Εγώ πάντως που: Είμαι 35, έχω πολύ καλή δουλειά, έχω χρήματα, μένω σε καλή περιοχή της Αττικής, η δουλειά μου δεν είναι "γκομενομαγνήτης", ούτε έρχομαι σε επαφή με μουνάκια, δεν έχω χρόνο, όταν βγαίνω χώνομαι σε παρέες με γκομενάκια, δε κωλώνω, στα αρχίδια μου και να φάω άκυρο. Στο άσχετο, ωραίο μουνάκι, που να πληρεί τα εμφανισιακά μου κριτήρια άντε να μου κάτσουν 2 στα 10. Που αν συνυπολογίσουμε το πόσο καιρό θα μου πάρει για να φτάσω στα 10, μιας και δε βγαίνω συχνά, μπορεί να περάσει πολύς καιρός. Μετά, συνήθως, θέλουν να φορτωθούν στη πλάτη, πρήζουν αρχίδια, κλπ (οκ θα μου πεις έχω γαμήσει κάποιες φορές μέχρι τότε)
Συμπέρασμα. Εγώ μαζί σου συμφωνώ ότι ο κόσμος γαμάει γενικά. Το θέμα είναι για τον καθένα ξεχωριστά πόσο χρόνο θα "σπαταλήσει", τι θα γαμήσει, και αν αξίζει όλο αυτό. Επίσης στο ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ βαριούνται και είναι ανίκανοι, έχεις δίκαιο.
Εγώ πχ δε μπορώ να σου πω αν την έπεφτα στο Χ χρονικό διάστημα στις 10πλάσιες γκόμενες ότι τότε θα γαμούσα πολύ περισσότερο. Πολύ πιθανόν ναι. Αλλά από τη στιγμή που δε το κάνω και επίσης δεν προβλέπεται να συμβεί, τότε θα σου πω ότι είμαι από αυτούς που δε ΜΠΟΡΕΙ να γαμήσει ΠΟΛΛΕΣ γκόμενες "μη πληρωμένες". Μιας και με το "αν" δε γάμησε κανείς.
Φυσικά δε κλαίγομαι, ούτε με ενδιαφέρει κιόλας να γαμάω πολλές.