Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εισαι αρχοντας, μαν. Δυο-δυο τις χτυπας τις γκομενες.
Δεν πιστευω να στα τρωνε. Κερασματα, καφεδες, να τις πηγαινοφερνεις και τετοια.

Οχι φιλε. Οποια θέλει τέτοια την αφηνω δεν κανω τρελά πραγματα και κεράσματα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι γκομενες στην ελλαδα ειναι ολο υπεροψια.ναρκισσιστριες μεχρι το κοκαλο.αλλα και νεοι οι αντρες δεν πανε πισω.σου λενε τουπε και δυσκολη.παρε τωρα τα αρχιδια μου και κατσε με τους δονητες εγω θα κατεβω φυλης αλλα εσυ θα μεινεις αγαμητη για παντα.εχουν αρχισει και αυτοι να πουλανε ναρκισσισμο και  καλα κανουν.αλλιως δεν προκειται να ανταπεξελθουν εναντια στις γυναικες της ελλαδας

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Οι γκομενες στην ελλαδα ειναι ολο υπεροψια.ναρκισσιστριες μεχρι το κοκαλο.αλλα και νεοι οι αντρες δεν πανε πισω.σου λενε τουπε και δυσκολη.παρε τωρα τα αρχιδια μου και κατσε με τους δονητες εγω θα κατεβω φυλης αλλα εσυ θα μεινεις αγαμητη για παντα.εχουν αρχισει και αυτοι να πουλανε ναρκισσισμο και  καλα κανουν.αλλιως δεν προκειται να ανταπεξελθουν εναντια στις γυναικες της ελλαδας
Ναι αλλα υπαρχει μια μεγαλη διαφορα. Οι γκομενες δεν μενουν αγαμητες ουτε αναγκαζονται να πληρωσουν για να γαμηθουν.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ναι αλλα υπαρχει μια μεγαλη διαφορα. Οι γκομενες δεν μενουν αγαμητες ουτε αναγκαζονται να πληρωσουν για να γαμηθουν.
οι γκομενες εχουν τους δονητες τους.εμας στα αρχιδια τους  μας εχουν γραμμενους.εγω γαμαω δωρεαν πουτανες  ;)κανενας αντρας στην ελλαδα δεν μενει αγαμητος αν δεν θελει να μεινει

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
οι γκομενες εχουν τους δονητες τους.εμας στα αρχιδια τους  μας εχουν γραμμενους.εγω γαμαω δωρεαν πουτανες  ;)κανενας αντρας στην ελλαδα δεν μενει αγαμητος αν δεν θελει να μεινει
Ξερω πολλους αγαμητους αντρες αλλα καμια αγαμητη γυναικα.
Θεωρεις οτι ειναι το ιδιο καποιος να αναγκαζεται να πληρωσει για να κανει το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο το σεξ , με το να το εχει ελευθερα οποτε αυτος το επιλεξει ?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ξερω πολλους αγαμητους αντρες αλλα καμια αγαμητη γυναικα.
Θεωρεις οτι ειναι το ιδιο καποιος να αναγκαζεται να πληρωσει για να κανει το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο το σεξ , με το να το εχει ελευθερα οποτε αυτος το επιλεξει ?
εγω παλι δεν ξερω κανεναν.αλλαξε παρεες.οποιος θελει γαμαει σημερα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μπορει να μην ειμαστε στην ιδια χωρα τοτε
δεν ενοω τις ελληνιδες ρε.αμα τους το παιζουν ξινες και τους σπανε τα νευρα κατεβαινουν τσαρκα.τις γραφουν  και αυτοι στα αρχιδια τους.αλλοι απλα τον παιζουν με τσοντες

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
δεν ενοω τις ελληνιδες ρε.αμα τους το παιζουν ξινες και τους σπανε τα νευρα κατεβαινουν τσαρκα.τις γραφουν  και αυτοι στα αρχιδια τους.αλλοι απλα τον παιζουν με τσοντες
και για σενα δηλαδη ειναι λυση να κατεβεις φυλης και να τον παιζεις με τσοντες?δεν λεω να μην τοκανεισ καθολου.ο οποιοσδηποτε το κανει.το θεμα ειναι να μην μενεις εκει

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
και για σενα δηλαδη ειναι λυση να κατεβεις φυλης και να τον παιζεις με τσοντες?δεν λεω να μην τοκανεισ καθολου.ο οποιοσδηποτε το κανει.το θεμα ειναι να μην μενεις εκει
Εγω τον ρωτησα αν θεωρει το ιδιο καποιος να πληρωνει για το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο με το να το εχει ελευθερα οποτε το επιλεξει και αυτος μου λεει αλλα για παρεες . Τι να πεις.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Εγω τον ρωτησα αν θεωρει το ιδιο καποιος να πληρωνει για το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο με το να το εχει ελευθερα οποτε το επιλεξει και αυτος μου λεει αλλα για παρεες . Τι να πεις.
η αληθεια ειναι οτι εχει καπως περιεργες αποψεις

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μας δουλευεις? Οχι ειναι λυση να παρακαλας το καθε βλαμενο.λιγο τουπε να αντιληφθω απο καποια .εστω λιγο και την στελνω στο διαολο.δεν με απασχολει ποσο ομορφη ειναι .αν δεν φερεται σαν ανθρωπινο ον θα παρει τα αρχιδια μου.οποια θελει να κατσει θα κατσει.

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
μας δουλευεις? Οχι ειναι λυση να παρακαλας το καθε βλαμενο.λιγο τουπε να αντιληφθω απο καποια .εστω λιγο και την στελνω στο διαολο.δεν με απασχολει ποσο ομορφη ειναι .αν δεν φερεται σαν ανθρωπινο ον θα παρει τα αρχιδια μου.οποια θελει να κατσει θα κατσει.
Χαλαρωσε δεν ειμαι με τους αλλους με εσενα ειμαι. Αλλο ειναι το νοημα στην ερωτηση. Δεν κανεις καμια μαγκια με αυτα που λες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Χαλαρωσε δεν ειμαι με τους αλλους με εσενα ειμαι. Αλλο ειναι το νοημα στην ερωτηση. Δεν κανεις καμια μαγκια με αυτα που λες
τι λες ρε φιλε ποιους αλλους?  Εγω προσωπικα παω τσαμπα με πορνες.δεν ειναι θεμα μαγιας αλλα θεμα λειτουργικοτητας.δραση αντιδραση.ολοι οργανισμοι ειμαστε που προσαρμοζομαστε στο περιβαλλον τροποποιοντας το προς οφελος μας

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
δε ειπα σε καμια περιπτωση να τις παρακαλας.αυτο που εχω καταλαβει και απο μενα και απο φιλους ειναι οτι αυτες οι γκομενες με το τουπε δε θελουν σε καμια περιπτωση παρακαλια.θελουν το ακριβως αντιθετο.για φτυστην στα μουτρα χωρις να καταλαβει απο που τις ηρθε και μετα να δουμε ποιος θα παρακαλει ποιον.με τους γυναικοτους κλαρινογαμπρους που βγαινουν δε ξερουν τι σημαινει να φερετε ο αντρας ως αντρας.τους κανου οτι θελουν και αποκτουν αυτο το τουπε.λογικο.προφανως και φτενε οι μουνοδουλοι για αυτο και οχι οι γκομενες.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δε ειπα σε καμια περιπτωση να τις παρακαλας.αυτο που εχω καταλαβει και απο μενα και απο φιλους ειναι οτι αυτες οι γκομενες με το τουπε δε θελουν σε καμια περιπτωση παρακαλια.θελουν το ακριβως αντιθετο.για φτυστην στα μουτρα χωρις να καταλαβει απο που τις ηρθε και μετα να δουμε ποιος θα παρακαλει ποιον.με τους γυναικοτους κλαρινογαμπρους που βγαινουν δε ξερουν τι σημαινει να φερετε ο αντρας ως αντρας.τους κανου οτι θελουν και αποκτουν αυτο το τουπε.λογικο.προφανως και φτενε οι μουνοδουλοι για αυτο και οχι οι γκομενες.
φιλε τους το λες σχεδον χυμα οτι θες μονο σεξ.αν δεν θελουν και το παιζουν ιστορια .θελω σχεσεις βολτες και αλλες μπουρδες.πουλο.δεν προκειται να παιξω κανενα αλλο παιχνιδι για να βρεξω το πουλι για 10λεπτα.δεν προκειται να παιξω το σκληρο αντρακι ουτε να φτυσω καποια μονο και μονο για να με κυνηγαει .βαριεμαι τετοιες καταστασεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom