Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.967

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Το θεμα δεν είναι οι τρίχες,αλλά να μην μικροδείχνεις.

Οι ελλεεινίδες δε γουστάρουν καθολου babyface και να μικροδείχνεις,αντε να το γουστάρει 1/10.
Είμαι χαμένος από χέρι. 47 και η 25χρονη με έκανε για 30. Ανιψιά φίλης της αδελφής μου, όχι ότι θα έπαιζε κάτι!!!

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.411
Πόντοι
456
Είναι αυτό που είπα πιο πάνω. Το 90% του πληθυσμού των γυναικών, τουλάχιστον στην Ελλάδα, είναι επιεικώς ηλίθιες.
Εν τω μέταξύ, έβριζε τους διεφθαρμένους διαρκώς κ πήγε κ έμπλεξε με έναν που είναι στην πυραμίδα των διεφθαρμένων κ μου λεγε πως πάει στις στοές. Είμαστε με τα καλά μας?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Είμαι χαμένος από χέρι. 47 και η 25χρονη με έκανε για 30. Ανιψιά φίλης της αδελφής μου, όχι ότι θα έπαιζε κάτι!!!
Να σου πω τύπε είχες πριν μερικά χρόνια κάνα ατύχημα με τζιπ ενώ ήσουν πιωμένος ;

Που σε παράτησε μετά η γκομενα και σου φάγανε λεφτά στο δικαστήριο ;

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτόν τον οδηγό! Θα με βοηθήσει πολύ στην αναζήτηση.
Αυτές όμως του Ανατολικού Μπλοκ δεν είναι δαγκωνιάρες;

Ναι όλες στο Ανατολικό Μπλοκ εινα δαγκωνιαρες και γιαυτό είναι μόνο για sex και πορνοκαταστασεις ... και επειδη έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα στο Μπλοκ παραθέτω τον οδηγό προς ναυτηλομενους ...

EASTERN BLOCK PUSSY RANKING
Ρουμανες : Πανέμορφες, κωλαρες, η Νο1 πίπες του πλανήτη, Nο1 στο Block
Ουκρανιδες : Top, Μουνια, πολύ Sexy, αλλά πυρανχας, θέλουν αυστηρό γαμια
Ρωσσιδες: Πολύ όμορφες, μουνια με Etiquette, λειτουργουν σαν juke box
Ουγγρες : Γαριδες, Κορμαρες, αλλά και λίγο γυφτισες, β εθνική
Μολδαβες : Μίξη Ρουμανας/Ρωσσιδας, πολυ ξεκωλιαρες, μουνι εποχης Σοβιετ

Στο Μπλοκ πας για το champions league των γυναικών ... και για πολυ sex ...
αλλά μην κανείς τη μαλάκια και πάρεις καμία από εκεί...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Ναι όλες στο Ανατολικό Μπλοκ εινα δαγκωνιαρες και γιαυτό είναι μόνο για sex και πορνοκαταστασεις ... και επειδη έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα στο Μπλοκ παραθέτω τον οδηγό προς ναυτηλομενους ...

EASTERN BLOCK PUSSY RANKING
Ρουμανες : Πανέμορφες, κωλαρες, η Νο1 πίπες του πλανήτη, Nο1 στο Block
Ουκρανιδες : Top, Μουνια, πολύ Sexy, αλλά πυρανχας, θέλουν αυστηρό γαμια
Ρωσσιδες: Πολύ όμορφες, μουνια με Etiquette, λειτουργουν σαν juke box
Ουγγρες : Γαριδες, Κορμαρες, αλλά και λίγο γυφτισες, β εθνική
Μολδαβες : Μίξη Ρουμανας/Ρωσσιδας, πολυ ξεκωλιαρες, μουνι εποχης Σοβιετ

Στο Μπλοκ πας για το champions league των γυναικών ... και για πολυ sex ...
αλλά μην κανείς τη μαλάκια και πάρεις καμία από εκεί...

Εδώ θέλουμε επιβεβαίωση απο τους ειδικούς

@Balkan cowboy

@midas69

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056

@Balkan cowboy

@midas69

Τα έχω γράψει πώς είναι.Βασικά είναι τι χρειάζεσαι τη γκόμενα.Αν τη θες μόνο για σεξ,κρεβάτι,διαστημικές πίπες,ανωμαλίες και δε σε ενδιαφέρει να την κυκλοφορείς εκεί υπερτερούν οι Πολωνέζες.
Αν θες ισορροπία δηλαδή κανονικό σεξ αλλά και εμφανίσιμη γκόμενα για παρουσίαση που ξέρει να φέρεται και δε θα σε κάνει ρεζίλι πας σε Ρωσίδες που όμως έχουν ατζέντα ζητάνε συγκεκριμένα πράγματα και δεν κάνουν πίσω.

Αν θες άνεση δηλαδή όλα καλά ευρωπαικό στυλ,εύκολο πλου,καθόλου διαμάχες όλα ήρεμα πας σε Τσέχες που είναι ήρεμες,΄ανετες,πολιτισμένες,υποχωρητικές και καλές στο κρεβάτι αλλά και σωστές για παρουσίαση.
Αν θες τη γκόμενα κυρίως για μόστρα να κυκλοφορείς με φοβερή μουνάρα και δε σε ενδιαφέρουν τόσο οι επιδόσεις στο κρεβάτι πας με Ουκρανέζα που είναι χαμαιλέων δηλαδή παίρνει όποιο ρόλο θες,είναι υποτακτική και δε θα έχεις διαμάχες όπως με Ρωσίδες.
Καλή επιλογή και οι Λευκορρωσίδες κάτι μεταξύ Ρωσίδων-Ουκρανέ΄ζων,λιγότερη ατζέντα και διεκδικήσεις από τις Ρωσίδες,βολικές αλλά όχι τόσο υποτακτικές όπως οι Ουκρανέζες.Καλύτερο σεξ από τις Ουκρανέζες και πολύ καλή παρουσίαση έξω,όχι όμως στο επίπεδο των Ουκρανέζων.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Τα έχω γράψει πώς είναι.Βασικά είναι τι χρειάζεσαι τη γκόμενα.Αν τη θες μόνο για σεξ,κρεβάτι,διαστημικές πίπες,ανωμαλίες και δε σε ενδιαφέρει να την κυκλοφορείς εκεί υπερτερούν οι Πολωνέζες.
Αν θες ισορροπία δηλαδή κανονικό σεξ αλλά και εμφανίσιμη γκόμενα για παρουσίαση που ξέρει να φέρεται και δε θα σε κάνει ρεζίλι πας σε Ρωσίδες που όμως έχουν ατζέντα ζητάνε συγκεκριμένα πράγματα και δεν κάνουν πίσω.

Αν θες άνεση δηλαδή όλα καλά ευρωπαικό στυλ,εύκολο πλου,καθόλου διαμάχες όλα ήρεμα πας σε Τσέχες που είναι ήρεμες,΄ανετες,πολιτισμένες,υποχωρητικές και καλές στο κρεβάτι αλλά και σωστές για παρουσίαση.
Αν θες τη γκόμενα κυρίως για μόστρα να κυκλοφορείς με φοβερή μουνάρα και δε σε ενδιαφέρουν τόσο οι επιδόσεις στο κρεβάτι πας με Ουκρανέζα που είναι χαμαιλέων δηλαδή παίρνει όποιο ρόλο θες,είναι υποτακτική και δε θα έχεις διαμάχες όπως με Ρωσίδες.
Καλή επιλογή και οι Λευκορρωσίδες κάτι μεταξύ Ρωσίδων-Ουκρανέ΄ζων,λιγότερη ατζέντα και διεκδικήσεις από τις Ρωσίδες,βολικές αλλά όχι τόσο υποτακτικές όπως οι Ουκρανέζες.Καλύτερο σεξ από τις Ουκρανέζες και πολύ καλή παρουσίαση έξω,όχι όμως στο επίπεδο των Ουκρανέζων.

Αυτά ΜΟΝΟ στο bou τα διαβάζετε :rockon:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Ελλεηνίδες στα 70s.Νομίζω μερικά πράγματα με΄νουν αναλλοίωτα.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656

@Balkan cowboy

@midas69
Εκτός από τις πιπες για Ρουμάνες που είναι εντελώς λάθος όλα τ άλλα σωστά
Ρουμανες και πιπες
ΔΕΝ είναι καλές στις πιπες γιατί δεν γουστάρουν οι καθαρές Ρουμάνες
Αλλα
Γυφτιφερνουσες περιοχές πχ αλαξανδρεια κραιοβα σλατινα κλπ βγάζουν τσιμοιυκλουδες
Επίσης Μολδαβές Ρουμάνες από ιασι γκαλατσι μπραιλα κλπ επίσης είναι καλές όπως και οι ουγγρες Οραντεα Σατου μαρε κλπ
Συμπέρασμα κατά 70% δεν είναι καλές οι Ρουμάνες στις πιπες
Καταω30% είναι πολύ καλές
Καθαρά βάση καταγωγής και τόπου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656

Αρχηγε αυτήν την διάκριση μεταξυβκευκορωσιδων και ουκρανεζων την ξέρουν ελάχιστοι
Όντως ίσχυε αυτό αλλά με προγενέστερη κατασταση
Εχω μια ελπίδα ότι με την πίεση αυτής της εποχής θα είναι πιο κοντά σε ουκρανες απ ότι πριν

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Βγηκα 2 φορές με μια που είναι στην ηλικία των 40 και έκανε προσπάθεια να καταψυξει ωράρια. Αποτυχημένη προσπάθεια καθώς ήταν λέει αδύναμα κ θα επιβίωναν λίγα. Της έφυγαν λέει 3000. Θα ξαναδοκιμάσει. Από εμφάνιση οριακά στην βάση αλλά από χρήμα 9/10.
Είναι και τα έξοδα του παιδιού μετά. Οι έξυπνες μόλις φτάσουν 30 κοιτάνε να γκαστρωθούν έστω και "κατά λάθος" από κάποιον ευκατάστατο. Χρήμα να υπάρχει και τα υπόλοιπα λύνονται.
Δεν είναι σίγουρο ότι η γυναίκα στα 40 θα είναι τόσο ευκατάστατη ώστε να μεγαλώσει παιδί μόνη της. Ελάχιστες οι περιπτώσεις.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Αρχηγε αυτήν την διάκριση μεταξυβκευκορωσιδων και ουκρανεζων την ξέρουν ελάχιστοι
Όντως ίσχυε αυτό αλλά με προγενέστερη κατασταση
Εχω μια ελπίδα ότι με την πίεση αυτής της εποχής θα είναι πιο κοντά σε ουκρανες απ ότι πριν

Υπάρχει διαφορά μεταξύ Ουκρανέζων,Λευκορρωσίδων,Ρωσίδων.Γενικά κατά κάποιιο τρόπο οι Ρωσίδες δεν είναι λαμόγια,είναι αξιόπιστες.Ο,τι υπόσχονται το κάνουν.Αλλά και ό,τι ζητάνε θέλουν να το πάρουν.Με τις Ρωσίδες έχεις εμπιστοσύνη.Οι Ουκρανέζες πάντα λαμογιάζουν.Αν τις παίρνει θα σε κοροιδέψουν σίγουρα.Οι Λευκορρωσίδες δεν έχουν το know how του λαμόγιου.Θέλουν να το κάνουν αλλά δεν ξέρουν πώς,δεν είναι εξασκημένες όπως οι Ουκρανέζες.Κάπως έτσι είναι οι διαφορές.
Αυτό δε σημαίνει οτι αν η γκόμενα είναι λαμόγιο είναι χειρότερη.Κάλλιστα μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο.Να προσποιείται να νιώθεις άνετα κτλ ενώ η σκληρή,direct Ρωσίδα να σου σπάει τα αρχίδια με τις ασυμβίβαστες απαιτήσεις της ως πιο τσαούσα.Μπορεί όμως και να γουστάρεις ρωσική αξιοπιστία είναι και θέμα χαρακτήρα,σε άλλους αρέσουν τα μαλακά σε άλλους οι πιο σκληρές no bullshit καταστάσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Να σου πω τύπε είχες πριν μερικά χρόνια κάνα ατύχημα με τζιπ ενώ ήσουν πιωμένος ;

Όχι! Γιατί; Δεν έχω εμπλακεί ποτέ σε τροχαίο και όταν πίνω δεν οδηγώ!

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Τα μουνια του ανατολικού μπλοκ σαν εμπειρία θα τα περιεγραφα ως...

Ρωσίδα = Rolls-Royce
Ουκρανιδα = Lamborgini Diablo ... χωρίς φρένα
Τσεχα = Mercedes S class
Ρουμανα = BMW M4
Πολωνεζα = Skoda Oktavia

τωρα ... Ελλεηνιδα = Suzuki Vitara με τιμή Porsche Carrera ...!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΆΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΜ ΣΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΌ?????

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Ρουμανα
Κατά βάση φιατ πουντο 2004 mod,
3πορτο με 17αρια ζαντικαστιχα τύπου Μπουρνάζι Race 3ο χέρι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Εκτός από τις πιπες για Ρουμάνες που είναι εντελώς λάθος όλα τ άλλα σωστά
Ρουμανες και πιπες
ΔΕΝ είναι καλές στις πιπες γιατί δεν γουστάρουν οι καθαρές Ρουμάνες
Αλλα
Γυφτιφερνουσες περιοχές πχ αλαξανδρεια κραιοβα σλατινα κλπ βγάζουν τσιμοιυκλουδες
Επίσης Μολδαβές Ρουμάνες από ιασι γκαλατσι μπραιλα κλπ επίσης είναι καλές όπως και οι ουγγρες Οραντεα Σατου μαρε κλπ
Συμπέρασμα κατά 70% δεν είναι καλές οι Ρουμάνες στις πιπες
Καταω30% είναι πολύ καλές
Καθαρά βάση καταγωγής και τόπου
Άρα έχω γαμησει γύφτισσα και δεν το ήξερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom