Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.140
Πόντοι
216
Λες να παίζουν τίποτε ... ασφαλιστικά μέτρα ... για ερμού ;;
Τελικά του φορέσαν ζουρλομανδύα στην ερμού ;;

Φαντάζεσαι να ήταν στο διαγωνισμό ;
Τι εκκίνηση θα έκανε από την pole position ;;;

Άτι . Κέρβερος. Αιθέρας.

Στο διαγωνισμό θα έφτανε ίσως ψηλά, αλλά αν έμπαινε ο Ντόναλντ θα έπρεπε να μπει και ο Ακροατής όπου εκεί θα είχαμε ποσοστά...Βόρειας Κορέας για τον Ακροατή

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.146
Πόντοι
6.056
Στο διαγωνισμό θα έφτανε ίσως ψηλά, αλλά αν έμπαινε ο Ντόναλντ θα έπρεπε να μπει και ο Ακροατής όπου εκεί θα είχαμε ποσοστά...Βόρειας Κορέας για τον Ακροατή
Ο Ακροατής δεν είναι για δέσιμο ρε. Σπασαρχίδης είναι . Τούτος, έχει χτυπήσει βαλβίδες.
Σε όποιο τρελλάδικο και να πάει , του δίνουν το καλύτερο μόνκλινο για πάντα. Αξιοκρατικά. Χωρίς βύσμα.
Θεόμουρλος.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.140
Πόντοι
216
Υπάρχουν και οι μπαζαδούρες

Όλο το ζουμί στις μπαζαδούρες είναι ΜΕΝΕΔΗΜΕ

Καλύτερα ένα 4ρι που σου κάνει μασαζάκι, μακαρονάδες και σου γράφει ποιήματα, παρά ένα 9ρι που σε παντοφλιάζει, σε σκίζει στην κρεβατομουρμούρα και σε φέρεται σαν κατοικίδιο της

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
Οχι ακριβώς

Οι γυναίκες γαμιούνται με ΟΣΟΥΣ θέλουν (αριθμητικά).Όχι όποιον θέλουν.
Ρε πας καλα; την μια λες δεν γαμάει η πλειοψηφία. Αυθαιρετο συμπερασμα. Τώρα λες ότι γαμιούνται με όσους θέλουν αριθμητικά. Αρα πεφτουν γαμήσια. Μόνος σου το λες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.064
Πόντοι
2.356
Όλο το ζουμί στις μπαζαδούρες είναι ΜΕΝΕΔΗΜΕ

Καλύτερα ένα 4ρι που σου κάνει μασαζάκι, μακαρονάδες και σου γράφει ποιήματα, παρά ένα 9ρι που σε παντοφλιάζει, σε σκίζει στην κρεβατομουρμούρα και σε φέρεται σαν κατοικίδιο της
Αυτό που αναφέρεις Πινοκλή είναι πολύ γενικό - χαίρω πολύ - δεν έχεις λάθος - αλλά πρέπει και να σε καυλώνει λίγο η φάση.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.140
Πόντοι
216
Ο Ακροατής δεν είναι για δέσιμο ρε. Σπασαρχίδης είναι . Τούτος, έχει χτυπήσει βαλβίδες.
Σε όποιο τρελλάδικο και να πάει , του δίνουν το καλύτερο μόνκλινο για πάντα. Αξιοκρατικά. Χωρίς βύσμα.
Θεόμουρλος.

Ο Ντοναλντ όμως λέει και αλήθειες. Ο Ακροατής κινούνταν μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Ο Ντόναλντ είναι μαχητής του πεζοδρομίου και δηλωμένος μεροκαματιάρης και φτωχός. Αυτό είναι στα συν του

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.064
Πόντοι
2.356
Ρε πας καλα; την μια λες δεν γαμάει η πλειοψηφία. Αυθαιρετο συμπερασμα. Τώρα λες ότι γαμιούνται με όσους θέλουν αριθμητικά. Αρα πεφτουν γαμήσια. Μόνος σου το λες.
Προφανώς η μειοψηφία γαμάει πολύ και καλά. Από εκεί αυξάνεται η ποσότητα των γαμησιών.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.140
Πόντοι
216
Αυτό που αναφέρεις Πινοκλή είναι πολύ γενικό - χαίρω πολύ - δεν έχεις λάθος - αλλά πρέπει και να σε καυλώνει λίγο η φάση.

Άμα καυλώνει εσένα θα καυλώνει και άλλους.

Όπως έλεγε και ένας φίλος μου "Γυναίκα μέτρια ή και κάτω του μετρίου, να έχει απλά 2 πόδια και 2 χέρια, άμα είναι μουνάρα μια ζωή θα σε τρώει η αγωνία"

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.146
Πόντοι
6.056
Ο Ντοναλντ όμως λέει και αλήθειες. Ο Ακροατής κινούνταν μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Ο Ντόναλντ είναι μαχητής του πεζοδεομίου και δηλωμένος μεροκαματιάρης και φτωχός. Αυτό είναι στα συν του
Γιατί είναι συν να είσαι φτωχός ; Κακομοιριά είναι . Χάλι , ναι . Συν ... όχι .
Προσωπικά δεν την έχει πέσει σε καμία στο δρόμο πιστεύω.
Αν ήταν τέτοιο αλάνι , δεν θα έγραφε κομπλεξιλίκια ... για τον άλλο που ... αγόρασε παπούτσια.
Δεν χτυπάς φουκαρά που αγοράζει αθλητικά σε γκόμενα.

Μου θυμίζει κοντό , βαψομαλλιά , παπάρα ... που τραμπούκιζε τον ... Picker ....

Τον Picker .... έλεος κάπου ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
Το διευκρίνισα. Υπάρχουν και οι μπαζαδούρες. Οι περισσότερες γαμιούνται ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ. Εκτός αν η άλλη ψάχνει έναν διάσημο. Εκεί ναι, πάω πάσο.

Μπορεί αυτός που θέλουν να μην τους κάτσει όμως.

Πες ότι κάποια πάει σ'ένα μαγαζί και θέλει μονο τον μπαρμαν.Αν αυτός την κλάσει,δε θα γαμηθεί με κανέναν.Ενώ θα μπορούσε να γαμηθεί με όλο το υπόλοιπο μαγαζί.Γι'αυτό λέω 'όσους'

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.064
Πόντοι
2.356
Μπορεί αυτός που θέλουν να μην τους κάτσει όμως.

Πες ότι κάποια πάει σ'ένα μαγαζί και θέλει μονο τον μπαρμαν.Αν αυτός την κλάσει,δε θα γαμηθεί με κανέναν.Ενώ θα μπορούσε να γαμηθεί με όλο το υπόλοιπο μαγαζί.Γι'αυτό λέω 'όσους'
Σπάνια ο μπαρμαν να έχει ευκαιρία να γαμήσει και να μην το κάνει. Απλά στο λέω.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
Ζηλευει ο αποτυχημένος οδοντίατρος Τέλης Μασκαρπόνε. Μετά το λουκετιασμα στο οδοντιατρειο που κληρονόμησε :2funny:κι ελεγε ανέκδοτα οτι το είπε για δόλωμα, εχει κόψει αλυσίδα. Βλέοει παντού άρνηση. Μεγας χορηγός και σταθερο δεκανίκι του ημίτρελλου ταξιδευτή της Ουκρανίας και αλλων χωρών. Χορηγος κι εκείνος ταιριαξαν τα χρυσά μου. Μαζεύονται εκεί και τα λένε. Εγώ καλά περνάω. Αυτοί τι κάνουν; :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.064
Πόντοι
2.356
Άμα καυλώνει εσένα θα καυλώνει και άλλους.

Όπως έλεγε και ένας φίλος μου "Γυναίκα μέτρια ή και κάτω του μετρίου, να έχει απλά 2 πόδια και 2 χέρια, άμα είναι μουνάρα μια ζωή θα σε τρώει η αγωνία"
Μάλιστα. Πολύ της μίρλας αυτή η άποψη. Να έχει δυο χέρια και δυο πόδια ε; Είπαμε ρε συ φίλος. Είπαμε. Όχι και έτσι.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.140
Πόντοι
216
Γιατί είναι συν να είσαι φτωχός ; Κακομοιριά είναι . Χάλι , ναι . Συν ... όχι .
Προσωπικά δεν την έχει πέσει σε καμία στο δρόμο πιστεύω.
Αν ήταν τέτοιο αλάνι , δεν θα έγραφε κομπλεξιλίκια ... για τον άλλο που ... αγόρασε παπούτσια.
Δεν χτυπάς φουκαρά που αγοράζει αθλητικά σε γκόμενα.

Μου θυμίζει κοντό , βαψομαλλιά , παπάρα ... που τραμπούκιζε τον ... Picker ....

Τον Picker .... έλεος κάπου ...

Στα συν είναι το ότι το παραδέχεται, σε αντίθεση με τη μάζα που θέλει να το παίξει κάτι.

Για την κριτική στο μπούλη με τα Nike, πιστεύω πως υποννοεί πως δεν την πηδάει καν, οπότε πέφτει στην κατηγορία του κερνάω και δε γαμάω, την οποία και εσύ κατακρίνεις πλειστάκις. Αν γαμάει προφανώς και αλλάζει το πράγμα

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.140
Πόντοι
216
Μάλιστα. Πολύ της μίρλας αυτή η άποψη. Να έχει δυο χέρια και δυο πόδια ε; Είπαμε ρε συ φίλος. Είπαμε. Όχι και έτσι.

Κοίταξε, είμαι ο τελευταίος που θα το υποστηρίξω γιατί πάντα κοιτούσα να είναι ωραία η άλλη. Απλά λέω πως υπάρχει και η άλλη άποψη. Και να σου πω και την αλήθεια, έχω δει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, να χορταίνει σχέση-πήδημα-και γενικά μια ωραία και ευτυχισμένη φάση, δίπλα σε γυναίκες κάτω του 5 ή και του 4. Σίγουρα έχεις και εσύ φίλους στο fb που βλέπεις να ανεβάζουν φώτο μαζί για χρόνια και λες πως είναι δυνατό ρε πούστη, εγώ δε θα άντεχα ούτε ώρα. Και όμως ο άλλος είναι ευτυχισμένος. Μπορεί κανείς να τον κατακρίνει;

Από το να μείνει με το πουλί στο χέρι για 20-30 χρόνια, είναι καλύτερα ή χειρότερα; Ιδού η απορία

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
Προφανώς η μειοψηφία γαμάει πολύ και καλά. Από εκεί αυξάνεται η ποσότητα των γαμησιών.
Γαμησια πεφτουν και μάλιστα πλειοψηφικά. Η πλειοψηφία ή η μειοψηφία δεν καθορίζεται συθαίρετα απο ένα ποστ. Εγώ μένω Αθήνα που είναι η πλειοψηφία και βλεπω τζερτζελο γαμησιών.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
Σπάνια ο μπαρμαν να έχει ευκαιρία να γαμήσει και να μην το κάνει. Απλά στο λέω.

Η διαφορά είναι ότι άμα δεν του αρέσει,δε θα της κάτσει όμως.

Ενω πχ ο μέσος άντρας θα της κάτσει χωρις πολλά πολλά

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.064
Πόντοι
2.356
Γαμησια πεφτουν και μάλιστα πλειοψηφικά. Η πλειοψηφία ή η μειοψηφία δεν καθορίζεται συθαίρετα απο ένα ποστ. Εγώ μένω Αθήνα που είναι η πλειοψηφία και βλεπω τζερτζελο γαμησιών.
Διαφωνώ μαζί σου. Έχεις ελλιπή στοιχεία ή είσαι πιτσιρικάς κοντά στα 25-30 μαξ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.146
Πόντοι
6.056
Για την κριτική στο μπούλη με τα Nike, πιστεύω πως υποννοεί πως δεν την πηδάει καν, οπότε πέφτει στην κατηγορία του κερνάω και δε γαμάω, την οποία και εσύ κατακρίνεις πλειστάκις. Αν γαμάει προφανώς και αλλάζει το πράγμα
Και που μπορεί να ξέρει ο μαλάκας, αν γαμάει ένας άσχετος ή όχι.
Εγώ κατέκρινα άτομα, γνωστά μου. Που ήξερα τι ... κάναν ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ.
Δεν αναφερόμουν ποτέ σε αγνώστους , που έβλεπα απέναντι ... που φυσικά δεν ξέρω τι κάνουν .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσυ δεν μας λες ... αν γαμας ... και τι ...
Θα σε πιστέψουμε ....

Ερμού ... γάμησες καμία ;;;

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.140
Πόντοι
216
Εσυ δεν μας λες ... αν γαμας ... και τι ...
Θα σε πιστέψουμε ....

Ερμού ... γάμησες καμία ;;;

Ο Ντοναλντ ακόμα και αν ξεμείνει, έχει τη συγκάτοικο για ξεχαρμάνιασμα. Έχει φτιάξει καλά τα κουμάντα του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom