φιλε ειμαστε ΚΙΝΗΜΑ...αργα η γρήγορα ο χείμαρος των ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΟ-ΤΙΜΩΡΩΝ θα βρει το δίκιο του![]()
![]()
Μακάρι (μιλάω πολύ σοβαρά), αλλά προς το παρόν δείχνει σαν να μας τρώει ακόμα ο κώλος μας!
φιλε ειμαστε ΚΙΝΗΜΑ...αργα η γρήγορα ο χείμαρος των ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΟ-ΤΙΜΩΡΩΝ θα βρει το δίκιο του![]()
![]()
Ερώτηξη:
Ελεεινίδες πιάνονται και οι μανάδες και αδερφές μας, η αυτές -κλασικά- εξαιρούνται;![]()
Ερώτηξη:
Ελεεινίδες πιάνονται και οι μανάδες και αδερφές μας, η αυτές -κλασικά- εξαιρούνται;![]()
Καλημερες. Γενικα το κομπλεξ που εχουν τις κανει ετσι και η αντιληψη τους για το σεξ, τις σχεσεις, τον εαυτο τους, τι μπορει να περιμενουν, τα παντα παιζουν ρολο. Αλλα πολυ κομπλεξικες κυφλοφορουν.
Τα μαλακισμενα νομιζουν οτι η σχεση ειναι ΔΩΣΕ για να ΔΩΣΩ..ενω αν δεν δωσεις,πως θα παρεις?πρωτα δινεις..
τοσο μαλακισμενες ειναι..
Καλημερες. Γενικα το κομπλεξ που εχουν τις κανει ετσι και η αντιληψη τους για το σεξ, τις σχεσεις, τον εαυτο τους, τι μπορει να περιμενουν, τα παντα παιζουν ρολο. Αλλα πολυ κομπλεξικες κυφλοφορουν.
Ακριβως. Το "δωσε για να δωσω" ειναι οικονομικη ή εμπραγματη ή καποιου ειδους συναλαγη. Εδω μπαινει η πορνεια. Δωσε 20 να δωσω κοκο. Τα θελουν ολα δικα τους, εχουν μια επαρση, ενα φαμφαρονισμο, σα τις κορες του Μουσολινι κανουν. Τι διαολο τις εχει πιασει
Μην τις δεις καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Συγκεκριμενα για αισθηματα το λενε..
λενε ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ για να ΔΩΣΩ..μα αυτο ειναι αμοιβαιο,δεν γινεται να σε αγαπησει ο αλλος αν δεν δειξεις 2 πραγματα,αν δεν δωσεις καρδια..
μαλακισμενες,ξεφτιλισμενα ψωνια των 580 ευρω..εχω δει ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ το πρωι να περιμενουν το λεωφορειο να πανε στο εργοστασιο κ αν τους μιλησεις ειναι ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΕΣ γιαιτ ξερουν τι εστι σκατοζωη κ βερικοκο κ βλεπεις κατι λογιστριούλες,αισθητικους κλπ των 600 ευρω κ φερονται λες κ διοικουν την microsoft..
xristos1000 δεν τις εχω δει
Μπα οχι φιλε.
Και μια στις 100 να ειναι ωραια θα σου βγαλει αλλα προβληματα.
Εγω με τις ιεροδουλες περναω τελεια.
Μολις βρω τη γυναικαρα Ρωσιδο-Τσεχο-Ουγγαρεζο-Πολωνο-Ουκρανο-Μολδαβη
θα κανω σχεση,εχω αναγκη απο σχεση αλλα τι να κανω.
Αν τα φτιαξεις με Ελληνιδα που λες παλι θα τρεχεις στις Ρωσιδες.
Ποιος ο λογος να κανεις μια σχεση που δεν σε ικανοποιει?
Ετσι απλα για να εισαι με καποια?
Οπως κανουν οι περισσοτεροι?
αντρες να δεις....με συμπλέγματα γαμιά, χωρις στυση, αλλοι που δεν τελειωνουν ποτε, αλλοι που την βρισκουν μονο με ιερόδουλες..., αλλλοι γκέι που το παιζουν αντρες.. γαματα. Χάλασε ο κόσμος...
αμα την βλεπεις για μουναρο, στο μπαρ και την πας σπιτι και σου αποκαλυπτει τις πατσοκοιλιες μεσα απο τον μασσαζοκορσε? τοτενες πως να εχει στυση ο αμοιρος? με τι να εκσπερματωσει? αμα δε, μυριζει και το μουνι της, μπαγιατικο μπακαλιαρο.....χεστα χαραλαμπε!!!![]()
![]()
η αν βγαζει το εσωρουχο κ εμφανιζεται η ζουγκλα του ταρζαν!![]()