Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (9 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.368
Πόντοι
5.595
Καλησπέρα.
Κυκλοφορούν ωραία μαργαριτάρια έξω στη καθημερινότητα, άρα & στο διαδίκτυο, δεν ήξερα που θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια ανάρτηση οπότε είπα να ανοίξω μια τέτοια θεματολογία.
Όσοι διαφωνείτε μην μπείτε στο κόπο να δυσανασχετησετε, απλά προχωρειστε παρακάτω.
Βέβαια υπάρχουν & πολλοί άνδρες σε αντίστοιχη κατάσταση, πιστεύω ότι οι άνδρες είναι πιο πολλοί από τις γυναίκες.

Καλή συνέχεια

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.383
Πόντοι
25.186
ΟΛΕΣ ετσι ειναι...
η διαφορα ειναι οτι καποια σουργελα βγαινουν στα social κ ξεφτιλιζονται σε πανελλαδικο επιπεδο, ενω οι αλλες κρατανε τη ξεφτιλα στον περιγυρο τους..

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.994
Πόντοι
206
Καλησπέρα.
Κυκλοφορούν ωραία μαργαριτάρια έξω στη καθημερινότητα, άρα & στο διαδίκτυο, δεν ήξερα που θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια ανάρτηση οπότε είπα να ανοίξω μια τέτοια θεματολογία.
Όσοι διαφωνείτε μην μπείτε στο κόπο να δυσανασχετησετε, απλά προχωρειστε παρακάτω.
Βέβαια υπάρχουν & πολλοί άνδρες σε αντίστοιχη κατάσταση, πιστεύω ότι οι άνδρες είναι πιο πολλοί από τις γυναίκες.

Καλή συνέχεια

Από 18 μέχρι 35 σχεδόν όλες σούργελα είναι

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τόσο καιρό δεν σου έκανα λάικ σε κάποια που συμφωνώ επειδή νόμιζα ότι δεν έβλεπες τι γράφω λόγω ignore. Όμως χτες δεν με είδα ignore που λέτε τα δικά σας τρελλά στο θέμα που γράφετε άρα μάλλον δεν μπήκα ignore. Οπότε πάρε λάικ. Είναι δηλαδή τέτοια η σαπιλα που κυκλοφορεί και τέτοιο το ξεφτιλικι που τους ρίχνω όταν βρω ευκαιρία :2funny: που βγαίνω και λεω στα ίσα ότι δεν με νοιάζει το ignore αλλά πώς θα πεταξω σκατά στην μάπα τους. Τελικά περισσότερο με νοιάζει το ξεφτιλικι που τους ρίχνω παρά ο πήδουλος. Καλό το γαμήσι αλλά η αξιοπρέπεια ανώτερη.
:rockon:
σκεψου εγω που σε εχω ignore χωρις να σε εχω βαλει ignore.Moνο που βλεπω D το προσπερναω

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
σκεψου εγω που σε εχω ignore χωρις να σε εχω βαλει ignore.Moνο που βλεπω D το προσπερναω
Καλώς τον μπούλη. Ρε συ κι όλοι ignore να με βάλετε εγώ θα συνεχίσω να λέω ότι συμβαίνει μόλις βρίσκω ευκαιρία. Δεν κυνηγάμε συμπαθειες, φιλίες η έχθρες εδώ μέσα αλλά κερνάμε σκατά στις γκόμενες όπως λέει το θέμα. :2funny: Έχω εξάλλου τον λαό μου όπως όλοι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Καλώς τον μπούλη. Ρε συ κι όλοι ignore να με βάλετε εγώ θα συνεχίσω να λέω ότι συμβαίνει μόλις βρίσκω ευκαιρία. Δεν κυνηγάμε συμπαθειες, φιλίες η έχθρες εδώ μέσα αλλά κερνάμε σκατά στις γκόμενες όπως λέει το θέμα. :2funny: Έχω εξάλλου τον λαό μου όπως όλοι.
ρε τραγουδα και καζατζίδη τι με νοιάζει εμενα?

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.383
Πόντοι
25.186
Από 18 μέχρι 35 σχεδόν όλες σούργελα είναι
βγαλτο το σχεδον...
κ στο λεω μετα λογου γνωσεως.
ειναι κατι που το παιζουν σοβαρες, σοβαροφανεις, κι αυτες ειναι μεγαλυτερα σουργελα απο τις αλλες τις ξεφτιλισμενες.
Απο νομικη κι ιατρικη, μεχρι ιχθυοκαλλιεργειες μεσολογγιου.
ιδιο ανυπαρκτο μυαλο εχουν. απλως οι πρωτες παπαγαλιζαν καλυτερα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
βγαλτο το σχεδον...
κ στο λεω μετα λογου γνωσεως.
ειναι κατι που το παιζουν σοβαρες, σοβαροφανεις, κι αυτες ειναι μεγαλυτερα σουργελα απο τις αλλες τις ξεφτιλισμενες.
Απο νομικη κι ιατρικη, μεχρι ιχθυοκαλλιεργειες μεσολογγιου.
ιδιο ανυπαρκτο μυαλο εχουν. απλως οι πρωτες παπαγαλιζαν καλυτερα.
μια μικρη διορθωση.Οσες ειναι σουργελα στα 17 ειναι και στα 40.Για μενα δεν υπαρχει 18-35

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.383
Πόντοι
25.186
μια μικρη διορθωση.Οσες ειναι σουργελα στα 17 ειναι και στα 40.Για μενα δεν υπαρχει 18-35
δεν υπαρχει γυναικα που να μην ειναι σουργελο σ συτες τις ηλικιες εδω κ τουλαχιστον 10-15 χρονια.
Οποτε ΟΛΕΣ απο 15 εως 40-45 ( με εξαιρεση καποιες λιγες παντρεμενες ) ειναι μονο για χυσιμο στη μαπα, χαστουκια κ μπινελικια.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
δεν υπαρχει γυναικα που να μην ειναι σουργελο σ συτες τις ηλικιες εδω κ τουλαχιστον 10-15 χρονια.
Οποτε ΟΛΕΣ απο 15 εως 40-45 ( με εξαιρεση καποιες λιγες παντρεμενες ) ειναι μονο για χυσιμο στη μαπα, χαστουκια κ μπινελικια.
οχι μονο για αυτα ειναι..αλλα αυτα θελουν και οι ιδιες

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
τι διαβαζω εδω μεσα θεέ μου?? ελεος πια
Η αληθεια ειναι οτι μόνο και μόνο που ειναι καποια γυναικα ειναι βεβαιο οτι θα ειναι ανισόρροπη και με αρκετα εως παρα πολλα ψυχολογικα θέματα.Απο το ξεκινημα της εφηβειας τους και μετά ολες για δεσιμο ειναι κατα βαθος.Μην βλεπετε που η κοινωνία τις θεωρει φυσιολογικές.Η κοινωνία δεν ειναι η ιδια φυσιολογικη κατ αρχην!Μονο και μόνο που εισαι γυναικα πχ. θα εισαι με θέματα σιγουρα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
τι διαβαζω εδω μεσα θεέ μου?? ελεος πια
Η αληθεια ειναι οτι μόνο και μόνο που ειναι καποια γυναικα ειναι βεβαιο οτι θα ειναι ανισόρροπη και με αρκετα εως παρα πολλα ψυχολογικα θέματα.Απο το ξεκινημα της εφηβειας τους και μετά ολες για δεσιμο ειναι κατα βαθος.Μην βλεπετε που η κοινωνία τις θεωρει φυσιολογικές.Η κοινωνία δεν ειναι η ιδια φυσιολογικη κατ αρχην!Μονο και μόνο που εισαι γυναικα πχ. θα εισαι με θέματα σιγουρα.
λοιπον ακου να δεις τι θα κανεις....την επομενη φορα που θα σου βγαλει γλωσσα μια,θα την καθησεις στο καναπε και θα τις πεταξεις το πουτσο εξω,επιτοπου θα την μπουκώσεις.Μετα θα σου πει και ευχαριστω

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.722
Πόντοι
1.446
Σταροβας Τεράστιος ... με το κορυφαίο άσμα...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
λοιπον ακου να δεις τι θα κανεις....την επομενη φορα που θα σου βγαλει γλωσσα μια,θα την καθησεις στο καναπε και θα τις πεταξεις το πουτσο εξω,επιτοπου θα την μπουκώσεις.Μετα θα σου πει και ευχαριστω
τι λες σάτυρε?
Ειμαι τζεντλεμαν πανω απ ολα.Τι με πέρασες??

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Γιατί μέχρι τά 45 ?
Μετά γίνονται σοβαρές, η δέν τίς θέλουμε...σάν άνδρες ?
Η μήπως δέν μάς θέλουν αυτές!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom