Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.003

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.204
Πόντοι
6.056
Τον γλυφομουνιξ , με πόσα προηγούμενα προφίλ του τον έχω πατήσει χάμω ;
Βαδίζει και παραμιλάει , στο σωρό από σκατά που ονομάζει ζωή.

Τελευταία τροποποίηση:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
7
Like
3.502
Πόντοι
736
Δικαίωμα στην ευτυχία εχουν και οι ασχημοι αρέσει δεν αρεσει...και μαλιστα ειναι απαλλαγμένοι απο κομπλεξ που χαλανε τη ροη της καυλας:coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.204
Πόντοι
6.056
Εγω άλλα βλέπω στην πραγματική ζωή.
Των άλλων . Δική σου έχεις ;
Ναυάγιο σαν τον γλυφομουνίξ είσαι .......

Έχει περάσει γυναίκα από το ρημάδι χαβούζα που ζει αυτό το σκατό ;;;
Μπορεί ... όταν ζούσαν οι προηγούμενοι ένοικοι ... πριν το 1970 .... που και τότε παλιό ήταν (το ρημάδι).

Ο Δημητράκης τα είχε πει καλά για αυτό το σκουπίδι
που πήγε στο μπλοκ και δίδαξε τους σλάβους εκεί τι σημαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.204
Πόντοι
6.056
Κάνε κονέ με παντρεμένη. Θα εχεις την ησυχία σου. Εγώ αυτό κάνω οταν μπορώ.
Με ζωντοχήρες ναυάγια εννοείς ... και πολύ σου πέφτουν ........

Παντρεμένη ..... εκτός αν είναι με πρεζάκια ή φυλακόβιο απορο ...
θα ασχοληθεί με ναυάγιο του βασικού που δεν έχει μαντήλι να κλάψει .....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.204
Πόντοι
6.056
Μία σχέση είναι σα μία κανονική δουλειά με υπερωρίες και οι περισσότεροι απλά βαριούνται.
Θα σε παίρνει τηλέφωνο η άλλη 21:30 λίγο πριν αρχίσει ο ημιτελικός Μπάρτσα-Λιβερπουλ να σου πει να βγείτε με τη Λίτσα και τον Μπάμπη για κρέπα και να σε ζαλίζουν τα αρχίδια για μόδες και ζώδια
Πολύ κλισέ το κάνεις. Καταρχήν ...γιατί πρέπει όλοι να βλέπουν μπάλα .... έχω πάψει να ασχολούμαι δεκαετίες .... Έπειτα γιατί οι παρέες της γκόμενας ... πρέπει να είναι κιτσαρίες και αγράμματοι .... μπορεί να έχουν ενδιαφέροντα πράγματα ......

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
7
Like
3.502
Πόντοι
736

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
461
Πόντοι
21
Πάλι τρελλάθηκε ο Τέλης Μασκαρπόνε. Δεν αντεχει τους κραδασμούς στην σακατεμένη ψυχή του ο σώγαμπρος προικοθήρας. Ηρωικη στιγμή που λουκετιασε το οδοντιατρείο και δηθεν το είπε για δόλωμα. Από τοτε περιφερεται σαν καθυστερας και το παιζει φιρμα με ξεδιπλωμενο κωλάντερο. Λιγη συμπονοια θέλει. Ανθρωποι βρε. Να είμαστε ανθρωποι. :2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.204
Πόντοι
6.056
τι χρωμα ειναι ο φωτισμος σε αυτα τα σπιτια ?:coffee:
Ειλικρινά .... πες μου ... ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .... σε αυτό τον μαλάκα ......

Αν κάποια ήταν να έχει ξεπέσει τόσο πολύ , το 2025 , για να καταντήσει εκεί ,
θα είχε αυτοκτονήσει το 1990 ... πέφτοντας σε ασβέστη ... ή απο την ακρόπολη ...
ή θα άρχιζε να πίνει δύο μπουκάλια βότκα την ημέρα το 1998 , για να πεθάνει από κίρρωση φέτος.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
461
Πόντοι
21
τι χρωμα ειναι ο φωτισμος σε αυτα τα σπιτια ?:coffee:
Είναι μια λυση για οσους δεν θελουν ευθύνες. Οι παντρεμενες εχουν προγραμμα για να μην αποκαλυφθούν. Θέλει καποια προπόνηση για να μπεις στην ροή αλλά αποκλειεται να σου ζητουν τρελλά ή αβολα πράγματα στο δικό σου πρόγραμμα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.204
Πόντοι
6.056
Παραληρεί ... και φαντάζεται ότι έχει σχέσεις με παντρεμένες .... με 730€ μισθό καθαρά ... στο παιδικό του δωμάτιο ... φαίνεται όταν τον μάζεψαν από την ερμού ... του δώσαν ... δυνατά χάπια ... μέσα !!!

Αλλά τον κράτησαν μόνο 6-7 μήνες ... και ξαναγύρισε !
Μόνο την ερμού έκοψε.

Τώρα δεν γαμάει μουνάρες από την ερμού !
Γαμάει μουνάρες παντρεμένες !!!!!!

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.164
Πόντοι
216
Πολύ κλισέ το κάνεις. Καταρχήν ...γιατί πρέπει όλοι να βλέπουν μπάλα .... έχω πάψει να ασχολούμαι δεκαετίες .... Έπειτα γιατί οι παρέες της γκόμενας ... πρέπει να είναι κιτσαρίες και αγράμματοι .... μπορεί να έχουν ενδιαφέροντα πράγματα ......

Οι περισσότερες μετατρέπουν τη σχέση σε φουλ ταιμ δουλειά. Θέλουν τον άλλον να τρέχει για αυτές η/και να είναι stand-by όλη μέρα. Για να μην αναφέρω τα τηλεφωνήματα ΟΛΗ ΜΕΡΑ, που είσαι, τι κάνεις, τι παρήγγειλες, τι ώρα θα έρθεις, γιατί αργείς, κλπ

Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά είναι λίγες. Η γυναίκα η δυτική έχει την τάση να γίνεται στρατηγός στη σχέση.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.204
Πόντοι
6.056
Οι περισσότερες μετατρέπουν τη σχέση σε φουλ ταιμ δουλειά. Θέλουν τον άλλον να τρέχει για αυτές η/και να είναι stand-by όλη μέρα. Για να μην αναφέρω τα τηλεφωνήματα ΟΛΗ ΜΕΡΑ, που είσαι, τι κάνεις, τι ώρα θα έρθεις, γιατί αργείς, κλπ

Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά είναι λίγες. Η γυναίκα η δυτική έχει την τάση να γίνεται στρατηγός στη σχέση. Και κάποιες το δίνουν με το σταγονόμετρο.
Αυτα που λες, υπαρκτά, αλλά παραπέμπουν σε μικρές, τελείως αγράμματες, με δουλειά για τον πούτσο ή τελείως ξυσομούνες και περίγυρο υπόκοσμο .......

Μόνο και μόνο συγκεκριμένες δουλειές που έχω κατά νου και έχω παραδείγματα ανθρώπων με σχέσεις ...
αποκλείουν κάθε επικοινωνία .... ώρες εργασίας σε πολλές περιπτώσεις .... και ακόμη περισσότερες σε κάποιες πιο λίγες.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
7
Like
3.502
Πόντοι
736
Είναι μια λυση για οσους δεν θελουν ευθύνες. Οι παντρεμενες εχουν προγραμμα για να μην αποκαλυφθούν. Θέλει καποια προπόνηση για να μπεις στην ροή αλλά αποκλειεται να σου ζητουν τρελλά ή αβολα πράγματα στο δικό σου πρόγραμμα.

χμμμμ ..ασε να το επεξεργαστώ λιγακι....
Ειλικρινά .... πες μου ... ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .... σε αυτό τον μαλάκα ......

Αν κάποια ήταν να έχει ξεπέσει τόσο πολύ , το 2025 , για να καταντήσει εκεί ,
θα είχε αυτοκτονήσει το 1990 ... πέφτοντας σε ασβέστη ... ή απο την ακρόπολη ...
ή θα άρχιζε να πίνει δύο μπουκάλια βότκα την ημέρα το 1998 , για να πεθάνει από κίρρωση φέτος.
Λοιπον αν καταλαβα καλα επρόκειτο για πουτανες πεπλοφορος χαμαιλεοντας...:coffee:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
461
Πόντοι
21
Τον ξετίναξε ο Γλυφομουνιξ τον χοντρομαλακα Τέλη. Εχει αφηνιάσει ο κακομοίρης. Ευγε Γλυφομουνίξ. Από κοντά κι εγώ. Πολύ γέλιο ο λούζερ οδοντιατρος.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.204
Πόντοι
6.056
Λοιπον αν καταλαβα καλα επρόκειτο για πουτανες πεπλοφορος χαμαιλεοντας...:coffee:
Λάβε υπόψη ... ότι το άτομο , μέχρι που τον μάζεψαν .... δήλωνε ότι καμάκωνε ΜΟΥΝΑΡΕΣ στην ερμού.
Τώρα λέει ότι πηδάει παντρεμένες. Στο μεταξύ είναι με το βασικό και μένει στο παιδικό του δωμάτιο .

Με τα χάπια που παίρνει , μπορεί και να τα πιστεύει αυτά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.706
Πόντοι
9.297
Δεν παει ετσι. Θα έρχονται γαμπρούληδες με δώρα κι υποσχεσεις, οταν θέλει κατι σε οποιοδήποτε επιπεδο απλά θα τους το λεει και θα γίνεται. Θα ονειρεύονται γαμήσια ολοι αυτοί αλλα αυτη θα γαμιεται μονο αν γουσταρει. Τους αλλους θα τους εχει για φαπες και ξεπέτες. :2funny:
Στο τέλος όμως θα καταλήξει η με το αφεντικό λόγω οικονομικής επιφάνειας η με τον συνάδελφο λόγω κοινών στόχων και αντιλήψεων και πορείας ζωής .

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
7
Like
3.502
Πόντοι
736
Λάβε υπόψη ... ότι το άτομο , μέχρι που τον μάζεψαν .... δήλωνε ότι καμάκωνε ΜΟΥΝΑΡΕΣ στην ερμού.
Τώρα λέει ότι πηδάει παντρεμένες. Στο μεταξύ είναι με το βασικό και μένει στο παιδικό του δωμάτιο .

Με τα χάπια που παίρνει , μπορεί και να τα πιστεύει αυτά.
Παντως ενα περίεργο πραγμα ....εμενα και την κουλτουρα μου για καποιους ειμαστε ανωμαλαρες ομως εμεις οτι κάνουμε το κανουμε με συναίνεση .....εδω στους νοικοκυραιους η μονη συναίνεση που ίσως εχουν ειναι το διαζυγιο και αυτο για να γλιτώσουν απο ολα τα αλλα ...:coffee:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
461
Πόντοι
21
Ο Τέλης Μασκαρπόνε εχει σαλτάρει και προσπαθεί να προσθεσει σάλια στις επιτυχίες μου. Ζηλευει που είναι εντελώς αχρηστος και το σάιτ ειναι η ζωή του. Νομιζει οτι βγαζει λόγο σε κάποιο συνέδριο. Χειροκροτήστε τον. :2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.204
Πόντοι
6.056
Παντως ενα περίεργο πραγμα ....εμενα και την κουλτουρα μου για καποιους ειμαστε ανωμαλαρες ομως εμεις οτι κάνουμε το κανουμε με συναίνεση .....εδω στους νοικοκυραιους η μονη συναίνεση που ίσως εχουν ειναι το διαζυγιο και αυτο για να γλιτώσουν απο ολα τα αλλα ...:coffee:
Επιδερμικά το βλέπεις .............

Πολλοί και πολλές ... σύζυγοι ....
σιωπηρά δίνουν το οκ στον άλλο/άλλη να κάνει τα δικά του ..... τα οποία μετά από χρόνια
ποτέ δεν μένουν τελείως κρυφά .....

Με όρο , ίσως να μη γίνει μανούρα ή μεγάλος χαμός.

Οι φυλακές, οι φόνοι , ξυλοδαρμοί , χώματα , μαλλιοτραβήγματα .... είναι σε κάτι ηλίθιους που ξεκίνησαν τη σεξουαλική ζωή με κατσίκες ....

Επειδή κάνω τσάμπα χρέη οικογενειακού σύμβουλου ψυχοθεραπευτή για πολλούς ...
έχω ακούσει πολλές φορές το καουμπόϊκο .... ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ... ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ/ΓΥΜΝΑΣΤΗ ...

θα τη δείρω θα τη σκίσω θα της πετάξω τα φουστάνια βρακιά στο δρόμο θα της κάψω το αμάξι
θα πάω στη δουλειά της να μοιράσω φωτογραφίες με το γκόμενο .......

Μετά από κανά τζάδικο , πήδημα βίζιτας και λοιπά .... τους περνάνε όλα και πάνε παραπέρα.

• Like
Αντιδράσεις: Magi

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom