Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (11 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.687
Πόντοι
456
Όλο το ζουμί στις μπαζαδούρες είναι ΜΕΝΕΔΗΜΕ

Καλύτερα ένα 4ρι που σου κάνει μασαζάκι, μακαρονάδες και σου γράφει ποιήματα, παρά ένα 9ρι που σε παντοφλιάζει, σε σκίζει στην κρεβατομουρμούρα και σε φέρεται σαν κατοικίδιο της
Κοιταξε, συνηθως αυτος που εχει ενα 9ρι, μπορει να εχει πολλα 9ρια
Αν το 9ρι σπαει αρχιδια, συντομα θα αντικατασταθει απο αλλο 9ρι κοκ κοκ
4ρι δεν γαμησα ποτε, δεν με απασχολει αν κανει καλο μασαζ η καλες μακαροναδες

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.884
Πόντοι
216
Εγώ πάντως που: Είμαι 35, έχω πολύ καλή δουλειά, έχω χρήματα, μένω σε καλή περιοχή της Αττικής, η δουλειά μου δεν είναι "γκομενομαγνήτης", ούτε έρχομαι σε επαφή με μουνάκια, δεν έχω χρόνο, όταν βγαίνω χώνομαι σε παρέες με γκομενάκια, δε κωλώνω, στα αρχίδια μου και να φάω άκυρο. Στο άσχετο, ωραίο μουνάκι, που να πληρεί τα εμφανισιακά μου κριτήρια άντε να μου κάτσουν 2 στα 10. Που αν συνυπολογίσουμε το πόσο καιρό θα μου πάρει για να φτάσω στα 10, μιας και δε βγαίνω συχνά, μπορεί να περάσει πολύς καιρός. Μετά, συνήθως, θέλουν να φορτωθούν στη πλάτη, πρήζουν αρχίδια, κλπ (οκ θα μου πεις έχω γαμήσει κάποιες φορές μέχρι τότε)
Συμπέρασμα. Εγώ μαζί σου συμφωνώ ότι ο κόσμος γαμάει γενικά. Το θέμα είναι για τον καθένα ξεχωριστά πόσο χρόνο θα "σπαταλήσει", τι θα γαμήσει, και αν αξίζει όλο αυτό. Επίσης στο ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ βαριούνται και είναι ανίκανοι, έχεις δίκαιο.
Εγώ πχ δε μπορώ να σου πω αν την έπεφτα στο Χ χρονικό διάστημα στις 10πλάσιες γκόμενες ότι τότε θα γαμούσα πολύ περισσότερο. Πολύ πιθανόν ναι. Αλλά από τη στιγμή που δε το κάνω και επίσης δεν προβλέπεται να συμβεί, τότε θα σου πω ότι είμαι από αυτούς που ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να γαμήσει ΠΟΛΛΕΣ γκόμενες "μη πληρωμένες". Μιας και με το "αν" δε γάμησε κανείς.
Φυσικά δε κλαίγομαι, ούτε με ενδιαφέρει κιόλας να γαμάω πολλές.
Δεν μπορείς να χώνεσαι αβέρτα όταν είσαι σε μικρό μέρος. Είναι και αυτο ένα πρόβλημα για πολλούς. Συζητιέται αστραπιαία, μπορούν να σου κάνουν και ζημιά αν θελουν. Σκέψου έναν ελεύθερο επαγγελματία στην Πάτρα π.χ. να την πέφτει στις πελάτισσες του. Μπορει να φάει, μπορεί όμως και να τον σκίσουν ειναι δικοπο μαχαιρι. Δημόσιο μετά ο άλλος φοβάται πιθανή καταγγελια για σεξουαλικη παρενοχληση, εκβιασμούς κλπ. Αττική είναι σαφως καλυτερα αλλα παιζει πολυς κοινωνικός ρατσισμός.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.190
Πόντοι
6.056
Δεν μπορείς να χώνεσαι αβέρτα όταν είσαι σε μικρό μέρος. Είναι και αυτο ένα πρόβλημα για πολλούς. Συζητιέται αστραπιαία, μπορούν να σου κάνουν και ζημιά αν θελουν. Σκέψου έναν ελεύθερο επαγγελματία στην Πάτρα π.χ. να την πέφτει στις πελάτισσες του. Μπορει να φάει, μπορεί όμως και να τον σκίσουν ειναι δικοπο μαχαιρι. Δημόσιο μετά ο άλλος φοβάται πιθανή καταγγελια για σεξουαλικη παρενοχληση, εκβιασμούς κλπ. Αττική είναι σαφως καλυτερα αλλα παιζει πολυς κοινωνικός ρατσισμός.
Σε κάποιες δουλειές πχ ιατρός ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ... ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ....

Αυτό καλό είναι να το μάθεις νωρίς.
Αλλιώς θα το μάθεις αργά, με το δύσκολο τρόπο.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.699
Πόντοι
456
Φταίνε και οι μαλάκες όμως ..... όλοι θέλουν να γαμάνε ... αλλά τις γκόμενες ... τις θέλουν παρθένες.
Δες πόσα εκατομμύρια μαλακισμένα posts έχουν κάνει ... ότι αν είχε πάει με 10 η άλλη ... δεν μπορούν να τη δουν σοβαρά ..... δεν τη θέλουν για γυναίκα ... και μένουν με τη χούφτα τους.

Μεγάλη αλήθεια.
Και πρόσεξε, πριν από δεκαετίες που οι γυναίκες ήταν σεμνές στην πλειοψηφία τους, ο άντρας κυνηγούσε τις πουτάνες, τα ξέκωλα.
Τώρα που οι περισσότερες το δίνουν για πλάκα, ο άντρας δεν τις εκτιμά και πάλι.
Τελικά, μήπως ο άντρας κυνηγά ένα "υβρίδιο" γυναίκας που σπανίζει;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.190
Πόντοι
6.056
Και πρόσεξε, πριν από δεκαετίες που οι γυναίκες ήταν σεμνές στην πλειοψηφία τους, ο άντρας κυνηγούσε τις πουτάνες, τα ξέκωλα.
Δεν έχουμε αναμνήσεις εμείς από τέτοιες εποχές.
Ξέκολα , υπήρχαν και το 1970 και το 1960 και το 1950 .

Απλά οι νοικοκυρές τότε, είχαν μουνί που ήθελε βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό>>2Hp
και φορούσαν βρακιά , σαν τις σκελέες του κόκκινου στρατού, στη μάχη του στάλινγκραντ,
αφότου έπιασαν τα κρύα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.706
Πόντοι
3.656
Τώρα που οι περισσότερες το δίνουν για πλάκα, ο άντρας δεν τις εκτιμά και πάλι.

Τυπάρα...(οπως λέει κι ο Λάκης)

Το ότι το δίνουν για πλάκα...στο 5%...ή στο 1% των αντρών...αυτό δεν αφορά το υπόλοιπο 95 ή 99%...Αυτοί πάλι θα θέλουν κύκλους και προξενιά...για να βρουν μουνί

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.699
Πόντοι
456
Δεν έχουμε αναμνήσεις εμείς από τέτοιες εποχές.
Ξέκολα , υπήρχαν και το 1970 και το 1960 και το 1950 .

Απλά οι νοικοκυρές τότε, είχαν μουνί που ήθελε βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό>>2Hp
και φορούσαν βρακιά , σαν τις σκελέες του κόκκινου στρατού, στη μάχη του στάλινγκραντ,
αφότου έπιασαν τα κρύα.
Γράφω, "στην πλειοψηφία τους".
Ξέκωλα, πάντα υπήρχαν.
Ο άντρας κυνηγάει το 9άρι, που θα είναι πουτάνα στο κρεβάτι, νοικοκυρά στην κουζίνα και κυρία στο σαλόνι. Δεν υπάρχει αυτό παίδες, στη μέχρι τώρα ζωή μου.
Αν βρήκε κάποιος κάποια τέτοια γυναίκα, ας το πει.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.699
Πόντοι
456
Τυπάρα...(οπως λέει κι ο Λάκης)

Το ότι το δίνουν για πλάκα...στο 5%...ή στο 1% των αντρών...αυτό δεν αφορά το υπόλοιπο 95 ή 99%...Αυτοί πάλι θα θέλουν κύκλους και προξενιά...για να βρουν μουνί
Αν είσαι στα ντουζένια σου κι δε βρίσκεις, εσύ πρέπει να προβληματιστείς.
Αλλιώς, μην το σκέφτεσαι καν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.706
Πόντοι
3.656
Ο άντρας κυνηγάει το 9άρι, που θα είναι πουτάνα στο κρεβάτι, νοικοκυρά στην κουζίνα και κυρία στο σαλόνι. Δεν υπάρχει αυτό παίδες, στη μέχρι τώρα ζωή μου.

Ο μέσος Έλληνας άντρας...κυνηγάει όλα αυτά;Εισαι σίγουρος;

Γιατί εγώ βλέπω ότι το μοτο είναι...μουνι να'ναι κι ότι να'ναι.Για την πλειοψηφία των μπακουριών εκει έξω.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.752
Πόντοι
3.556
Σημασία εχει οτι ο μπούλης θα παίρνει ενα αρχιδι στα γαμησια. Μόνη του ελπίδα να βρει κάποια που τον γουσταρει. Κατι τετοιο δεν δύναται να συμβεί ή είναι εξαίρεση διοτι εχει μαθει να πληρωνει σαν καθυστερημένος οπότε τον βλέπουν σαν χορηγό. Γαμησι χορηγού είναι κατωτερο της μαλακίας γιατί είναι πολλά τα έξοδα για πενταλεπτη ηδονή. Τι νομιζεις; εδώ τον φιλησε με το ζορι. :2funny:
Μπορεί να είχε φάει τζατζίκι ο μπουλης

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.752
Πόντοι
3.556
Δεν έχει κύκλο. Μένει και επαρχία. Είναι και κρυφοπουστας

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.706
Πόντοι
3.656

Μάλλον δεν το διευκρίνησα

Όποιος ψάχνει γυναίκα...του 3 και κάτω,βρίσκει

Με τριψήφια κιλά...φαλακρές...με κρεατοελιές στη μούρη κλπ.Τέτοιες...δόξα τω θεώ...βρίσκουμε όλοι.Όλοι μπορούμε να γίνουμε...Άλεξ και Νικ1410

Απο 4 και πάνω...παιζει ανταγωνισμός

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.752
Πόντοι
3.556
Σε νήμα για μη πληρωμένα μουνια , μιλάει

Α)Η παρθένα τερατογένεση που έχει να την πέσει σε μουνι από την έκτη δημοτικού που είχε ντυθεί στις απόκριες νεράιδα και τον κορόιδευε η χρυσουλα που χόρεψε με το γιο του περίπτερα

Και Β) ένα αποτυχημένο και αλκοολικό κτήνος, που τρώει κωλοδαχτυλα,έχει κόμπλεξ με τον μπαρόκ, βρήκε τρεις γκόμενες στη ζωή του πριν 30 χρόνια (τη γυναίκα του με συνοικέσιο όπως είχε πει ο ίδιος, μια μαγιαρα γκιλφ που δεν του έκατσε και μια μίλφα) και έχει γνώμη για τη ζωή στο εξωτερικό και το μπλοκ επειδή το 98 πήγε στη Βιέννη

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.150
Πόντοι
216

Με τριψήφια κιλά...φαλακρές...με κρεατοελιές στη μούρη κλπ.Τέτοιες...δόξα τω θεώ...βρίσκουμε όλοι.

Αυτό που βασιλεύει είναι η βαρεμάρα. Οι περισσότεροι βαριούνται να κάνουν σχέση.
Μία σχέση είναι σα μία κανονική δουλειά με υπερωρίες και οι περισσότεροι απλά βαριούνται.
Θα σε παίρνει τηλέφωνο η άλλη 21:30 λίγο πριν αρχίσει ο ημιτελικός Μπάρτσα-Λιβερπουλ να σου πει να βγείτε με τη Λίτσα και τον Μπάμπη για κρέπα και να σε ζαλίζουν τα αρχίδια για μόδες και ζώδια
Όλα αυτά για να τον βρέξεις 20 λεπτά και αυτό υπό προυποθέσεις (αν δεν έχει περίοδο, πονοκέφαλο, τη μάλωσε το αφεντικό, αρρώστησε το γατί, έχει ψυχολογικά η φίλη της, κλπ)

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
445
Πόντοι
21
Σε νήμα για μη πληρωμένα μουνια , μιλάει

Α)Η παρθένα τερατογένεση που έχει να την πέσει σε μουνι από την έκτη δημοτικού που είχε ντυθεί στις απόκριες νεράιδα και τον κορόιδευε η χρυσουλα που χόρεψε με το γιο του περίπτερα

Και Β) ένα αποτυχημένο και αλκοολικό κτήνος, που τρώει κωλοδαχτυλα,έχει κόμπλεξ με τον μπαρόκ, βρήκε τρεις γκόμενες στη ζωή του πριν 30 χρόνια (τη γυναίκα του με συνοικέσιο όπως είχε πει ο ίδιος, μια μαγιαρα γκιλφ που δεν του έκατσε και μια μίλφα) και έχει γνώμη για τη ζωή στο εξωτερικό και το μπλοκ επειδή το 98 πήγε στη Βιέννη
Επικό ποστ!

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
445
Πόντοι
21
Γράφω, "στην πλειοψηφία τους".
Ξέκωλα, πάντα υπήρχαν.
Πολύ σωστά τα λες. Δεν υπάρχει τέτοια γυναίκα σε όλο τον πλανητη.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
445
Πόντοι
21
Αυτό που βασιλεύει είναι η βαρεμάρα. Οι περισσότεροι βαριούνται να κάνουν σχέση.
Μία σχέση είναι σα μία κανονική δουλειά με υπερωρίες και οι περισσότεροι απλά βαριούνται.
Θα σε παίρνει τηλέφωνο η άλλη 21:30 λίγο πριν αρχίσει ο ημιτελικός Μπάρτσα-Λιβερπουλ να σου πει να βγείτε με τη Λίτσα και τον Μπάμπη για κρέπα και να σε ζαλίζουν τα αρχίδια για μόδες και ζώδια
Όλα αυτά για να τον βρέξεις 20 λεπτά και αυτό υπό προυποθέσεις (αν δεν έχει περίοδο, πονοκέφαλο, τη μάλωσε το αφεντικό, αρρώστησε το γατί, έχει ψυχολογικά η φίλη της, κλπ)
Άρα λοιπόν υπαρχουν προυποθέσεις και γαμαει ο κόσμος. Άλλο καπέλο η βαριεμάρα. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατι αν λένε οι τσιμούχες να πανε π.χ για κρέπα οι άνδρες πρέπει να πάνε. Ο καθένας κάνει οτι του αρέσει μονος του και υπαρχουν και τα κοινά ενδιαφεροντα αναλογα την περίπτωση. Εγώ αυτά τα ξεκόβω.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
445
Πόντοι
21

Με τριψήφια κιλά...φαλακρές...με κρεατοελιές στη μούρη κλπ.Τέτοιες...δόξα τω θεώ...βρίσκουμε όλοι.Όλοι μπορούμε να γίνουμε...Άλεξ και Νικ1410

Εγω άλλα βλέπω στην πραγματική ζωή. Δεν την πεφτεις κι αμύνεσαι. Αυτό κάνεις. Δεν γινεται όλοι να ειναι χορηγοί ή σκατοζεύγαρα σε εμφάνιση. Βλέπω και πετυχημενα ζευγαρια. Άλλο που γραφω την σαβούρα για να γελάμε.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
445
Πόντοι
21
Κάνε κονέ με παντρεμένη. Θα εχεις την ησυχία σου. Εγώ αυτό κάνω οταν μπορώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom