Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τραγικη κατασταση.
Παντως ρε μαγκες εγω που ουτε καν κοιταω τις Ελλεινιδες λετε να εχω κανα προβλημα,να μου κολλανε και τετοια?
Δεν τις κοιταω καν!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Σιγά το αξίωμα,άλλος μαλάκας και αυτός, που ήταν αλουμινάς στο επάγγελμα,ηλικίας 49 ετών,όταν παρουσιάστηκε στους γονείς της 37χρονης νηπιαγωγού,κατάλαβαν τα γερόντια ότι κάτι δεν πάει καλά

Λίγο τους γνωστούς που είχαν μέσα στο σώμα,τους οδήγησε να το καταγγείλουν στο Αστυνομικό Τμήμα Ιλίου,το 49χρονο,οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Στην προανακριτική,υποστήριξε πως το έκανε για να εντυπωσιάσει την κοπέλα

(Τόσο μαλακισμένες που είναι μερικές να θέλουν μετά το ωραίο σώμα,και το μεγάλο επάγγελμα,ε τότε καλά να πάθει η νηπιαγωγός)

Επισκέπτης
εγω θα το ξαναπω,οσο τους δινουμε λαβη να φερονται ετσι τοσο θα συνεχιζουν.ειναι δικο μας το λαθος,αυτες ενταξει ειναι βουρλα αλλα πως θα σταματησει η κατασταση οταν εχουμε γεμισει φλουφληδες που θεωρουν καμακι να την πεσουν σε γκομενα με το υφακι του ψευτομαγκα και με τη βερμουδα και τη σαγιοναρα???!! εχω ακουσει πολλες φορες κατι ηλιθιες φρασεις τυπου ''ελα μωρο ποτε θα παμε σε κανα κλαμπακι να χτυπηθουμε στη γλυφαδα'' και τετοιες παπαριες που και ενταξει να ειναι η γκομενα ε ρε πουστη δε θα του κατσει

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εγω θα το ξαναπω,οσο τους δινουμε λαβη να φερονται ετσι τοσο θα συνεχιζουν.ειναι δικο μας το λαθος,αυτες ενταξει ειναι βουρλα αλλα πως θα σταματησει η κατασταση οταν εχουμε γεμισει φλουφληδες που θεωρουν καμακι να την πεσουν σε γκομενα με το υφακι του ψευτομαγκα και με τη βερμουδα και τη σαγιοναρα???!! εχω ακουσει πολλες φορες κατι ηλιθιες φρασεις τυπου ''ελα μωρο ποτε θα παμε σε κανα κλαμπακι να χτυπηθουμε στη γλυφαδα'' και τετοιες παπαριες που και ενταξει να ειναι η γκομενα ε ρε πουστη δε θα του κατσει

με καπρι κ σαγιοναρα περιμενουν να βγαλουν θεομουνο επιπεδου..

Επισκέπτης
ηρθε η ωρα σου μικρε μου ντραμερ να παντρευτεις κ να νοικοκυρευτεις...ελα σε μενα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
με καπρι κ σαγιοναρα περιμενουν να βγαλουν θεομουνο επιπεδου..
και ενταξει χεσε την εμφανιση,η συμπεριφορα ειναι που με τρελαινει...αυτη η φωνη η δηθεν βαρυμαγκας,αυτο το περπατημα το κουνιστο,ασε ρε...πως θα του κατσει η γκομενα ετσι...

Επισκέπτης
ρε ντραμερ ποιος σου ειπε οτι αυτους τους εχουνε για να γαμιουνται...για να πηγαινουν στα κλαμπ τους εχουν  :P  :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Kαλυτερα ρε να υπαρχουν φλουφληδες που ασχολουνται μςε Ελλεινιδα,αυτο ειναι καλο για μας.
Θα τους κανουμε εμεις ανθρωπους?

Επισκέπτης
και ενταξει χεσε την εμφανιση,η συμπεριφορα ειναι που με τρελαινει...αυτη η φωνη η δηθεν βαρυμαγκας,αυτο το περπατημα το κουνιστο,ασε ρε...πως θα του κατσει η γκομενα ετσι...

κι ομωε φιλε σε αυτον καθεται....γιατι θα περασει κ ουτε που θα καταλαβει τιποτα....

Επισκέπτης
ρε ντραμερ ποιος σου ειπε οτι αυτους τους εχουνε για να γαμιουνται...για να πηγαινουν στα κλαμπ τους εχουν  :P  :2funny:
ναι αλλα μετα ολοι αυτοι οι αγαμητοι βγαινουν και τις βριζουν..αυτες γαμιουνται με τα καλοπαιδα που ξερουν να φερθουν και οι αλλοι καθονται και κλαιν τη μοιρα τους!!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Kαλυτερα ρε να υπαρχουν φλουφληδες που ασχολουνται μςε Ελλεινιδα,αυτο ειναι καλο για μας.
Θα τους κανουμε εμεις ανθρωπους?

απλα μετα οι ΑΓΑΜΗΤΕΣ νομιζουν οτι ολοι οι ανδρες ειναι ξυρισμενοι στα παντα με σαγιοναρα κ καπρι κ με γυναικεια φωνη..

Επισκέπτης
ναι αλλα μετα ολοι αυτοι οι αγαμητοι βγαινουν και τις βριζουν..αυτες γαμιουνται με τα καλοπαιδα που ξερουν να φερθουν και οι αλλοι καθονται και κλαιν τη μοιρα τους!!!!

ποιοι ειναι οι αγαμητοι?...μπερδευτικα τωρα ετσι οπως τα λες...ειδες κανα κωλο σημερα με κανα μαλακα κ θολωσες ε?

Επισκέπτης
ποιοι ειναι οι αγαμητοι?...μπερδευτικα τωρα ετσι οπως τα λες...ειδες κανα κωλο σημερα με κανα μαλακα κ θολωσες ε?
συνεχεια το βλεπω αυτο ρε,τωρα θα θολωσω?????εξαλλου σου ειπα ,στ αρχιδια μου πλεον,συζητηση κανουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom