντικαπ λόγω του πρόλογου που έχουν φάει οι γκομενες απ' το περιβάλλον τους.Γιατί οι άντρες νομίζεις όλοι θέλουν; Υπάρχει ένα 20-30% που έχει παρατηθεί εντελώς από το παίγνιο. Βαριούνται γενικά. Και όχι άδικα. Που να τρέχω σου λέει τώρα, να καμακώνω για μισή ώρα γαμήσι με μία που μπορεί να μου βγει τρελή και να την φορτωθώ. Καλύτερα γκειμς, μπάλα, μπυρόνια, χόρτα, αυτοκίνητα, τζιμ, κλπ
Και γκόμενες έχει πολλές που βαριούνται
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.205
- Πόντοι
- 6.056
Ο κύριος λόγος που δεν γαμάνε, είναι ότι δεν υπάρχουν γυναίκες να γαμήσουν .Αν βάλεις μέσα και τρελούς, πουσταίους, ευνούχους παντρεμένους, παχύσαρκους, ραμολιμέντα το ποσοστό για Ελλάδα παίζει να ναι και 50%. Αφού στο δρόμο όλοι έτοιμοι για ξύλο είναι σιγά μη γαμούσαν. Και παίζεις και με χάντικαπ λόγω του πρόλογου που έχουν φάει οι γκομενες απ' το περιβάλλον τους.
Οι πουτάνες δεν είναι κοινώς αποδεκτή λύση .
Οι ίδιοι , όταν βρεθούν στο εξωτερικό τα κάνουν μπουρδέλο όλα.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.205
- Πόντοι
- 6.056
Ελάχιστο καλό ... μπάζα έχει ....Όλη η ιστορία είναι αυτό
Ελάχιστο διαθέσιμο μουνί για ατελείωτες πούτσες
Κι οποιος προλάβει
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.949
- Πόντοι
- 216
Υπάρχουν άλλα δεν το έχουν εύκολο να γαμηθουν. Είναι αδικαιολόγητα μίζερες και φοβικες στην πουτσα. Πάντα έτσι ήταν, μαμούχαλες.Ο κύριος λόγος που δεν γαμάνε, είναι ότι δεν υπάρχουν γυναίκες να γαμήσουν .
Οι πουτάνες δεν είναι κοινώς αποδεκτή λύση .
Οι ίδιοι , όταν βρεθούν στο εξωτερικό τα κάνουν μπουρδέλο όλα.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.205
- Πόντοι
- 6.056
Φταίνε και οι μαλάκες όμως ..... όλοι θέλουν να γαμάνε ... αλλά τις γκόμενες ... τις θέλουν παρθένες.Υπάρχουν άλλα δεν το έχουν εύκολο να γαμηθουν. Είναι αδικαιολόγητα μίζερες και φοβικες στην πουτσα. Πάντα έτσι ήταν, μαμούχαλες.
Δες πόσα εκατομμύρια μαλακισμένα posts έχουν κάνει ... ότι αν είχε πάει με 10 η άλλη ... δεν μπορούν να τη δουν σοβαρά ..... δεν τη θέλουν για γυναίκα ... και μένουν με τη χούφτα τους.
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 20.086
- Πόντοι
- 6.056
Ελάχιστο καλό ... μπάζα έχει ....
Μονο καράμπαζα Λάκη...
Και τα μπάζα...το παιζουν ιστορία
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 456
Κοιταξε, συνηθως αυτος που εχει ενα 9ρι, μπορει να εχει πολλα 9ριαΌλο το ζουμί στις μπαζαδούρες είναι ΜΕΝΕΔΗΜΕ
Καλύτερα ένα 4ρι που σου κάνει μασαζάκι, μακαρονάδες και σου γράφει ποιήματα, παρά ένα 9ρι που σε παντοφλιάζει, σε σκίζει στην κρεβατομουρμούρα και σε φέρεται σαν κατοικίδιο της
Αν το 9ρι σπαει αρχιδια, συντομα θα αντικατασταθει απο αλλο 9ρι κοκ κοκ
4ρι δεν γαμησα ποτε, δεν με απασχολει αν κανει καλο μασαζ η καλες μακαροναδες
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.949
- Πόντοι
- 216
Δεν μπορείς να χώνεσαι αβέρτα όταν είσαι σε μικρό μέρος. Είναι και αυτο ένα πρόβλημα για πολλούς. Συζητιέται αστραπιαία, μπορούν να σου κάνουν και ζημιά αν θελουν. Σκέψου έναν ελεύθερο επαγγελματία στην Πάτρα π.χ. να την πέφτει στις πελάτισσες του. Μπορει να φάει, μπορεί όμως και να τον σκίσουν ειναι δικοπο μαχαιρι. Δημόσιο μετά ο άλλος φοβάται πιθανή καταγγελια για σεξουαλικη παρενοχληση, εκβιασμούς κλπ. Αττική είναι σαφως καλυτερα αλλα παιζει πολυς κοινωνικός ρατσισμός.Εγώ πάντως που: Είμαι 35, έχω πολύ καλή δουλειά, έχω χρήματα, μένω σε καλή περιοχή της Αττικής, η δουλειά μου δεν είναι "γκομενομαγνήτης", ούτε έρχομαι σε επαφή με μουνάκια, δεν έχω χρόνο, όταν βγαίνω χώνομαι σε παρέες με γκομενάκια, δε κωλώνω, στα αρχίδια μου και να φάω άκυρο. Στο άσχετο, ωραίο μουνάκι, που να πληρεί τα εμφανισιακά μου κριτήρια άντε να μου κάτσουν 2 στα 10. Που αν συνυπολογίσουμε το πόσο καιρό θα μου πάρει για να φτάσω στα 10, μιας και δε βγαίνω συχνά, μπορεί να περάσει πολύς καιρός. Μετά, συνήθως, θέλουν να φορτωθούν στη πλάτη, πρήζουν αρχίδια, κλπ (οκ θα μου πεις έχω γαμήσει κάποιες φορές μέχρι τότε)
Συμπέρασμα. Εγώ μαζί σου συμφωνώ ότι ο κόσμος γαμάει γενικά. Το θέμα είναι για τον καθένα ξεχωριστά πόσο χρόνο θα "σπαταλήσει", τι θα γαμήσει, και αν αξίζει όλο αυτό. Επίσης στο ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ βαριούνται και είναι ανίκανοι, έχεις δίκαιο.
Εγώ πχ δε μπορώ να σου πω αν την έπεφτα στο Χ χρονικό διάστημα στις 10πλάσιες γκόμενες ότι τότε θα γαμούσα πολύ περισσότερο. Πολύ πιθανόν ναι. Αλλά από τη στιγμή που δε το κάνω και επίσης δεν προβλέπεται να συμβεί, τότε θα σου πω ότι είμαι από αυτούς που ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να γαμήσει ΠΟΛΛΕΣ γκόμενες "μη πληρωμένες". Μιας και με το "αν" δε γάμησε κανείς.
Φυσικά δε κλαίγομαι, ούτε με ενδιαφέρει κιόλας να γαμάω πολλές.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.205
- Πόντοι
- 6.056
Σε κάποιες δουλειές πχ ιατρός ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ... ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ....Δεν μπορείς να χώνεσαι αβέρτα όταν είσαι σε μικρό μέρος. Είναι και αυτο ένα πρόβλημα για πολλούς. Συζητιέται αστραπιαία, μπορούν να σου κάνουν και ζημιά αν θελουν. Σκέψου έναν ελεύθερο επαγγελματία στην Πάτρα π.χ. να την πέφτει στις πελάτισσες του. Μπορει να φάει, μπορεί όμως και να τον σκίσουν ειναι δικοπο μαχαιρι. Δημόσιο μετά ο άλλος φοβάται πιθανή καταγγελια για σεξουαλικη παρενοχληση, εκβιασμούς κλπ. Αττική είναι σαφως καλυτερα αλλα παιζει πολυς κοινωνικός ρατσισμός.
Αυτό καλό είναι να το μάθεις νωρίς.
Αλλιώς θα το μάθεις αργά, με το δύσκολο τρόπο.