Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (9 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
340
Πόντοι
21
Δεν θα καπηλευτώ το νήμα της Αγγελικής για να αναλύσω το τι αναζητάνε οι γυναίκες απλά θα πω ένα πράγμα: Είναι πιο αξιοπρεπές αυτό που κάνει η Αγγελική από αυτές που επί της ουσίας ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ αλλά δεν το παραδέχονται. Αυτό μόνο θα πω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι άνδρες απλά είναι μουνόδουλοι και πυρφοροι πλέον ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ.

Βγες έξω και πες ότι πας με ιερόδουλες. ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. Τόσο προσβλητικό είναι.
Το οτι ειναι μουνοδουλοι αυτο δειχνει, ότι δεν αντεχουν τοσο την μοναξια. Το ίδιο λεμε...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Το οτι ειναι μουνοδουλοι αυτο δειχνει, ότι δεν αντεχουν τοσο την μοναξια. Το ίδιο λεμε...
Και είναι έτοιμοι να δώσουν ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ.

Αυτό κάνει εμάς τους υπόλοιπους λιγότερο ανταγωνιστικούς και για αυτό επειδή δεν μπορούμε να κυνηγάμε το αδύνατο προτιμάμε την ορθή οικονομική διαχείριση για την οποία δεν θα μετανιώσουμε ποτέ: ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΩΤΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ

Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
340
Πόντοι
21
Και είναι έτοιμοι να δώσουν ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ.

Αυτό κάνει εμάς τους υπόλοιπους λιγότερο ανταγωνιστικούς και για αυτό επειδή δεν μπορούμε να κυνηγάμε το αδύνατο προτιμάμε την ορθή οικονομική διαχείριση για την οποία δεν θα μετανιώσουμε ποτέ: ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΩΤΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ
Ακριβως! Αλλά δεν ειναι το ίδιο με το να εχεις μια ρομαντικη σχεση με καποια. Δεν σε γεμιζει μεσα σου αληθινα. Ο ερωτας ειναι και αλλα πραγματα εκτος απο την σωματικη εκτονωση.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.247
Πόντοι
2.356
Δεν θα καπηλευτώ το νήμα της Αγγελικής για να αναλύσω το τι αναζητάνε οι γυναίκες απλά θα πω ένα πράγμα: Είναι πιο αξιοπρεπές αυτό που κάνει η Αγγελική από αυτές που επί της ουσίας ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ αλλά δεν το παραδέχονται. Αυτό μόνο θα πω.

Οι άνδρες απλά είναι μουνόδουλοι και πυρφοροι πλέον ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ.

Βγες έξω και πες ότι πας με ιερόδουλες. ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. Τόσο προσβλητικό είναι.
ενω τωρα που βγαινουν για καφε οι σουσουραδες και λενε με ποιον και πως πηδηχτηκαν χθες αδιαφορωντας αν στο διπλανο τραπεζι καθεται ο πατερας τους και τις ακουσει δεν ειναι για φτυσιμο ε?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.247
Πόντοι
2.356
η μηπως αυτες δεν ειναι πουτανες που περιμενουν καθε σαββατο βραδυ ποιος θα κανει πλειοδοσια για να τις πηδηξει και μετα κλαιγονται οταν εξαφανιζεται το καθε κελεπουρι απο διπλα τους αφου δει ποσα καμμενα εγκεφαλικα κυτταρα εχει να αντιμετωπισει....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Ακριβως! Αλλά δεν ειναι το ίδιο με το να εχεις μια ρομαντικη σχεση με καποια. Δεν σε γεμιζει μεσα σου αληθινα. Ο ερωτας ειναι και αλλα πραγματα εκτος απο την σωματικη εκτονωση.
Μια αηδία είναι ο πληρωμένος έρωτας. Και στο λέω εγώ που σχεδόν εχω πάει με πάνω από 200 διαφορετικές ιερόδουλες σε όλη μου τη ζωή πολλές εκ των οποιων ήταν GFE αλλά και πάλι καμία σχέση με έναν έρωτα.... Και όσο μεγαλώνω - έχω φτασει στα 42 - πλέον μου είναι πολύ δύσκολο να πάω με Αγγελικές (ιερόδουλη από άλλο νημα) - αλλά δυστυχώς και θύμα ή μουνόδουλος δεν μπορώ να γίνω ούτε και να κυνηγάω τα προσόντα που ζητάνε αυτές: ΣΠΙΤΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΥΨΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ κλπ

Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
340
Πόντοι
21
ενω τωρα που βγαινουν για καφε οι σουσουραδες και λενε με ποιον και πως πηδηχτηκαν χθες αδιαφορωντας αν στο διπλανο τραπεζι καθεται ο πατερας τους και τις ακουσει δεν ειναι για φτυσιμο ε?
Ενταξει, οι περισσοτερες ελλεηνιδες ειναι τσοκαρα. Για αυτο τις κραζουμε ολη την ωρα...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.247
Πόντοι
2.356
αυτο προυποθετει αμοιβαια αισθηματα ξερεις και οχι μονοπλευρα ουτε και συμφεροντολογικα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Ενταξει, οι περισσοτερες ελλεηνιδες ειναι τσοκαρα. Για αυτο τις κραζουμε ολη την ωρα...
Τσόκαρα ξετσόκαρα σε μπεγλέρι πάιζουν τους περισσότερους και είναι γεμλατα τα indoxes τους με ζήτουλες του μουνιού

Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
340
Πόντοι
21
Τσόκαρα ξετσόκαρα σε μπεγλέρι πάιζουν τους περισσότερους και είναι γεμλατα τα indoxes τους με ζήτουλες του μουνιού
Εγω πιστευω οτι ως ενα βαθμο οι πουτανες μας απελευθερωνουν απο το να εχουμε τοση αναγκη την καθε μαλακισμενη αν θα μας κατσει. Και μετα μπορουμε να γινουμε πιο εκλεκτικοι, να μην πεφτουμε με τα μουτρα. Αυτοι που πεφτουν με τα μουτρα ειναι σεξουαλικα πεινασμενοι.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Εγω πιστευω οτι ως ενα βαθμο οι πουτανες μας απελευθερωνουν απο το να εχουμε τοση αναγκη την καθε μαλακισμενη αν θα μας κατσει. Και μετα μπορουμε να γινουμε πιο εκλεκτικοι, να μην πεφτουμε με τα μουτρα. Αυτοι που πεφτουν με τα μουτρα ειναι σεξουαλικα πεινασμενοι.
Σε ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΘΜΟ έχεις δίκιο με μια επισήμανση: Όσο μεγαλώνεις τόσο μειώνονται τα ζωωδη σου ένστικτα και δεν ψάχνεις να μαλακιστείς πολυτελώς... γιατί επί της ουσίας αυτό είναι οι πουτάνες, ακόμα και οι πιο ακριβές: Αυνανισμός πολυτελείας.

Και ναι, όσοι πάμε σε πληρωμένο έρωτα είμαστε προσεκτικοί πολύ με τις γκόμενες.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.247
Πόντοι
2.356
τυπε τα μηνυματα τσαμπα ειναι ξερεις δε κοστιζουν! μπορεις να πεις οτι θες τζογαροντας οτι θα χτυπησεις σε στιγμη αδυναμιας και θα σου κατσει...

αν και πλεον αποφευγω αυτο το σπορ δε σημαινει κατι οτι τα ινμποξ ειναι γεματα μιας και δε προκειται να πηδηχτουν με τον καθενα που στελνει οπως δε θα πηδηχτουν με τον καθε συναδελφο στη δουλεια η με τον καθε πελατη στο μπαρ που δουλευουν η με τον γειτονα που τους λεει καθε μερα καλημερα...

διαλογη γινεται.

Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
340
Πόντοι
21
Σε ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΘΜΟ έχεις δίκιο με μια επισήμανση: Όσο μεγαλώνεις τόσο μειώνονται τα ζωωδη σου ένστικτα και δεν ψάχνεις να μαλακιστείς πολυτελώς... γιατί επί της ουσίας αυτό είναι οι πουτάνες, ακόμα και οι πιο ακριβές: Αυνανισμός πολυτελείας.
Ενταξει, μην το λες αυτο. Εγω την στιγμη που ειμαι με μια πουτανα νιωθω σαν να ειμαι με την γυναικα μου. Δεν το διαχωριζω μεσα μου. Και διαβαζα σε μια συνεντευξη οτι καλη πουτανα ειναι αυτη που εκεινη τη στιγμη σε νιωθει σαν τον εραστη της.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Ενταξει, μην το λες αυτο. Εγω την στιγμη που ειμαι με μια πουτανα νιωθω σαν να ειμαι με την γυναικα μου. Δεν το διαχωριζω μεσα μου. Και διαβαζα σε μια συνεντευξη οτι καλη πουτανα ειναι αυτη που εκεινη τη στιγμη σε νιωθει σαν τον εραστη της.
Τέτοιες είναι μόνο οι τρανς με τις οποίες πηγαινα τακτικά - και πλέον ούτε αυτές. Οι δε ιερόδουλες γυναίκες, όλες μα όλες σε ξεπετάνε και είναι μια αηδία πλέον όλο το σχήμα.

Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
340
Πόντοι
21
Τέτοιες είναι μόνο οι τρανς με τις οποίες πηγαινα τακτικά - και πλέον ούτε αυτές. Οι δε ιερόδουλες γυναίκες, όλες μα όλες σε ξεπετάνε και είναι μια αηδία πλέον όλο το σχήμα.
Δεν συμφωνω. Οι δικες μου εμπειριες αλλα μου λενε. Υπαρχουν και οι φολες σιγουρα, αλλα υπαρχουν και πολλες που εχω περασει καλυτερα από οτι με γκομενες μου...

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
616
Πόντοι
96
Μια αηδία είναι ο πληρωμένος έρωτας. Και στο λέω εγώ που σχεδόν εχω πάει με πάνω από 200 διαφορετικές ιερόδουλες σε όλη μου τη ζωή πολλές εκ των οποιων ήταν GFE αλλά και πάλι καμία σχέση με έναν έρωτα.... Και όσο μεγαλώνω - έχω φτασει στα 42 - πλέον μου είναι πολύ δύσκολο να πάω με Αγγελικές (ιερόδουλη από άλλο νημα) - αλλά δυστυχώς και θύμα ή μουνόδουλος δεν μπορώ να γίνω ούτε και να κυνηγάω τα προσόντα που ζητάνε αυτές: ΣΠΙΤΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΥΨΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ κλπ

Ο πληρωμένος έρωτας έχει τόση συγγένεια με μία κανονική σχέση, όσο έχει το να σε στείλει ο θειός σου στο περίπτερο να αγοράσεις εφημερίδα, με έναν κανονικό οχτάωρο εργασίας με υπερωρίες

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Δεν συμφωνω. Οι δικες μου εμπειριες αλλα μου λενε. Υπαρχουν και οι φολες σιγουρα, αλλα υπαρχουν και πολλες που εχω περασει καλυτερα από οτι με γκομενες μου...
Δεν ξέρω ρε συ. Εγώ όλες τις ιερόδουλες σαν πολύ διαικπαιρωτικες τις βλέπω πια. Μόνο επεριοδικο δεν διαβάζυν όταν κάνουν σεξ. Δεν αγγίζεις δε κάνεις δε ράνεις... άστα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Ο πληρωμένος έρωτας έχει τόση συγγένεια με μία κανονική σχέση, όσο έχει το να σε στείλει ο θειός σου στο περίπτερο να αγοράσεις εφημερίδα, με έναν κανονικό οχτάωρο εργασίας με υπερωρίες
Ακριβώς. Βέβαια συνήθως απλήρωτο είναι και το οχταωρο και οι υπερώριες... αυτό είναι το σχόλιό μου στο δικό σου σχόλιο. Κοινώς ο κανονικός έρωτας στοιχίζει πάρα πολύ οικονομικά συνηθως. Δυστυχώς όμως είναι πιο ποιοτικός

Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
340
Πόντοι
21
Δεν ξέρω ρε συ. Εγώ όλες τις ιερόδουλες σαν πολύ διαικπαιρωτικες τις βλέπω πια. Μόνο επεριοδικο δεν διαβάζυν όταν κάνουν σεξ. Δεν αγγίζεις δε κάνεις δε ράνεις... άστα
Εχει να κανει και με το πως εμεις τις προσεγγιζουμε, σαν γκομενες ή σαν σκευος ηδονης;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom