Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.583
- Πόντοι
- 6.056
μια χαρα...Τι εννοείς, μόνο τέτοια εχει σε ηλικίες 20-27
απο 27 και πανω τι να την κανεις κιολας
μια χαρα...Τι εννοείς, μόνο τέτοια εχει σε ηλικίες 20-27
Υποτακτική στους λάθρο που την γαμάνε σατο ξυλο. Όχι σε εσένα και εμένα. Βλέπεις εμείς υπάρχουμε στο σύστημα. Ο λάθρο και που πήγε να την σκοτώσει απλά ήταν Τρίτη.Πάντως ίσα ίσα με τέτοιο ιστορικό θα την πηδαγα πιο σκληρά τυπε.Για σκέψου ότι θα τα κάνει όλα γιατί θα είναι και υποτακτική .
Δηλαδή δεν κάθεται σε συνάδελφό και κάθεται σε λάθρο;Υποτακτική στους λάθρο που την γαμάνε σατο ξυλο. Όχι σε εσένα και εμένα. Βλέπεις εμείς υπάρχουμε στο σύστημα. Ο λάθρο και που πήγε να την σκοτώσει απλά ήταν Τρίτη.
Απο 27 κ πάνω ειναι για ανακύκλωση... Όσες έχουν μείνει ή ειναι τρελές ( ευρεία γκάμα τρελας, μπορείς να βάλεις στο μυαλό σου ότι μπορείς να φανταστείς βιγκανισμο,σπιριτιουαλιτι, γατομανες,σκυλομανες,φεμινιστριες κτλ) ή ήταν δημοσίας χρήσης κ θέλουν να δηλώσουν το πηγάδι σε καποιονμια χαρα...
απο 27 και πανω τι να την κανεις κιολας
Η μεγαλύτερη αλήθεια: το ότι βγάζει γούστα με το λάθρο δε σημαίνει ότι θα συμπεριφερθεί έτσι και στον γηγενή που μπορεί να θέλει απλά να τον κουκουλώσει, και άρα το παίζει κυρία και σοβαρή.Υποτακτική στους λάθρο που την γαμάνε σατο ξυλο. Όχι σε εσένα και εμένα. Βλέπεις εμείς υπάρχουμε στο σύστημα. Ο λάθρο και που πήγε να την σκοτώσει απλά ήταν Τρίτη.
Ρε φίλε, στο μυαλό μου είσαι...!Βλεπω άτομα γύρω μου που παντρεύτηκαν Ελλεηνιδα ...
έκαναν παιδί ... χρωστάνε το σπίτι ... έχουν μούσι ( σημαντικο) ...
Δεν ξέρω κανέναν που είναι ευχαριστημένος ...
δεν τους ζηλεύω καθόλου ...
Στα αρχιδια μου τα γούστα τους, οι απαιτήσεις τους και η σαπιλα τους ...
Όλα για πάρτη μου καριολες ...!
Μα άδικο έχουμε; Εγώ ήμουν και 20 χρόνια με το ίδιο κρέας... Εσείς τα ξέρετε καλύτερα!Ξεροχυνω με νέα (;) μέλη που χτυπάνε τις ελλεηνιδες ανελέητα
Έτσι ρε τυπαρα έτσι με τις καργιολεςΜα άδικο έχουμε; Εγώ ήμουν και 20 χρόνια με το ίδιο κρέας... Εσείς τα ξέρετε καλύτερα!
Δεν υπάρχει σωτηρία παιδιά.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ψάξω για καμιά Κινέζα, Ιαπωνέζα, ακόμα και Φιλιππινέζα που έχει κάτι πανέμορφα κορίτσια, Βιετναμέζα ή (Νότιο) Κορεάτισσα, γιατί ο Κιμ δεν αφήνει τις Βόρειες να φύγουν από εκεί!
Έχεις δίκιο σ'αυτό. Άλλο ένα κακό που μου έκανε ο γάμος είναι ότι σταδιακά αποκοινωνικοποιήθηκα. Φρόντισε η κυρία να με κρατάει μακριά από εν δυνάμει πειρασμούς και τώρα έχω μείνει και χωρίς παρέες που θα μπορούσαν να μου γνωρίσουν κάποια και με το πουλί στο χέρι γιατί μου έχουν κοπεί τα φτερά με αυτά που βλέπω και ακούω και δεν έχω κουράγιο για φλερτ. Που το έχω ξεχάσει κι αυτό πώς γίνεται. Χάλι. Δε γαμιέται... Το έχω ρίξει στη γυμναστική και στη διατροφή, να φτιάξω την εικόνα του μπυροκοιλιά χαζομπαμπά και βλέπουμε...Όταν έψαχνα κάποια να περνάω καλά (χωρίς δεσμεύσεις- σοβαρή σχέση), πάντα θα έβρισκα κάποια γαμήσιμη διαθέσιμη να περνάω την ώρα μου.
Ψάχνοντας για σοβαρή σχέση, τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα και σχεδόν αδύνατο να βρεθεί κάποια που να πληροί πέντε βασικά κριτήρια.
Θα έλεγα ξεκίνα από το πρώτο: το βασικό είναι να έχεις επαφή με τις γυναίκες, να μην την απωλέσεις. Όσο έχεις επαφή με την πρώτη προσέγγιση, τόσο παραπάνω θα μπορείς να κυνηγήσεις το κάτι καλύτερο. Το πρόβλημα είναι όταν αποκοπείς εντελώς.
Όταν έψαχνα κάποια να περνάω καλά (χωρίς δεσμεύσεις- σοβαρή σχέση), πάντα θα έβρισκα κάποια γαμήσιμη διαθέσιμη να περνάω την ώρα μου.
Ψάχνοντας για σοβαρή σχέση, τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα και σχεδόν αδύνατο να βρεθεί κάποια που να πληροί πέντε βασικά κριτήρια.
Αν ακούνε ότι ζεις με γονείς ακόμα ρε τύπε , πως να μην κόβουν λάσπη ;Δεν ξερω που τις βρίσκετε κάποιοι τις γαμήσιμες διαθέσιμες,αλλά εγώ σε όσες πέφτω ή ήδη πιασμένες θα'ναι ή ελεύθερες που σε περνάνε απο συνέντευξη για να δουν αν είσαι για γάμο
Εννοείται. Πλέον δεν της την πέφτει κανένας μας.Δηλαδή δεν κάθεται σε συνάδελφό και κάθεται σε λάθρο;
Έχεις δίκιο σ'αυτό. Άλλο ένα κακό που μου έκανε ο γάμος είναι ότι σταδιακά αποκοινωνικοποιήθηκα. Φρόντισε η κυρία να με κρατάει μακριά από εν δυνάμει πειρασμούς και τώρα έχω μείνει και χωρίς παρέες που θα μπορούσαν να μου γνωρίσουν κάποια και με το πουλί στο χέρι γιατί μου έχουν κοπεί τα φτερά με αυτά που βλέπω και ακούω και δεν έχω κουράγιο για φλερτ. Που το έχω ξεχάσει κι αυτό πώς γίνεται. Χάλι. Δε γαμιέται... Το έχω ρίξει στη γυμναστική και στη διατροφή, να φτιάξω την εικόνα του μπυροκοιλιά χαζομπαμπά και βλέπουμε...
Τελικά έχεις ή δεν έχεις κύκλο;Δεν ξερω που τις βρίσκετε κάποιοι τις γαμήσιμες διαθέσιμες,αλλά εγώ σε όσες πέφτω ή ήδη πιασμένες θα'ναι ή ελεύθερες που σε περνάνε απο συνέντευξη για να δουν αν είσαι για γάμο
Άστα να πάνε... Εκτός από το ότι έπρεπε να χωρίσω 10 χρόνια νωρίτερα, γάμησα τα καλύτερα χρόνια μου και όλο μου το κοινωνικό στάτους.Πολλοί που παντρεύονται,κανουν αυτο το λάθος και κόβουν εντελώς τις παρέες τους.Ή τους τραβολογάει η δικιά τους μονο με τις δικές της παρέες.Δεν σκέφτονται ότι αν χωρίσουν,μετά δε θα'΄χουν κανέναν.
Με θλίβει ανθρώπινα να διαβάζω τέτοια... στα 50 μου έχω καταλήξει ότι, εφόσον κάποιος κάνει σοβαρή σχέση, το βασικό κριτήριο θα πρέπει να είναι αν τον ''ανεβάζει'' κοινωνικώς και γενικώς και αν ''στέκει'' δίπλα του. Αν είναι sex machine και σαχλοκούδουνο που όταν βγαίνουμε μαζί γελάνε με μένα, δε μου κάνει για κάτι σοβαρό.Άστα να πάνε... Εκτός από το ότι έπρεπε να χωρίσω 10 χρόνια νωρίτερα, γάμησα τα καλύτερα χρόνια μου και όλο μου το κοινωνικό στάτους.
Θα ανακάμψω όμως, πού θα πάει...
τυπε σαμπζιροου οι ξεπετοφιλες χωρις μα+μου ειναι πιο δυσκολο λεβελ να κουμπωσουν απο τις αλλες που θελουν σχεσηΔεν ξερω που τις βρίσκετε κάποιοι τις γαμήσιμες διαθέσιμες,αλλά εγώ σε όσες πέφτω ή ήδη πιασμένες θα'ναι ή ελεύθερες που σε περνάνε απο συνέντευξη για να δουν αν είσαι για γάμο