Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.096
- Πόντοι
- 206
Παψε ρε να λες ασυναρτησιες με τα λιποι και τα ξιγκια.Ούτε καν ισχιει αυτό οι πολεμικές τέχνες που πάνε μόνο κάτι ψευτομαγκες σα και του λόγου σου δε σε κάνουν άτρωτο είχα κολλητό που ήξερε πυγμαχια,kick boxing και και box μέχρι που μου είπε ότι είχε σπάσει τα πλευρά καθηγητή του το παιδί ήταν κτηνος δύναμης και μου είπε τα κιλά παίζουν τραγικό ρόλο μου δείχνει έναν τύπο 110 κιλά καλή ώρα σα εμένα και μου κάνει αυτό δε τον έχω με τίποτα ο φίλος μου ήταν 93 με ύψος 1.78.Αστο δε ξέρεις.Ο χοντρός έχει τη τριπλάσια δύναμη από τον αδύνατο ο χοντρός και να τις φάει δε θα πάθει κάτι από τον αδύνατο ο αδύνατος όμως άμα τις φάει από χοντρό άστο μου τα είπε ο φίλος μου τότε που κάναμε παρέα.
Ο χοντρός αν δεν γυμναστεί δεν εχει δυναμη,εχω βαρεσει μπολικους χοντρόυς,δεν παιζουμε τζουντο ουτε παλη,παιζουμε ξυλο,εκει παιζει ρολο η γρηγοράδα και η τεχνική,πως θα με βαρεσει ενας χοντρός οταν ξερω λαβες και μπορώ να τον ακινητοποιω,πως θα μπορεσει αν απεκρουσει οταν τον χτυπαω σε σημεια?πως θα αντιδρασει οταν τον παω γυρω γυρω η τον τρεχω στο τερεν.
Κοψε τα φαγητα και γυμνασου ακνε βαρη πηγαινε πολεμικη τεχνη και θα δεις διαφορα