Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (10 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Επισκέπτης
Δεν μπορουσατε να μην χαριεντιστειτε σαν τα μαλακισμενα 10 σελιδες ε? :tickedoff:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ρε μαλακες τι εγινε εδω??? :huh: :huh: Για λιγο ελειψα και μου γαμησατε το θρεντ???? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καληνυχτω κι εγω,εχω 3 ωρες εδω,αντε γεια σας

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
χαχα laplace αμαν πια ακομα και εγω κουραστηκα απο τοσο μισος.Ομολογουμενως το μισος που εχει βγει σε αυτο το θρεντ κοντευει να ξεπερασει και το μισος των αθλητικων  :uglystupid:

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ!!! Αφού συμφιλιώθηκε λοιπόν ο φίλος μου ο Ασπρούλης με τις ελληνίδες του αφιερώνω αυτό το κομμάτι... :rockon: :boobies: :2funny:

"... ψηλές κοντές (κοντοπόδαρες *P), ξανθιές μελαχρινές, αδύνατες χοντρές (χοντροκώλες *P) όλες καλές..." :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

[youtube=425,350]lg6hf4EMaJY[/youtube]

Επισκέπτης
χαχαχαχχα βυζοοο  :2funny: :2funny: :2funny:
Το τραγουδι γαμησε  :boobies: :boobies: :boobies:

Κοιτα , λυπαμαι αλλα θα σε απογοητευσω :'( Απλη ανακωχη εκανα λιγο απο το πεδιο της μαχης.
Οχι και να συμφιλιωθω και να υποκυψω στις Ελεινιδες!Ορθιος θα πεθανω στον αγωνα!
Εξαλλου νεο αιμα προσυρθε στην σταυροφορια κατα των Ελεινιδων που μπορουν να με αντικαταστησουν επαξια και να συνεχισουν το μπινελικωμα με τον ιδιο ρυθμο :2funny:  :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Κοιτα , λυπαμαι αλλα θα σε απογοητευσω :'( Απλη ανακωχη εκανα λιγο απο το πεδιο της μαχης.
Οχι και να συμφιλιωθω και να υποκυψω στις Ελεινιδες!Ορθιος θα πεθανω στον αγωνα!

Δεν πειράζει κάτι είναι κι αυτό!!! :grin: :grin: :grin:
Η συμφιλίωση θα γίνει όποτε με το καλό ανέβεις Αθήνα και σε πάω στα πουλενοστέκια!!! :boobies: :boobies: :boobies:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καλημερα..
ξεχαστηκαμε σημερα ε?το αφησαμε το θρεντακι?
αντε λοιπον να ξεκινησω εγω ενα θεμα..

λοιπον,ενα πραγμα που με εξοργιζει σε ελλεεινιδες ειναι Η ΕΠΑΡΣΗ που εχουν..
να πω ενα παραδειγμα..βλεπουμε σε εργοστασια,σε εταιριες,εργαζομενες των 600 ευρω κ εχουν μια επαρση κ μια αλλαζονεία που δεν εχει ουτε διδάκτωρ στο ΜΙΤ..

μου λεει τις προαλλες μια λογιστριουλα των 600 ευρώ,στα 35 της:

το σπιτι μου το εχω(σγ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΝΕΙ)
τον μισθο μου τον εχω(τα βασικα,600 ευρω παιρνει γιατι ηταν χλιδανεργη τοσα χρονια)
το αμαξακι μου το εχω(της το πηρε ο μπαμπας της το φιατακι)

τι αναγκη εχω τον ανδρα?ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ..

και βλεπω στον ιδιο χωρο εργασιας,γαλλιδες που ερχονται απο θυγατρικη μας εκει κ ειναι διευθύντριες,με 30 πτυχία κ μισθο γαμάτο κ καθονται κ μιλουν λες κ ειναι οι τελευταίες της γης,μια ανεση,μια κοινωνικότητα,χωρις τουπε,χωρις να σου μιλαει σαν υπεράνω αν κ μπορει να ειναι διευθύντρια ολοκληρου εργοστασίου..

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ..

και ξαναρωτω: ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ,ΕΞΥΠΝΟΣ ΜΕ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ,ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΤΕΖΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ?ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ?ΑΚΟΜΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΟΝΑΤΗ Κ ΤΟΥΣ 7 ΜΑΛΑΚΕΣ?Ποιος θα ανεχθει τετοιες γυναικες ρε πουστη μου?πρεπει να ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Κ ΑΧΡΗΣΤΟΣ για να ανεχθει τετοιες σκατομυαλες..

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
M' αρέσει που ξεκίνησες με τη λέξη "καλημέρα"  :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πάντως και μόνο που λέμε και ξαναλέμε αυτά που -σωστά- αναφέρει ο συναγωνιστής Λαπλάς, δείχνει οτι μας καίει και μας απασχολεί σοβαρά το ζήτημα, δεν είμαστε και τόσο υπεράνω τελικά.     
182 σελίδες πήγε το θρεντ, και συνεχίζεται!              :dancing:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Πάντως και μόνο που λέμε και ξαναλέμε αυτά που -σωστά- αναφέρει ο συναγωνιστής Λαπλάς, δείχνει οτι μας καίει και μας απασχολεί σοβαρά το ζήτημα, δεν είμαστε και τόσο υπεράνω τελικά.     
182 σελίδες πήγε το θρεντ, και συνεχίζεται!              :dancing:

φιλε ειμαστε ΚΙΝΗΜΑ...αργα η γρήγορα ο χείμαρος των ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΟ-ΤΙΜΩΡΩΝ θα βρει το δίκιο του :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom