Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
φιλε ειμαστε ΚΙΝΗΜΑ...αργα η γρήγορα ο χείμαρος των ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΟ-ΤΙΜΩΡΩΝ θα βρει το δίκιο του :P :P

Μακάρι (μιλάω πολύ σοβαρά), αλλά προς το παρόν δείχνει σαν να μας τρώει ακόμα ο κώλος μας!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

Ποιος θα ανεχθει τετοιες γυναικες ρε πουστη μου?πρεπει να ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Κ ΑΧΡΗΣΤΟΣ για να ανεχθει τετοιες σκατομυαλες..
[/quote]

υπαρχουν παρα πολλοι τετοιοι!!! και ζουν αναμεσα μας!!!
και ας κανουν το βαρυμαγκα........ :badair: :badair:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ερώτηξη:
Ελεεινίδες πιάνονται και οι μανάδες και αδερφές μας, η αυτές -κλασικά- εξαιρούνται;  :)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ερώτηξη:
Ελεεινίδες πιάνονται και οι μανάδες και αδερφές μας, η αυτές -κλασικά- εξαιρούνται;  :)

ολες πιανονται εφοσων κανουν τις μαλακιες που περιγραφουμε..
η αδελφη μου τις κανει αρα ειναι εντος..η μανα μου οχι,λογω ηλικιας,αλλα γενικοτερα οι παλαιοτερες γυναικες ειχαν αλλες αρχες..

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερες. Γενικα το κομπλεξ που εχουν τις κανει ετσι και η αντιληψη τους για το σεξ, τις σχεσεις, τον εαυτο τους, τι μπορει να περιμενουν, τα παντα παιζουν ρολο. Αλλα πολυ κομπλεξικες κυφλοφορουν.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Καλημερες. Γενικα το κομπλεξ που εχουν τις κανει ετσι και η αντιληψη τους για το σεξ, τις σχεσεις, τον εαυτο τους, τι μπορει να περιμενουν, τα παντα παιζουν ρολο. Αλλα πολυ κομπλεξικες κυφλοφορουν.

Τα μαλακισμενα νομιζουν οτι η σχεση ειναι ΔΩΣΕ για να ΔΩΣΩ..ενω αν δεν δωσεις,πως θα παρεις?πρωτα δινεις..
τοσο μαλακισμενες ειναι..

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Τα μαλακισμενα νομιζουν οτι η σχεση ειναι ΔΩΣΕ για να ΔΩΣΩ..ενω αν δεν δωσεις,πως θα παρεις?πρωτα δινεις..
τοσο μαλακισμενες ειναι..

Ακριβως. Το "δωσε για να δωσω" ειναι οικονομικη ή εμπραγματη ή καποιου ειδους συναλαγη. Εδω μπαινει η πορνεια. Δωσε 20 να δωσω κοκο. Τα θελουν ολα δικα τους, εχουν μια επαρση, ενα φαμφαρονισμο, σα τις κορες του Μουσολινι κανουν. Τι διαολο τις εχει πιασει 

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
καλημερα!
Αααααα..και για να γελασουμε και λιγο,εχετε δει αυτες που θα παρουν μερος στον φετεινο διαγωνισμο Σταρ Ελλας?
Τι πατσαβουρες ειναι αυτες ,γαμωτο μου,τι μπαζα ειναι αυτα.
Τοσο πολυ εχει ξεπεσει η ομορφια στην Ελλαδα?ουτε μια δεν αξιζει!ουτε μια!
Εμα μουνι απο βουλγαρια να φερεις της παταει στο λαιμο,δε λεω απο Ρωσια γιατι ειναι 100 επιπεδα πιο πανω στην ομορφια.

Επισκέπτης

αντρες να δεις....με συμπλέγματα γαμιά, χωρις στυση, αλλοι που δεν τελειωνουν ποτε, αλλοι που την βρισκουν μονο με ιερόδουλες..., αλλλοι γκέι που το παιζουν αντρες.. γαματα. Χάλασε ο κόσμος...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ακριβως. Το "δωσε για να δωσω" ειναι οικονομικη ή εμπραγματη ή καποιου ειδους συναλαγη. Εδω μπαινει η πορνεια. Δωσε 20 να δωσω κοκο. Τα θελουν ολα δικα τους, εχουν μια επαρση, ενα φαμφαρονισμο, σα τις κορες του Μουσολινι κανουν. Τι διαολο τις εχει πιασει 

Συγκεκριμενα για αισθηματα το λενε..
λενε ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ για να ΔΩΣΩ..μα αυτο ειναι αμοιβαιο,δεν γινεται να σε αγαπησει ο αλλος αν  δεν δειξεις 2 πραγματα,αν δεν δωσεις καρδια..

μαλακισμενες,ξεφτιλισμενα ψωνια των 580 ευρω..εχω δει ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ το πρωι να περιμενουν το λεωφορειο να πανε στο εργοστασιο κ αν τους μιλησεις ειναι ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΕΣ γιαιτ ξερουν τι εστι σκατοζωη κ βερικοκο κ βλεπεις κατι λογιστριούλες,αισθητικους κλπ των 600 ευρω κ φερονται λες κ διοικουν την microsoft..

xristos1000  δεν τις εχω δει

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Συγκεκριμενα για αισθηματα το λενε..
λενε ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ για να ΔΩΣΩ..μα αυτο ειναι αμοιβαιο,δεν γινεται να σε αγαπησει ο αλλος αν  δεν δειξεις 2 πραγματα,αν δεν δωσεις καρδια..

μαλακισμενες,ξεφτιλισμενα ψωνια των 580 ευρω..εχω δει ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ το πρωι να περιμενουν το λεωφορειο να πανε στο εργοστασιο κ αν τους μιλησεις ειναι ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΕΣ γιαιτ ξερουν τι εστι σκατοζωη κ βερικοκο κ βλεπεις κατι λογιστριούλες,αισθητικους κλπ των 600 ευρω κ φερονται λες κ διοικουν την microsoft..

xristos1000  δεν τις εχω δει
Μην τις δεις καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γενικα αυτο που λες πολυ σωστο φιλε!!
Εδω βλεπεις ανατολικοευρωπαιες γυναικαρες ιεροδουλες που Στην Ελλαδα θα μπορουσαν να γινουν σταρ Ελλας να σου φερονται γλυκα,ανθρωπινα,να σου λενε ευχαριστω!!!!
Ενω ακομα και το πιο μπαζο Ελληνιδα θα σου εχει μια μουρη μεχρι το πατωμα!
Οχι οτι με νοιαζει δλδ απλα αναφορικα το λεω!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
παντως υπαρχουν μερικες ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΕΣ γυναικες ελληνιδες που εκτιμουν τα παντα..
ειδικα τα φτωχοκοριτσα που εχουν περασει δυσκολιες κ δεν τους πηγαινε ο μπαμπας το αβγο στο κρεββατι,ουτε τις εβαζε τα προφυλαχτικα στο τσαντακι απο τα 15της για να μην μεινει εγκυος η πριγκιπισσόυλα..κοπελες που απο τα 18 πηγαιναν για δουλεια,σπουδαζαν μονες κλπ..ΑΥΤΕΣ πρεπει να ψαχνουμε συναγωνιστες κ να μην γλυφουμε την καθε ΧΟΝΤΡΕΛΟ ΑΣΧΗΜΗ ΑΓΓΡΑΜΑΤΗ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ..
Γυναικες που θα εκτιμησουν οτι δωσουμε,ακομα κ το ελαχιστο,να το εκτιμησουν κ οχι να ειναι ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ Κ ΑΠΛΗΣΤΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ..  :headbang:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μπα οχι φιλε.
Και μια στις 100 να ειναι ωραια θα σου βγαλει αλλα προβληματα.
Εγω με τις ιεροδουλες περναω τελεια.
Μολις βρω τη γυναικαρα Ρωσιδο-Τσεχο-Ουγγαρεζο-Πολωνο-Ουκρανο-Μολδαβη
θα κανω σχεση,εχω αναγκη απο σχεση αλλα τι να κανω.
Αν τα φτιαξεις με Ελληνιδα που λες παλι θα τρεχεις στις Ρωσιδες.
Ποιος ο λογος να κανεις μια σχεση που δεν σε ικανοποιει?
Ετσι απλα για να εισαι με καποια?
Οπως κανουν οι περισσοτεροι?

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Σωστος ο φιλος.Δεν υπαρχει λογος να κανεις σχεση μονο για να κανεις.Και οι περισσοτερες ελλεεινιδες με τη σκατοσυμπεριφορα τους σε απωθουν να κανεις κατι μαζι τους.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Μπα οχι φιλε.
Και μια στις 100 να ειναι ωραια θα σου βγαλει αλλα προβληματα.
Εγω με τις ιεροδουλες περναω τελεια.
Μολις βρω τη γυναικαρα Ρωσιδο-Τσεχο-Ουγγαρεζο-Πολωνο-Ουκρανο-Μολδαβη
θα κανω σχεση,εχω αναγκη απο σχεση αλλα τι να κανω.
Αν τα φτιαξεις με Ελληνιδα που λες παλι θα τρεχεις στις Ρωσιδες.

ωραια σε χαρακτηρα εννοω,κοπελες που μεγαλωσαν διαφορετικα..ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ αλλα καποια στιγμη βρισκονται κ τετοιες κρυμμενες..
αμα δεν σε ικανοποιει δεν κανεις σχεση..προσωπικα δεν παω σε ιερδοδουλες κλπ εδω κ καμια 10ετια :P
οντως στην πορεια ολες βγαζουν καποιο προβλημα..ειναι γεγονος αυτο..τουλαχιστον οσο λιγοτερα βγαλουν τοσο καλυτερα για εμας..

απλα διαφωνω με το ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ Κ ΔΙΩΧΤΕ ΤΕΣ μετα..σιγα μην ασχοληθω με τις μπαζολες,τοσες υπαρχουν,γιατι να τις πηδηξουμε για να τους τονωσουμε τον γαμημενο εγωισμο?

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
αντρες να δεις....με συμπλέγματα γαμιά, χωρις στυση, αλλοι που δεν τελειωνουν ποτε, αλλοι που την βρισκουν μονο με ιερόδουλες..., αλλλοι γκέι που το παιζουν αντρες.. γαματα. Χάλασε ο κόσμος...

αμα την βλεπεις για μουναρο, στο μπαρ και την πας σπιτι και σου αποκαλυπτει τις πατσοκοιλιες μεσα απο τον μασσαζοκορσε? τοτενες πως να εχει στυση ο αμοιρος? με τι να εκσπερματωσει? αμα δε, μυριζει και το μουνι της, μπαγιατικο μπακαλιαρο.....χεστα χαραλαμπε!!! :headbang: :headbang:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αμα την βλεπεις για μουναρο, στο μπαρ και την πας σπιτι και σου αποκαλυπτει τις πατσοκοιλιες μεσα απο τον μασσαζοκορσε? τοτενες πως να εχει στυση ο αμοιρος? με τι να εκσπερματωσει? αμα δε, μυριζει και το μουνι της, μπαγιατικο μπακαλιαρο.....χεστα χαραλαμπε!!! :headbang: :headbang:

η αν βγαζει το εσωρουχο κ εμφανιζεται η ζουγκλα του ταρζαν!:P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom