Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.967

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Δεν ξερω που τις βρίσκετε κάποιοι τις γαμήσιμες διαθέσιμες,αλλά εγώ σε όσες πέφτω ή ήδη πιασμένες θα'ναι ή ελεύθερες που σε περνάνε απο συνέντευξη για να δουν αν είσαι για γάμο
τυπε σαμπζιροου οι ξεπετοφιλες χωρις μα+μου ειναι πιο δυσκολο λεβελ να κουμπωσουν απο τις αλλες που θελουν σχεση

μπορει να χεστηκαν για το στατους την εξασφαλιση κλπ που ψαχνουν οι αλλες αλλα αυτη θελει αλλα να καλυψει και αλλη τακτικη να ξες

βαριεμαι ομως να το αναλυσω τωρα :zombie:

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Με θλίβει ανθρώπινα να διαβάζω τέτοια... στα 50 μου έχω καταλήξει ότι, εφόσον κάποιος κάνει σοβαρή σχέση, το βασικό κριτήριο θα πρέπει να είναι αν τον ''ανεβάζει'' κοινωνικώς και γενικώς και αν ''στέκει'' δίπλα του. Αν είναι sex machine και σαχλοκούδουνο που όταν βγαίνουμε μαζί γελάνε με μένα, δε μου κάνει για κάτι σοβαρό.
Όταν την είχα γνωρίσει ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και κυρία. Έδειχνε σοβαρή με επίπεδο και ήταν δοτική μέχρι αηδίας. Μόλις έκανε το παιδί, εκτός από το ότι παράτησε τον εαυτό της και έγινε μπαλότσα (ενώ είχε κορμί μοντέλου με βυζάρες και κωλάρα), με έκανε πέρα και μου κουβάλησε 14 μήνες τη μάνα της και τη γιαγιά της δήθεν για βοήθεια με το παιδί επειδή δούλευα πάρα πολλές ώρες. Καταλήξαμε να της βγουν ψυχολογικά, από επιλόχεια μέχρι σχιζο ώσπου 9μιση χρόνια μετά δεν την πάλεψα άλλο. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσα να την πείσω ότι πρέπει να παίρνει την αγωγή που της έδωσαν όταν νοσηλεύτηκε αλλά γι'αυτήν ήμουν εγώ ο τρελός!

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
τυπε σαμπζιροου οι ξεπετοφιλες χωρις μα+μου ειναι πιο δυσκολο λεβελ να κουμπωσουν απο τις αλλες που θελουν σχεση

μπορει να χεστηκαν για το στατους την εξασφαλιση κλπ που ψαχνουν οι αλλες αλλα αυτη θελει αλλα να καλυψει και αλλη τακτικη να ξες

βαριεμαι ομως να το αναλυσω τωρα :zombie:
Θα ήθελα να μάθω επιγραμματικά τι τακτική θέλουν οι ξεπέτες. Γιατί για σχέση προς το παρόν τουλάχιστον δε με βλέπω. Φοβάμαι ότι σε καμια μαλακισμένη ή σε τρελή θα πέσω πάλι.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Θα ήθελα να μάθω επιγραμματικά τι τακτική θέλουν οι ξεπέτες. Γιατί για σχέση προς το παρόν τουλάχιστον δε με βλέπω. Φοβάμαι ότι σε καμια μαλακισμένη ή σε τρελή θα πέσω πάλι.
στα γρηγορα γιατι ειμαι στην πορτα

να πιστεψει οτι αυτη δεν θελει να κανει σχεση μαζι σου δεν της κανεις βρε αδερφε για κατι παραπανω ...δεν θα λειτουργησει το θεμα για το χ ψ λογο καλα ειμαστε ετσι κλπ κλπ

πουτσα μας βεβαια ...εδω το παλεψαμε για να μην μας θελουν :2funny:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Άλλο ένα κακό που μου έκανε ο γάμος είναι ότι σταδιακά αποκοινωνικοποιήθηκα. Φρόντισε η κυρία να με κρατάει μακριά από εν δυνάμει πειρασμούς
Και συ γιατί δέχτηκες περιορισμό της αυτονομίας σου; Ο έγγαμος βίος δεν είναι σκλαβιά, για κανένα από τα δύο μέλη. Μια κοινωνική συμφωνία μεταξύ δύο ελεύθερων ατόμων είναι στη βάση του. Σταματά να 'ναι τέτοια; Άντε γεια, πολιτισμένα και για τους δύο. Καλύτερα για τη πάρτη σου, να ΄σαι Σουηδός, από μιζεροΑνατολίτης.

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Και συ γιατί δέχτηκες περιορισμό της αυτονομίας σου; Ο έγγαμος βίος δεν είναι σκλαβιά, για κανένα από τα δύο μέλη. Μια κοινωνική συμφωνία μεταξύ δύο ελεύθερων ατόμων είναι στη βάση του. Σταματά να 'ναι τέτοια; Άντε γεια, πολιτισμένα και για τους δύο. Καλύτερα για τη πάρτη σου, να ΄σαι Σουηδός, από μιζεροΑνατολίτης.
Άργησα να το καταλάβω... Είχα χαζέψει από τη γέννηση του παιδιού και την προσδοκία ότι όλα είναι παροδικά.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Μόλις έκανε το παιδί, εκτός από το ότι παράτησε τον εαυτό της και έγινε μπαλότσα (ενώ είχε κορμί μοντέλου με βυζάρες και κωλάρα), με έκανε πέρα
Εκεί εσύ έπρεπε να κάνεις μια μεγάλη συζήτηση με όλα τα χαρτιά ανοιχτά στο τραπέζι και αν διέγνωνες σημείο άνευ επιστροφής να την έκανες για άλλες διαδρομές. Δυστυχώς οι επιλογές μας διαμορφώνουν και το μέλλον. Όταν η δικιά μου ήρθε σε ανάλογο σημείο, και σε πιο light σκηνικό από αυτό που περιγράφεις, το διαζύγιο έγινε μονόδρομος. Και ήταν από τις καλύτερες επιλογές που έχω κάνει.

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Εκεί εσύ έπρεπε να κάνεις μια μεγάλη συζήτηση με όλα τα χαρτιά ανοιχτά στο τραπέζι και αν διέγνωνες σημείο άνευ επιστροφής να την έκανες για άλλες διαδρομές. Δυστυχώς οι επιλογές μας διαμορφώνουν και το μέλλον. Όταν η δικιά μου ήρθε σε ανάλογο σημείο, και σε πιο light σκηνικό από αυτό που περιγράφεις, το διαζύγιο έγινε μονόδρομος. Και ήταν από τις καλύτερες επιλογές που έχω κάνει.
Πολλά λάθη που τα βλέπω τώρα... Είχα κλειστεί στον μικρόκοσμό μου και απλώς παρήγαγα χρήμα για την οικογένειά μου... Αλλά γάμησα εμένα στο τέλος!

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Δεν υπάρχει σωτηρία παιδιά.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ψάξω για καμιά Κινέζα, Ιαπωνέζα, ακόμα και Φιλιππινέζα που έχει κάτι πανέμορφα κορίτσια, Βιετναμέζα ή (Νότιο) Κορεάτισσα, γιατί ο Κιμ δεν αφήνει τις Βόρειες να φύγουν από εκεί!

Συνάδελφε επειδή έχω εμπειρία από Ασία λόγω εππαγελματικων επισκέψεων... κατέληξα ότι οι μαγκες πλεον περνούν Ασιάτισσες

Εκει υπάρχει ακόμα αυτό που χάθηκε για πάντα από την δυση ...
Σεβασμός στον Άνδρα...

ASIA PUSSY RANKING
Σινγκαπουριανες : Πανέμορφες, ψωναρες, πιο δυτικές λόγω ανάπτυξης
Κινεζες: Όμορφες, λεπτές, λιγο γλωσουδες, αλλα ειναι καλές για σπιτι
Βιετναμεζες: Πολύ όμορφες, εξωτικές, γλυκές και υπακούες ...
Ταιλανδεζες : Όμορφες, πολύ λεπτές, πολύ sex, αλλά πιράνχας αν μπλέξεις
Ν. Κορεατισες : Το πιο όμορφο δέρμα του πλανήτη, γλυκομιλητες, όμορφες
Γιαπωνεζες: Όμορφες, γλυκομιλητες, καλές για σπίτι, σέβονται τον άνδρα
Μαλαισιανες: Μετριες σε εμφάνιση και μουσουλμάνες , όχι για Έλληνες
Myanmar : Όμορφες, παραδοσιακές, συνεσταλμενες, άπειρες, εξωτικες
Φιλλιπινεζες : Οι Ελλειηνηδες της Ασίας, λιγο κοντοχοντρες , καλες για σπίτι

Όσους δυτικούς συνάντησα που μένουν μονιμα στην Ασία εχουν Ασσιατισα ... κανείς δεν παίρνει Ευρωπαία, Αμερικάνα η Αυστραλέζα ...

Οπότε για γαμησι Ανατολικόλικο Μπλοκ ... για να ανοίξεις σπίτι Ασία...!

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.983
Πόντοι
9.297
Όταν την είχα γνωρίσει ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και κυρία. Έδειχνε σοβαρή με επίπεδο και ήταν δοτική μέχρι αηδίας. Μόλις έκανε το παιδί, εκτός από το ότι παράτησε τον εαυτό της και έγινε μπαλότσα (ενώ είχε κορμί μοντέλου με βυζάρες και κωλάρα), με έκανε πέρα και μου κουβάλησε 14 μήνες τη μάνα της και τη γιαγιά της δήθεν για βοήθεια με το παιδί επειδή δούλευα πάρα πολλές ώρες. Καταλήξαμε να της βγουν ψυχολογικά, από επιλόχεια μέχρι σχιζο ώσπου 9μιση χρόνια μετά δεν την πάλεψα άλλο. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσα να την πείσω ότι πρέπει να παίρνει την αγωγή που της έδωσαν όταν νοσηλεύτηκε αλλά γι'αυτήν ήμουν εγώ ο τρελός!
Φαντάσου ΝΑ ΜΗΝ κουβαλούσε και το σο'ι' της..θα έκανε ο,τι και το ναυάγιο με τα μούσια και την φιάλη πετρογκαζ χθες;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το νόημα είναι ότι στην Ελλάδα τουλάχιστον,πουλάει πιο πολύ το αγριωπό look.

Άμα ξυρισμένος είσαι baby face ΄΄η μοιάζεις 10 χρόνια μικρότερος,προφανώς θα σε προτιμάνε με μούσι.Αν ξυρισμένος φαίνεσαι αρρενωπός,αυτό είναι το καλύτερο.
Πουλάει σε βλαμμένες,κρυφολαθρολαγνες...

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Συνάδελφε επειδή έχω εμπειρία από Ασία λόγω εππαγελματικων επισκέψεων... κατέληξα ότι οι μαγκες πλεον περνούν Ασιάτισσες

Εκει υπάρχει ακόμα αυτό που χάθηκε για πάντα από την δυση ...
Σεβασμός στον Άνδρα...

ASIA PUSSY RANKING
Σινγκαπουριανες : Πανέμορφες, ψωναρες, πιο δυτικές λόγω ανάπτυξης
Κινεζες: Όμορφες, λεπτές, λιγο γλωσουδες, αλλα ειναι καλές για σπιτι
Βιετναμεζες: Πολύ όμορφες, εξωτικές, γλυκές και υπακούες ...
Ταιλανδεζες : Όμορφες, πολύ λεπτές, πολύ sex, αλλά πιράνχας αν μπλέξεις
Ν. Κορεατισες : Το πιο όμορφο δέρμα του πλανήτη, γλυκομιλητες, όμορφες
Γιαπωνεζες: Όμορφες, γλυκομιλητες, καλές για σπίτι, σέβονται τον άνδρα
Μαλαισιανες: Μετριες σε εμφάνιση και μουσουλμάνες , όχι για Έλληνες
Myanmar : Όμορφες, παραδοσιακές, συνεσταλμενες, άπειρες, εξωτικες
Φιλλιπινεζες : Οι Ελλειηνηδες της Ασίας, λιγο κοντοχοντρες , καλες για σπίτι

Όσους δυτικούς συνάντησα που μένουν μονιμα στην Ασία εχουν Ασσιατισα ... κανείς δεν παίρνει Ευρωπαία, Αμερικάνα η Αυστραλέζα ...

Οπότε για γαμησι Ανατολικόλικο Μπλοκ ... για να ανοίξεις σπίτι Ασία...!
Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτόν τον οδηγό! Θα με βοηθήσει πολύ στην αναζήτηση.
Αυτές όμως του Ανατολικού Μπλοκ δεν είναι δαγκωνιάρες;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Πολλά λάθη που τα βλέπω τώρα... Είχα κλειστεί στον μικρόκοσμό μου και απλώς παρήγαγα χρήμα για την οικογένειά μου... Αλλά γάμησα εμένα στο τέλος!
Ευτυχώς που ξύπνησες και ξανασηκώθηκες. Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Ναι..
Από τα 27 και κάτω θα σε υποδέχεται στο σπίτι με ζεστό φαγητό και τις παντόφλες στο χέρι..
:2funny:
οι 29 λεοναρντο ντι καπριο λενε οτι θα τα καταφερουμε και χωρις αυτα παντως

σοβαρα τωρα αυτες εχουν ενα σκασμο απαιτησεις να εισαι το ενα να εισαι το αλλο να εισαι το παραλλο που δεν μπορεις να εισαι γιατι εισαι το ενα κλπ κλπ

εμεις εχουμε μια μονο

να μην περνανε τα 28 :2funny:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Δεν ξέρω ρε μαν,πάντως μια φορά οι ελλεεινίδες αξυρισιά θέλουν
ξεκολλα ρε καμια γυναικα δεν θα κατσει να σκασει για τις τριχες στα μουτρα σου

ειτε μουσιας εισαι σαν νεατερνταλ ειτε ξουρας με μουτρα σαν 10 χρονο για αυτες ειναι σαν να φορας μια τριτη ενα μπλε πουκαμισο

στο μουνι τους δλδ

το τραβατε λες και εβαλε η αλλη σκοπο ζωης να βρει αρχιμανδριτη χιπστερ και σας εριξε πιτα επειδη δεν ανεμιζε η γενειαδα

μοδα ηταν για τα πιτσιρικια και ευτυχως παει περασε ...ωχου με τα μουσια κολλημα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Πολλοί που παντρεύονται,κανουν αυτο το λάθος και κόβουν εντελώς τις παρέες τους.Ή τους τραβολογάει η δικιά τους μονο με τις δικές της παρέες.Δεν σκέφτονται ότι αν χωρίσουν,μετά δε θα'΄χουν κανέναν.
Από παρέες είπαμε. Μετά από τα φοιτητικά χρόνια, ένα αρχίδι παίρνεις.
Δεν σε φτιάχνουν παρέες. Μόνος σου είσαι .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Από παρέες είπαμε. Μετά από τα φοιτητικά χρόνια, ένα αρχίδι παίρνεις.
Δεν σε φτιάχνουν παρέες. Μόνος σου είσαι .

Όσο δεν έχετε γκόμενες,υπάρχουν παρέες

Όταν βρείτε,τέλος και οι παρέες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.983
Πόντοι
9.297
οι 29 λεοναρντο ντι καπριο λενε οτι θα τα καταφερουμε και χωρις αυτα παντως

σοβαρα τωρα αυτες εχουν ενα σκασμο απαιτησεις να εισαι το ενα να εισαι το αλλο να εισαι το παραλλο που δεν μπορεις να εισαι γιατι εισαι το ενα κλπ κλπ

εμεις εχουμε μια μονο

να μην περνανε τα 28 :2funny:
Kατι εκατομμυριούχοι σαν αυτόν που είπες βάζουν βαθειά το χέρι στις τζεπες για να αγοράζουν ξεκωλακια γάλακτος...
Όμως ούτε καν αυτά δεν τον αντέχουν...ναυάγιο και ο ίδιος γαρ...σιγά μην τον πλησιάσει γυναίκα της προκοπής.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
ξεκολλα ρε καμια γυναικα δεν θα κατσει να σκασει για τις τριχες στα μουτρα σου

ειτε μουσιας εισαι σαν νεατερνταλ ειτε ξουρας με μουτρα σαν 10 χρονο για αυτες ειναι σαν να φορας μια τριτη ενα μπλε πουκαμισο

στο μουνι τους δλδ

το τραβατε λες και εβαλε η αλλη σκοπο ζωης να βρει αρχιμανδριτη χιπστερ και σας εριξε πιτα επειδη δεν ανεμιζε η γενειαδα

μοδα ηταν για τα πιτσιρικια και ευτυχως παει περασε ...ωχου με τα μουσια κολλημα

Το θεμα δεν είναι οι τρίχες,αλλά να μην μικροδείχνεις.

Οι ελλεεινίδες δε γουστάρουν καθολου babyface και να μικροδείχνεις,αντε να το γουστάρει 1/10.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom