Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σε οτι αφορα την οικογενεια ε ναι ετσι ειναι.Αλλα φίλες δεν εχω ρε...και δεν με θελουν κιολας για φίλο και μόνο φιλο.Οσες γυναικες με θελουν για παρέα ,θελουν κι αλλα πραγματα απο μενα....Συνηθως φιλους θελουν να εχουν τους γκει οι κοπέλες για να νιωθουν και ανετα μαζι τους...Δηλαδη ειλικρινα πιστευεις οτι εγω και μια κοπελα μπορουμε να μεινουμε μαζι και να μην παιχτει τιποτα σεξουαλικο???Κατ αρχην θα ενιωθα ασχημα κι εγω ο ιδιος να εχω γυναικα συγκατοικο και να μην γινεται τιποτα μεταξυ μας??Εκτος κι αν τρολλαρεις τοση ωρα,οποτε οκ
Στο έχω ήδη εξηγήσει. Μάλιστα το λες έμμεσα μόνος σου. Αναφέρεις ότι θα ένιωθες άσχημα κτλ. Είναι όλα λοιπόν στο μυαλό σου. Πολύ απλά αν η Χ δεν σου δημιουργεί έλξη, πως θα την γαμήσεις; Δεν γίνεται. Συνεπώς διαλέγεις για συγκάτοικο μια που δεν σου αρέσει και να μην της αρέσεις κι εσύ. Από όσες γνωρίζουμε βρίσκουμε άνετα. Το ότι αυτές μπορεί να αρέσουν σε άλλους ή εμείς σε άλλες είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Διαλέγουμε δηλαδή κάθε φορά στην ζωή μας για μια Χ περίπτωση, αυτό που θέλουμε και μας θέλει για συγκεκριμένο λόγο.
Σε τετοιο θέμα, μας νοιάζει χαρακτήρας και αγάπη φιλική με προσφορά κτλ.
Αν βρεθεί κάποια που να μας αρέσει, να μας προσφέρει, να μας καυλώνει, να δουλεύει, να έχει υπευθυνότητα κτλ βάλε ότι θες, θα σας ενημερώσω. :2funny:
Έτσι ακριβως εξηγείται ότι όλοι οι άνδρες στην ζωή τους γνωρίζουν οκ γυναίκες ως πακέτα από καμιά έως βία δύο γυναίκες. Όλες οι υπόλοιπες είναι για πέταμα, για παρέα η για γαμήσι και μόνο γαμήσι. Αυτό είναι το νόημα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προσπαθείστε να καταλάβετε αυτες τις απλές εξισώσεις. Γαμάς γυναίκα = σε χρεώνει ως νταντευτή. Δεν γαμάς γυναίκα = δεν σε χρεώνει ως νταντευτή. Ο νταντευτής έχει περιορισμενα δικαιώματα και αστείρευτες υποχρεώσεις. Κοινώς, δεν συμφέρει. Γαμάς μόνο στα πεταχτά και για λίγο όσες γουστάρεις και σε γουστάρουν.
Δεν χορταριάζεις.
Δεν συμφέρει στην σημερινή εποχή αυτό.
Ο άνδρας πρέπει να έχει από κάτω το μουνί.

Απλό και λειτουργικό.

:rockon:

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.421
Πόντοι
456
Ακολούθησε την μέθοδο Ντόναλντ. Βρες γυναίκα να συγκατοικεις (να μην γουστάρεστε ομως για να μην σου γίνει φόρτωμα και θεωρεί υποχρέωση να την νταντεύεις) γιια να μην πεφτουν όλα στο κεφάλι και στην τσέπη σου. Κάντε ο καθένας την ζωή του ως φίλοι. Πήδα οποια σου αρέσει και σου κάτσει. Μην γίνεις χορηγός, μην γίνεις ελεγχόμενος μαλάκας. Σε 10 χρόνια (το πολύ) από σήμερα όλοι αυτό θα κάνουν. Είναι αναπόφευκτο. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Δονάλδιε, πώς γαμάς με την άλλη στο διπλανό δωμάτιο?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δονάλδιε, πώς γαμάς με την άλλη στο διπλανό δωμάτιο?
Το ότι ο καθένας κάνει την ζωή του δεν σημαίνει ότι θα τον βγάλουμε κι έξω απ' το σπίτι. Αν τύχει κάτι, έτυχε ομως και για τις δύο παρατάξεις. Παραχωρήσεις γίνονται σε λειτουργικά πλαίσια. Είναι αποδεκτό.
Εδώ ακριβώς μετράει
η ανύπαρκτη έλξη που επιτρέπει τις παραχωρήσεις. Σε καθεστώς γάμου η σχέσης δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από αυτά. Η μέθοδος λειτουργεί όπως και όλα όσα προτείνω. Προσαρμοζόμαστε όπως και σε ότι μπορούμε
για να "επιβιώσουμε"
στην σαπιλα του γυναικοκεντρισμού. Το μυστικό σε κάθε είδους σχέση είναι η συμπεριφορά.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.454
Πόντοι
456
Γαμιούνται και μάλιστα με τρελές καύλες στην περίπτωση που ο σύζυγος τις παραμελει η δεν τις γαμάει ο ίδιος καλά

Λίγο unpopular opinion για το κέρατο:
Σε αυτό το θέμα δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση της γυναίκας.Δηλαδή αν η άλλη π.χ. είναι ωραία αλλά δεν ξέρει που πάνε τα 4,σιγά μη ξέρει τι είναι το κέρατο.

Σίγουρα ένας πιο εμφανίσιμος ή μια πιο εμφανίσιμη έχουν πιο πολλές πιθανότητες να κερατώσουν,αλλά από τη θεωρία στην πράξη....
Από την ως τώρα, μικρή εμπειρία μου, όσο και αν φανεί περίεργο, οι πολύ όμορφες δύσκολο να απατήσουν.
Γιατί δεν παραμελούνται από τον άντρα, έχει κίνητρο ο άντρας. Συνήθως, αυτές που απατούν είναι παραμελημένες 6άρια - 7αρια, που ο άντρας υποθέτει ότι δε θα βρεθεί κάποιος να την καρφώσει, επειδή πήρε 5-10 κιλά, είναι απεριποίητη, δεν έχει χρόνο.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Σημερα στο κεντρο πεσαμε προσωπο με προσωπο με μια πρωην μου.Εγω ημουν μονος αλλα αυτη ηταν με μια φιλη της!εννοειται πως δεν με χαιρετησε,αλλα κι εγω εκανα πως δεν την ειδα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.421
Πόντοι
456
Σημερα στο κεντρο πεσαμε προσωπο με προσωπο με μια πρωην μου.Εγω ημουν μονος αλλα αυτη ηταν με μια φιλη της!εννοειται πως δεν με χαιρετησε,αλλα κι εγω εκανα πως δεν την ειδα
Πες καλησπέρα κ ας πέσει κάτω χαχα

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Γνωμη ενος φιλου μου.Λοιπον....
Οποιος παει με πουτάνες σε μπουρδελα δεν ειναι φυσιολογικός και ειναι και αλήτης.Επισης μου ειπε οτι οσοι πανε σε μπουρδελα και τους αρεσει αυτό,εχουν σιγουρα καποια σοβαρή διαταραχή!

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.174
Πόντοι
456
20231128_211640.png

Από το twiiter.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Οποιος παει με πουτάνες σε μπουρδελα δεν ειναι φυσιολογικός και ειναι και αλήτης.Επισης μου ειπε οτι οσοι πανε σε μπουρδελα και τους αρεσει αυτό,εχουν σιγουρα καποια σοβαρή διαταραχή!
Αλήτη με είπες μια βραδιά!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Έλα ντε...πάλι μαλακιες λέει βαριέμαι να του απαντήσω.Ακου λέει συγκατοίκηση με γυναίκες
Εντάξει αυτό μπορεί νά γίνει σέ μία μόνο περίπτωση,
απλά γιά νά μοιράζεται κάποιος... τά έξοδα τού σπιτιού!! -Νά μήν βγαίνει οικονομικά-
-Αλλά πιστεύω ότι όταν βρείς τήν οικονομική ισορροπία σου μένεις μόνος όχι μέ συγκάτοικο-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η αλήθεια όπως ξέρουμε όλοι, είναι ότι το σεξ στα μπουρδέλα και γενικώς στις πουτάνες είναι από άχρηστο μέχρι μέτριο (ειδικά σήμερα είναι τρισάθλιο) και αποτελεί απλά μια πρόχειρη λύση εκτόνωσης. Αν βέβαια κάποιος δεν έχει γαμήσει ποτέ στην ζωή του ή δυσκολεύεται αφάνταστα να βρει σεξ, αναγκάζεται να πηγαίνει με πουτάνες. Αρνητικό δεν είναι αλλα μπορεί να γίνει
αν έχουμε εθισμό και απογοήτευση του άνδρα
που πάει μόνο με πουτάνες.
Δια του λόγου το αληθές
τα διαβάζουμε και στο φορουμ αυτά που αρκετοί κονταροχτυπιούνται
για το ποιος είναι ο καλύτερος γαμιάς με πέραση στις πουτάνες. :2funny:
Άλλοι το κάνουν έμμεσα
κι άλλοι καρφώνονται.
Σε γενικές γραμμές, κάτι τέτοια άτομα είναι δυστυχισμένα όπως
και πλανεμέμα. Κατά βάθος υποφέρουν μέσα τους.
Φίλε αναγνώστη, γίνε Ντοναλντ να σωθείς. Κάνε καμάκι λάιβ αβέρτα, μην λογαριάζεις τα άκυρα
όπως οι δειλοί των σόσιαλ που κρύβονται πίσω από μια οθόνη και πήδα γκόμενες που σου αρέσουν από όσες
σου κάτσουν. Αν θες απόλυτη υπεροχή, θα πάρεις ένα αρχίδι. Μην κάθεσαι μόνος σου περιμένοντας σαν μαλάκας την εκλεκτή που
τα έχει όλα. Συγκατοίκησε με καποια φίλη σου που δεν υπάρχει έλξη ώστε να μην
σε βλέπει νταντευτή με αντάλλαγμα το μουνί της
και πληρώνεις σαν ηλίθιος
τα πάντα. Θα βοηθιέσαι στα έξοδα και στις δουλειές σπιτιού. Σε γενικές γραμμές ότι σε χαλάει, στείλτο κάδο
με κλώτσο. Όποιος ψάχνει, βρίσκει λύσεις.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βαρεμάρα. Δε γράφει ο σαμπ ζιροου ο τζιμακος και ο ντοναλντ και δεν εχει κανέναν ενδιαφέρον.. Εμείς οι 4 είμαστε.. Το βαρύ πυροβολικό εδώ μέσα!!!
Απόντος αρχηγού Σάμπ που διοικεί το νήμα με μαεστρία, περιορίζομαι σε τυπικό ρόλο και ρηξικέλευθα ποστ.
Έτσι κι αλλιως χειμωνιασε και τα χόμπυ έχουν επανέλθει
για τα καλά στις ζωές μας.
Το καλοκαίρι οι πατσαβουρες λείπουν όπως και γενικώς πολύ κόσμος.
Πάω τώρα να παίξω σκάκι
και να σπάσω τα νεύρα
σε κομπλεξικούς. :2funny:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Η αλήθεια όπως ξέρουμε όλοι, είναι ότι το σεξ στα μπουρδέλα και γενικώς στις πουτάνες είναι από άχρηστο μέχρι μέτριο (ειδικά σήμερα είναι τρισάθλιο) και αποτελεί απλά μια πρόχειρη λύση εκτόνωσης. Αν βέβαια κάποιος δεν έχει γαμήσει ποτέ στην ζωή του ή δυσκολεύεται αφάνταστα να βρει σεξ, αναγκάζεται να πηγαίνει με πουτάνες. Αρνητικό δεν είναι αλλα μπορεί να γίνει
αν έχουμε εθισμό και απογοήτευση του άνδρα
που πάει μόνο με πουτάνες.
Δια του λόγου το αληθές
τα διαβάζουμε και στο φορουμ αυτά που αρκετοί κονταροχτυπιούνται
για το ποιος είναι ο καλύτερος γαμιάς με πέραση στις πουτάνες. :2funny:
Άλλοι το κάνουν έμμεσα
κι άλλοι καρφώνονται.
Σε γενικές γραμμές, κάτι τέτοια άτομα είναι δυστυχισμένα όπως
και πλανεμέμα. Κατά βάθος υποφέρουν μέσα τους.
Φίλε αναγνώστη, γίνε Ντοναλντ να σωθείς. Κάνε καμάκι λάιβ αβέρτα, μην λογαριάζεις τα άκυρα
όπως οι δειλοί των σόσιαλ που κρύβονται πίσω από μια οθόνη και πήδα γκόμενες που σου αρέσουν από όσες
σου κάτσουν. Αν θες απόλυτη υπεροχή, θα πάρεις ένα αρχίδι. Μην κάθεσαι μόνος σου περιμένοντας σαν μαλάκας την εκλεκτή που
τα έχει όλα. Συγκατοίκησε με καποια φίλη σου που δεν υπάρχει έλξη ώστε να μην
σε βλέπει νταντευτή με αντάλλαγμα το μουνί της
και πληρώνεις σαν ηλίθιος
τα πάντα. Θα βοηθιέσαι στα έξοδα και στις δουλειές σπιτιού. Σε γενικές γραμμές ότι σε χαλάει, στείλτο κάδο
με κλώτσο. Όποιος ψάχνει, βρίσκει λύσεις.

Συμφωνω παντως οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι οντως δυστυχισμένοι.Πολυ αληθές αυτο που ειπες.Για να ασχολειται καποιος με τις πουτάνες και τα μπουρδελα σημαινει οτι εχει αποτυχει στο να ριχνει στο κρεβατι και να γαμάει ωραιες γκομενες εξω.

• Like
Αντιδράσεις: Cheng
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.421
Πόντοι
456
Απόντος αρχηγού Σάμπ που διοικεί το νήμα με μαεστρία, περιορίζομαι σε τυπικό ρόλο και ρηξικέλευθα ποστ.
Έτσι κι αλλιως χειμωνιασε και τα χόμπυ έχουν επανέλθει
για τα καλά στις ζωές μας.
Το καλοκαίρι οι πατσαβουρες λείπουν όπως και γενικώς πολύ κόσμος.
Πάω τώρα να παίξω σκάκι
και να σπάσω τα νεύρα
σε κομπλεξικούς. :2funny:
Παίζεις σκάκι Δονάλδιε?

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Μηπως τελικα να κοιταξω σοβαρά το ενδεχόμενο να παντρευτω και να κανω δυο παιδάκια??
Δηλαδη οι αλλοι εξω που το κανουν ειναι χαζοι κι εμεις εδω ειμαστε οι μάγκες που δεν θελουμε γαμους και οικογένειες??
Μηπως τελικα η ευτυχία βρισκεται στην δημιουργια οικογενειας που θα εχω και μια γυναικα σταθερή να την πηδαω οποτε θελω και όσο θελω??
Το διλειμμα αν πρεπει να κανω οικογενεια με κάποια ή οχι θα με βασανιζει για παντα.Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο τελικα για μενα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom