Εχει αβερτα καθε μερα μια χαρά μουνιά. Σε όποιο μαγαζί και να πας. Απλά σημείωσε ότι θέλουν δώρα. Αν κάνεις δωρα σου μιλούν μια χαρα χωρις κόπωση. Το αν θα γαμησεις είναι αλλο θέμα. Είναι μεγάλη η ουρά για να γαμησεις. Προσοχή μην γινεις χορηγαρα.Τύπε παίζουν εμφανείς σπονσοροπουτανετες στα Πατήσια ή θα τις ψάχνουμε μεσα στις μαύρες τραβελοκωλοτρυπίδες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.106
- Πόντοι
- 6.056
Με τη μαλακία όμως, γλυτώνεις λεφτά και τα βάζεις στην τράπεζα.Οπως μπορει ο καθενας, αλλος με τον παπα, αλλος με τα δωρα, αλλος με πραγματικα δυνατα χαρτια
Το θεμα ειναι να γαμας ακαπωτα
Τα παπούτσια αυτά είχαν 180 ευρώ το ζευγάρι. Για σημερινή κατασταση πολυ ακριβα να σκασεις 360 για δύο. Τώρα βεβαια ο μπούλης δεν ξερουμε αν ειναι δικά του τα 360 γιατι ενας εργαζόμενος να δωσει τοσα είναι δυσκολο. Και αντιμετωπιση μηδέν. Ξινό φιλί και κινητό η τύπισσα.
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Aλλοι δινουν τοσα για μια ωρα με καποτα, ο μπουλης τα ριχνει ολα μεσαΤα παπούτσια αυτά είχαν 180 ευρώ το ζευγάρι. Για σημερινή κατασταση πολυ ακριβα να σκασεις 360 για δύο. Τώρα βεβαια ο μπούλης δεν ξερουμε αν ειναι δικά του τα 360 γιατι ενας εργαζόμενος να δωσει τοσα είναι δυσκολο. Και αντιμετωπιση μηδέν. Ξινό φιλί και κινητό η τύπισσα.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.106
- Πόντοι
- 6.056
Και ακά γκολικό .... cim ... a level .... όλα τα εξτρά μέσα.Aλλοι δινουν τοσα για μια ωρα με καποτα, ο μπουλης τα ριχνει ολα μεσα
Μπορεί να του γλείφει και τον κώλο .
Πόσο χρεώνουν ριμτζομπ αι βίζιται ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
unhuman ... να τη στήσουμε λες έξω από παπουτσίδικο ;
Εγω ετσι που τον ειδα δεν γαμαει. Κι αν γαμαει θα γαμαει σε στυλ ξεπετας. Αυτες βρισκουν χορηγους και γαμιουνται με άλλους οταν έχουν ορεξη. Δεν τις πολυνοιάζει το γαμήσι.Aλλοι δινουν τοσα για μια ωρα με καποτα, ο μπουλης τα ριχνει ολα μεσα
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.106
- Πόντοι
- 6.056
Καμία γκόμενα δεν νοιάζει το γαμήσι.Εγω ετσι που τον ειδα δεν γαμαει. Κι αν γαμαει θα γαμαει σε στυλ ξεπετας. Αυτες βρισκουν χορηγους και γαμιουνται με άλλους οταν έχουν ορεξη. Δεν τις πολυνοιάζει το γαμήσι.
Αλλά για να σκάσει τα 360€ , μπορεί να της έχει γεμίσει το κωλάντερο με ψωλόχυμα, μέχρι τις αμυγδαλές.
Να έχει χύσει 750ml ψωλόχυμα τελευταία βδομάδα .... και για αυτό την παπούτσωσε.
Δεν μας είπες ... εσύ έκανες εργόχειρο μετά για πάρτη της ;
Όσο και να παλευετε να εξισωσετε το γαμησι χορηγίας με το ξεσκισμα, δεν προκειται να τα καταφερετε και απλα κοροιδευετε τους εαυτους σας. Ακόμα κι οι πουτάνες αλλιως γαμιουνται με τα πελατάκια κι αλλιως με οσους γουσταρουν. Πως να το κανουμε; αυτα είναι μαθημα επιπεδο λυκείου. Ουτε καν πιο πάνω. Ειστε μεταξεταστεοι ορισμενοι.
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.880
- Πόντοι
- 216
Να σε δώ Λάκαρε να αγοράζεις σνίκερς σε κανα μπάνικο χτικιό και τι στον κόσμοΚαι ακά γκολικό .... cim ... a level .... όλα τα εξτρά μέσα.
Μπορεί να του γλείφει και τον κώλο .
Πόσο χρεώνουν ριμτζομπ αι βίζιται ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
unhuman ... να τη στήσουμε λες έξω από παπουτσίδικο ;
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.106
- Πόντοι
- 6.056
Το μπάνικο χτικιό ... πως το εννοείς ;Να σε δώ Λάκαρε να αγοράζεις σνίκερς σε κανα μπάνικο χτικιό και τι στον κόσμο
Από τους καλικάντζαρους του γούστου μου ; ή ταγάρι ;
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.105
- Πόντοι
- 206
Βγηκα ενα δευτερο ραντεβου με μια τυπισσα που μιλαμε καιρό.Εκει που καθομασταν και τρωγαμε σε ενα απο τα πιο ακριβα εστιατόρια ,της εξεφρασα τα συναισθηματα μου.Την κοιταξα στα ματια και της ειπα οτι δεν πιστευω οτι ο Θεος μου κανε τετοιο δωρο να γνωρισω μια τοσο ομορφη κοπελα ,οτι ειναι η γυναικα των ονειρων μου κι αλλα τετοια.Αρχισα να την συγκινω και η ατμοσφαιρα ειχε γινει πολυ ρομαντικη.Εκανα ομως το λαθος να κανω κινηση να της πιασω το χερι τρυφερα και δυστυχως οπως μετακινηθηκα λιγο απο την καρεκλα,μου εφυγε μια πορδή που τα ισοπεδωσε ολα και μετετρεψε την κατασταση δυσκολη για μενα.Η μπόχα δεν περιγραφόταν και ολοι ακομα και οι σερβιτοροι με κοιτουσαν με αμηχανία.Εγω ειχα κοκκινίσει και απο τα πολλά καπου εκει ηρθε και το 2-0.Δευτερη κλανιά και η γκομενα τρομαγμένη απο τον εκωφαντικό κρότο σηκωνεται και φευγει.Την εχασα απ οτι φαινεται
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.880
- Πόντοι
- 216
Ταγάρι που φοράει υποχρεωτικά ξεντέρια και από πάνω χοντρό πετσινο και φερει μπακπακ που εχει μεσα μια αλλαξιά σωβρακα και βιβλία της ΜποβουαρΤο μπάνικο χτικιό ... πως το εννοείς ;
Από τους καλικάντζαρους του γούστου μου ; ή ταγάρι ;