Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
Έχουν πείσει με την πλύση εγκεφάλου απο πάσα κατεύθυνση, πως είμαστε το ίδιο και δεν πειράζει μωρέ, θα τα κάνεις όλα πιο μετά. Δείχνουν ενίοτε και καμία 50αρα που έκανε παιδί με την βοηθεια της επιστήμης και χαίρονται οι βλαμμένες, αλλά αυτό γίνεται χωρίς να μας λένε πόσες χιλιάδες 40-50 πάνε για εξωσωματικές και δεν γίνεται τίποτε. Και μετά θα πάνε να δώσουν το μουνί τους σε κανέναν λάθρο και θα μείνουν με το ημίαιμο μπάσταρδο. Είμαι σε μια εταιρεία τώρα, όπου έχουμε μια φασαία κάτασπρη με κοκκινα μαλλιά, ωραίο μουνί και δεν έχει κάτσει σε κανέναν. Έμπλεξε με "Σύρο" πρόσφυγα, ο οποίος την γκάστρωσε στα 37 της, την σακάτευε στο ξυλο, προφανώς έχασε το παιδί σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης και πλέον δεν μπορεί να κάνει παιδιά λόγω κάποιας επιπλοκής... Επίσης απο το περιβάλλον της πλέον δεν της την πέφτει κανείς, ούτε και απο την δουλειά ακόμα που ήταν η Μίς Γραφείο, γιατί τα είχε με λάθρο. Ούτε οι φασαίοι μπροστάρηδες ανέχονται να έχουν κάποια που δεν μπορεί να κάνει παιδιά επειδή έκανε την πουτάνα του πίθηκου μουσουλμάνου. Άρα η επιστήμη δεν είναι ακόμα παντοδύναμη και καλό είναι να έχουμε στο νου μας ότι κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια και με ρεαλιστική αντιμετώπιση της κατάστασης και των συνθηκών. Καλές οι πίπες του woke και τα νεοεποχίτικα για το μυαλό της κάθε πειραγμένης, αλλά η φύση ειναι αυτή και δεν θα αλλάξει επειδή είπε μια πίπα κάποια με μπλέ μαλλιά.
Πάντως ίσα ίσα με τέτοιο ιστορικό θα την πηδαγα πιο σκληρά τυπε.Για σκέψου ότι θα τα κάνει όλα γιατί θα είναι και υποτακτική .

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
142
Πόντοι
0
Πάντως ίσα ίσα με τέτοιο ιστορικό θα την πηδαγα πιο σκληρά τυπε.Για σκέψου ότι θα τα κάνει όλα γιατί θα είναι και υποτακτική .
Υποτακτική στους λάθρο που την γαμάνε σατο ξυλο. Όχι σε εσένα και εμένα. Βλέπεις εμείς υπάρχουμε στο σύστημα. Ο λάθρο και που πήγε να την σκοτώσει απλά ήταν Τρίτη.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
Υποτακτική στους λάθρο που την γαμάνε σατο ξυλο. Όχι σε εσένα και εμένα. Βλέπεις εμείς υπάρχουμε στο σύστημα. Ο λάθρο και που πήγε να την σκοτώσει απλά ήταν Τρίτη.
Δηλαδή δεν κάθεται σε συνάδελφό και κάθεται σε λάθρο;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.660
Πόντοι
8.346
μια χαρα...

απο 27 και πανω τι να την κανεις κιολας :2funny:
Απο 27 κ πάνω ειναι για ανακύκλωση... Όσες έχουν μείνει ή ειναι τρελές ( ευρεία γκάμα τρελας, μπορείς να βάλεις στο μυαλό σου ότι μπορείς να φανταστείς βιγκανισμο,σπιριτιουαλιτι, γατομανες,σκυλομανες,φεμινιστριες κτλ) ή ήταν δημοσίας χρήσης κ θέλουν να δηλώσουν το πηγάδι σε καποιον

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Η μεγαλύτερη αλήθεια: το ότι βγάζει γούστα με το λάθρο δε σημαίνει ότι θα συμπεριφερθεί έτσι και στον γηγενή που μπορεί να θέλει απλά να τον κουκουλώσει, και άρα το παίζει κυρία και σοβαρή.

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Βλεπω άτομα γύρω μου που παντρεύτηκαν Ελλεηνιδα ...
έκαναν παιδί ... χρωστάνε το σπίτι ... έχουν μούσι ( σημαντικο) ...

Δεν ξέρω κανέναν που είναι ευχαριστημένος ...
δεν τους ζηλεύω καθόλου ...

Στα αρχιδια μου τα γούστα τους, οι απαιτήσεις τους και η σαπιλα τους ...

Όλα για πάρτη μου καριολες ...!
Ρε φίλε, στο μυαλό μου είσαι...!

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει σωτηρία παιδιά.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ψάξω για καμιά Κινέζα, Ιαπωνέζα, ακόμα και Φιλιππινέζα που έχει κάτι πανέμορφα κορίτσια, Βιετναμέζα ή (Νότιο) Κορεάτισσα, γιατί ο Κιμ δεν αφήνει τις Βόρειες να φύγουν από εκεί!

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Μα άδικο έχουμε; Εγώ ήμουν και 20 χρόνια με το ίδιο κρέας... Εσείς τα ξέρετε καλύτερα!
Έτσι ρε τυπαρα έτσι με τις καργιολες

Νομίζουν ότι κάποιες είναι , αλλά είναι απλά άτεκνες γατομανες με ψυχιατρικές διαγνώσεις (η που χρήζουν) με ψεύτο υφάκι και που δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους οι καργιολες

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Δεν υπάρχει σωτηρία παιδιά.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ψάξω για καμιά Κινέζα, Ιαπωνέζα, ακόμα και Φιλιππινέζα που έχει κάτι πανέμορφα κορίτσια, Βιετναμέζα ή (Νότιο) Κορεάτισσα, γιατί ο Κιμ δεν αφήνει τις Βόρειες να φύγουν από εκεί!

Όταν έψαχνα κάποια να περνάω καλά (χωρίς δεσμεύσεις- σοβαρή σχέση), πάντα θα έβρισκα κάποια γαμήσιμη διαθέσιμη να περνάω την ώρα μου.
Ψάχνοντας για σοβαρή σχέση, τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα και σχεδόν αδύνατο να βρεθεί κάποια που να πληροί πέντε βασικά κριτήρια.
Θα έλεγα ξεκίνα από το πρώτο: το βασικό είναι να έχεις επαφή με τις γυναίκες, να μην την απωλέσεις. Όσο έχεις επαφή με την πρώτη προσέγγιση, τόσο παραπάνω θα μπορείς να κυνηγήσεις το κάτι καλύτερο. Το πρόβλημα είναι όταν αποκοπείς εντελώς.

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Όταν έψαχνα κάποια να περνάω καλά (χωρίς δεσμεύσεις- σοβαρή σχέση), πάντα θα έβρισκα κάποια γαμήσιμη διαθέσιμη να περνάω την ώρα μου.
Ψάχνοντας για σοβαρή σχέση, τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα και σχεδόν αδύνατο να βρεθεί κάποια που να πληροί πέντε βασικά κριτήρια.
Θα έλεγα ξεκίνα από το πρώτο: το βασικό είναι να έχεις επαφή με τις γυναίκες, να μην την απωλέσεις. Όσο έχεις επαφή με την πρώτη προσέγγιση, τόσο παραπάνω θα μπορείς να κυνηγήσεις το κάτι καλύτερο. Το πρόβλημα είναι όταν αποκοπείς εντελώς.
Έχεις δίκιο σ'αυτό. Άλλο ένα κακό που μου έκανε ο γάμος είναι ότι σταδιακά αποκοινωνικοποιήθηκα. Φρόντισε η κυρία να με κρατάει μακριά από εν δυνάμει πειρασμούς και τώρα έχω μείνει και χωρίς παρέες που θα μπορούσαν να μου γνωρίσουν κάποια και με το πουλί στο χέρι γιατί μου έχουν κοπεί τα φτερά με αυτά που βλέπω και ακούω και δεν έχω κουράγιο για φλερτ. Που το έχω ξεχάσει κι αυτό πώς γίνεται. Χάλι. Δε γαμιέται... Το έχω ρίξει στη γυμναστική και στη διατροφή, να φτιάξω την εικόνα του μπυροκοιλιά χαζομπαμπά και βλέπουμε...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656

Δεν ξερω που τις βρίσκετε κάποιοι τις γαμήσιμες διαθέσιμες,αλλά εγώ σε όσες πέφτω ή ήδη πιασμένες θα'ναι ή ελεύθερες που σε περνάνε απο συνέντευξη για να δουν αν είσαι για γάμο

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Δεν ξερω που τις βρίσκετε κάποιοι τις γαμήσιμες διαθέσιμες,αλλά εγώ σε όσες πέφτω ή ήδη πιασμένες θα'ναι ή ελεύθερες που σε περνάνε απο συνέντευξη για να δουν αν είσαι για γάμο
Αν ακούνε ότι ζεις με γονείς ακόμα ρε τύπε , πως να μην κόβουν λάσπη ;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Έχεις δίκιο σ'αυτό. Άλλο ένα κακό που μου έκανε ο γάμος είναι ότι σταδιακά αποκοινωνικοποιήθηκα. Φρόντισε η κυρία να με κρατάει μακριά από εν δυνάμει πειρασμούς και τώρα έχω μείνει και χωρίς παρέες που θα μπορούσαν να μου γνωρίσουν κάποια και με το πουλί στο χέρι γιατί μου έχουν κοπεί τα φτερά με αυτά που βλέπω και ακούω και δεν έχω κουράγιο για φλερτ. Που το έχω ξεχάσει κι αυτό πώς γίνεται. Χάλι. Δε γαμιέται... Το έχω ρίξει στη γυμναστική και στη διατροφή, να φτιάξω την εικόνα του μπυροκοιλιά χαζομπαμπά και βλέπουμε...

Πολλοί που παντρεύονται,κανουν αυτο το λάθος και κόβουν εντελώς τις παρέες τους.Ή τους τραβολογάει η δικιά τους μονο με τις δικές της παρέες.Δεν σκέφτονται ότι αν χωρίσουν,μετά δε θα'΄χουν κανέναν.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Τελικά έχεις ή δεν έχεις κύκλο;

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Πολλοί που παντρεύονται,κανουν αυτο το λάθος και κόβουν εντελώς τις παρέες τους.Ή τους τραβολογάει η δικιά τους μονο με τις δικές της παρέες.Δεν σκέφτονται ότι αν χωρίσουν,μετά δε θα'΄χουν κανέναν.
Άστα να πάνε... Εκτός από το ότι έπρεπε να χωρίσω 10 χρόνια νωρίτερα, γάμησα τα καλύτερα χρόνια μου και όλο μου το κοινωνικό στάτους.
Θα ανακάμψω όμως, πού θα πάει...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Άστα να πάνε... Εκτός από το ότι έπρεπε να χωρίσω 10 χρόνια νωρίτερα, γάμησα τα καλύτερα χρόνια μου και όλο μου το κοινωνικό στάτους.
Θα ανακάμψω όμως, πού θα πάει...
Με θλίβει ανθρώπινα να διαβάζω τέτοια... στα 50 μου έχω καταλήξει ότι, εφόσον κάποιος κάνει σοβαρή σχέση, το βασικό κριτήριο θα πρέπει να είναι αν τον ''ανεβάζει'' κοινωνικώς και γενικώς και αν ''στέκει'' δίπλα του. Αν είναι sex machine και σαχλοκούδουνο που όταν βγαίνουμε μαζί γελάνε με μένα, δε μου κάνει για κάτι σοβαρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom