Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.003

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.204
Πόντοι
6.056
Ο Τέλης Μασκαρπόνε εχει σαλτάρει και προσπαθεί να προσθεσει σάλια στις επιτυχίες μου. Ζηλευει που είναι εντελώς αχρηστος και το σάιτ ειναι η ζωή του. Νομιζει οτι βγαζει λόγο σε κάποιο συνέδριο. Χειροκροτήστε τον. :2funny:
Σιμώνει φλεβάρης ..........

θα ανέβουν κάτι φωτογραφίες εδώ .... μέσα στις απόκριες .... ταιριάζει στις μέρες ....

Ετοιμάσου. Μάζεψε κανά κατοστάρικο να το ανεβάσεις !
Και τα καλά σου αθλητικά, που δεν κάνεις δώρο τέτοια , σαν τους αγαπούληδες.

Θα πέσει γέλιο .

Ο γλυφομουνίξ θα βάλει φωτογραφία χαρτονόμισμα ενός λεβ, μολδαβέζικου ......
Θα έχει σπήκερ το μήτσο .... που τον ξέρει καλά !!!!!!!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.204
Πόντοι
6.056

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
461
Πόντοι
21
Παρακολουθούμε την καταντια του λουκετιασμένου Τέλη. Δεν χωνευει τις επιτυχίες της Ερμού επειδή δεν μπορεί να κάνει καμάκι εκεί και λεει ότι δεν πάω ουτε εγώ ενω ταυτόχρονα χτες ζητούσε να του πω για Ερμού. Βγαζετε νόημα; :2funny:εγώ όχι. Τον σακατεψε ο Γλυφομουνίξ και εγώ τον έχω τρελλάνει. Λογικό για εναν μπεκρή να κάνει ετσι. Δεν υπάρχει επιστροφή για τον χοντρο Τέλη. Εχει λαλησει. :2funny:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
7
Like
3.501
Πόντοι
736
Σφυρίζω το τρενακι δεν περναει μεσα στην ερμου .....και τα φωτακια μηδεν ρομαντισμο ...:confused:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
461
Πόντοι
21
Σφυρίζω το τρενακι δεν περναει μεσα στην ερμου .....και τα φωτακια μηδεν ρομαντισμο ...:confused:
Χτες μεσημέρι είχε γύρω στα 50.000 ατομα που με ανακύκλωση γίνονται μισό μυριο. Αν οι αλλοι ζουν σε χωριό ή κολώνουν (το βασικότερο) δεν φταίω εγώ. :2funny:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
7
Like
3.501
Πόντοι
736
Χτες μεσημέρι είχε γύρω στα 50.000 ατομα που με ανακύκλωση γίνονται μισό μυριο. Αν οι αλλοι ζουν σε χωριό ή κολώνουν (το βασικότερο) δεν φταίω εγώ. :2funny:
αναλογα ..

1. μπορει να φτανουν με το σκατο στη καλτσα στην πορνη μην τους παρει κανα ματι ..αλλα ....αυτο εναι που τους κανει γενναίους το σκατο στη καλτσα:confused:

2, το τουμπανιαρικο βιζιτοπουλο τους δινει χαρτι πορειας οτι ειναι και αυτοι τουμπανιαρηδες οποτε το 4αρι το κλοτσανε και θελουν τουλαχιστον 8αρι και πανω ..δηλαδη με θράσος και λεβεντια θριματιζουν την νοημοσύνη τους

ποιος κολωνει δεν σε καταλαβαίνω :coffee:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
461
Πόντοι
21
Λέω που είναι δίπλα σε όλους η Ερμού λογω μετρό, είναι τίγκα στον κόσμο και δεν πανε ορισμένοι γιατί βαριούνται. Γενικως δεν πανε πουθενά. Είναι μόνο για καναπέ.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
7
Like
3.501
Πόντοι
736
Λέω που είναι δίπλα σε όλους η Ερμού λογω μετρό, είναι τίγκα στον κόσμο και δεν πανε ορισμένοι γιατί βαριούνται. Γενικως δεν πανε πουθενά. Είναι μόνο για καναπέ.
αααααααααααααααααα ............... οκ

:coffee:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
461
Πόντοι
21
Πρέπει να επιστρέψει κι ο Ακροατής. Καυγαδίζαμε ωραία οπως και με τον αλλον τον πεταμένο τον ζαπάτα βαν νταμ.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
7
Like
3.501
Πόντοι
736

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
461
Πόντοι
21
Τωρα με τον τραμπ δυσκολο ..το ειπε μονο 2 φυλα...:coffee:
Είχε ωραιο θρεντ ο Ακροατής.

:confused:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
461
Πόντοι
21
Ο kalogero που πήγε; έφυγαν όλοι; μήπως παντρεύτηκε την σπονσορετα πως την ελεγε και σοβάρεψε; :confused:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.605
Πόντοι
206
Είχε ωραιο θρεντ ο Ακροατής.

:confused:
Πωω με είχε απαξιώσει φουλ. Και άφραγκος και ρουφιάνος :confused:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.205
Πόντοι
2.306
Ο kalogero που πήγε; έφυγαν όλοι; μήπως παντρεύτηκε την σπονσορετα πως την ελεγε και σοβάρεψε; :confused:

Μεντορέτα κοινώς βοσκοπούλα.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.205
Πόντοι
2.306
Ακροατη μεγάλη μορφάρα :rockon:

Τυπαρος :rockon:

Είχε πολύ δυνατό θρεντ για συνολάκια.

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
600
Πόντοι
81
Άσχετο με την παραπάνω κουβέντα σας, σχετικό όμως με το θρεντ:

Οι γονείς μου γηροκόμησαν με μεγάλη επιτυχία και τους 4 γονείς τους. Ο παππούς μου κι η γιαγιά μου παλιότερα, ενώ ήταν ήδη αρκετά ηλικιωμένοι αλλά αυτόνομοι, στο χωριό, χρειάστηκε να φροντίζουν μια αδερφή της γιαγιάς που είχε προχωρημένη άνοια. Ο παππούς όσο κι αν γκρίνιαξε, τελικά φέρθηκε σαν άνθρωπος, σαν κύριος, και την κράτησε στο σπίτι μέχρι που έμεινε κατάκοιτη.

Σκέφτομαι τα σημερινά ζευγάρια, τι χαΐρι μπορούν να περιμένουν από αυτούς οι γηραιότεροι. Αν θα δεχόταν μια νύφη να γηροκομήσει με αξιοπρέπεια και χωρίς κατινιές την πεθερά*, αν θα καθόταν ένας υπερήφανος αγενής αγράμματος ελληνοκάγκουρας να δίνει ένα πιάτο φαΐ στην κουνιάδα (!) του, ακόμη κι αν ήταν να της τρώει την σύνταξη.

*Βέβαια, για να'μαστε δίκαιοι, την σκατοψυχιά που βγάζουν οι έλληνες boomers, δύσκολα την χωνεύει ο σημερινός 30άρης-40άρης-50άρης που΄χει μάθει σε "σύγχρονη" ζωή και ξέφυγε απ'το "τι θα πει η γειτονιά"/"τι λέει η εκκλησία"/"τι λέει η παράδοση". Συνήθως έχουν βγάλει και καλά λεφτά στη ζωή τους, έχουν και σύνταξη, έχουν και σπίτι κτλ, νιώθουν σατράπηδες μπροστά στα "άχρηστα" τα παιδιά τους που έβγαλαν σχολές κλπ και πήραν τ'@@ τους και δουλεύουν για 900-1200 €.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.204
Πόντοι
6.056
Παρακολουθούμε την καταντια του λουκετιασμένου Τέλη. Δεν χωνευει τις επιτυχίες της Ερμού επειδή δεν μπορεί να κάνει καμάκι εκεί και λεει ότι δεν πάω ουτε εγώ ενω ταυτόχρονα χτες ζητούσε να του πω για Ερμού. Βγαζετε νόημα; :2funny:εγώ όχι. Τον σακατεψε ο Γλυφομουνίξ και εγώ τον έχω τρελλάνει. Λογικό για εναν μπεκρή να κάνει ετσι. Δεν υπάρχει επιστροφή για τον χοντρο Τέλη. Εχει λαλησει. :2funny:
Ένας άξιος μαλάκας, στολίδι για τη μαλακία .
Δυστυχώς, δεν τον είχαμε στο διαγωνισμό , θα είχε εξαιρετική πορεία.
Είναι ...

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ....

ένας τέτοιος μαλάκας , θα έσπαγε πολλά ρεκόρ μαλακίας
ξεπερνώντας ακόμη και μεγάλους κλασικούς της μαλακίας , όπως πίξουλας και άλλοι ...
και σίγουρα θα ήταν πολύ δυνατός αντίπαλος, για το μαλάκα παλιάς κοπής
που επίσης δεν έχει πάρει τον τίτλο τόσα χρόνια που το παλεύει
τον κατουρημένο στραπονιάρη .

Επειδή τούτος, ήταν στη λίστα όπου ανήκει , μαζί με άλλα σκατά, γλυφομουνιξ , τζων100 κοκ
μπαίνει και τούτο το δεύτερο κλώνο του, μέχρι το διαγωνισμό ,
που αν είναι εδώ θα τον βοηθήσουμε να αναγνωριστεί η αξία του
ως δυνατός μαλάκας, μαλάκας φαινόμενο !

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.204
Πόντοι
6.056
Κοίτα ... για να τον καταλαβαίνεις ... πρέπει να είσαι σαν κι αυτόν !
Είσαι σίγουρη ότι θες ;;;

giphy.gif

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
461
Πόντοι
21
Παιδια ο Τέλης Μασκαρπόνε (λουκετιασμένος οδοντίατρος) με έβαλε στην λίστα ιγκνόρ.
Δεν άντεξε το δούλεμα. Είμαι ευτυχισμένος πλεον που δεν θα πετάγεται μπροστά μου
ο μπεκρής και ξύνω τα παπάρια μου με χαρά. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom