Επισκέπτης
τριχες κανεις μωρη...αμα σου κανει καμμια ναζια εκει θα κολλησεις...παντως ντραμερ δεν μπορεις να πεις δυνατο η bite αλλα της τα χωνω....κραταω δεν μασαω ε
τριχες κανεις μωρη...αμα σου κανει καμμια ναζια εκει θα κολλησεις...παντως ντραμερ δεν μπορεις να πεις δυνατο η bite αλλα της τα χωνω....κραταω δεν μασαω ε
σωστοοοοοοοοςςςςςς.....εγω δεν παω αφου θα το παρει
το δευτερο που ειπες μου αρεσε,τωρα βεβαια κατα ποσο ειναι αληθεια δεν ξερω αλλα ειναι πολυ σωστο που το λες και μπραβο.αν και εδω που φτασαμε υπαρχουν ατομα που χαιρονται και θεωρουν ικανοποιηση να τους πει καποιος καλη κουβεντα στο νετ...αυτη η λεπτομερεια δεν νομιζω πως με αφορα ντραμ
κ αν ηταν να το παιρνω πανω μου απο ενα φορουμ.. ζητω που καηκαμε
εχει μια ωρα που προσπαθω να στειλω ποστ.. σταματηστε να γραφετε συνεχως επιτελους
εσπασες μπινε ,δεν αντεξες...[move]bite ασε τους ολους κ τους laplace(ιδες) κ τους Gushalle(ους)κ τους freddie(δες) κ τους drummerboy(ιδες)....η αγκαλια μου ειναι δικη σου [/move]
moynila τι ζωδιο εισαι?να δω αν κανεις για Bite..
moynila τι ζωδιο εισαι?να δω αν κανεις για Bite..
α ετσι εξηγειται...αιγοκερος
αχ παιδι μου τι σου κανανε...τι μαλακια ειναι το ζωδιο?εμενα στο μαιευτηριο μου ειπαν οτι ειναι το καλυτερο
όλοι μαζί με τον μουν.....να το στηρίξουμε το παιδί στον...έρωτα του.....μπάιτ κακιασμένη..μην αφήνεις το παιδί να λυώνει.....[move]bite ασε τους ολους κ τους laplace(ιδες) κ τους Gushalle(ους)κ τους freddie(δες) κ τους drummerboy(ιδες)....η αγκαλια μου ειναι δικη σου [/move]
να σαι καλατο δευτερο που ειπες μου αρεσε,τωρα βεβαια κατα ποσο ειναι αληθεια δεν ξερω αλλα ειναι πολυ σωστο που το λες και μπραβο.αν και εδω που φτασαμε υπαρχουν ατομα που χαιρονται και θεωρουν ικανοποιηση να τους πει καποιος καλη κουβεντα στο νετ...
οτι προλαβεις ,ελα...να σαι καλα
το αν ειναι αληθεια ή οχι, μαλλον εχει να κανει κ γενικα με το τι ανθρωπος ειμαι κ σιγουρα δεν ειναι δυνατον να μπορω ν αποδειξω τπτ (ουτε κ θελω να το κανω) μεσω ενος φορουμ
μουν αιγοκερος κ εσυ? ασε λαπλας δεν τα πανε καλα μεταξυ τους οι αιγοκεροι
αμαν γραφετε λιγο πιο αργα να μιλησει κ κανας αλλος
αιγοκερος