Επισκέπτης
Δεν μπορουσατε να μην χαριεντιστειτε σαν τα μαλακισμενα 10 σελιδες ε?
ωραια λεξη τι σημαινει?Δεν μπορουσατε να μην χαριεντιστειτε σαν τα μαλακισμενα 10 σελιδες ε?
καλα εξαφανιστηκαν ολοι ρε???
εδω κανεις λαθος.ανταλασσω αποψεις με τους υπολοιπους ,η σχεση μου με τις ελλεεινιδες ειναι ξεκαθαρη!ακομα με τις ελεινιδες ασχολεισαι δεν βαρεθηκες;;;
εδω κανεις λαθος.ανταλασσω αποψεις με τους υπολοιπους ,η σχεση μου με τις ελλεεινιδες ειναι ξεκαθαρη!
παλι τα ιδια θα λεω??ουστ στις ελλεεινιδες ,ναι στις ελληνιδες!και ποια ειναι αυτη;
Ευγε νεε μου!!Επαναφερεις τα πραγματα σε ταξη και στο θεμα μαςπαλι τα ιδια θα λεω??ουστ στις ελλεεινιδες ,ναι στις ελληνιδες!
ωραια λεξη τι σημαινει?
κοιτα οι αποψεις μας ειναι ξεκαθαρες ,ολοι τις εχουν πει και τις λενε,λιγη μαλακια δε βλαπτει,μπουχαχαΝα μην μαλακιζεσται σαν ελεινιδες 10 σελιδες αυτο.
Ρε μαλακες τι εγινε εδω??? Για λιγο ελειψα και μου γαμησατε το θρεντ????
χαχα laplace αμαν πια ακομα και εγω κουραστηκα απο τοσο μισος.Ομολογουμενως το μισος που εχει βγει σε αυτο το θρεντ κοντευει να ξεπερασει και το μισος των αθλητικων
Κοιτα , λυπαμαι αλλα θα σε απογοητευσω :'( Απλη ανακωχη εκανα λιγο απο το πεδιο της μαχης.
Οχι και να συμφιλιωθω και να υποκυψω στις Ελεινιδες!Ορθιος θα πεθανω στον αγωνα!
Πάντως και μόνο που λέμε και ξαναλέμε αυτά που -σωστά- αναφέρει ο συναγωνιστής Λαπλάς, δείχνει οτι μας καίει και μας απασχολεί σοβαρά το ζήτημα, δεν είμαστε και τόσο υπεράνω τελικά.
182 σελίδες πήγε το θρεντ, και συνεχίζεται!