Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.993

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.546
Πόντοι
2.356

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.677
Πόντοι
3.556
για την προσοχη το κανουν...

στο τελος θα κανουν αποπειρα αυτοκτονιας πινοντας νερο καθε μερα...
Ηλίθιες που τις αφήνουμε να ψηφίζουν κιολας

Πήγαν να βγάλουν την Καμαλα στο Αμερικα. Κάτι που αιμορραγεί μια βδομάδα και δεν ψοφάει είναι του σατανα

Όπως είναι και ο Λάκης με το Σαντμαν που αιμορραγούν από δόντια και κωλο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.295
Πόντοι
9.297
τι ποιοτητα να γαμας με καποτα μουνι με τζελ που το εχει περασει ολο το πακισταν
χρονο δικο σου να τον κανεις τι? να τον ξοδευεις στο σπιτι ποσταροντας σρο μπου η βλεποντας ταινιες στα πειρατικα? δεν ειμαστε 20ρηδες να κοπροσκυλιαζουμε ολη μερα εξω, ουτε εκατομμυριουχοι να βγαζουμε καποια χιλιαρικα την μερα αξιοποιοντας τον χρονο μας για δουλεια
Ακα βαρανε τύποι που είτε είναι αυτοκαταστροφικοι ,είτε βρίσκονται σε σωστό γάμο / σχέση με απόλυτη εμπιστοσύνη είτε είναι μαλακοκαυληδες/ σαπάκια που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα με προφυλακτικό γιατί τους έχει πάρει η κάτω βόλτα .
Δεν ανήκω σε καμμία εκ των παραπάνω κατηγοριών.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για την προσοχη το κανουν...

στο τελος θα κανουν αποπειρα αυτοκτονιας πινοντας νερο καθε μερα...
:cheesy::D:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.295
Πόντοι
9.297
Ηλίθιες που τις αφήνουμε να ψηφίζουν κιολας

Πήγαν να βγάλουν την Καμαλα στο Αμερικα. Κάτι που αιμορραγεί μια βδομάδα και δεν ψοφάει είναι του σατανα

Όπως είναι και ο Λάκης με το Σαντμαν που αιμορραγούν από δόντια και κωλο
Ο λόγος που δεν άφηναν τις γυναίκες να ψηφίζουν ήταν ότι κάποτε η ψήφος ήταν κάτι πολύ σοβαρό για να δίδεται ως δικαίωμα σε ανθρώπους με κύριο προσανατολισμό την ύλη και που δεν διαβάζουν εφημερίδα και δεν ενημερώνονται γενικώς για σοβαρά ζητήματα.
Τώρα έχουμε ισότητα....
Φυσικά αυτό αφορά και άνδρες αλλά σε μικρότερο βαθμό.
Για αυτό η δημοκρατία δεν μας κάνει ιδιαίτερα καλό...προτιμότερη μια μορφή αριστοκρατίας και άνοδος του ηλικιακού ορίου για ψηφοφορία τουλάχιστον στα 21 και ιδανικά στα 25.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.295
Πόντοι
9.297
Σεν
τι ποιοτητα να γαμας με καποτα μουνι με τζελ που το εχει περασει ολο το πακισταν
χρονο δικο σου να τον κανεις τι? να τον ξοδευεις στο σπιτι ποσταροντας σρο μπου η βλεποντας ταινιες στα πειρατικα? δεν ειμαστε 20ρηδες να κοπροσκυλιαζουμε ολη μερα εξω, ουτε εκατομμυριουχοι να βγαζουμε καποια χιλιαρικα την μερα αξιοποιοντας τον χρονο μας για δουλεια
Σε ότι αφορά τον χρόνο...προτιμότερο να βγάζεις κάτι έχοντας χρόνο για τον εαυτό σου παρά να τρέχεις από νύχτα σε νύχτα γεμίζοντας την τσέπη και την φορολογική σου δήλωση αλλά πιθανότατα χάνοντας ο,τι ανθρώπινο έχεις μαζί με την υγεία σου σε βάθος χρόνου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.295
Πόντοι
9.297
Ωραία.... το ξέρω.

Για αυτό και οι ελεηνιδες τους γλεντάνε όλους αυτους.

Επειδη έχουν καταλάβει τι μαλάκες ειναι. Απλά ειναι στη φυση του ανθρώπου να κλαίγεται για να ρίχνει
την ευθυνη μονίμως αλλού.
Δεν ξέρω αν τους γλεντανε γιατί και αυτές έχοντας συναίσθηση του χαμηλού τους επιπέδου θα κάτσουν στον πρώτο(συχνά κακόγουστο) χρηματοδότη που θα βρεθεί μπροστά τους.Ξερουν ότι ο χρόνος μετράει και ότι ΣΥΝΗΘΩΣ δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να βρουν κάποιον που να ειναι τόσο θυμ...εχχμμ...τόσο πρόθυμος να υποταχθεί.
Άλλωστε ο γάμος θα τις επιτρέψει να ανέβουν κοινωνικά και πιθανότατα οικονομικά...διότι μόνο με την δουλειά η έστω με την εμφάνιση σπανιότατα θα πάνε πολύ μακρυά .

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.514
Πόντοι
446
Ακα βαρανε τύποι που είτε είναι αυτοκαταστροφικοι ,είτε βρίσκονται σε σωστό γάμο / σχέση με απόλυτη εμπιστοσύνη είτε είναι μαλακοκαυληδες/ σαπάκια που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα με προφυλακτικό γιατί τους έχει πάρει η κάτω βόλτα .
Δεν ανήκω σε καμμία εκ των παραπάνω κατηγοριών.

:cheesy::D:
Ειχες ποτε γκομενα?

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.287
Πόντοι
441
Οι άντρες κάνουν πολύ λιγότερες απόπειρες αυτοκτονίας από τις γυναίκες στατιστικά αλλά αυτοκτονούν πολύ περισσότεροι αριθμητικά.Αυτό γιατί οι άντρες επιλέγουν σίγουρες μεθόδους όπως πυροβόλα όπλα,κρεμάλα,πτώση από ύψος κτλ ενώ οι γυναίκες συνήθως επιλέγουν φαρμακευτικές απόπειρες με ποσοστό επιτυχίας κάτω του 0.1%.Οι άντρες έχουν ποσοστά επιτυχίας στο 25% λόγω των μεθόδων οπότε τραβάνε και λιγότερη προσοχή.

Συνημμένα

• Women (3).jpg
    Women (3).jpg
    39,3 KB · Εμφανίσεις: 6

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.809
Πόντοι
2.356
Καλημέρα στο νήμα.
- Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών μόνο ένα θετικό να έχουν πάνω τους εμφανησιακά το μπουστάρουν στο φουλ και βρίσκουν άμεσα ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΟΥΝ γκόμενο.
- Στη νυχού που πηγαίνω (κάνω πεντικιουρ γιατί μου μπαίνουν μέσα στη πέτσα τα μεγάλα νύχια των ποδιών) η τύπισσα είναι χοντρή και όχι ιδιαίτερα όμορφη - και παρόλα αυτά έχει γκόμενο και μάλιστα έχει αλλάξει πρόσφατα δυο τρεις - και όχι καναν άσχημο. Ωραίοι είναι και ήταν όλοι...
- Κάθε γυναίκα έχει είτε μικρή είτε μεγάλη λίστα ανδρών που της στέλνουν διάφοροι μηνύματα είτε στο ινσγκραμ είτε στο μεσσεντζερ είτε φλερτάρουν δια ζώσης. Έχουν όλες πολλές και πολλαπλές ποιοτικά επιλογές: Από το να κάνουν σεξ μέχρι και να βρουν να παντρευτούν.
- Οι άνδρες σήμερα, ελεύθεροι - αλλά και ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ παντρεμένοι και δεσμευμένοι "παίζουν μπάλα" συνεχώς και κάνουν σαν λιγούρια.
- Οι γυναίκες, κάθε ηλικίας αλλά αναφέρομαι στις 30+ ηλικιακά ζητάνε από τον άνδρα ξεκάθαρα να έχει στατους κοινωνικό ή να έχει κάτσει καλά η μυθοπλασία που έχουν φτιάξει για αυτόν στη κεφάλα τους.
- Στην Αθήνα, και στην Ελλάδα γενικότερα κυριαρχεί ο συντηρητισμός και ο ψευδοπουριτανισμός - ναι είναι ένα κονταρστ αλλά αυτό βλέπουμε.
- Δεν μπορείς να κάνεις εύκολα γνωριμίες σε μπαρ καφέ και εφαρμογές on line ή off line παρά μόνο με άτυπο συνοικέσιο, δηλαδή μέσω κοινών παρέων κλπ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ GAY. Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα είναι φουλ απαλευθερωμένη σε γνωριμίες στα καφε μπαρ και ον λαιν.
- Αν έχεις ξελασκάρει τα 35 έτη και είσαι άνδρας και δνε έχεις κοινωνικούς κύκλους που να σε τροφοδοτούν συνεχώς νέες γνωριμίες ή αν δεν σε βοηθάει είτε η εργασία σου είτε η κοινωνική σου θέση ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να βρεις ποτέ γυναίκα για σχέση ή έστω για ONS. Και θα είσαι αναγκασμένος να πηγαίνεις στα εσκορτς και στις πουτάνες που πλέον οι υπηρεσίες τους είναι πέρα για πέρα άθλιες ακόμα και εκατοντάδες ευρώ να δωσεις.
- Όσο μεγαλώνεις τόσο ζητάς την σχέση και τη συντροφικότητα όπως πολύ σωστά κάποιος είπε παραπάνω και κάποιοι άλλοι βλάκες τον είπαν κλαψιάρη - δεν θυμάμαι ονόματα μελών.

Αυτά τα λίγα σκόρπια - έχω και άλλα στο νου που κατα καιρούς έχουν γραψει και άλλοι εδω πολύ σωστά.

Τελευταία τροποποίηση:

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
324
Πόντοι
21

Καλημέρα! Οριακά βγήκα ο φταίχτης που την έβαλε να το αναλογιστεί αυτό, μη παίρνοντας απάντηση στο αρχικό μου ερώτημα/σενάριο. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα απάντηση, περισσότερο προσπαθούσα να στρέψω έναν καθρεύτη προς το μέρος μπας και δει τι κάνει. Για την ιστορία, δεν περίμενα πολύ για να μου απαντήσει και της είπα "σε βλέπω και βλέπω μια σαπίλα". Μετά σηκώθηκα και έφυγα.

Η απορία μου δεν είναι γιατί αναζητούν την επιβεβαίωση, που ως ένα σημείο το θεωρώ λογικό που το κάνουν. Η απορία μου ή πιο σωστά η απογοήτευσή μου είναι γιατί υπάρχει το άκρο και κυρίως, γιατί το συναντάμε πλέον τόσο συχνά.

Για την επιβεβαίωση σου απήντησα ήδη πως όλοι την επιζητούμε (π.χ. βράβευση, αναγνώριση από γονείς ανώτερους κτλ.) Αυτά όλα είναι υγιή και καλώς υπάρχουν. Αυτό που είναι νοσηρό είναι η υπέρμετρη αναζήτηση επιβεβαίωσης. Πώς προκύπτει αυτή? Προσωπική μου άποψη είναι η ύπαρξη και γιγάντωση των μέσω δικτύωσης! Ο/Η κάθε τριτοτέταρτος/η έχει ένα προφίλ, το οποίο του εξασφαλίζει πρόσβαση σε έναν τεράστιο όγκο δεδομένων (πρόσεξε, ΟΧΙ πληροφορίας, γιατί η πληροφορία απαιτεί την επεξεργασία των δεδομένων), τον οποίο, είναι πασιφανές πλέον, ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί ή, σε καλύτερη περίπτωση, δεν μπορεί να διαχειριστεί επαρκώς. Έπειτα υπάρχουν γύπες, κοράκια κτλ (όχι μόνο αρσενικά, αλλά και θηλυκά) τα οποία καρπώνονται αυτής της αμάθειας/ημιμάθειας.
Για να κλείσω, θα πω το εξής. Τα παραπάνω κακώς υπάρχουν, αλλά πλαισιώνονται από μια νέα γενιά η οποία, λαϊκά μιλώντας, βαριέται που ζει και κουράζεται που αναπνέει! Ως εκ τούτου αρχίζει να εκλείπει από το DNA μας η περιέργεια και η ανάγκη για αναζήτηση/εξερεύνηση. Ωπ! Πιάστηκα στην παγίδα μου (βλέπε αναζήτηση/εξερεύνηση), πάρε μια woke agenda για να ψάχνεις μια δήθεν γαμωταυτότητα που δεν ενδιαφέρει κανέναν στο τέλος της ημέρας και σου κάνει κάθε πτυχή της ζωής σου πιο δύσκολη!

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
324
Πόντοι
21
Καλημέρα στο νήμα.
- Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών μόνο ένα θετικό να έχουν πάνω τους εμφανησιακά το μπουστάρουν στο φουλ και βρίσκουν άμεσα ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΟΥΝ γκόμενο.
- Στη νυχού που πηγαίνω (κάνω πεντικιουρ γιατί μου μπαίνουν μέσα στη πέτσα τα μεγάλα νύχια των ποδιών) η τύπισσα είναι χοντρή και όχι ιδιαίτερα όμορφη - και παρόλα αυτά έχει γκόμενο και μάλιστα έχει αλλάξει πρόσφατα δυο τρεις - και όχι καναν άσχημο. Ωραίοι είναι και ήταν όλοι...
- Κάθε γυναίκα έχει είτε μικρή είτε μεγάλη λίστα ανδρών που της στέλνουν διάφοροι μηνύματα είτε στο ινσγκραμ είτε στο μεσσεντζερ είτε φλερτάρουν δια ζώσης. Έχουν όλες πολλές και πολλαπλές ποιοτικά επιλογές: Από το να κάνουν σεξ μέχρι και να βρουν να παντρευτούν.
- Οι άνδρες σήμερα, ελεύθεροι - αλλά και ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ παντρεμένοι και δεσμευμένοι "παίζουν μπάλα" συνεχώς και κάνουν σαν λιγούρια.
- Οι γυναίκες, κάθε ηλικίας αλλά αναφέρομαι στις 30+ ηλικιακά ζητάνε από τον άνδρα ξεκάθαρα να έχει στατους κοινωνικό ή να έχει κάτσει καλά η μυθοπλασία που έχουν φτιάξει για αυτόν στη κεφάλα τους.
- Στην Αθήνα, και στην Ελλάδα γενικότερα κυριαρχεί ο συντηρητισμός και ο ψευδοπουριτανισμός - ναι είναι ένα κονταρστ αλλά αυτό βλέπουμε.
- Δεν μπορείς να κάνεις εύκολα γνωριμίες σε μπαρ καφέ και εφαρμογές on line ή off line παρά μόνο με άτυπο συνοικέσιο, δηλαδή μέσω κοινών παρέων κλπ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ GAY. Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα είναι φουλ απαλευθερωμένη σε γνωριμίες στα καφε μπαρ και ον λαιν.
- Αν έχεις ξελασκάρει τα 35 έτη και είσαι άνδρας και δνε έχεις κοινωνικούς κύκλους που να σε τροφοδοτούν συνεχώς νέες γνωριμίες ή αν δεν σε βοηθάει είτε η εργασία σου είτε η κοινωνική σου θέση ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να βρεις ποτέ γυναίκα για σχέση ή έστω για ONS. Και θα είσαι αναγκασμένος να πηγαίνεις στα εσκορτς και στις πουτάνες που πλέον οι υπηρεσίες τους είναι πέρα για πέρα άθλιες ακόμα και εκατοντάδες ευρώ να δωσεις.
- Όσο μεγαλώνεις τόσο ζητάς την σχέση και τη συντροφικότητα όπως πολύ σωστά κάποιος είπε παραπάνω και κάποιοι άλλοι βλάκες τον είπαν κλαψιάρη - δεν θυμάμαι ονόματα μελών.

Αυτά τα λίγα σκόρπια - έχω και άλλα στο νου που κατα καιρούς έχουν γραψει και άλλοι εδω πολύ σωστά.

Μεγάλη απάντηση!
Μια απορία έχω... Τι είναι το "κονταρστ" στο έκτο σημείο?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.809
Πόντοι
2.356
Μεγάλη απάντηση!
Μια απορία έχω... Τι είναι το "κονταρστ" στο έκτο σημείο?
κοντραστ ήθελα να πω.
Δηλαδή έχουμε την αντίθεση: ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΨΕΥΔΟΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΣΜΟ. Δύο αντίθετα.
Πάνω στην ταχύτητα έκανα ορθογραφικό λάθος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.809
Πόντοι
2.356
Επίσης να τονίσω με ένταση πως όσους γνωρίζω και είναι ηλικιακά 35-45 όποιες σχέσεις έχουν ή στανταράκια για σεξ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ αλλά παλιές γνωριμίες.

Επιβεβαιώνεται δηλαδή ότι αν από μικρότερες ηλικίες ξεμείνεις πάπαλα.

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
324
Πόντοι
21
κοντραστ ήθελα να πω.
Δηλαδή έχουμε την αντίθεση: ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΨΕΥΔΟΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΣΜΟ. Δύο αντίθετα.
Πάνω στην ταχύτητα έκανα ορθογραφικό λάθος.

Σκέφτηκα σχεδόν όλους τους πιθανούς αναγραμματισμούς, αυτό δεν το σκέφτηκα μαλακωδώς! :headbang::headbang:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.809
Πόντοι
2.356
Εννοείται ότι υπάρχουν εξαιρέσεις - απλά αυτά που αναφέρω είναι ο κανόνας.

Σκέφτηκα σχεδόν όλους τους πιθανούς αναγραμματισμούς, αυτό δεν το σκέφτηκα μαλακωδώς! :headbang::headbang:
Ε λογικό ρε συ, έκανα ορθογραφική μαλακία και εγω.

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
324
Πόντοι
21
Το συζητούσα με τον γέρο μου τις προάλλες, ο οποίος είναι άνθρωπος της πιάτσας και μιας άλλης γενιάς (γλυκοκοιτάζει τα 70 σιγά σιγά), με πολύ μικρή επαφή με το κινητό, πόσω δε μάλλον με τα μέσα δικτύωσης... Κατέληξα σε ένα συμπέρασμα! Έχω έναν φίλο, στην ηλικία μου 35 ετών χοντρικά κι οι δύο. Σε σχέση τα τελευταία 10 χρόνια, προσφάτως παντρεμένος. Έκανε μια συμφωνία με την σύζυγο και κλείσανε/διαγράψανε κοινωνικά προφίλ! Ακούγεται κάπως φασιστικό, ωστόσο τους έχει βγει σε καλό!!! Και δεν είναι αποκομμένοι από την κοινωνία και την πραγματικότητα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.809
Πόντοι
2.356
Το συζητούσα με τον γέρο μου τις προάλλες, ο οποίος είναι άνθρωπος της πιάτσας και μιας άλλης γενιάς (γλυκοκοιτάζει τα 70 σιγά σιγά), με πολύ μικρή επαφή με το κινητό, πόσω δε μάλλον με τα μέσα δικτύωσης... Κατέληξα σε ένα συμπέρασμα! Έχω έναν φίλο, στην ηλικία μου 35 ετών χοντρικά κι οι δύο. Σε σχέση τα τελευταία 10 χρόνια, προσφάτως παντρεμένος. Έκανε μια συμφωνία με την σύζυγο και κλείσανε/διαγράψανε κοινωνικά προφίλ! Ακούγεται κάπως φασιστικό, ωστόσο τους έχει βγει σε καλό!!! Και δεν είναι αποκομμένοι από την κοινωνία και την πραγματικότητα.
Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να είσαι αποκομμένος από την κοινωνία. Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ, σε αυτό που κάνουν κάποιες και το "επιβάλλουν" στους γκόμενους ή τους άνδρες τους...

Πλέον είναι απαραίτητα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χωρίς αυτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.

Εδώ εγώ που δεν ποστάρω καθόλου συχνά όταν θα βάλω στορι ή ποστ όλοι με θυμούνται και με ρωτάνε που χάθηκες κ λαϊκ κ τέτοια...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.489
Πόντοι
3.656
Έχω έναν φίλο, στην ηλικία μου 35 ετών χοντρικά κι οι δύο. Σε σχέση τα τελευταία 10 χρόνια, προσφάτως παντρεμένος. Έκανε μια συμφωνία με την σύζυγο και κλείσανε/διαγράψανε κοινωνικά προφίλ! Ακούγεται κάπως φασιστικό, ωστόσο τους έχει βγει σε καλό!!! Και δεν είναι αποκομμένοι από την κοινωνία και την πραγματικότητα.

Σιγα μη μεινει γυναίκα χωρις σοσιαλ

Ολο και κανα κρυφο προφιλ θα έχει

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
324
Πόντοι
21
Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να είσαι αποκομμένος από την κοινωνία. Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ, σε αυτό που κάνουν κάποιες και το "επιβάλλουν" στους γκόμενους ή τους άνδρες τους...

Πλέον είναι απαραίτητα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χωρίς αυτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.

Εδώ εγώ που δεν ποστάρω καθόλου συχνά όταν θα βάλω στορι ή ποστ όλοι με θυμούνται και με ρωτάνε που χάθηκες κ λαϊκ κ τέτοια...

Να τονίσω ότι είναι αμοιβαίο, οπότε δεν βλέπω κάποια επιβολή, αν και όπως προείπα τείνει προς την φασιστική πλευρά. Κι εγώ διατηρώ τα προφίλ μου, χωρίς να είμαι ενεργός, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα και περισσότερο για να χαζεύω στην τουαλέτα, αντί να διαβάζω το "Ε" της κυριακάτικης ελευθεροτυπίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom