Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.603
Πόντοι
206
Ο εξαιρετικός αυτός μαλάκας ... δηλώνει ότι προτιμάει τη μαλακία, από το γαμήσι του άλλου που αγόρασε τα αθλητικά. Φαίνεται βέβαια ότι τον παίζει . Αυτός γιατί δεν γαμάει ; Αφού οι περισσότεροι γαμάνε ;

Πέρα από αυτά. Δεν θα ήταν κορυφή στο διαγωνισμό , ένας τέτοιος μαλάκας ;

Για την Ερμού ... γιατί δεν λέει πια τίποτε ;
Στον διαγωνισμό αν θυμάμαι καλά ήταν και ο Donald και ο Ακροατής ως υποψήφιοι

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.146
Πόντοι
6.056
Στον διαγωνισμό αν θυμάμαι καλά ήταν και ο Donald και ο Ακροατής ως υποψήφιοι
Ναι αλλά απόντες ... δεν έλαμψαν .
Δεν ήταν τόσο διαχρονικοί όπως ο Barock .
Κλασικός μαλάκας.
Και άφαντος που ήταν .... χτύπησε μια 100ρα ψήφους σε Dt .
Σπουδαίος μαλάκας.

Άτι της μαλακίας.
Κέρβερος.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
Ρε πας καλα; την μια λες δεν γαμάει η πλειοψηφία. Αυθαιρετο συμπερασμα. Τώρα λες ότι γαμιούνται με όσους θέλουν αριθμητικά. Αρα πεφτουν γαμήσια. Μόνος σου το λες.

Νιανια θα σας τα κάνω όλα;

Άμα θέλουν,γαμιούνται και με χίλιους τη μέρα.Δε θέλουν

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.140
Πόντοι
216
Νιανια θα σας τα κάνω όλα;

Άμα θέλουν,γαμιούνται και με χίλιους τη μέρα.Δε θέλουν

Γιατί οι άντρες νομίζεις όλοι θέλουν; Υπάρχει ένα 20-30% που έχει παρατηθεί εντελώς από το παίγνιο. Βαριούνται γενικά. Και όχι άδικα. Που να τρέχω σου λέει τώρα, να καμακώνω για μισή ώρα γαμήσι με μία που μπορεί να μου βγει τρελή και να την φορτωθώ. Καλύτερα γκειμς, μπάλα, μπυρόνια, χόρτα, αυτοκίνητα, τζιμ, κλπ

Και γκόμενες έχει πολλές που βαριούνται

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
Ο Τέλης Μασκαρπόνε (αποτυχημένος οδοντιατρος με λουκέτο) δεν μπορεί να χωνέψει οτι ο κοσμος βρισκει και γαμάει. Ακόμα κι αν του πουν ετσι, θα πει οτι δεν ισχύει οπότε γιατί ρωτάει; :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.926
Πόντοι
6.030
Είμαι για μπύρα. Μου ήρθε ειδοποίηση η κατάντια απάντηση που έδωσες. Μόνο εσύ ξερεις για ποιον λόγο σε ενοχλεί η στάση μου αλλιώς δεν θα ασχολιόσουν και θα συζητούσες όπως άλλοι. Τέλος η σύγκριση που κάνεις στο τέλος είναι για καρπαζιές. Απορώ γιατί ΕΣΥ χάνεις τον χρονο σου ρε πολυτάλαντε με εμένα και προβληματίζεσαι.
Προχωρα φιλε και μην δίνεις σημασία!!! Θέλουμε ενημέρωση από καταντια αγαπουληδων!!!
:rockon::rockon::rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
Προφανώς η μειοψηφία γαμάει πολύ και καλά. Από εκεί αυξάνεται η ποσότητα των γαμησιών.

Η μειοψηφία της μειοψηφίας γαμάει πολύ και καλά

Οι υπόλοιποι απλά έχουν μια σχέση και δεν είναι μπάκουροι.Το ποσο γαμάνε εξαρτάται απο το ποσο καιρό είναι μαζί κλπ.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
Διαφωνώ μαζί σου. Έχεις ελλιπή στοιχεία ή είσαι πιτσιρικάς κοντά στα 25-30 μαξ
Αδύνατον. Είμαι 48 και μένω Αθήνα που είναι η πλειοψηφία. Βρισκω να γαμήσω. Το θέμα είναι να μην βαριεσαι ουτε να λες βρήκα αυτή και θα κατσω οπως και να έχει και να με ψηνει, σαν ηλιθιος. Να βρισκεις καλές, θετικές. Ο σαμπ ζερο θέλει να μην κουνιεται και να ερχονται οι αλλες. Θελει μια τελεια. Τέλεια δεν υπάρχει.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.140
Πόντοι
216
Η μειοψηφία της μειοψηφίας γαμάει πολύ και καλά

Οι υπόλοιποι απλά έχουν μια σχέση και δεν είναι μπάκουροι.Το ποσο γαμάνε εξαρτάται απο το ποσο καιρό είναι μαζί κλπ.

Σαμπ το ίδιο γίνεται και στη Φύση. Σε ένα κοπάδι με 200 θηλαστικά (100 αρσενικά και 100 θηλυκά) τα 20 δυνατότερα αρσενικά θα πηδήξουν-γκαστρώσουν όλα τα 100 θηλυκά. Τα υπόλοιπα 80 αρσενικά παίζουν διακοσμητικό ρόλο.

Στις ανθρώπινες κοινωνίες δουλεύει λίγο διαφορετικά, αλλά η μάχη για το καλύτερο 20% των αντρών υπάρχει πάντα, όπως και στη Φύση

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
Αν βαριέστε δεν μπορειτε να εχετε κι απαιτήσεις. Πηγαίνετε στις πουτάνες. Οχι ομως ότι δεν γαμαει ο κόσμος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.064
Πόντοι
2.356
Αδύνατον. Είμαι 48 και μένω Αθήνα που είναι η πλειοψηφία. Βρισκω να γαμήσω. Το θέμα είναι να μην βαριεσαι ουτε να λες βρήκα αυτή και θα κατσω οπως και να έχει και να με ψηνει, σαν ηλιθιος. Να βρισκεις καλές, θετικές. Ο σαμπ ζερο θέλει να μην κουνιεται και να ερχονται οι αλλες. Θελει μια τελεια. Τέλεια δεν υπάρχει.
Που ακριβώς λες οτι βρίσκεις να "γαμάς"; Για πες μου ρε συ - να βρω και εγώ. Προφανώς έχεις κύκλους που σε "τροφοδοτούν" ή έχεις κανα σοβαρό επαγγελματικό-οικονομικό στάτους. Αυτά τα "βρίσκω και γαμάω" μην τα λέτε έτσι ξερά. Δεν βρίσκεις στο άγνωστο - εκτός αν είσαι τόσο ωραίος που πια σε αναζητάνε κιόλας. Δεν το λέω ειρωνικά - μαγκιά σου - αλλά οι πιο πολλοί πεινασμένα μπακούρια είναι γύρω μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν βαριέστε δεν μπορειτε να εχετε κι απαιτήσεις. Πηγαίνετε στις πουτάνες. Οχι ομως ότι δεν γαμαει ο κόσμος.
Καθόλου δεν βαριόμαστε - αλλά χορηγηλίκι για να γαμήσουμε μια πολύ μέτρια δύσκολα θα κάναμε.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
Τοσοι δρόμοι, τόσα μαγαζια, τοσα στέκια φιλοξενούν χιλιαδες γυναίκες. Στην Ερμού αν πατε, στα μαγαζιά της Πατησίων, Σταδίου και σε απειρα στέκια θα βρείτε να καμακωσετε. Πείτε κάποιοι οτι βαριεστε και θέλετε να ερθει η αλλη μόνη της. Ε αυτό δεν γινεται. Το κυριοτερο αν η αλλη σας ψήνει διωξτε την. Βάζω στοίχημα οτι λετε που να βρω αλλη και καθεστε. Ουτε αυτό είναι λυση. Εσείς οι ιδιοι φταιτε.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
Να ανοιγετε συζήτηση μπορείτε; πιστευω κάποιοι μπορείτε. Ενα τηλεφωνο μετά από κάποιες αποπειρες θα το παρετε. Για βάλτε ποιεα (λιγες) θα σας δώσουν στο συνολο. Εγω εστιάζω στο πρόβλημα οτι θελετε να μην αποτυχετε και φοβαστε. Αυτό φταίει και σας νοιαζει μην φατε απόρριψη. Σιγα τα ωά.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
Που ακριβώς λες οτι βρίσκεις να "γαμάς"; Για πες μου ρε συ - να βρω και εγώ. Προφανώς έχεις κύκλους που σε "τροφοδοτούν" ή έχεις κανα σοβαρό επαγγελματικό-οικονομικό στάτους. Αυτά τα "βρίσκω και γαμάω" μην τα λέτε έτσι ξερά. Δεν βρίσκεις στο άγνωστο - εκτός αν είσαι τόσο ωραίος που πια σε αναζητάνε κιόλας. Δεν το λέω ειρωνικά - μαγκιά σου - αλλά οι πιο πολλοί πεινασμένα μπακούρια είναι γύρω μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καθόλου δεν βαριόμαστε - αλλά χορηγηλίκι για να γαμήσουμε μια πολύ μέτρια δύσκολα θα κάναμε.
Σου απάντησα χωρις παραθεση πριν για να είναι λειτουργικό το νοημα προς όλους.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.064
Πόντοι
2.356
Τοσοι δρόμοι, τόσα μαγαζια, τοσα στέκια φιλοξενούν χιλιαδες γυναίκες. Στην Ερμού αν πατε, στα μαγαζιά της Πατησίων, Σταδίου και σε απειρα στέκια θα βρείτε να καμακωσετε. Πείτε κάποιοι οτι βαριεστε και θέλετε να ερθει η αλλη μόνη της. Ε αυτό δεν γινεται. Το κυριοτερο αν η αλλη σας ψήνει διωξτε την. Βάζω στοίχημα οτι λετε που να βρω αλλη και καθεστε. Ουτε αυτό είναι λυση. Εσείς οι ιδιοι φταιτε.
Οκ. Πάσο. Σίγουρα θα αστειευσαι. Ωραίος.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.603
Πόντοι
206
Εγώ πάντως που: Είμαι 35, έχω πολύ καλή δουλειά, έχω χρήματα, μένω σε καλή περιοχή της Αττικής, η δουλειά μου δεν είναι "γκομενομαγνήτης", ούτε έρχομαι σε επαφή με μουνάκια, δεν έχω χρόνο, όταν βγαίνω χώνομαι σε παρέες με γκομενάκια, δε κωλώνω, στα αρχίδια μου και να φάω άκυρο. Στο άσχετο, ωραίο μουνάκι, που να πληρεί τα εμφανισιακά μου κριτήρια άντε να μου κάτσουν 2 στα 10. Που αν συνυπολογίσουμε το πόσο καιρό θα μου πάρει για να φτάσω στα 10, μιας και δε βγαίνω συχνά, μπορεί να περάσει πολύς καιρός. Μετά, συνήθως, θέλουν να φορτωθούν στη πλάτη, πρήζουν αρχίδια, κλπ (οκ θα μου πεις έχω γαμήσει κάποιες φορές μέχρι τότε)
Συμπέρασμα. Εγώ μαζί σου συμφωνώ ότι ο κόσμος γαμάει γενικά. Το θέμα είναι για τον καθένα ξεχωριστά πόσο χρόνο θα "σπαταλήσει", τι θα γαμήσει, και αν αξίζει όλο αυτό. Επίσης στο ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ βαριούνται και είναι ανίκανοι, έχεις δίκαιο.
Εγώ πχ δε μπορώ να σου πω αν την έπεφτα στο Χ χρονικό διάστημα στις 10πλάσιες γκόμενες ότι τότε θα γαμούσα πολύ περισσότερο. Πολύ πιθανόν ναι. Αλλά από τη στιγμή που δε το κάνω και επίσης δεν προβλέπεται να συμβεί, τότε θα σου πω ότι είμαι από αυτούς που ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να γαμήσει ΠΟΛΛΕΣ γκόμενες "μη πληρωμένες". Μιας και με το "αν" δε γάμησε κανείς.
Φυσικά δε κλαίγομαι, ούτε με ενδιαφέρει κιόλας να γαμάω πολλές.

Τελευταία τροποποίηση:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
Οκ. Πάσο. Σίγουρα θα αστειευσαι. Ωραίος.
Δεν αστειεύομαι καθολου. Ετσι εκαναν παντα οι πρόγονοί μας και δεν αλλαζει ο τροπος. Με λίγη διακριτικοτητα ολα γινονται. Εγω δίνω και ζητάω τηλεφωνα. Μια που ειχα γαμήσει μου ειχε πει οτι την εκανα πολύ χαρούμενη με το ραβασάκι. Αρκετες μου εχουν πει οτι αισθανονται τυχερές που καποιος βρεθηκε να τους μιλησει στα ξαφνικά ζητώντας τηλεφωνο ή να τους δωσει ραβασακι γιατί μπορει να περνουσε κι η ζωή τους και να μην τυχαινε. Τωρα θα πουν καποιοι οτι είναι όλες ξινές. Αυτη την πληρη ισοπεδωση δεν την καταλαβαινω. Το βλεπω ως αποφυγή λογω ντροπής. Ειπαμε εχει καταντια σήμερα αλλά όχι και τιποτα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.064
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως που: Είμαι 35, έχω πολύ καλή δουλειά, έχω χρήματα, μένω σε καλή περιοχή της Αττικής, η δουλειά μου δεν είναι "γκομενομαγνήτης", ούτε έρχομαι σε επαφή με μουνάκια, δεν έχω χρόνο, όταν βγαίνω χώνομαι σε παρέες με γκομενάκια, δε κωλώνω, στα αρχίδια μου και να φάω άκυρο. Στο άσχετο, ωραίο μουνάκι, που να πληρεί τα εμφανισιακά μου κριτήρια άντε να μου κάτσουν 2 στα 10. Που αν συνυπολογίσουμε το πόσο καιρό θα μου πάρει για να φτάσω στα 10, μιας και δε βγαίνω συχνά, μπορεί να περάσει πολύς καιρός. Μετά, συνήθως, θέλουν να φορτωθούν στη πλάτη, πρήζουν αρχίδια, κλπ (οκ θα μου πεις έχω γαμήσει κάποιες φορές μέχρι τότε)
Συμπέρασμα. Εγώ μαζί σου συμφωνώ ότι ο κόσμος γαμάει γενικά. Το θέμα είναι για τον καθένα ξεχωριστά πόσο χρόνο θα "σπαταλήσει", τι θα γαμήσει, και αν αξίζει όλο αυτό. Επίσης στο ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ βαριούνται και είναι ανίκανοι, έχεις δίκαιο.
Εγώ πχ δε μπορώ να σου πω αν την έπεφτα στο Χ χρονικό διάστημα στις 10πλάσιες γκόμενες ότι τότε θα γαμούσα πολύ περισσότερο. Πολύ πιθανόν ναι. Αλλά από τη στιγμή που δε το κάνω και επίσης δεν προβλέπεται να συμβεί, τότε θα σου πω ότι είμαι από αυτούς που δε ΜΠΟΡΕΙ να γαμήσει ΠΟΛΛΕΣ γκόμενες "μη πληρωμένες". Μιας και με το "αν" δε γάμησε κανείς.
Φυσικά δε κλαίγομαι, ούτε με ενδιαφέρει κιόλας να γαμάω πολλές.
Νάτος. Αυτή εδώ είναι μια απάντηση σοβαρού ανθρώπου - όχι οτι ο άλλος φίλος δεν είναι σοβαρός αλλά το να μου πει να βγω στην Ερμού να τη πέφτω είναι σαν να γελάει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom