Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.005

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.096
Πόντοι
206
Ούτε καν ισχιει αυτό οι πολεμικές τέχνες που πάνε μόνο κάτι ψευτομαγκες σα και του λόγου σου δε σε κάνουν άτρωτο είχα κολλητό που ήξερε πυγμαχια,kick boxing και και box μέχρι που μου είπε ότι είχε σπάσει τα πλευρά καθηγητή του το παιδί ήταν κτηνος δύναμης και μου είπε τα κιλά παίζουν τραγικό ρόλο μου δείχνει έναν τύπο 110 κιλά καλή ώρα σα εμένα και μου κάνει αυτό δε τον έχω με τίποτα ο φίλος μου ήταν 93 με ύψος 1.78.Αστο δε ξέρεις.Ο χοντρός έχει τη τριπλάσια δύναμη από τον αδύνατο ο χοντρός και να τις φάει δε θα πάθει κάτι από τον αδύνατο ο αδύνατος όμως άμα τις φάει από χοντρό άστο μου τα είπε ο φίλος μου τότε που κάναμε παρέα.
Παψε ρε να λες ασυναρτησιες με τα λιποι και τα ξιγκια.
Ο χοντρός αν δεν γυμναστεί δεν εχει δυναμη,εχω βαρεσει μπολικους χοντρόυς,δεν παιζουμε τζουντο ουτε παλη,παιζουμε ξυλο,εκει παιζει ρολο η γρηγοράδα και η τεχνική,πως θα με βαρεσει ενας χοντρός οταν ξερω λαβες και μπορώ να τον ακινητοποιω,πως θα μπορεσει αν απεκρουσει οταν τον χτυπαω σε σημεια?πως θα αντιδρασει οταν τον παω γυρω γυρω η τον τρεχω στο τερεν.
Κοψε τα φαγητα και γυμνασου ακνε βαρη πηγαινε πολεμικη τεχνη και θα δεις διαφορα

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.115
Πόντοι
206
Οι Ελεεινίδες δέν θέλουν Ελληνοψωλαράδες μέ τεράστια πούτσα, αυτά είναι μαλακίες δέν ισχύουν.
Αν δεί 22 καί 25 πόντους μπροστά της η Ελλεεινίδα θά βάλει τά κλάματα.Αυτές πού τά λένε είναι full αγάμητες,
καί βλέπουν μόνο τσόντες.Ασε πού κώλο μέ τέτοιες πούτσες δέν θά δεί ποτέ ο ψωλέας...αυτά μόνο στίς τσόντες!!
Κλασσικη ελληνίδα οταν ειναι σε σχεση με καποιον...' Ααααα κορίτσια ο δικός μου τον εχει 21 ποντους χοντρό και με πηδαει ολη τη νυχτα ασταμάτητα!
Κλασσικη ελληνίδα μόλις τον χωρίσει...΄Αφηστε κορίτσια τι να σας λεω?Ο πρωην μου τον εχει μόνο 12 ποντους και δεν του σηκώνεται και καλά του μαλάκα.Καλυτερα που τον χωρισα!
Ολα αυτά για τον ιδιο τύπο παντα χαχαχαχα αυτές ειναι οι γκομενες!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Παψε ρε να λες ασυναρτησιες με τα λιποι και τα ξιγκια.
Ο χοντρός αν δεν γυμναστεί δεν εχει δυναμη,εχω βαρεσει μπολικους χοντρόυς,δεν παιζουμε τζουντο ουτε παλη,παιζουμε ξυλο,εκει παιζει ρολο η γρηγοράδα και η τεχνική,πως θα με βαρεσει ενας χοντρός οταν ξερω λαβες και μπορώ να τον ακινητοποιω,πως θα μπορεσει αν απεκρουσει οταν τον χτυπαω σε σημεια?πως θα αντιδρασει οταν τον παω γυρω γυρω η τον τρεχω στο τερεν.
Κοψε τα φαγητα και γυμνασου ακνε βαρη πηγαινε πολεμικη τεχνη και θα δεις διαφορα
Και λαβές να του κάνεις και να τον ακινητοποιήσεις ο χοντρός δε θα πάθει γρατζουνια αντίθετα αν φας μια από χοντρο έφυγες πισω δε πιστεύεις τον φίλο μου δλδ?που ήξερε πυγμαχια,κικ μποξινγκ και μποξ?όταν είσαι 80 κιλά όπως λες ενώ ο άλλος 110 κιλά και έχει γρηγοραδα και είναι γυμνασμενος μόνο πους απς όμως όχι πολεμικές τέχνες και καφριλικια θα βγεις χαμένος.Αντε μπράβο νομίζεις πως αν πας πολεμικές τέχνες τους έχεις όλους ούτε καν,υπάρχουν και άνθρωποι που δε κάνουν πολεμικές τέχνες και δε τους έχεις και ας ξέρεις είτε γιατί είναι πιο δυνατοι λόγω κιλών ειτε οτιδήποτε αλλο.

Τελευταία τροποποίηση:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.096
Πόντοι
206
Και λαβές να του κάνεις και να τον ακινητοποιήσεις ο χοντρός δε θα πάθει γρατζουνια αντίθετα αν φας μια από χοντρο έφυγες πισω δε πιστεύεις τον φίλο μου δλδ?που ήξερε πυγμαχια,κικ μποξινγκ και μποξ?όταν είσαι 80 κιλά όπως λες ενώ ο άλλος 110 κιλά και έχει γρηγοραδα και είναι γυμνασμενος μόνο πους απς όμως όχι πολεμικές τέχνες και καφριλικια θα βγεις χαμένος.
Δεν θα παθει γρατζουνια,αν τον χτυπησω λαιμο?αν το χτυπησω σβερκο?αν τον χτυπησω μυτη;αν τον χτυπησω στερνο?αν τον χτυπησω μεση σπονδυλικη στήλη?αρχιδια?καλαμι?γονατο??
Ελα ρε τυπε ασε μας με το παχος

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν θα παθει γρατζουνια,αν τον χτυπησω λαιμο?αν το χτυπησω σβερκο?αν τον χτυπησω μυτη;αν τον χτυπησω στερνο?αν τον χτυπησω μεση σπονδυλικη στήλη?αρχιδια?καλαμι?γονατο??
Ελα ρε τυπε ασε μας με το παχος
Και αυτός μπορεί να στις ρίξει εκεί και πίστεψέ με θα πάθεις και μεγαλύτερη ζημιά από εκείνον.Αν ξαφνικά έρθει ο χοντρός και στις ρίξει λαιμό ή στέρνο πάει φίλε αυτό όμως δε χρειάζεται πολεμική τέχνη απλά να έχεις μια φυσική γρηγοραδα να του τις ρίξεις σε αυτά τα σημεία εκεί προσπαθώ να καταλήξω.Οι πολεμικές τέχνες δε είναι σχεδόν τίποτα ο τότε φίλος μου που κάναμε παρέα μου είπε πως έσπασε τα πλευρά καθηγητή του που παίξαν ξύλο στη σχολή πολεμικών τεχνών και τότε ήταν μαθητής δε ήξερε πολεμικές τέχνες ακόμα καλά.

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Κλασσικη ελληνίδα οταν ειναι σε σχεση με καποιον...' Ααααα κορίτσια ο δικός μου τον εχει 21 ποντους χοντρό και με πηδαει ολη τη νυχτα ασταμάτητα!
Κλασσικη ελληνίδα μόλις τον χωρίσει...΄Αφηστε κορίτσια τι να σας λεω?Ο πρωην μου τον εχει μόνο 12 ποντους και δεν του σηκώνεται και καλά του μαλάκα.Καλυτερα που τον χωρισα!
Ολα αυτά για τον ιδιο τύπο παντα χαχαχαχα αυτές ειναι οι γκομενες!
Τήν αγάμητη γυναίκα θά τήν καταλαβαίνεις αμέσως, όταν σού μιλάει γιά πόντους στήν πούτσα καί τεχνικές στό Sex.
Οι γκόμενες πού είναι κομπλέ από τήν σεξουαλική τους ζωή -Κατ' επέκταση είναι υγιείς- δέν λένε τέτοιες ασυναρτησίες καί βλακείες.
Οι άλλες οι αγάμητες πολύ απλά δέν έχουν εμπειρία σχεδόν καθόλου στό Sex, πολλές φορές τά λένε καί σέ άνδρες...γιά νά πουλήσουν μούρη!!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.115
Πόντοι
206
Τήν αγάμητη γυναίκα θά τήν καταλαβαίνεις αμέσως, όταν σού μιλάει γιά πόντους στήν πούτσα καί τεχνικές στό Sex.
Οι γκόμενες πού είναι κομπλέ από τήν σεξουαλική τους ζωή -Κατ' επέκταση είναι υγιείς- δέν λένε τέτοιες ασυναρτησίες καί βλακείες.
Οι άλλες οι αγάμητες πολύ απλά δέν έχουν εμπειρία σχεδόν καθόλου στό Sex, πολλές φορές τά λένε καί σέ άνδρες...γιά νά πουλήσουν μούρη!!
εγω ειχα μια γκομενα που οχι απλως ηταν εμπειρη στο θεμα του σεξ και στους ανδρες.Ειχε παει με πολλους γενικά και παρολαυτά που ειχε σκυλογαμηθει στην ζωη της και το ξερω απο κόσμο διοτι μενω σε κλειστη κοινωνία η τυπισσα μου ελεγε για τους πρωην της αν ειχαν μεγαλη πουτσα η οχι,πως γαμούσανε και πολλα αλλα...Δουλεμένη πολυ φυσικα αλλα ειχε κι αυτη θεμα με τις πουτσες,μου λεγε οτι χωρισε ενα παιδί παλιοτερα παρολο που ηταν ψηλος πολυ και ομορφος και καλος χαρακτηρας επειδη ειχε μια πουτσα 11-12 εκ.
Εμενα με θεωρουσε καλο μεγεθος και μου ειπε καποια μερα οτι δεν θα μπορουσε να κατσει με εναν ανδρα για καιρό μαζι αν αυτος ειχε μικρο πεος!Γενικα υπαρχουν και τετοιες γυναικες.
Αλλα παιζει κι αυτο που λες,κατι κομπλεξικές που δεν ξερουν λενε αααα εγω τον θελω να εχει 21 ποντους εργαλειο ενω οι ίδιες εχουν μιζερη ερωτικη ζωη

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.273
Πόντοι
3.506

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
εγω ειχα μια γκομενα που οχι απλως ηταν εμπειρη στο θεμα του σεξ και στους ανδρες.Ειχε παει με πολλους γενικά και παρολαυτά που ειχε σκυλογαμηθει στην ζωη της και το ξερω απο κόσμο διοτι μενω σε κλειστη κοινωνία η τυπισσα μου ελεγε για τους πρωην της αν ειχαν μεγαλη πουτσα η οχι,πως γαμούσανε και πολλα αλλα...Δουλεμένη πολυ φυσικα αλλα ειχε κι αυτη θεμα με τις πουτσες,μου λεγε οτι χωρισε ενα παιδί παλιοτερα παρολο που ηταν ψηλος πολυ και ομορφος και καλος χαρακτηρας επειδη ειχε μια πουτσα 11-12 εκ.
Εμενα με θεωρουσε καλο μεγεθος και μου ειπε καποια μερα οτι δεν θα μπορουσε να κατσει με εναν ανδρα για καιρό μαζι αν αυτος ειχε μικρο πεος!Γενικα υπαρχουν και τετοιες γυναικες.
Αλλα παιζει κι αυτο που λες,κατι κομπλεξικές που δεν ξερουν λενε αααα εγω τον θελω να εχει 21 ποντους εργαλειο ενω οι ίδιες εχουν μιζερη ερωτικη ζωη
Καλά αυτή πού λές τί νά πώ, παρτόλα νυμφομανής θά ήταν.
Θυμάμαι μία γκόμενα πού μού τό έπαιζε πολύ μουνάρα, μέ υφάκι καί μαγκιά.
Μού έλεγε έχω γαμηθεί μέ εκείνον τόν άλλον κτλ καί όταν έγινε φάση μεταξύ μας,
τήν είδα ήταν εντελώς άσχετη...πανάσχετη από Sex!!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.115
Πόντοι
206
Καλά αυτή πού λές τί νά πώ, παρτόλα νυμφομανής θά ήταν.
Θυμάμαι μία γκόμενα πού μού τό έπαιζε πολύ μουνάρα, μέ υφάκι καί μαγκιά.
Μού έλεγε έχω γαμηθεί μέ εκείνον τόν άλλον κτλ καί όταν έγινε φάση μεταξύ μας,
τήν είδα ήταν εντελώς άσχετη...πανάσχετη από Sex!!
η δικιά μου αν την εβλεπες εξω θα ελεγες τι σεμνο κοριτσι και τι ταπεινό που φαινεται.Καθολου προκλητικη με συντηρητικο μερικες φορες ντυσιμο.Φυσικα δεν βαφόταν και τετοια πραγματα,καμια σχεση με αυτες τις ντίβες που βγαινουν για ποτό τα βραδυα και το παιζουν μουνάρες.Σιγουρα ηταν παρτόλα η δικια μου...αυτο ειναι το μόνο βεβαιο

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.838
Πόντοι
206
Για εσάς που είστε πάνω από 20 χρόνων και μένετε με τον μπαμπά και την μαμά.
Να τους προσέχεται μην πάθουν τίποτα…
Βήχουν … στον ιατρό
Ζεσταίνονται … ac
Κρυώνουν … ac
Γιατί αν τα τινάξουν, σας βλέπω εκτός από ναυάγια που δεν έχετε γκομενα (προδιαγραφών Star Hellas) να ψάχνεται κάνα συσσίτιο από τον εκάστοτε δήμο.
Καλά για παιδιά να αποκτήσετε… ούτε λόγος. Δεν υπάρχει λόγος να διονιστει το ειδος (βάρος στην κοινωνία θα είναι και αυτά και θα ζητάνε λεφτά €€€).

Οπότε συνεχίστε την ψυχανάλυση εδώ μέσα και το rehab ο ένας στον άλλον…

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Με πόσες είχε γαμηθει με 50 ας πούμε ?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
η δικιά μου αν την εβλεπες εξω θα ελεγες τι σεμνο κοριτσι και τι ταπεινό που φαινεται.Καθολου προκλητικη με συντηρητικο μερικες φορες ντυσιμο.Φυσικα δεν βαφόταν και τετοια πραγματα,καμια σχεση με αυτες τις ντίβες που βγαινουν για ποτό τα βραδυα και το παιζουν μουνάρες.Σιγουρα ηταν παρτόλα η δικια μου...αυτο ειναι το μόνο βεβαιο
Μά οι φαινομενικά σεμνές καί μή προκλητικές γκόμενες, είναι οι μεγαλύτερες ξεκωλοπαρτουζιάρες.
Οι άλλες απλά τό παίζουν γκομενάρες, καί τίς πιό πολλές φορές είναι...full αγάμητες όσο πάει!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Γίνετε Ντόναλντ να σωθείτε. Ήρθα να λύσω (και) τα σημερινά σας προβλήματα σε δευτερόλεπτα. Πρώτον τα περί δύναμης και όγκου. Όπως έχουμε ξαναπεί η δύναμη δεν έχει να κάνει με όγκο. Αν είσαι δυνατός και γυμνασμένος
κι ο άλλος χοντρομαλάκας θα τον σπάσεις στο ξύλο άνετα μιας που λέτε για ξύλο. Εξαρταται την περίπτωση. Δηλαδή για απλή παρεξήγηση η καυγά. Ας προτιμηθεί το πρώτο, όπου λέτε κι ένα
δεν γαμιέται κι όλα καλά.
Σε αληθινό καυγα βαράτε κατευθείαν γόνατο χιαστή
και τέλος στο μπαμ. Αν έχετε να κάνετε με δολοφόνο βαρατε στην βάση της μύτης με γροθιά ή με τις φάλαγγες και για καλύτερα αποτελέσματα αν κινδυνεύει
η ζωή σας κατευθείαν τραχεία να χαιρετήσει ο άλλος πρώτα τον μάταιο τούτο κόσμο. Όχι θα κάτσουμε να μας γαμήσουν κιόλας. :rockon:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.115
Πόντοι
206
Μά οι φαινομενικά σεμνές καί μή προκλητικές γκόμενες, είναι οι μεγαλύτερες ξεκωλοπαρτουζιάρες.
Οι άλλες απλά τό παίζουν γκομενάρες, καί τίς πιό πολλές φορές είναι...full αγάμητες όσο πάει!!
ετσι ειναι ναι.αυτες που το παιζουν εντυπωσιακές λιγα πραγματα απο σεξουαλικη ζωη(αν εχουν κιολας)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.955
Πόντοι
9.297
Οι γκόμενες που δεν λένε τίποτα πιθανότατα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
Στην καλύτερη περίπτωση να βρουν χρηματοδότη μήπως και ανέβουν κοινωνικά και οικονομικά.Το σεξ είναι απλά ένα αναγκαίο κακό για να διατηρούν τις παροχές που λαμβάνουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.955
Πόντοι
9.297
Μέχρι να βρουν χρηματοδότη και να κάνουν παιδιά αποκτώντας έτσι διαβατήριο στη τοπική κοινωνία.
Μετά ...καληνύχτα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Στα περί ψωλών που λέτε όλες οι γκόμενες γουστάρουν φοβερές ψωλες μεγάλες και χοντρές. Και εδώ σας έχω την λύση. Μην αναλώνεστε.
Οι άνδρες εκ φύσεως έχουν κάποιο θέμα με την πούτσα τους να είναι γαμάτη κι έτσι κι αλλιώς. Ξεχαστε τα όλα αυτά. Ότι έχετε, θα έχετε. Με 16-17 ποντους όρθιο χοντρό λειτουργικό καυλί είστε οκ. Παραπάνω έχουν άλλες φυλές μέσο όρο κι όχι οι Έλληνες. Αλλιώς μειονεκτείτε. Αυτές το βλέπουν έτσι κι όχι εμείς. Είναι θέμα φύσης όλα. Ανάλογα το πακέτο σας παίζετε μπάλα. Φτιάξτε κι ένα σώμα οκ, σουλουπώστε και την όποια φάτσα σας χάρισε η φύση
και τέλος. Δηλαδή γίνετε ένα σενιο επταράκι στο σύνολο και καθαρίσατε. Ελάχιστες γκόμενες μπορούν να αναμετρηθούν με επτάρια άνδρες σε εμφάνιση.
Σε γενικές γραμμές κοιτάτε να είστε σε όλα πάνω από την βάση σε αντικειμενικό βαθμό κι όχι ότι σας λένε οι πατσαβουρες. Αν σας σκάσει η οποιαδήποτε να σας κρίνει σε οτιδήποτε την απαξιώνετε σε βαθμό να κλαίει με μαύρο δάκρυ και αυτό είναι όλο.
Για αυτό φτιάχνετε ή συντηρείτε ον εαυτό σας.
Η ουσία είναι να βγαίνετε οκ για την πάρτη σας χωρις κενά κι ελλείψεις κι όχι να κάνετε φιγούρα. Φιγούρα κάνουν τα αδύναμα όντα.
:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
ετσι ειναι ναι.αυτες που το παιζουν εντυπωσιακές λιγα πραγματα απο σεξουαλικη ζωη(αν εχουν κιολας)
Νά ξέρεις πολλές από αυτές τίς γκόμενες πού είναι 20-25 χρονών -Ασε τί λένε κάποιοι άσχετοι- είναι σχεδόν αγάμητες.
Και λέω σχεδόν γιά νά μήν πώ...εντελώς αγάμητες!!
Οι γκόμενες που δεν λένε τίποτα πιθανότατα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
Στην καλύτερη περίπτωση να βρουν χρηματοδότη μήπως και ανέβουν κοινωνικά και οικονομικά.Το σεξ είναι απλά ένα αναγκαίο κακό για να διατηρούν τις παροχές που λαμβάνουν.
Μέχρι να βρουν χρηματοδότη και να κάνουν παιδιά αποκτώντας έτσι διαβατήριο στη τοπική κοινωνία.
Μετά ...καληνύχτα!
Ακριβώς!! Θέμα χρόνου είναι πάντα.
Καί τσεκαρίσματος από τίς γκόμενες τών υποψήφιων κερατάδων, γιά νά δούν άν πληρούν οί άνδρες...τά κριτήρια!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Συνημμένα

• gematos-antras-skoura-royxa.jpg
    gematos-antras-skoura-royxa.jpg
    16,2 KB · Εμφανίσεις: 32