Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 135 άτομα (3 μέλη και 132 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
φιλε τους το λες σχεδον χυμα οτι θες μονο σεξ.αν δεν θελουν και το παιζουν ιστορια .θελω σχεσεις βολτες και αλλες μπουρδες.πουλο.δεν προκειται να παιξω κανενα αλλο παιχνιδι για να βρεξω το πουλι για 10λεπτα.δεν προκειται να παιξω το σκληρο αντρακι ουτε να φτυσω καποια μονο και μονο για να με κυνηγαει .βαριεμαι τετοιες καταστασεις
δεκτη η αποψη σου.μπορει να την εχεις γιατι απο οτι λες κατεβαινεις φυλης και γαμας τζαμπα σε αντιθεση με εμας που πληρωνουμε το μπλε παραβολο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δεκτη η αποψη σου.μπορει να την εχεις γιατι απο οτι λες κατεβαινεις φυλης και γαμας τζαμπα σε αντιθεση με εμας που πληρωνουμε το μπλε παραβολο.
τωρα το πως γαμαω τσαμπα ειναι αλλο θεμα. παντως εχει και τη γλυκα του το να πληρωνεις καποιες φορες..το θεμα ειναι να μας πιανουν μακακες οι γκομενες βαζοντας οποιους κανονες θελουν αυτες και εμεις σαν ορθια πεοι να τους ακολοθουμε τυφλα χωρις καμια αισθηση ελευθερης βουλησης.ναμην γινομαστε τηλεκατευθυνομενα πεοι.λιγο αυτοσυγκρατηση δεν βλαπτει

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
τωρα το πως γαμαω τσαμπα ειναι αλλο θεμα. παντως εχει και τη γλυκα του το να πληρωνεις καποιες φορες..το θεμα ειναι να μας πιανουν μακακες οι γκομενες βαζοντας οποιους κανονες θελουν αυτες και εμεις σαν ορθια πεοι να τους ακολοθουμε τυφλα χωρις καμια αισθηση ελευθερης βουλησης.ναμην γινομαστε τηλεκατευθυνομενα πεοι.λιγο αυτοσυγκρατηση δεν βλαπτει
αμπραβο.τωρα ερχεσε στα λογια μου..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
φιλε τους το λες σχεδον χυμα οτι θες μονο σεξ.αν δεν θελουν και το παιζουν ιστορια .θελω σχεσεις βολτες και αλλες μπουρδες.πουλο.δεν προκειται να παιξω κανενα αλλο παιχνιδι για να βρεξω το πουλι για 10λεπτα.δεν προκειται να παιξω το σκληρο αντρακι ουτε να φτυσω καποια μονο και μονο για να με κυνηγαει .βαριεμαι τετοιες καταστασεις
:thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ο ομοιος στον ομοιο και η κοπρια στα λάχανα. Θα βρούν εναν με παρομοιο χαρακτηρα και θα βγαινουν μαζι του. That's all.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655

ασε μας ρε φιλε που γαμας πορνες τσαμπα!

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
προτιμουν να παιζουν με το μουνη τους μονες τους παρα να γαμιουνται με αντρες.μαλακισμενες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
προτιμουν να παιζουν με το μουνη τους μονες τους παρα να γαμιουνται με αντρες.μαλακισμενες

Κάποιες ισχυριζονται οτι δεν νιώθουν ανετα τυπε αλλα δεν φταινε παντα οι αντρες για αυτο το προβλημα ειναι και μεσα στο κεφάλι τους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φανταζομαι κι εσυ προτιμας να παιζεις το πουλι σου, παρα να πηδας την καθε μπαζόλα.

Κοιτα εμενα ενας μεγαλος γνωστος και γενικα έξυπνος άνθρωπος που τον σεβομαι και τον θαυμαζω μου ειπε φιλε οτι ξεκινα απο κάποιες και θα έρθουν και οι καλυτερες. Οποτε αν βλέπεις οτι δεν ριχνεις καμια καλή συμβιβασου με την μέτρια για λιγο καιρο και βλέπεις τουλαχιστον ρε φιλε δεν θα εισαι αγαμητος κατι ειναι και αυτο. Δεν θα γινεις σαν τον καρτάκη

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κολητος μου δε νομιζω εχει παει ποτε με γυναικα κανονικα. Απο τα 17 μονο σε πουτανες και με την παλαμη. Του υπενθυμιζω ομως που και που οτι ο κοςμος μπορει να εχει και κατι μονιμο που λεγεται γκομενα και να την γαμαει τακτικα χωρις 50-80αρα σε στουντιο...αλλα με κοιταζει περιεργα καμιανφορα λες και δε καταλαβαινει η δε πιστευει οτι υπαρχουν τετοια πραματα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κολητος μου δε νομιζω εχει παει ποτε με γυναικα κανονικα. Απο τα 17 μονο σε πουτανες και με την παλαμη. Του υπενθυμιζω ομως που και που οτι ο κοςμος μπορει να εχει και κατι μονιμο που λεγεται γκομενα και να την γαμαει τακτικα χωρις 50-80αρα σε στουντιο...αλλα με κοιταζει περιεργα καμιανφορα λες και δε καταλαβαινει η δε πιστευει οτι υπαρχουν τετοια πραματα...

χαχαχα ε λογικο ρε τυπε στο κοσμο του δεν υπάρχουν.  :grin:

Προσπαθησε να του βρεις καμια εσυ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φανταζομαι κι εσυ προτιμας να παιζεις το πουλι σου, παρα να πηδας την καθε μπαζόλα.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Εσύ γιατί χαλιέσαι τύπε? Τα λεφτά σου δίνει?

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
μας δουλευεις? Οχι ειναι λυση να παρακαλας το καθε βλαμενο.λιγο τουπε να αντιληφθω απο καποια .εστω λιγο και την στελνω στο διαολο.δεν με απασχολει ποσο ομορφη ειναι .αν δεν φερεται σαν ανθρωπινο ον θα παρει τα αρχιδια μου.οποια θελει να κατσει θα κατσει.

:thumbsup: ΣΩΣΤΟΣ !!! :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε τύπε, ξερεις οτι εχω γνωστες και φίλες που μου λενε "εχεις κανενα καλο παιδι να μου γνωρισεις"? Αλλά οι αντρες δεν μιλανε ρε φιλε, δεν ερχονται σε επαφη, δεν ξερω τι να πω. Ντρεπονται?

Φιλε εγω εχασα μια ευκαιρια νομιζω τις προαλλες ηθελε μια να παρκάρει και δεν μπορουσε και τη βοηθησα αλλα στο τέλος μου ειπε ευχαριστω και εφυγε εσυ λες επρεπε να δωσω τηλεφωνο? πολυ πεφτουλας θα φαινομουν ρε μλκ  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

μουναρος αλλα μικρο 19-20 χρονων και πολυ χαμογελαστη ρε φιλε της εκανα πλακιτσα την ρωτησα κιολας ποσο καιρο εχει το διπλωμα αφου μολις την ειδα ειχα μολις παρκαρει εγω ρε και πεταχτηκα να τη βοηθησω με κοιταξε και αυτη σε στυλ θα με βοηθησεις?

πολυ ωραιο γκομενακι φιλε φαινοτανε και αβγαλτη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν ντρεποσουν να της μιλησεις, μια λυση θα ηταν να αφηνες ενα σημειωματακι στο παρμπριζ. Κατι τρυφερο ας πουμε
"Ηθελα να σου μιλησω παραπανω αλλά ντραπηκα. Θα ηθελα τοσο πολυ να σε ξαναδω. Μην πεταξεις το χαρτακι, κρατησε το και σκεψου το λιγο. Μπόλντης. Τηλεφωνο 69....."

ρε μλκα δεν ντρεπομουν να της μιλησω καθε αλλο  :grin:

απλα ντραπηκα να της ζητησω κινητο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom