dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.318
- Πόντοι
- 22.886
,Τωρα ακομα και οι πουστηδες,μούσι έχουν.Έχει χάσει το νόημα του
Κρατάω το γέλιο μου όταν βλέπω κάτι μουσάτους να μιλάνε με την πούστικη φωνή
...παντως μαγκες μου, "το μουστακι ειναι ο φερετζες του πουστη" λενε, για το μουσι δεν ακουστηκε κατι! Να τα λεμε και αυταΑυτοί πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν δικέ μου. Βλέπεις μουσια σαν πατριάρχες και όλο το σώμα αποτριχωμένο με laser, τατουάζ και φωνή πούστικη μέσα απο τα μούσκουλα. Κάποιοι τα βάφουν κιόλας. Γενικά για τον λάκκο με τον ασβέστη καλά είναι... Εμείς που είμαστε μπρουτάλ μια χαρα.
Εγώ πάντως τα αρχιδια μου τα ξυρίζω με αυτές εδώ:
...παναγιοτατε, γι αυτο σου 'μειναν 7,5 ποντοιΕγώ πάντως τα αρχιδια μου τα ξυρίζω με αυτές εδώ:
Με τη μαύρη ξυρίζω το δεξί, με την πορτοκαλί το αριστερό και με την καφέ την γύρω περιοχή.
Εγώ πάντως τα αρχιδια μου τα ξυρίζω με αυτές εδώ:
Με τη μαύρη ξυρίζω το δεξί, με την πορτοκαλί το αριστερό και με την καφέ την γύρω περιοχή.
Πάλι καλά να λέτε που μου έχουν μείνει ακόμα 1,5 αρχίδια....παναγιοτατε, γι αυτο σου 'μειναν 7,5 ποντοι
....η "θεια χαρη" σας φυλαξε, παραλιγον "μοναρχιδε" παναγιοτατεΠάλι καλά να λέτε μου έχουν μείνει ακόμα 1,5 αρχίδια.
Απλώς αντέγραψαν μια μόδα από το εξωτερικό κάτι βαριεστημενοι και κάτι διαμορφωτές γνώμης από τα σοσιαλ μυδια.Μην το λες αυτό γιατί κάποιος με μούσι μπορεί να αφιερώσεις 20 λεπτά για να έχει το ωραίο μούσι.Είναι Κάποιοι άντρες που τους πάει πάρα πολύ το Ξυρισμένο όμως είναι και κάποιοι άλλοι άντρες που τους πάει πάρα πολύ το αξύριστο.Τα υπόλοιπα είναι χαζά στερεότυπα να χούμε να λέμε.συγνώμη κιολας
Γιατί ασχολούμαστε με τρίχες;;;;;,
...παντως μαγκες μου, "το μουστακι ειναι ο φερετζες του πουστη" λενε, για το μουσι δεν ακουστηκε κατι! Να τα λεμε και αυτα
Η αρχιδοραφή μένη αξύριστη?Εγώ πάντως τα αρχιδια μου τα ξυρίζω με αυτές εδώ:
...γιατι ως γνωστον, της στραβης ψωλης της φταιν' κ οι τριχεςΓιατί ασχολούμαστε με τρίχες;;;;;
Άουτς !!!
Το μούσι που έλεγα πιο πάνω.Η αρχιδοραφή μένη αξύριστη?
Το μούσι που έλεγα πιο πάνω.
Επειδή αναφερθήκαμε σε φαλτσέτες ....
αυτό που είναι δολοφονικό ... και κάνει και τη φαλτσέτα να δείχνει παιχνιδάκι ...
είναι η μπαρμπέρικη φαλτσέτα με το μισό ξυράφι που λέγαν στην ελλάδα ....
ή shavette στα ... ελληνικά .........
Αυτό είναι εργαλείο φρίκη. Δεν χρειάζεσαι ακόνισμα , πετσιά και προσοχή μη σπάσει ο αιθέρας στη ... .βρύση ... ή το νιπτήρα .......... αλλά το κόψιμο που κάνει .... μπορεί να σε κάνει ρημάδι .........
Εγώ δεν δέχομαι πίσω τη δική μου ούτε με ενέσεις...Με πήρε τηλ πριν λίγο η πρώην μου. Μου μιλούσε μισή ώρα, περί σωστής συμπεριφοράς στις γυναίκες κλπ κ για ποιους λόγους χωρίσαμε. Κ έμπλεξε με έναν μαλάκα μασόνο που την έχει ψιλογραμμένη, κ μου λέει το θεικό - είναι ίδιος με σένα αλλά 20 χρόνια μεγαλύτερος. Φτιάξε το σπίτι σου, μου λέει θέλω να ρθω να σε δω. Της λέω είσαι ανοιχτή? Εφ όσον αυτός λέει δε με παντρεύεται, φυσικά είμαι. Τι γίνεται ρε πούστη μου ....
Είσαι δικός μου φίλε... Εμένα λέει δεν με κοιτάζουν επειδή ξυρισμένος είμαι baby face, αλλά να σου πω, στα @@ μου!!!Αν ένας άνδρας ακολουθει τυφλά την γνώμη μιας γυναίκας για θέματα που τον αφορούν όπως για την εμφάνιση του ΔΕΝ είναι άνδρας.
Δεν έχω καμμιά όρεξη να κυκλοφορώ σαν πλεμπαιος κατσαπλιας και να ξυνομαι σαν την μα'ι'μου όταν έχει ζεστη.
Μετά τα περνάτε και απο ρωσικό Άγιε;Εγώ πάντως τα αρχιδια μου τα ξυρίζω με αυτές εδώ: