Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Επισκέπτης
ενταξει θα κατσει και σ αυτον αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα του τα φορεσει μολις της σφυριξει καποιος πιο εξυπνος!

δεν ειναι θεμα εξυπναδας φιλε...ποιοι ειναι οι εξυπνοι?αφου με τον φιλο φιλου πανε παλι με τους ιδιους δηλαδη...

Επισκέπτης

η απο κωλοφαρδια θα κατσει κ θα γαμηθουν κ με καποιον αλλον κ τι εγινε ρε συ περαστικοι ειμαστε...σημερα ειναι αυτος αυριο θα εισαι εσυ....ελα ρε με τα πουταναρια....καλες κοπελες να κοιταμε να εχουμε απο κοντα κ ολες οι αλλες μονο πουτσες  :rockon:

Επισκέπτης
η απο κωλοφαρδια θα κατσει κ θα γαμηθουν κ με καποιον αλλον κ τι εγινε ρε συ περαστικοι ειμαστε...σημερα ειναι αυτος αυριο θα εισαι εσυ....ελα ρε με τα πουταναρια....καλες κοπελες να κοιταμε να εχουμε απο κοντα κ ολες οι αλλες μονο πουτσες  :rockon:
πολυ σωστος ο συνκαβλος...

Επισκέπτης
ρε παιδια που πηγε η κοπελια απ το αβαταρ μου??????????

Επισκέπτης
εχω καιρο να ερθω εδω,στο θρεντ με 2 απο τους σταρ του σαιτ να πρωταγωνιστουν.αχχχ ελλειηνιδες....θα αρχισω και εγω να πααινω σε μπουρδελα και να αδιαφορω για αυτες.αχχχχ

Επισκέπτης
φιλε βαζω στοιχημα ομως οτι οποιος μαγκας απο εδω μεσα βγαζει το αχτι του στο θρεντ,στην εξω ζωη, ειναι ο πρωτος κυριος κ ο πρωτος μαγκας σε συμπεριφορα στις γυναικες κ οποιος το παιζει υπερανω,θα φερεται σκαρτα..

ετσι διαισθανομαι..

Σωστά τα λες Λαπλάς...αλλά οι Ελλεινίδες του φόρουμ που θέλουν να υπερασπίσουν το τσουλάκι που ξεκωλιαζόταν on camera άραγε αναρωτήθηκαν την ευθύνη που έχει αυτό το τσουλάκι και έμπλεξε με αυτόν τον άθλιο τύπο όπου αφού την ξεκώλιασε την έκανε και βούκινο στο Ιντερνετ?γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη τα τσουλάκια είναι αυτά που μπλέκουν με τους άθλιους τύπους!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Σωστά τα λες Λαπλάς...αλλά οι Ελλεινίδες του φόρουμ που θέλουν να υπερασπίσουν το τσουλάκι που ξεκωλιαζόταν on camera άραγε αναρωτήθηκαν την ευθύνη που έχει αυτό το τσουλάκι και έμπλεξε με αυτόν τον άθλιο τύπο όπου αφού την ξεκώλιασε την έκανε και βούκινο στο Ιντερνετ?γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη τα τσουλάκια είναι αυτά που μπλέκουν με τους άθλιους τύπους!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ντανιελ έχω τις εξής απορίες:
Πόσες φορές έχεις κάνει σεξ στην ζωή σου;
Εχεις επίγνωση ότι στο σεξ επιτρέπονται όλα αν συναινούν δυο ενήλικες άνθρωποι; (η και περισσότεροι) Η έχεις τα κόμπλεξ τα ελληνικά (εξ αανατολής) ότι αν κάποια γυναίκα ευχαιριστιέται  το σεξ με όποιο τρόπο ειναι πουτάνα;
Εχεις την επίγνωση ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δικαίωμα να βγάζει την ερωτική ζωή κάποιου και να την παροσυσιάζει με όποιο τρόπο;
Εχεις την επίγνωση ότι κάποιος /κάποια μπορεί να ΕΠΙΛΕΓΕΙ και να πηδιέται με όποιον θέλει είτε αυτός είναι όμορφος, άσχημος, πλούσιος, φτωχός, μαλάκας, άριστος χαρακτήρας κτλ;;;; (φτάνει να μην προσβάλει άλλους)
Στα έμαθε αυτά κανείς άραγε; Η αντιμετωπίζεις τους αλλους ανθρώπους ως άνωτερος είδος και σε πειράζει που έχουν την ελευθερία οπότε προσπαθείς να τους μειώσεις;
Οι άνθρωποι ντάνιελ κάνουν λάθη και στις επιλογές τους με τους αλλους ανθρώπους. Για αυτό είναι άνθρωποι και όχι θεοί.
Αλλο όμως να κάνεις λάθος σε επιλογή συντρόφου για σεξ και αλλο η χαιρέκακη και αηδιαστική απόφαση ενός ανθρώπου να προσβάλει έναν άνθρωπο για τον χαβαλέ του.. η για όποιον αλλο λόγο.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
ντανιελ έχω τις εξής απορίες:
Πόσες φορές έχεις κάνει σεξ στην ζωή σου;
Εχεις επίγνωση ότι στο σεξ επιτρέπονται όλα αν συναινούν δυο ενήλικες άνθρωποι; (η και περισσότεροι) Η έχεις τα κόμπλεξ τα ελληνικά (εξ αανατολής) ότι αν κάποια γυναίκα ευχαιριστιέται  το σεξ με όποιο τρόπο ειναι πουτάνα;
Εχεις την επίγνωση ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δικαίωμα να βγάζει την ερωτική ζωή κάποιου και να την παροσυσιάζει με όποιο τρόπο;
Εχεις την επίγνωση ότι κάποιος /κάποια μπορεί να ΕΠΙΛΕΓΕΙ και να πηδιέται με όποιον θέλει είτε αυτός είναι όμορφος, άσχημος, πλούσιος, φτωχός, μαλάκας, άριστος χαρακτήρας κτλ;;;; (φτάνει να μην προσβάλει άλλους)
Στα έμαθε αυτά κανείς άραγε; Η αντιμετωπίζεις τους αλλους ανθρώπους ως άνωτερος είδος και σε πειράζει που έχουν την ελευθερία οπότε προσπαθείς να τους μειώσεις;
Οι άνθρωποι ντάνιελ κάνουν λάθη και στις επιλογές τους με τους αλλους ανθρώπους. Για αυτό είναι άνθρωποι και όχι θεοί.
Αλλο όμως να κάνεις λάθος σε επιλογή συντρόφου για σεξ και αλλο η χαιρέκακη και αηδιαστική απόφαση ενός ανθρώπου να προσβάλει έναν άνθρωπο για τον χαβαλέ του.. η για όποιον αλλο λόγο.

Ρε πουστη μου ήταν και βρωμόμουνο η δεσποινίς....Κάνε μια περιποίηση κυρά μου πριν γαμηθείς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom