Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Καλά κάνουνε. Όπως εσύ θες μουναρες, θεμιτό είναι εκείνες να θέλουν ψωλαράδες.
Εγώ δε θέλω καθόλου μουναρες εγω μόνο χοντρή να μην είναι και όλα τα άλλα καλοδεχουμενα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Εγώ δε θέλω καθόλου μουναρες εγω μόνο χοντρή να μην είναι και όλα τα άλλα καλοδεχουμενα
Το πιο σημαντικό δεν είναι να είναι κάποια μουνάρα ή χοντρή. Το πιο σημαντικό είναι η άλλη να σε καυλώνει. Και ναι, μπορεί να είναι και χοντρή και κοντή και ψηλή και ό,τι θες. Δεν υπάρχει καποιος κανονας στα γούστα

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
μα αυτο ειναι το θεμα...οτι θεωρουν μεσο ορο το 19αρι...
το χω ακουσει απο γκομενα να το λεει...οτι νορμαλ ειναι 19-20
ειναι σχετικο τι θεωρει ο καθενας μεσον όρο....Οι γιατροι καπου ειχα δει οτι λενε 13-16 αλλα αν το πεις αυτο σε γυναικα θα βαλει τα γέλια
Αυτες που λενε 19 δενε χουν δει ποτε πουτσο απο κοντά μονο απο τσόντες

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το πιο σημαντικό δεν είναι να είναι κάποια μουνάρα ή χοντρή. Το πιο σημαντικό είναι η άλλη να σε καυλώνει. Και ναι, μπορεί να είναι και χοντρή και κοντή και ψηλή και ό,τι θες. Δεν υπάρχει καποιος κανονας στα γούστα
Ακριβώς εμένα οι χοντρές δε με καυλώνουν εύκολα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
παντως εγω καταληγω στο ιδιο συμπερασμα σε οτι αφορά τις γυναικες....
Οκ δεν λεω η μοναξιά ποναει πολυ,το να μην αγαπας και να μην αγαπιέσαι επισης.
Αλλα ρε παιδια αφου ξερουμε κατα βαθος οτι οι γυναικες δεν αγαπανε στα αληθεια κανεναν,παρά μονο τον εαυτό τους,αρα καλυτερα ειναι νομιζω να αποδεχτουμε μια σκληρη πραγματικότητα και να μαθουμε να ζουμε μονοι μας και απο γυναικες οτι κατσει και γαμησουμε εχει καλως,παρά να μπλεξουμε με σχεσεις ,μεγαλους ερωτες,γαμους,οικογενειες κτλ.
Αμετρητα παραδειγματα ανδρων εχω ακουσει που τους κατεστρεψαν οι γυναικες,κι ακομα κι αυτοι που τις εχουν ακομα δεν νομιζω να περνάνε καλά κατα βαθος(απλως συμβιβάζονται γιατι δεν αντεχουν την μοναξιά)
Κι εγω συναισθηματικός ειμαι κι ευαισθητος πολυ κατα βαθος αλλα η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν ειναι καλό γιατι απλα οι γυναικες μας βλεπουν τελειως διαφορετικά

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Αλλα ρε παιδια αφου ξερουμε κατα βαθος οτι οι γυναικες δεν αγαπανε στα αληθεια κανεναν,παρά μονο τον εαυτό τους,αρα καλυτερα ειναι νομιζω να αποδεχτουμε μια σκληρη πραγματικότητα και να μαθουμε να ζουμε μονοι μας και απο γυναικες οτι κατσει και γαμησουμε εχει καλως,παρά να μπλεξουμε με σχεσεις ,μεγαλους ερωτες,γαμους,οικογενειες κτλ.
Αμετρητα παραδειγματα ανδρων εχω ακουσει που τους κατεστρεψαν οι γυναικες,κι ακομα κι αυτοι που τις εχουν ακομα δεν νομιζω να περνάνε καλά κατα βαθος(απλως συμβιβάζονται γιατι δεν αντεχουν την μοναξιά)
Κι εγω συναισθηματικός ειμαι κι ευαισθητος πολυ κατα βαθος αλλα η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν ειναι καλό γιατι απλα οι γυναικες μας βλεπουν τελειως διαφορετικά
Ειναι υποκειμενικό,σαφως και οι γυναικες καταστρεφουν τη ζωη ενος άντρα,ο αντρας εχει μαθει να ζει αλλιως,ελεύθερος με πολλα μουνακια να πηδαει και να φεύγει.
Ομως η μοναξια δεν αντέχεται και πολλοι αναζητουν την αποκατασταση.
Μια γυναικα μπορει να ζησει μονη της χωρις να εχει αναγκη κανεναν,ενας πεος ομως δεν μπορει και αν μπορει δυσανασχετει.
Η γυναίκα το θεμα αντρα πηδημα κλπ το εχει ευκολα,π.χ δεν ειναι δυσκολο να βρει γαμια,δεν ειναι δυσκολο να πηδηθει,ολα εχουν να κανουν με το ποσο ευκολο ειναι για αυτές.
Επισης μονη της και ανεξάρτητη και με λεφτα κανει οτι γουσταρει,λιωνει ολη τη μερα στο σοπινγκ στα καλλυντικά στα μακιγιαζ στα νυχαδικα,βγαινει με φιλες για φαγητο και κους κους ζει καλα και μόνη της.
Ο αντρας δεν αντεχει,αν ο αντρας ειναι γκει αντεχει καλύτερα αλλα τα αρσενικα με φουλ τεστοστερόνη θελουν γυναίκα, θελουν έτοιμα φαγητα θελουν ετοιμο πλυσιμο θελουν συντροφιά.

• Like
Αντιδράσεις: ALX4

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Ειναι υποκειμενικό,σαφως και οι γυναικες καταστρεφουν τη ζωη ενος άντρα,ο αντρας εχει μαθει να ζει αλλιως,ελεύθερος με πολλα μουνακια να πηδαει και να φεύγει.
Ομως η μοναξια δεν αντέχεται και πολλοι αναζητουν την αποκατασταση.
Μια γυναικα μπορει να ζησει μονη της χωρις να εχει αναγκη κανεναν,ενας πεος ομως δεν μπορει και αν μπορει δυσανασχετει.
Η γυναίκα το θεμα αντρα πηδημα κλπ το εχει ευκολα,π.χ δεν ειναι δυσκολο να βρει γαμια,δεν ειναι δυσκολο να πηδηθει,ολα εχουν να κανουν με το ποσο ευκολο ειναι για αυτές.
Επισης μονη της και ανεξάρτητη και με λεφτα κανει οτι γουσταρει,λιωνει ολη τη μερα στο σοπινγκ στα καλλυντικά στα μακιγιαζ στα νυχαδικα,βγαινει με φιλες για φαγητο και κους κους ζει καλα και μόνη της.
Ο αντρας δεν αντεχει,αν ο αντρας ειναι γκει αντεχει καλύτερα αλλα τα αρσενικα με φουλ τεστοστερόνη θελουν γυναίκα, θελουν έτοιμα φαγητα θελουν ετοιμο πλυσιμο θελουν συντροφιά.
ναι αλλα τα ετοιμα φαγητα,το πλυσιμο,και το κρεβάτι τα πληρωνεις αλλιως....
Παντως δεν συμφωνω οτι ολοι οι ανδρες εχουν ευκολα τα μουνάκια και γαμανε απλα και φευγουν.
Καποιοι βρισκουν ευκολα αλλα ειναι και αρκετοι που τους τρωει η αγαμία.Αν εβρισκαν οι ανδρες τοσο ευκολα να γαμησουν τοτε θα ειχαν κλεισει τα μπουρδελα.
οι γυναικες ναι συμφωνω οτι ωρα θελουν βρισκουν πουτσο...Πρεπει να ειναι τρομερά ασχημη η αλλη για να μην μπορει να βρει καποιον για σεξ!Αλλα τι να λεει?Δεν ειναι το ιδιο να γαμας απο το να εισαι γυναικα και να σε γαμάνε.
Με απλα λόγια θεωρω παντως οτι καλυτερο ειναι να εισαι ανδρας ακομα και αγαμητος,που βρισκεις δυσκολα γυναικα παρά να εισαι γυναικα που τα εχει ολα λεφτα.φιλους,γκομενους για σεξ,υποστηριξη απο οικογενεια και πολλα αλλα....
Αν ημουν γυναικα θα σιχαινόμουν τον εαυτο μου γιατι απλα δεν μου αρεσει να με γαμάνε και ουτε ειναι κατορθωμα να σε πηδαει καποιος.Κατορθωμα ειναι να γαμάς εσυ!

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Οι γυναίκες πρώνε πακέτο επίσης.Πρέπει να φροντίζουν την εμφάνισή τους,να έχουν δουλειά,να κάνουν παιδιά κτλ.Δύσκολο να τα συνδυάσει η άλλη να τα κάνει όλα καλά.Υπάρχει γενικά πίεση.
Σαν άντρας έχεις ισχυρό πλεονέκτημα ένα τείχος τεστοστερόνης.Αυτό σημαίνει οτι αντέχεις την πίεση και δε δυσανασχετείς όπως οι γυναίκες.Την ίδια ποσότητα εργασίας οι γκόμενες την εκλαμβάνουν διαφορετικά υποφέρουν σωματικά και ψυχικά γιατί δεν έχουν φυσική αντοχή και δύναμη λόγω έλλειψης τεστοστερόνης.Συνεπώς το deal που προσφέρεις είναι να τις απαλλάξεις από τον κόπο και την πίεση με αντάλλαγμα σεξ και αυτό είναι πολύ καλό deal για τις γκόμενες αυτό περιμένουν από τους άντρες.Να τρως το πακέτο για να περνάνε καλά οπότε έχουν και τη διάθεση και το κίνητρο να σε ανταμοίψουν.

Αλλιώς αν το προιόν της εργασίας σου περνάει σε εσένα και δεν ασχολείσαι με γκόμενες,δε χρειάζεται καν να πολυκουράζεσαι,σαν άντρας έχεις περιορισμένες ανάγκες δηλαδή και μεγάλες αναλογικά δυνατότητες.Ακαύλωτοι άντρες είναι σκατά για τις γυναίκες,σημαίνει οτι οι γυναίκες θα υποφέρουν αφού δεν έχουν τεστοστερόνη να ανταπεξέλθουν για να καλύψουν τις ανάγκες τους με ίδια μέσα.Ομως η τεστοστερόνη πάει παρέα με τις καύλες,άμα την έχεις είσαι και καυλωμένος,δεν μπορείς να παράγεις μόνο για φυσική αντοχή και επίδοση,έρχονται ταυτόχρονα και οι καύλες και εκεί επωφελούνται οι γυναίκες.

Οι Mgtow είναι από αυτή την άποψη οι μέγιστοι αρχίδες,αποφασίζουν συνειδητά να βάλουν φρένο στις καύλες και να ψωλάρουν ανυπερθέτως.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
@oreos24 τα έχεις μπερδέψει και τελικά κάνεις κακό στον εαυτό σου. Άλλο πράγμα τα κιλά και άλλο το πάχος. Πάχος = περιττό λίπος. Τελεία και παύλα. Μυική μάζα = δύναμη. Τελεία και παύλα. Καθημερινή αερόβια άσκηση = αντοχή. Τελεία και παύλα. Περιττό λίπος = αυξημένες πιθανότητες για έμφραγμα σε ηλικίες 40 - 50. Τελεία και παύλα. Όσο σκληρά και αν έχεις προσπαθήσει να πείσεις τον εαυτό σου για το αντίθετο, η πραγματικότητα είναι αυτή και μόνο αυτή.

Επίσης, έχεις μπερδέψει το "τι γουστάρουν οι γυναίκες" με το "πως συμβιβάζονται". Πέρα από συγκεκριμένα γούστα στο επίπεδο του βίτσιου, όπως ακριβώς κάποιοι άντρες γουστάρουν τις BBW, οι γυναίκες δεν γουστάρουν ούτε τους χοντρούς, ούτε αυτούς που έχουν κοιλίτσα. Συμβιβάζονται. Όπως ακριβώς η πλειοψηφία των αντρών γουστάρουν γυναίκα με στήθος και δέρμα 17χρονης, καύλες 35χρονης και εμπειρία 50χρονης, αλλά συμβιβάζονται με αυτό που έχουν δίπλα τους.

Φροντίζουν όμως πάντα να κάνουν σεξ στο σκοτάδι.

Αυτά, εντελώς φιλικά.
Λυχνίας σβησθείσης, πάσα γυνή ομοία

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Από 1990 και μετά, μέχρι χαλαρά 2006 .... πουτάνες τρώγαμε από 8 και πάνω.
Μετά έπεσε το επίπεδο , επειδή μπήκαν στην ΕΕ ρουμανία και βουλγαρία.
Oi Ρουμάνες είναι κλάσεις ανώτερες αρκεί να μην είναι ανάμεικτες με "ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες".

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Έτσι ακριβώς φίλε μου!

Βέβαια παίζει ρόλο στο πως έχει μάθει ο καθένας μας, και πόσο αυτάρκης μπορεί να είναι. Οι άνθρωποι μου μεγάλωσαν σε στενό οικογενειακό κλοιό συνήθως μιμούνται τους προγόνους τους, καθώς αυτό εκλαμβάνουν ως υγιές.
Ένας άλλος παράγοντας είναι το πόσο έξω θα βγει κάποιος απ'τα νερά του στη ζωή, ώστε να αντιληφθεί κι άλλες παράλληλες πραγματικότητες.
Κι εγώ είμαι αρκετά ευαίσθητος άνθρωπος (και τρυφερός εν μέρει), συνεπώς σέβομαι την ανάγκη που έχουν κάποιοι άνθρωποι να εξωτερικεύουν τις ανάγκες αυτές, αλλά από την άλλη συνειδητοποίησα μεγάλος πως αυτές οι ευαισθησίες όχι μόνο δεν καλύπτονται μέσα από μια σχέση, αλλά τουναντίον καταλήγουν να καταπιέζονται κιόλας.
Και στη καλύτερη γυναίκα να πέσεις, κάποιος θα γίνει το 'τέρας' κάποια στιγμή: ή εσύ ή αυτή!
Προσωπικά επέλεξα να αρκούμαι σε διάφορες μικρές περιπέτειες, ίσα να το ζω λιγάκι για την καύλα εάν πετύχω γυναίκα που γουστάρω, και μετά σταδιακά αποσύρομαι στην ησυχία μου απολαμβάνοντας πνευματική ελευθερία.
Καλό είναι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να είμαστε υγιείς και περιποιημένοι, να περνάμε όμορφα ως έχουν τα πράγματα ώστε να εξαλειφθεί οποιαδήποτε ανάγκη 'αγκιστρώματος' και να είμαστε δυνατοί.
Αν σου αρέσει η ζωή σου, δεν θα την πετάξεις εύκολα για χάρη κανενός!

Μην ξεχνάμε πως τη χειρότερη μοναξιά δε τη ζεις μόνος στο σαλόνι σου, αλλά εγκλωβισμένος σε ένα περιβάλλον που δεν τολμάς να εκφραστείς! Εκεί είναι που σε πνίγει ανελέητα! Και θα ψάχνεις μικρές χρονικές 'χαραμάδες' να ξεχαστείς λίγο, όπως κάνουν πολλοί παντρεμένοι με το να βλέπουν μπάλα τις Κυριακές, ή να πίνουν μια μπύρα μ έναν παλιό φίλο.....
Κι ύστερα τα κεφάλια πάλι μέσα!
Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

Ή να ζεις σταδιακά την αποκαθήλωση του παιδικού σου έρωτα την οποία ονειρευόσουν ξαπλωμένη γυμνή και ιδρωμένη πλάι σου κάτω απο φοίνικες, σε στρίγγλα νοικοκυρά που τσακώνεται με τον χασάπη στου Μασούτη για τον κιμά που δεν διπλοάλεσε.
Δε χρειάζεται: κρατάς αυτό που εξιδανίκευσες εξαρχής από την κάθε γυναίκα, και μετά πας παρακάτω....όσο αντέχεις!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Ελίζαμπεθ ελετσι. Ο Έλληνας άντρα μου μου λέει κάθε μερα πόσο όμορφη είμαι και μετά κλαιει!! Μου έκανε δώρο ένα μονόπετρο 14χιλιαρικα και ένα τζιπ!! Δεν... Περιγράφω άλλο!!
Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο εκείνος ο μπερδεμενος ο Μαυρίκιος ,ο Μαδαγασκάρης ,πως τον λένε αυτόν...τα έλεγε αυτά...δυστυχώς ο εκφυλισμός του σύγχρονου άνδρα δημιουργεί νέα ναυάγια.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Έτσι ακριβώς φίλε μου!

Βέβαια παίζει ρόλο στο πως έχει μάθει ο καθένας μας, και πόσο αυτάρκης μπορεί να είναι. Οι άνθρωποι μου μεγάλωσαν σε στενό οικογενειακό κλοιό συνήθως μιμούνται τους προγόνους τους, καθώς αυτό εκλαμβάνουν ως υγιές.
Ένας άλλος παράγοντας είναι το πόσο έξω θα βγει κάποιος απ'τα νερά του στη ζωή, ώστε να αντιληφθεί κι άλλες παράλληλες πραγματικότητες.
Κι εγώ είμαι αρκετά ευαίσθητος άνθρωπος (και τρυφερός εν μέρει), συνεπώς σέβομαι την ανάγκη που έχουν κάποιοι άνθρωποι να εξωτερικεύουν τις ανάγκες αυτές, αλλά από την άλλη συνειδητοποίησα μεγάλος πως αυτές οι ευαισθησίες όχι μόνο δεν καλύπτονται μέσα από μια σχέση, αλλά τουναντίον καταλήγουν να καταπιέζονται κιόλας.
Και στη καλύτερη γυναίκα να πέσεις, κάποιος θα γίνει το 'τέρας' κάποια στιγμή: ή εσύ ή αυτή!
Προσωπικά επέλεξα να αρκούμαι σε διάφορες μικρές περιπέτειες, ίσα να το ζω λιγάκι για την καύλα εάν πετύχω γυναίκα που γουστάρω, και μετά σταδιακά αποσύρομαι στην ησυχία μου απολαμβάνοντας πνευματική ελευθερία.
Καλό είναι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να είμαστε υγιείς και περιποιημένοι, να περνάμε όμορφα ως έχουν τα πράγματα ώστε να εξαλειφθεί οποιαδήποτε ανάγκη 'αγκιστρώματος' και να είμαστε δυνατοί.
Αν σου αρέσει η ζωή σου, δεν θα την πετάξεις εύκολα για χάρη κανενός!

Μην ξεχνάμε πως τη χειρότερη μοναξιά δε τη ζεις μόνος στο σαλόνι σου, αλλά εγκλωβισμένος σε ένα περιβάλλον που δεν τολμάς να εκφραστείς! Εκεί είναι που σε πνίγει ανελέητα! Και θα ψάχνεις μικρές χρονικές 'χαραμάδες' να ξεχαστείς λίγο, όπως κάνουν πολλοί παντρεμένοι με το να βλέπουν μπάλα τις Κυριακές, ή να πίνουν μια μπύρα μ έναν παλιό φίλο.....
Κι ύστερα τα κεφάλια πάλι μέσα!
Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

Ή να ζεις σταδιακά την αποκαθήλωση του παιδικού σου έρωτα την οποία ονειρευόσουν ξαπλωμένη γυμνή και ιδρωμένη πλάι σου κάτω απο φοίνικες, σε στρίγγλα νοικοκυρά που τσακώνεται με τον χασάπη στου Μασούτη για τον κιμά που δεν διπλοάλεσε.
Δε χρειάζεται: κρατάς αυτό που εξιδανίκευσες εξαρχής από την κάθε γυναίκα, και μετά πας παρακάτω....όσο αντέχεις!
εγω προσωπικά επειδη δεν ειχα καλη ζωη ως τωρα κι εχω ταλαιπωρηθει πολυ,εμαθα και στην μοναξιά γενικα χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχω εναν καλο φιλο ή οτι δεν κανω περιπετειες με γυναικες οταν βρισκω.Απλα η ζωη με εμαθε κατι μεσα απο αυτά τα ασχημα που εζησα ως τωρα και με σημάδεψαν για παντα...Οτι δεν πρεπει να εμπιστευεσαι κανέναν μα κανεναν ,ουτε την μάνα σου χωρις υπερβολη!Εμενα μεχρι και η οικογενεια μου ποτέ δεν ηταν διπλα μου,εγω γιατι πρεπει να εμπιστευτώ γυναικα να κανω παιδια,να χαραμισω την ελευθερία μου και την πάρτη μου και στο τελος να με γραψουν και στ αρχιδια τους αφου τα παιδια μου θα εχουν μεγαλώσει και η γυναικα πολυ πιθανόν να γαμιεται με νεότερους??Ασε δεν θα παρω να μου λειπει...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μόνο στον ύπνο σου νίκησες εσύ 125 κιλά άνθρωπο 83 κιλά άνθρωπος.Τα κιλά δίνουν τρομερή δύναμη αν δε θες να το καταλάβεις οκ.
Νάτος... Κουταλιανός
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ε δεν μπορει να τα εχει ολα ομως ο αλλος...Και πουτσα μεγαλη,και αντοχές να πηδαει 3-4 ωρες και κουκλος να ειναι και καλος και ολα???
Γιατί?

Συνημμένα

• IMG_20231123_214121.jpg
    IMG_20231123_214121.jpg
    193 KB · Εμφανίσεις: 20

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Δηλαδή αν τρακάρει ένα αγροτικό Ford raptor 2650 κιλά μέ ένα μάτιζ 770 κιλά.. Ποιος λες να σκοτωθεί? Ο χοντρός και να τις φάει δεν νιώθει πόνο. Εχει λίπος. Αν τις αρπάξει ο αδύνατος θα βλέπει τον ουρανό με τα αστρα
Λεα λιντςρ ασε τα λιπη,αν ο χοντρος φαει χτυπημα σε σημεια θα καταρευσει σαν χαρτινος πυργος,ολα εχουν να κανουν με τεχνική γρηγοδαρα και δύναμη.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι Ελεεινίδες δέν θέλουν Ελληνοψωλαράδες μέ τεράστια πούτσα, αυτά είναι μαλακίες δέν ισχύουν.
Αν δεί 22 καί 25 πόντους μπροστά της η Ελλεεινίδα θά βάλει τά κλάματα.Αυτές πού τά λένε είναι full αγάμητες,
καί βλέπουν μόνο τσόντες.Ασε πού κώλο μέ τέτοιες πούτσες δέν θά δεί ποτέ ο ψωλέας...αυτά μόνο στίς τσόντες!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Οι Ελεεινίδες δέν θέλουν Ελληνοψωλαράδες μέ τεράστια πούτσα, αυτά είναι μαλακίες δέν ισχύουν.
Αν δεί 22 καί 25 πόντους μπροστά της η Ελλεεινίδα θά βάλει τά κλάματα.Αυτές πού τά λένε είναι full αγάμητες,
καί βλέπουν μόνο τσόντες.Ασε πού κώλο μέ τέτοιες πούτσες δέν θά δεί ποτέ ο ψωλέας...αυτά μόνο στίς τσόντες!!
Άσε να το παίζουν άνετες οι ξενερωτες ...μόλις βρουν χορηγό θα το βουλωσουν και μετά θα σχολιάζουνε με τις μαλακισμενες φίλες τους.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Λεα λιντςρ ασε τα λιπη,αν ο χοντρος φαει χτυπημα σε σημεια θα καταρευσει σαν χαρτινος πυργος,ολα εχουν να κανουν με τεχνική γρηγοδαρα και δύναμη.
Ούτε καν ισχιει αυτό οι πολεμικές τέχνες που πάνε μόνο κάτι ψευτομαγκες σα και του λόγου σου δε σε κάνουν άτρωτο είχα κολλητό που ήξερε πυγμαχια,kick boxing και και box μέχρι που μου είπε ότι είχε σπάσει τα πλευρά καθηγητή του το παιδί ήταν κτηνος δύναμης και μου είπε τα κιλά παίζουν τραγικό ρόλο μου δείχνει έναν τύπο 110 κιλά καλή ώρα σα εμένα και μου κάνει αυτό δε τον έχω με τίποτα ο φίλος μου ήταν 93 με ύψος 1.78.Αστο δε ξέρεις.Ο χοντρός έχει τη τριπλάσια δύναμη από τον αδύνατο ο χοντρός και να τις φάει δε θα πάθει κάτι από τον αδύνατο ο αδύνατος όμως άμα τις φάει από χοντρό άστο μου τα είπε ο φίλος μου τότε που κάναμε παρέα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom