Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Στο έχω ήδη εξηγήσει. Μάλιστα το λες έμμεσα μόνος σου. Αναφέρεις ότι θα ένιωθες άσχημα κτλ. Είναι όλα λοιπόν στο μυαλό σου. Πολύ απλά αν η Χ δεν σου δημιουργεί έλξη, πως θα την γαμήσεις; Δεν γίνεται. Συνεπώς διαλέγεις για συγκάτοικο μια που δεν σου αρέσει και να μην της αρέσεις κι εσύ. Από όσες γνωρίζουμε βρίσκουμε άνετα. Το ότι αυτές μπορεί να αρέσουν σε άλλους ή εμείς σε άλλες είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Διαλέγουμε δηλαδή κάθε φορά στην ζωή μας για μια Χ περίπτωση, αυτό που θέλουμε και μας θέλει για συγκεκριμένο λόγο.Σε οτι αφορα την οικογενεια ε ναι ετσι ειναι.Αλλα φίλες δεν εχω ρε...και δεν με θελουν κιολας για φίλο και μόνο φιλο.Οσες γυναικες με θελουν για παρέα ,θελουν κι αλλα πραγματα απο μενα....Συνηθως φιλους θελουν να εχουν τους γκει οι κοπέλες για να νιωθουν και ανετα μαζι τους...Δηλαδη ειλικρινα πιστευεις οτι εγω και μια κοπελα μπορουμε να μεινουμε μαζι και να μην παιχτει τιποτα σεξουαλικο???Κατ αρχην θα ενιωθα ασχημα κι εγω ο ιδιος να εχω γυναικα συγκατοικο και να μην γινεται τιποτα μεταξυ μας??Εκτος κι αν τρολλαρεις τοση ωρα,οποτε οκ
Σε τετοιο θέμα, μας νοιάζει χαρακτήρας και αγάπη φιλική με προσφορά κτλ.
Αν βρεθεί κάποια που να μας αρέσει, να μας προσφέρει, να μας καυλώνει, να δουλεύει, να έχει υπευθυνότητα κτλ βάλε ότι θες, θα σας ενημερώσω.
Έτσι ακριβως εξηγείται ότι όλοι οι άνδρες στην ζωή τους γνωρίζουν οκ γυναίκες ως πακέτα από καμιά έως βία δύο γυναίκες. Όλες οι υπόλοιπες είναι για πέταμα, για παρέα η για γαμήσι και μόνο γαμήσι. Αυτό είναι το νόημα.