Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (8 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
τί να πω ρε φιλε, αν βλεπεις, τοτε καλο ειναι αυτο.
εγω παντως απο 19-20 που γνωριζω στην καθημερινοτητα μου, μεχρι 40-45, δεν εχω γνωρισει κυριολεκτικα ουτε 1 της προκοπης.
ναι, μπορει καποιες ελαχιστες να ειναι ψιλοσοβαρες σε 1-2 τομεις στη ζωη τους , αλλα η γενικη εικονα ειναι αποκαρδιωτικη
Σάν σύνολο τών νέων γυναικών, έχεις δίκιο συμφωνώ!!
Αλλά κοίτα λίγο γύρω σου, καί ποιοί άνδρες...έχουν απαιτήσεις.
-Ασχημοι-αγύμναστοι-αμόρφωτοι-πανίβλακες-αγενέστατοι-

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.380
Πόντοι
25.186
Που να δεις ο φίλος σου.

Εγώ πάντως πάτωσα.
μπραβο σου που πατωσες.
εκανες κ κατι καλο στη ζωη σου, οσο οξυμωρο κι αν ακουγεται.
οταν λοιπον θα βλεπεις οτι γινεται μια σοβαρη συζητηση, σε ενα απο τα σημαντικοτερα, αν οχι το σημαντικοτερο, προβληματα της κοινωνιας, μη γαμας τη συζητηση.
κρατα για λιγο τη μαλακια σου σε χαμηλα επιπεδα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.170
Πόντοι
5.506
μπραβο σου που πατωσες.
εκανες κ κατι καλο στη ζωη σου, οσο οξυμωρο κι αν ακουγεται.
οταν λοιπον θα βλεπεις οτι γινεται μια σοβαρη συζητηση, σε ενα απο τα σημαντικοτερα, αν οχι το σημαντικοτερο, προβληματα της κοινωνιας, μη γαμας τη συζητηση.
Εντάξει, αν κανεις σοβαρή συζήτηση με αυτό το πράγμα, βοήθεια σου.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε ... σκατό είναι . Φέρνει το χώρο γύρω του, στη δική του οσμή.
Τι περιμένεις ;

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.257
Πόντοι
456
Οι ελλεινιδες πάντως όλες έχουν κάποιον έχουνε. Κουτσες στραβές χοντρές. Ποσο πανεύκολο είναι για μια γυναίκα στην Ελλάδα να βρει γκομενο ρε πουστη μου?αυτά τα πράγματα είναι τρελά. Ο άντρας δεν έχει καμία αξία σε αυτήν εδώ τη χώρα. Ενώ κανονικα θα έπρεπε να είναι αυτός από πάνω.. Κάνουν. Ότι θέλουνε οι ελλεινιδες

Ο μέσος Έλληνας, straight άντρας είναι αυτός που κρατάει αυτή την κοινωνία παραγωγική και σε μια τάξη, και ταυτόχρονα είναι αυτός που έχει αξία σκουπιδιού, βαλετε απο παντού και ζει σα σκλαβος

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.380
Πόντοι
25.186
Ρε τύπε ... σκατό είναι . Φέρνει το χώρο γύρω του, στη δική του οσμή.
Τι περιμένεις ;
τελος παντων, μην εκφραζεσαι κι εσυ ετσι γι αυτον.
ολοι εχουμε λιγη μαλακια μεσα μας, αλλοι περισσοτερο, αλλοι λιγοτερο, αλλοι την εξωτερικευουν περισσοτερο, αλλοι λιγοτερο.
απλως γινεται μια σοβαρη συζητηση, εστω κ σ'ενα γραφικο site ( για την ακριβεια εδω μεσα εχω κανει πιο σοβαρες συζητησεις απ'οτι εξω στην κοινωνια ), φερνω παραδειγματα με 2 γυναικες που περασαν δια πυρρος κ σιδηρου κι ειναι παραδειγματα προς μιμησιν...λιγος σεβασμος σε κατι τετοιο δε βλαπτει...
ας με βρισει σε προσωπικο μηνυμα, δεν εχω προβλημα.

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.380
Πόντοι
25.186
Ο μέσος Έλληνας, straight άντρας είναι αυτός που κρατάει αυτή την κοινωνία παραγωγική και σε μια τάξη, και ταυτόχρονα είναι αυτός που έχει αξία σκουπιδιού, βαλετε απο παντού και ζει σα σκλαβος
γι αυτο ακριβως βαλλεται πανταχωθεν, γιατι κραταει ο,τι εχει απομεινει ορθιο.
ειναι το τελευταιο εμποδιο για να εγκατασταθει μετα μια μητριαρχια ( της μητρας, οχι της μητερας ), μια πουσταρχια και μια μαλακο-αρχια....
κοντα ειμαστε.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Εντάξει, αν κανεις σοβαρή συζήτηση με αυτό το πράγμα, βοήθεια σου.

Ρε γελωτοποιέ , του μπου.κομ

gelotopoios.jpg

αφού είσαι κρυφή λούγκρα γερασμένη ,
γιατί μπαίνεις σε νήματα που ΔΕΝ σε αφορούν;

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

Υπάρχουν νήματα γκέι
μπες εκεί και μην ενοχλείς τους συμφορουμίτες εδώ !

Έχουμε τους γκέι τσατσούς στα μπουρδέλα
και τα στούντιο να μας ζαλίζουν τα αρχίδια,
θα έχουμε και εσένα σε νήματα που αφορούν στρέϊτ ; :2funny:

Ρε ουστ γρια πιπατζού , μπαρόκα τσιμπουκλού
μπαρόκα ανακουφίστρια λάθρο σε τσοντοσινεμάδες
αμόρφωτη και αστοιχείωτη τρελόγρια ! :2funny:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
υποτειθεται οτι αυτο το θεμα ειναι για μορφωση πανω στο θεμα γυναικες

στις τελευταιες σελιδες γραφει μονο ο υπουργος ο βλαδιμιρος ο ακροατης και ο τζιμακος να λενε μαλακιες για γυμναστηρια διατροφες και αναβολικα

παρακαλουνται οι διαχειριστες του σαη
διωξατε το σαδ μαν ενταξει
τουλαχιστον απιτηστε την επιστροφη του σαββιδη για να αποκτησει νοημα το θεμα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
υποτειθεται οτι αυτο το θεμα ειναι για μορφωση πανω στο θεμα γυναικες

στις τελευταιες σελιδες γραφει μονο ο υπουργος ο βλαδιμιρος ο ακροατης και ο τζιμακος να λενε μαλακιες για γυμναστηρια διατροφες και αναβολικα

παρακαλουνται οι διαχειριστες του σαη
διωξατε το σαδ μαν ενταξει
τουλαχιστον απιτηστε την επιστροφη του σαββιδη για να αποκτησει νοημα το θεμα
τα λιγοτερα μηνυματα εχω γραψει.Συνηθως γραφω για γυναικες,απλα ετυχε να μιλησω λιγο για γυμναστικη.Ειναι και αυτο ενα σοβαρο θεμα (σε λαθος μερος).Αλλα ειμαι περιεργος...ασε αν ειναι μαλακιες η οχι (μπορει να ειναι) που ειδες οτι γραφω μονο εγω σε αυτο το νημα?

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
163
Πόντοι
0
Αυτό που λενε μερικοί ότι οι ελλεινιδες θα αρχίσουν να γαμιουντε λόγω φτώχειας, δεν θα γίνει ποτέ. Ίσα ίσα, λόγω φτώχειας το έχουνε γυρίσει όλες οι βρωμες σε χορηγούς και σπονσοριλικια. Εγώ κάθε χρόνο, όλο και πιο δύσκολες και με απαιτήσεις τις βλεπω
συμφωνώ

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
σωστη η παρατηρηση σου.
αν σκεφτεις ομως οτι οι μανες λογω δουλειας ελειπαν ολη μερα, κι οτι τα κοριτσια πλεον μεγαλωνουν στο insta, στο tik tok και σε παρεες με τις περισσοτερες εκπορνευμενες, ενω μρ το ιντερνετ στο κινητο ανοιγεται μπροστα τους ενας χαοτικος κοσμος γεματος πορνεια κ φεμινισμο, και τσατσαδες τις καριολες τηλεπερσονες στα πρωιναδικα κ μεσημεριαναδικα και τις influencers, τί να κλασει η μανα που της ειπε 5-10 πραγματα ???
Ο,τι κ να κανει η μανα, ειναι το 1%...
Έχω ακριβώς την ίδια γνώμη.
Πλέον, τα σόσιαλ διαμορφώνουν χαρακτήρες και όχι η οικογένεια.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πήγα σήμερα νά πιώ ένα καφέ μέ μία γνωστή μου -42 χρονών χωρισμένη μέ ένα παιδί εμφάνιση 7.5άρι- είχα καιρό νά τήν δώ.
Μέ πήρε τηλ καί τό κανονίσαμε, εκεί πού τά λέγαμε μού λέει ξέρεις κανένα γνωστό νά νοικιάζει σπίτι ?
Τής απαντώ ότι 3 άτομα πού ξέρω, τά σπίτια τους τά έχουν νοικιάσει.Τής λέω γιατί δέν μπαίνεις σέ κανένα Site νά δείς ?
Λέει μπήκα αλλά άσε είναι πανάκριβα δέν πλησιάζονται, τής λέω γιατί δέν αλλάζεις περιοχή -Μένει Βούλα-
Απάντηση Σιγάάάάά μήν αλλάάάάξω περιοχή, νά μού δώσει πιό πολλά λεφτά ο Γ.... -Πρώην σύζυγος- τί μέ νοιάζει εμέέέένα.
Νά βρεί καί δεύτερη δουλειά καί τρίτη...ο ανίκανος ο τεμπέλης!!! :headbang:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Άμα βγάλεις άκρη με αυτόν τον πανιβλακα, γράψε μου.
Μωρη ιωση παντου εισαι και μολυνεις τη νήματα?κατσε καλα γιατι θα σε ψεκασω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πήγα σήμερα νά πιώ ένα καφέ μέ μία γνωστή μου -42 χρονών χωρισμένη μέ ένα παιδί εμφάνιση 7.5άρι- είχα καιρό νά τήν δώ.
Μέ πήρε τηλ καί τό κανονίσαμε, εκεί πού τά λέγαμε μού λέει ξέρεις κανένα γνωστό νά νοικιάζει σπίτι ?
Τής απαντώ ότι 3 άτομα πού ξέρω, τά σπίτια τους τά έχουν νοικιάσει.Τής λέω γιατί δέν μπαίνεις σέ κανένα Site νά δείς ?
Λέει μπήκα αλλά άσε είναι πανάκριβα δέν πλησιάζονται, τής λέω γιατί δέν αλλάζεις περιοχή -Μένει Βούλα-
Απάντηση Σιγάάάάά μήν αλλάάάάξω περιοχή, νά μού δώσει πιό πολλά λεφτά ο Γ.... -Πρώην σύζυγος- τί μέ νοιάζει εμέέέένα.
Κλασσικη ελλεινιδα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Άχρηστες στην συντριπτική πλειοψηφία για νιοστή φορά με αποδείξεις.

Σκαστός σήμερα από δουλειά για λίγο, πετάχτηκα να πάρω πράσα, ρόδια κτλ. Πατσαβούρα παραπονιόταν σε έναν τύπο λαικατζή, γιατί δεν στύβει τα ρόδια (το οποίο ήδη κάνουν ορισμένοι) ώστε να μην μπαίνουν σε διαδικασία οι ίδιες. :2funny:
Πάνε δηλαδή και αγοράζουν μπουκαλάκι (ποιος πληρώνει άραγε; σπανίως οι ίδιες ακόμα κι αυτό) από σούπερ μάρκετ με χυμό ροδιού που έχει μέσα κι άλλες μαλακίες (6,7 ακόμα κι 8 ευρώ περίπου μία μαλακία) διότι βαριούνται!!! Δεν μπορούν δηλαδή να αγοράσουν ρόδια με 1 ευρώ το κιλό!!!
και να τα στύψουν. Υπόθεση 5 λεπτών μαζί
με το πλύσιμο.

:jerking:

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Τα συνοψισες όλα σε λίγες λέξεις. Έτσι σκέφτονται οι περισσότερες γτ τους δίνει ο νόμος το δικαίωμα. Αν καιγόταν ο κωλος τους και δεν είχαν το μαλακά να τους τα σκάει δε θα έβγαζαν κιχ.

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Άχρηστες στην συντριπτική πλειοψηφία για νιοστή φορά με αποδείξεις.

Σκαστός σήμερα από δουλειά για λίγο, πετάχτηκα να πάρω πράσα, ρόδια κτλ. Πατσαβούρα παραπονιόταν σε έναν τύπο λαικατζή, γιατί δεν στύβει τα ρόδια (το οποίο ήδη κάνουν ορισμένοι) ώστε να μην μπαίνουν σε διαδικασία οι ίδιες. :2funny:
Πάνε δηλαδή και αγοράζουν μπουκαλάκι (ποιος πληρώνει άραγε; σπανίως οι ίδιες ακόμα κι αυτό) από σούπερ μάρκετ με χυμό ροδιού που έχει μέσα κι άλλες μαλακίες (6,7 ακόμα κι 8 ευρώ περίπου μία μαλακία) διότι βαριούνται!!! Δεν μπορούν δηλαδή να αγοράσουν ρόδια με 1 ευρώ το κιλό!!!
και να τα στύψουν. Υπόθεση 5 λεπτών μαζί
με το πλύσιμο.

:jerking:
Φίλε μου έτσι είναι αλλά βρίσκουν και τα κάνουν. Οι περισσότερες θέλουν να τις έχουν στα Ώπα Ώπα χωρίς να προσφέρουν τίποτα στο σπίτι. Είναι θέμα του κατά πόσο ο άντρας τους το δέχεται. Πολλοί βέβαια είναι αυτοί που την πατάνε καθώς κάνουν παιδιά μαζί τους και μετά τους έχουν δεμένους απταρχιδια. Προσέξτε οι ελεύθεροι να τα ξεκαθαρίζετε αυτά απτην αρχη

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216

Κλασικο χαμενο κορμι, ελλεεινιδα, μακριαααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom