midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.172
- Πόντοι
- 3.656
Το πιθανότεροΆρα έχω γαμησει γύφτισσα και δεν το ήξερα
Αλλα μπορεί και ρουμανιμικδαβη
Το πιθανότεροΆρα έχω γαμησει γύφτισσα και δεν το ήξερα
η Βραζιλιάνα από το Σαν ΜενιδινΤο πιθανότερο
Αλλα μπορεί και ρουμανιμικδαβη
Ναμουνακι Γιαγαμισι είναι η ιαπωνική εκδοχή μανη Βραζιλιάνα από το Σαν Μενιδιν
Βία λέει, ξύλο κ.λπ... Μετά παραπονιούνται που τις σπάνε στο ξύλο. Πού πήγαν ρε παιδιά οι εποχές που το σεξ είχε ερωτικό πάθος και συναίσθημα;Nα υποθεσω οτι ο μεσος ορος της ελληνιδας ειναι αυτο που δειχνει το video?
Έχω φάει σε μπουρδέλο κοροιδεμα στα μούτρα από Ουκρανή. Ψιλή , ξανθιά , γαλλανομάτα βέβαια οπότε χαλάλιΥπάρχει διαφορά μεταξύ Ουκρανέζων,Λευκορρωσίδων,Ρωσίδων.Γενικά κατά κάποιιο τρόπο οι Ρωσίδες δεν είναι λαμόγια,είναι αξιόπιστες.Ο,τι υπόσχονται το κάνουν.Αλλά και ό,τι ζητάνε θέλουν να το πάρουν.Με τις Ρωσίδες έχεις εμπιστοσύνη.Οι Ουκρανέζες πάντα λαμογιάζουν.Αν τις παίρνει θα σε κοροιδέψουν σίγουρα.Οι Λευκορρωσίδες δεν έχουν το know how του λαμόγιου.Θέλουν να το κάνουν αλλά δεν ξέρουν πώς,δεν είναι εξασκημένες όπως οι Ουκρανέζες.Κάπως έτσι είναι οι διαφορές.
Αυτό δε σημαίνει οτι αν η γκόμενα είναι λαμόγιο είναι χειρότερη.Κάλλιστα μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο.Να προσποιείται να νιώθεις άνετα κτλ ενώ η σκληρή,direct Ρωσίδα να σου σπάει τα αρχίδια με τις ασυμβίβαστες απαιτήσεις της ως πιο τσαούσα.Μπορεί όμως και να γουστάρεις ρωσική αξιοπιστία είναι και θέμα χαρακτήρα,σε άλλους αρέσουν τα μαλακά σε άλλους οι πιο σκληρές no bullshit καταστάσεις.
Δηλαδή τι σου είπε;Έχω φάει σε μπουρδέλο κοροιδεμα στα μούτρα από Ουκρανή. Ψιλή , ξανθιά , γαλλανομάτα βέβαια οπότε χαλάλι
Πάντως εγώ έχω γνωρίσει απίστευτα ειλικρινή Ουκρανή και απίστευτα λαμόγιο Ρωσίδα. Άρα μην γενικεύουμε...Υπάρχει διαφορά μεταξύ Ουκρανέζων,Λευκορρωσίδων,Ρωσίδων.Γενικά κατά κάποιιο τρόπο οι Ρωσίδες δεν είναι λαμόγια,είναι αξιόπιστες.Ο,τι υπόσχονται το κάνουν.Αλλά και ό,τι ζητάνε θέλουν να το πάρουν.Με τις Ρωσίδες έχεις εμπιστοσύνη.Οι Ουκρανέζες πάντα λαμογιάζουν.Αν τις παίρνει θα σε κοροιδέψουν σίγουρα.Οι Λευκορρωσίδες δεν έχουν το know how του λαμόγιου.Θέλουν να το κάνουν αλλά δεν ξέρουν πώς,δεν είναι εξασκημένες όπως οι Ουκρανέζες.Κάπως έτσι είναι οι διαφορές.
Αυτό δε σημαίνει οτι αν η γκόμενα είναι λαμόγιο είναι χειρότερη.Κάλλιστα μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο.Να προσποιείται να νιώθεις άνετα κτλ ενώ η σκληρή,direct Ρωσίδα να σου σπάει τα αρχίδια με τις ασυμβίβαστες απαιτήσεις της ως πιο τσαούσα.Μπορεί όμως και να γουστάρεις ρωσική αξιοπιστία είναι και θέμα χαρακτήρα,σε άλλους αρέσουν τα μαλακά σε άλλους οι πιο σκληρές no bullshit καταστάσεις.
Και να έχει χρήμα, δεν θέλει να δίνει μία για το παιδί .Δεν είναι σίγουρο ότι η γυναίκα στα 40 θα είναι τόσο ευκατάστατη ώστε να μεγαλώσει παιδί μόνη της. Ελάχιστες οι περιπτώσεις.
Άρχοντα ασχολείσαι με ελληνιδες τελευταία η εισαι μονο σλαβικου πεδιου?
Σε ενα 30ρη τι προτείνεις να ασχοληθεί με το πεδιο όπως εσυ ή να αρκεστεί στις εδω καταστάσεις?
Δωσε συμβουλη σε ενα 30ρη ελληνα τι πρέπει να κανεί.
Σωστό σε βρίσκω. Σαν τις σλαβες δεν εχει.Εχω σταματήσει να ασχολούμαι με Ελληνίδες εδώ και 30 χρόνια.
Όντως ετσι ειναι. Και με κανει να απορω: Με ποιους τα φτιάχνουν οι γυναικες αφου οι περισσοτεροι ανδρες ειναι μονοι;Πάντως οι Ελληνίδες, το διαπιστώνω κάθε μέρα έχουν τεράστιο περιθώριο επιλογών - ακόμα και οι πολύ πολύ μετριες. Αυτό δεν ισχύει στους άνδρες. Γνωρίζω πανέμορφα παιδιά αγόρια, σαν τα κρύα τα νερά, που ούτε γκόμενα δεν βρίσκουν - ενώ κάτι θεόμπαζα γυναίκες να επιλέγουν κιόλας.
Και οι γυναίκες είναι πολλές μόνες ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ. Δεν μιλάω για πιτσρίκες. Μιλάει για ηλικίες 30+ όπου έχω και πρόσβαση.Όντως ετσι ειναι. Και με κανει να απορω: Με ποιους τα φτιάχνουν οι γυναικες αφου οι περισσοτεροι ανδρες ειναι μονοι;
Αρα τι φταιει; Μηπως οι ανδρες ειμαστε λιγοτερο επιλεκτικοι; Μηπως δεν αντεχουμε την μοναξια οσο οι γυναικες;Και οι γυναίκες είναι πολλές μόνες ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ. Δεν μιλάω για πιτσρίκες. Μιλάει για ηλικίες 30+ όπου έχω και πρόσβαση.
Οι άνδρες απλά είναι μουνόδουλοι και πυρφοροι πλέον ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ.Αρα τι φταιει; Μηπως οι ανδρες ειμαστε λιγοτερο επιλεκτικοι; Μηπως δεν αντεχουμε την μοναξια οσο οι γυναικες;