Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (10 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Επιτέλους ένας που το λέει.

Μην το λες!Μια χαρά τους αρέσουν (όπως σε εμάς οι ωραίες)

Δεν διαφωνώ,αλλά και πάλι δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν εδώ μερικοί για ευνόητους λόγους
Θά πώ κάτι, αλλά δέν ξέρω πώς θά φανεί σέ κάποιους.
Πραγματικά ωραίους άνδρες δέν έχω δεί "Καρατρίγωνους" γυμνασμένους, έχω δεί αλλά όχι τεζαριμένους μέ "Γυμναστική" μόνο.
Πιστεύω ότι οι ασχημότεροι άνδρες μή έχοντας νά δείξουν κάτι άλλο, καί πρός εντυπωσιασμό τό ρίχνουν...στή "Βαριά" γυμναστική.
-Οι ωραίοι άνδρες μέ απλή γυμναστική γιά συντήρηση είναι Ok δέν θέλουν κάτι άλλο-

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ναι,προφανώς το υπερβολικό δεν είναι και ωραίο αισθητικά.

Έτσι και εμείς,γουστάρουμε να γυμνάζεται η γυναίκα αλλά να μην γίνεται φρικιό.

Τώρα για τους ασχημότερους,καλά θα ήταν να το ρίξουν εκεί.Αντιθέτως το ρίχνουν στα γυναικεία στάνταρ,στον Χριστιανισμό και το Ισλάμ,στην Ανατολή και την Δύση κλπ
Είναι νά τό έχει καί τό σκαρί τού άλλου η τής άλλης, γιά νά έχει ωραίο κορμί.
Βλέπω καί άνδρες καί γυναίκες μέ "Σκαρί αχλάδι" πού κάνουν γυμναστική, καί νομίζουν ότι μετράνε.
Θά μού πείς πάλι καλά πού κάνουν, διότι αλλιώς θά ήταν γιά τόν γκρεμό καί δέν θά έχεις...καί άδικο!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε ‘σύ…
Τι είναι αυτά που προτείνεις ;

Τραχεία με υοειδές οστό, τον αφήνεις αν όχι αναίσθητο, στον τόπο .

Αυτά αν δεν σου βγάλει κάνα όπλο…

Τωρα για το φουσκωτός με τον ξέρω να ρίξω τεχνικά ξύλο (συνήθως αυτοί που πάνε χρόνια πολεμικές τέχνες αδιάκοπα (από 8 και πάνω) με παρά πολύ σκληρό sparing 4 φορες την εβδομάδα τουλάχιστον κανονικά round 3 λεπτών x 3, και είναι 6 φορες την εβδομάδα στην σχολή από κάνα 2ωρο με 3ωρο) ναι δεν παίζουν ρόλο μύες και όγκος, αυτοί παίζουν εναντίον 5 άνετα, όχι απλά με έναν.
Δεν προτείνω τίποτα μύστη μου. Αναφορά κάνω αν πέσουμε σε κάνα δολοφόνο έτσι που έχει γίνει η κοινωνία. :confused:

Ως γνωστόν η μάνα του φευγάτου δεν έκλαψε ποτέ. Αυτή είναι η καλύτερη λύση. Η κοπάνα.

Αν όμως δεν προλαβαίνουμε να φύγουμε, πρέπει κάτι να κάνουμε. Ας μην έρθει η στιγμή να λέμε. :rockon:

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
163
Πόντοι
0
Δε ξανα ασχολούμαι με γυναικα απο ελλάδα παιδιά. Πλεόν ζω στο εξωτερικό λόγω δουλειάς και έχω βρει τον παράδεισο. Οι κοπέλες εξω έρχονται αυτες και σου μιλάνε και στην πέφτουν. Όποτε θες γαμας κυριολεκτικά. Ειδικά λατίνες. Ήρθα ελλάδα για γιορτές και εχω φαει τη ξενέρα της ζωής μου. Ούτε σε κοιτάνε στο δρόμο οι γκόμενες ουτε στα μαγαζιά ουτε πουθενά. Ακόμη και να σε γουστάρουν και να τις μιλήσεις θα φας άκυρο, κανείς δε ξέρει γιατι. Για του λόγου το αληθές έστειλα μήνυμα σε λατίνα απο κολομβία 10αρι νετο και οχι μονο απάντησε και με εκανε φολλοου μπακ στο ινσταγκραμ, αλλα μου ζήτησε να βγούμε κιολας. Και στην ελλάδα αν στείλω την ίδια παπάτζα σε γκόμενα ακομα και μετρια, θα με κάνει μπλοκ 100% και πιθανότατα θα ανεβάσει το μηνυμα σε στορυ στο ινσταγραμ

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
Δε ξανα ασχολούμαι με γυναικα απο ελλάδα παιδιά. Πλεόν ζω στο εξωτερικό λόγω δουλειάς και έχω βρει τον παράδεισο. Οι κοπέλες εξω έρχονται αυτες και σου μιλάνε και στην πέφτουν. Όποτε θες γαμας κυριολεκτικά. Ειδικά λατίνες. Ήρθα ελλάδα για γιορτές και εχω φαει τη ξενέρα της ζωής μου. Ούτε σε κοιτάνε στο δρόμο οι γκόμενες ουτε στα μαγαζιά ουτε πουθενά. Ακόμη και να σε γουστάρουν και να τις μιλήσεις θα φας άκυρο, κανείς δε ξέρει γιατι. Για του λόγου το αληθές έστειλα μήνυμα σε λατίνα απο κολομβία 10αρι νετο και οχι μονο απάντησε και με εκανε φολλοου μπακ στο ινσταγκραμ, αλλα μου ζήτησε να βγούμε κιολας. Και στην ελλάδα αν στείλω την ίδια παπάτζα σε γκόμενα ακομα και μετρια, θα με κάνει μπλοκ 100% και πιθανότατα θα ανεβάσει το μηνυμα σε στορυ στο ινσταγραμ
Μετά λύπης, αυτό βλέπω κι εγώ έξω.
Και δε μιλάω επί του προσωπικού (δεν περιμένω να κοιτάξουν ντε και καλά εμένα οι γκόμενες προκειμένου να βγάλω ένα γενικό συμπέρασμα), αλλά βλέπω 2-3 φίλους μου πχ που και ωραίοι άνδρες είναι αλλά και παίχτουρες απτα μικράτα τους, από κει που τους την έπεφταν χύμα γυναίκες τώρα ούτε για φτύσιμο δεν τους έχουν.
Και γενικότερα έξω, έχω την εντύπωση πως οι γυναίκες 20-40 είναι εντελώς χαμένες στον κόσμο τους, καμμία αλληλεπίδραση με το περιβάλλον. Δεν είναι απλά ότι δε γουστάρουν (που τουλάχιστον έχει μια λογική κι αυτό), μιλάμε για ένα καρμπόν ανέκφραστο ύφος με λοβοτομημένο βλέμμα αγελάδας ένα πράγμα. Καταλαβαίνεις αισθητά την διαφορά κιόλας σαν μιλήσεις σε άκυρες 45άρες πχ. δεν έχουν αυτό το απόκοσμο.
Είχα μείνει στο ότι απλά αποζητουν μονίμως επιβεβαίωση μέσω καυλάντας, τώρα δεν θέλουν ούτε αυτό:2funny:
Καλύτερα ίσως για να γλυτώνουν την τζάμπα ταλαιπωρία οι παίχτες.
Βρωμαει μονοχνωτίλα πάντως, και περίσσια κακομοιριά!
Βέβαια και οι άνδρες που βλέπουμε έξω δεν πάνε πολύ πίσω, είτε θα δεις τη χείριστη καγκουρίλα είτε τη μέγιστη κιτσαρία, η μαζική κακογουστιά και η παντελής έλλειψη τρόπων ίσως είναι σημάδι των καιρών-τι να πω!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και δε μιλάω επί του προσωπικού (δεν περιμένω να κοιτάξουν ντε και καλά εμένα οι γκόμενες προκειμένου να βγάλω ένα γενικό συμπέρασμα), αλλά βλέπω 2-3 φίλους μου πχ που και ωραίοι άνδρες είναι αλλά και παίχτουρες απτα μικράτα τους, από κει που τους την έπεφταν χύμα γυναίκες τώρα ούτε για φτύσιμο δεν τους έχουν.
Και γενικότερα έξω, έχω την εντύπωση πως οι γυναίκες 20-40 είναι εντελώς χαμένες στον κόσμο τους, καμμία αλληλεπίδραση με το περιβάλλον. Δεν είναι απλά ότι δε γουστάρουν (που τουλάχιστον έχει μια λογική κι αυτό), μιλάμε για ένα καρμπόν ανέκφραστο ύφος με λοβοτομημένο βλέμμα αγελάδας ένα πράγμα. Καταλαβαίνεις αισθητά την διαφορά κιόλας σαν μιλήσεις σε άκυρες 45άρες πχ. δεν έχουν αυτό το απόκοσμο.
Είχα μείνει στο ότι απλά αποζητουν μονίμως επιβεβαίωση μέσω καυλάντας, τώρα δεν θέλουν ούτε αυτό:2funny:
Βέβαια και οι άνδρες που βλέπουμε έξω δεν πάνε πολύ πίσω, είτε θα δεις τη χείριστη καγκουρίλα είτε τη μέγιστη κιτσαρία, η μαζική κακογουστιά και η παντελής έλλειψη τρόπων ίσως είναι σημάδι των καιρών-τι να πω!
Πάντα οι Ελλεεινίδες σέ σχέση μέ τίς ξένες γκόμενες, ήταν περισσότερο απόμακρες καί απαιτητικές σέ όλα.Κυρίως λόγο χαιδέματος από τήν οικογένεια.
Απλά αυτό πού έγινε μέ τά Apps είναι τό τελειωτικό χτύπημα στίς σχέσεις, τίς αποξένωσε εντελώς έχασαν τήν επαφή τους μέ τήν πραγματικότητα.
Αλλά αυτό πού παίζει μέ τά Apps, δυστυχώς δέν είναι μόνο "Προνόμιο" από τίς γκόμενες αλλά παρομοίως...καί γιά τούς άνδρες.
-Κοιτάξτε γύρω σας τούς άνδρες, πώς κάνουν όταν έχουν κάποιο μήνυμα η κάποια επαφή μέ γκόμενα στά Apps,σάν καθυστερημένοι-

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
night sinking GIF

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Βέβαια και οι άνδρες που βλέπουμε έξω δεν πάνε πολύ πίσω, είτε θα δεις τη χείριστη καγκουρίλα είτε τη μέγιστη κιτσαρία, η μαζική κακογουστιά και η παντελής έλλειψηmoτρόπων ίσως είναι σημάδι των καιρών-τι να πω!
μου μιλισε χθες στο μοναστηρακι 40αρα γυρναω απτην αλλη αυτη ειχε βγει ραντεβου με αντρα και το παιζε γκομενα
αφου υπαρχουν μαλακες που πηδανε γριες καλα κανουν οι πουτανες

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Δεν μπαίνω συχνά και έχω την απορία αν ο Σαντ είναι ενεργός ή όχι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έφυγε ο δάσκαλος και μπατίρεψε το νήμα. Αυτό ξέρω εγώ. :confused:
Επί του θέματος τώρα...πλησιάζει το τέλος της χρονιάς.
Όσοι ακολούθησαν την μέθοδο Ντόναλντ (λάιβ καμάκι κι όχι σόσιαλ ή αβέρτα κεράσματα κτλ)
σίγουρα γάμησαν 4-5 διαφορετικές μέσα στο έτος με λίγα ή αρκετά γαμήσια. Ρεαλιστικά έτσι;
όχι πληρωμένα της πούτσας που μόνο ως πρόχειρη λύση αξιολογούνται.
Το κυριότερο...δεν κατάντησαν χορηγοί ή ελεγχόμενοι μαλάκες, διατηρώντας την αξιοπρέπειά τους.
Γιατί πως να το κάνουμε φίλε αναγνώστη; αν η άλλη σε θέλει για λεφτά ή για υποτακτικό μαλάκα
γαμήσι ΔΕΝ χαίρεσαι. Θα πει κανείς...καλά ρε Ντόναλντ, μόνο για γαμήσι είναι οι γκόμενες;
ΠΛΕΟΝ ΝΑΙ εδώ και καιρό στον γυναικοκεντρισμό της εποχής. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί σούπερ εξαίρεση!

:rockon:

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
163
Πόντοι
0
Όσοι ακολούθησαν την μέθοδο Ντόναλντ (λάιβ καμάκι κι όχι σόσιαλ ή αβέρτα κεράσματα κτλ)
σίγουρα γάμησαν 4-5 διαφορετικές μέσα στο έτος με λίγα ή αρκετά γαμήσια. Ρεαλιστικά έτσι;
Το κυριότερο...δεν κατάντησαν χορηγοί ή ελεγχόμενοι μαλάκες, διατηρώντας την αξιοπρέπειά τους.
Γιατί πως να το κάνουμε φίλε αναγνώστη; αν η άλλη σε θέλει για λεφτά ή για υποτακτικό μαλάκα
γαμήσι ΔΕΝ χαίρεσαι. Θα πει κανείς...καλά ρε Ντόναλντ, μόνο για γαμήσι είναι οι γκόμενες;
ΠΛΕΟΝ ΝΑΙ εδώ και καιρό στον γυναικοκεντρισμό της εποχής. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί σούπερ εξαίρεση!

ετσι φιλε μονο γαμήσι τιποτα αλλο

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.437
Πόντοι
456
Σημάδια αφραγκίας είναι, όχι των καιρών.
Πλέον πολύ μεγάλο ποσοστό του κόσμου έχει χτυπήσει μπιέλα, άντρες και γυναίκες.
Βλέπουν ότι ο κόσμος και η ζωή δεν είναι όπως την περίμεναν.
Οι πιο έξυπνοι την κοπάνισαν εξωτερικό.
Και πραγματικά τώρα, αν δεν έχεις εξασφαλίσει τον επιούσιο, πώς θα κάνεις καμάκι, θα ντυθείς καλά, θα φας τα ωραία σου φαγητά, θα κάνεις σεξ με καθαρό μυαλό;
Βέβαια είμαστε στη μετάβαση τώρα ακόμα. Μόλις αποδεχθούν όλοι την κατάστασή τους, τη φτώχεια δηλαδή και την ανάγκη να ζουν μόνο με όσα έχουν, θα ξαναξεκινήσει το σεξ.
Θυμάμαι μου έλεγε μία φάση ένας φίλος που ανεβοκατεβαίνει Βουλγαρία, κάποιες περιοχές είναι πάμπτωχες, βλέπεις σπίτια με σπασμένα τζάμια κλπ.
Και ρωτάει ένα ντόπιο, "καλά, πώς διασκεδάζετε εδώ;".
Και απαντάει εκείνος "Με σεξ. Είναι το μόνο που μας απέμεινε..."

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21

Μέθοδος Ντόναλντ μέχρι να σβήσει ο ήλιος! μας τα χαλάει λίγο χθες και σήμερα ο καιρός με την βροχή εδώ που μένω γιατί δεν βολεύει για περπάτημα (η αγαπημένη μου δραστηριότητα για πέσιμο), αλλά θα στρώσει. Προσωπικά έχω κάνει 5 πεσίματα την τελευταία βδομάδα, θέλω όμως δουλειά ακόμη γιατί είμαι στην αρχή που εφαρμόζω εντατικά την μέθοδο. Στόχος μου σε πρώτη φάση να την έχω πέσει σε 30 γυναίκες μέσα σε έναν μήνα. Βάζω μικρούς στόχους, είμαι άλλωστε και σε νομό με λιγότερους από 100.000 κατοίκους, που στην πόλη (που μένω κιόλας) άντε να μένουν οι μισοί κάτοικοι. Ο μικρός πληθυσμός σε σχέση με Αθήνα/Θεσσαλονίκη και άλλες μεγαλουπόλεις όμως δεν αποτελεί δικαιολογία, η προσπάθεια θα συνεχιστεί! Που θα πάει, στις 100-200 όλο και κάποια θα γουστάρει να τον φάει!!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Απλά αυτό πού έγινε μέ τά Apps είναι τό τελειωτικό χτύπημα στίς σχέσεις, τίς αποξένωσε εντελώς έχασαν τήν επαφή τους μέ τήν πραγματικότητα.
Ρε τύπε ... στα 90s .... ήταν καλύτερα ;
Με μαγαζιά γεμάτα κάθε μέρα και τον κάθε βοηθό υδραυλικού να κυκλοφορεί με 320Ci και να πετάει 50 πιατέλες λουλούδια ;
Μη λέμε μαλακίες.

Τώρα έχουν likes, τότε μάσαγαν 1000ρες χωρίς να γαμιούνται .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μέθοδος Ντόναλντ μέχρι να σβήσει ο ήλιος! μας τα χαλάει λίγο χθες και σήμερα ο καιρός με την βροχή εδώ που μένω γιατί δεν βολεύει για περπάτημα (η αγαπημένη μου δραστηριότητα για πέσιμο), αλλά θα στρώσει. Προσωπικά έχω κάνει 5 πεσίματα την τελευταία βδομάδα, θέλω όμως δουλειά ακόμη γιατί είμαι στην αρχή που εφαρμόζω εντατικά την μέθοδο. Στόχος μου σε πρώτη φάση να την έχω πέσει σε 30 γυναίκες μέσα σε έναν μήνα. Βάζω μικρούς στόχους, είμαι άλλωστε και σε νομό με λιγότερους από 100.000 κατοίκους, που στην πόλη (που μένω κιόλας) άντε να μένουν οι μισοί κάτοικοι. Ο μικρός πληθυσμός σε σχέση με Αθήνα/Θεσσαλονίκη και άλλες μεγαλουπόλεις όμως δεν αποτελεί δικαιολογία, η προσπάθεια θα συνεχιστεί! Που θα πάει, στις 100-200 όλο και κάποια θα γουστάρει να τον φάει!!!
Πέφτε εσύ σε όσες ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ και η φύση ξέρει τον δρόμο. Θα ανταμειφθείς.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Με μαγαζιά γεμάτα κάθε μέρα και τον κάθε βοηθό υδραυλικού να κυκλοφορεί με 320Ci και να πετάει 50 πιατέλες λουλούδια ;
Μη λέμε μαλακίες.

Τόσο καιρό δεν σου έκανα λάικ σε κάποια που συμφωνώ επειδή νόμιζα ότι δεν έβλεπες τι γράφω λόγω ignore. Όμως χτες δεν με είδα ignore που λέτε τα δικά σας τρελλά στο θέμα που γράφετε άρα μάλλον δεν μπήκα ignore. Οπότε πάρε λάικ. Είναι δηλαδή τέτοια η σαπιλα που κυκλοφορεί και τέτοιο το ξεφτιλικι που τους ρίχνω όταν βρω ευκαιρία :2funny: που βγαίνω και λεω στα ίσα ότι δεν με νοιάζει το ignore αλλά πώς θα πεταξω σκατά στην μάπα τους. Τελικά περισσότερο με νοιάζει το ξεφτιλικι που τους ρίχνω παρά ο πήδουλος. Καλό το γαμήσι αλλά η αξιοπρέπεια ανώτερη.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μη λέμε μαλακίες.

Εσύ τί λές δέν ήταν καλύτερα ?
Καί είναι καλύτερα τώρα, πού όλα τά μαγαζιά έκλεισαν ?
Ενώ τώρα πού έμειναν μόνο τά μεγαλολαμόγια καί οι κλέφτες, μέ Bentley flying spur range νά τούς χειροκροτήσουμε ?
Τώρα δέν μασάνε 1000άρικα, χωρίς νά γαμιούνται οι γκόμενες?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Εσύ τί λές δέν ήταν καλύτερα ?
Καί είναι καλύτερα τώρα, πού όλα τά μαγαζιά έκλεισαν ?
Ενώ τώρα πού έμειναν μόνο τά μεγαλολαμόγια καί οι κλέφτες, μέ Bentley flying spur range νά τούς χειροκροτήσουμε ?
Τώρα δέν μασάνε 1000άρικα, χωρίς νά γαμιούνται οι γκόμενες?

Πολύ λιγότερες μασάνε. Έχει ανέβει ο ανταγωνισμός.
Ξεσκίζονται για 50.000 βαριά που έχουν χρήμα σε όλη τη χώρα.
Τότε μάσαγαν από 3-4 μύρια έλληνες.

Στο γκομενικό ... ΝΑΙ ... ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΩΝ .....

Στο διάολο να πάνε .
Όλη η γκλαμουριά των 90s - 00s .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πολύ λιγότερες μασάνε. Έχει ανέβει ο ανταγωνισμός.
Ξεσκίζονται για 50.000 βαριά που έχουν χρήμα σε όλη τη χώρα.
Τότε μάσαγαν από 3-4 μύρια έλληνες.

Στο γκομενικό ... ΝΑΙ ... ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΩΝ .....

Στο διάολο να πάνε .
Όλη η γκλαμουριά των 90s - 00s .
Αρα στηρίζεις τούς ελάχιστους εναπομείναντες μεγαλοκλέφτες καί μεγαλαπατεώνες,πού δέν τούς ακουμπάει κανείς ?
Αυτοί είναι από μόνοι τους κατεστημένο, δέν έχουν ανάγκη.
Ποιά 3-4 μύρια Ελληνες, αυτά τά χρήματα ήταν όλα δανεικά.
Μαζί μέ τό κλείσιμο ενός καταστήματος...κλείνουν πολλά σπίτια!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom