You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπηκα λιγο να σε κραξω ρε ρουφιανε και φευγωΦυγε απο δω ρε
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα σε συντριψω γιατι σε χρειαζομαιΕχε χαρη που σε συμπαθω ρε ελεεινέ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εγω τύπε, ποτέ δεν πηγα με καποια που δεν μου αρεσε. Καποιοι βεβαια μπορουν να πουν οτι καποιες ηταν μπαζα. Το θεμα ειναι να σου αρεσει εσενα αυτη που πηγαινεις.Κοιτα εμενα ενας μεγαλος γνωστος και γενικα έξυπνος άνθρωπος που τον σεβομαι και τον θαυμαζω μου ειπε φιλε οτι ξεκινα απο κάποιες και θα έρθουν και οι καλυτερες. Οποτε αν βλέπεις οτι δεν ριχνεις καμια καλή συμβιβασου με την μέτρια για λιγο καιρο και βλέπεις τουλαχιστον ρε φιλε δεν θα εισαι αγαμητος κατι ειναι και αυτο. Δεν θα γινεις σαν τον καρτάκη
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γιαυτο συνεχεια γκαμαι αυτο το παιδιο αλεξ εχει αναγαγει το καμακι σε επιστημη το εχει παει σε αλλο επιπεδο
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Γιάνης. Οχι Γιαννης.Ε τι να γραψει, Γιωργος, Γιαννης, Βασιλης, Δημητρης? "ΜΠΟΛΝΤΗΣ" θα εγραφε, να της εξιταρει την περιεργεια.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εσυ γιανη γκαμαι καθολου;Γιάνης. Οχι Γιαννης.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ρε τύπε, ξερεις οτι εχω γνωστες και φίλες που μου λενε "εχεις κανενα καλο παιδι να μου γνωρισεις"? Αλλά οι αντρες δεν μιλανε ρε φιλε, δεν ερχονται σε επαφη, δεν ξερω τι να πω. Ντρεπονται?χαχαχα ε λογικο ρε τυπε στο κοσμο του δεν υπάρχουν.
Προσπαθησε να του βρεις καμια εσυ
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αν ντρεποσουν να της μιλησεις, μια λυση θα ηταν να αφηνες ενα σημειωματακι στο παρμπριζ. Κατι τρυφερο ας πουμε
"Ηθελα να σου μιλησω παραπανω αλλά ντραπηκα. Θα ηθελα τοσο πολυ να σε ξαναδω. Μην πεταξεις το χαρτακι, κρατησε το και σκεψου το λιγο. Μπόλντης. Τηλεφωνο 69....."
Με αυτό το σημείωμα θα τον έπαιρνε σίγουρα τηλέφωνο η μουνάρα η 19χρονη τύπε και θα τον παρακαλούσε να βγουν!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Καλη?Φιλε εγω εχασα μια ευκαιρια νομιζω τις προαλλες ηθελε μια να παρκάρει και δεν μπορουσε και τη βοηθησα αλλα στο τέλος μου ειπε ευχαριστω και εφυγε εσυ λες επρεπε να δωσω τηλεφωνο? πολυ πεφτουλας θα φαινομουν ρε μλκ
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Μην εισαι τετοιος τυπε. Υποθετω ο τυπος σου μπορει να ειναι απο τους περιεργους και να ψαχνει γυναικα ωριμη και ολοκληρωμενη, οχι κοριτσακι που αναζητει προστατη, χορηγο, καποιον να ανεχεται τα ξεσπάσματά της σαν υπομονετικος μπαμπας (if you cant handle my at my worst you dont deserve me at my best ) και να ασχολειται με τα βαρετα μεχρι αυτοκτονιας ενδιαφέροντά της (the voice, μοδα, shopping, κουτσομπολιο, eurovision, "αισθηματα", πως παει η σχεση μας, μ'αγαπας???...). Ομολογουμενως δυσκολο να βρει καποια αν ειναι τετοιος.Κολητος μου δε νομιζω εχει παει ποτε με γυναικα κανονικα. Απο τα 17 μονο σε πουτανες και με την παλαμη. Του υπενθυμιζω ομως που και που οτι ο κοςμος μπορει να εχει και κατι μονιμο που λεγεται γκομενα και να την γαμαει τακτικα χωρις 50-80αρα σε στουντιο...αλλα με κοιταζει περιεργα καμιανφορα λες και δε καταλαβαινει η δε πιστευει οτι υπαρχουν τετοια πραματα...
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εγω παντως θα επαιρνα!! Εστω απο περιεργεια...
Εσύ δεν είσαι μουνάρα 19χρονη!
Aribas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε μλκα δεν ντρεπομουν να της μιλησω καθε αλλο
απλα ντραπηκα να της ζητησω κινητο.
Τύπε έπρεπε να μπείς στο δικό σου όχημα, να πάρεις φόρα και να της κατεβάσεις όλη τη μούρη από το δικό της, έτσι θα το έπαιρνες σίγουρα το τηλέφωνο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Αν ντρεποσουν να της μιλησεις, μια λυση θα ηταν να αφηνες ενα σημειωματακι στο παρμπριζ. Κατι τρυφερο ας πουμεμουναρος αλλα μικρο 19-20 χρονων και πολυ χαμογελαστη ρε φιλε της εκανα κοπλιμεντα την ρωτησα κιολας ποσο καιρο εχει το διπλωμα αφου μολις την ειδα ειχα μολις παρκαρει εγω ρε και πεταχτηκα να τη βοηθησω με κοιταξε και αυτη σε στυλ θα με βοηθησεις?
πολυ ωραιο γκομενακι φιλε φαινοτανε και αβγαλτη
"Ηθελα να σου μιλησω παραπανω αλλά ντραπηκα. Θα ηθελα τοσο πολυ να σε ξαναδω. Μην πεταξεις το χαρτακι, κρατησε το και σκεψου το λιγο. Μπόλντης. Τηλεφωνο 69....."
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
Τύπε έπρεπε να μπείς στο δικό σου όχημα, να πάρεις φόρα και να της κατεβάσεις όλη τη μούρη από το δικό της, έτσι θα το έπαιρνες σίγουρα το τηλέφωνο
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αν ντρεποσουν να της μιλησεις, μια λυση θα ηταν να αφηνες ενα σημειωματακι στο παρμπριζ. Κατι τρυφερο ας πουμε
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
εσυ γιανη γκαμαι καθολου;
Οχι δεν εχω κανει σεξ ποτε στη ζωη μου και φαινεται