Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
σε αυτο δεν εχεις αδικο.ειναι μαγκιά να μαθεις να ζεις και μόνος κι ας σε ενοχλει ωρες ωρες!
Αυτά πεστα σε παντρεμένο φίλο μου που δεν τον αφήνουν να βλέπει τηλεόραση γιατί την έχουν πάρει αγκαζε τα παιδιά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Eδω ειναι bourdela.com.Αυτα πηγαινε να τα πεις στο men of style.
Tiι σχέση έχω εγώ με αυτούς τους μυγοχάφτες που παριστάνουν τους ξερόλες;
τα λέω ως έχουν. Αν δεν έχετε επιχειρήματα προς απάντηση ορισμένοι, να πάτε να βρείτε. :rockon:

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.987
Πόντοι
3.446
Tiι σχέση έχω εγώ με αυτούς τους μυγοχάφτες που παριστάνουν τους ξερόλες;
τα λέω ως έχουν. Αν δεν έχετε επιχειρήματα προς απάντηση ορισμένοι, να πάτε να βρείτε. :rockon:
Σε λαθος site τα γραφεις.Eδω ειναι BOURDELA.COM.Τι μας λες να μην πηγαινουμε με πουτανες;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
για γαμησι οκ κατι βρισκω κατα καιρους αλλα ειναι η μοναξιά το θεμα.Σεξ οκ θα βρω να κανω αν και οχι συνεχεια και καθημερινα σε καμια περιπτωση αλλα....να γυριζω σαν το ρεμαλι μονος μου ειναι καπως.
Και κάπως έτσι δικαιώνομαι για άλλη μία φορά όταν λέω ότι στις σχέσεις δεν παίζει πρώτο ρόλο το γαμήσι
αλλά οι χαρακτήρες κι οι συμπεριφορές τα οποία δύο αυτά και καθορίζουν τον "νικητή". :rockon:

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
πως τα πάτε με τα πεσίματα κύριοι; εμένα με έχει καθηλώσει τώρα 2 μέρες ένα θεματάκι στο δόντι (και τώρα γάζα έχω στο στόμα), όμως ανυπομονώ να επανέλθω και να εφαρμόσω την ντονάλντεια μέθοδο :sunglasses:. Έχω αρχίσει εδώ και κάτι μέρες να καταγράφω τα πεσίματα που κάνω και με την συμπλήρωση ενός μήνα θα δημοσιεύσω εδώ τα αποτελέσματα (που σίγουρα θα έρθουν). Θα ήταν μία καλή ιδέα να γράφαμε τα αποτελέσματα που έχουμε, έτσι για να ανέβει και λίγο το thread!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σε λαθος site τα γραφεις.Eδω ειναι BOURDELA.COM.Τι μας λες να μην πηγαινουμε με πουτανες;
Ακόμα κι αν έγραφα να μην πηγαίνετε, δεν παίζει ρόλο διότι αυτή είναι η γνώμη μου.
Όμως εγώ δεν το έγραψα αυτό. Δεν χρειάστηκε καν. ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ
(το λένε πολλά 'ενεργά" μέλη) και επιπροσθέτως έγραψα εντελώς διαφορετικό πράγμα παραπάνω.

:rockon:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Όνειρο...( Το να δει τηλεόραση ....όταν λείπουν όλοι εννοείται).
Ενταξει πείστηκα.Καλύτερα μόνος μου να με τρωει η μοναξιά ωρες ωρες και να γυριζω σαν το ρεμάλι.Αν ειναι να κανω χειροτερη την ζωη μου,ευχαριστω δεν θα παρω!
Όνειρο...( Το να δει τηλεόραση ....όταν λείπουν όλοι εννοείται).
Παντως ειμαι σιγουρος οτι αν τον ρωτησεις ειλικρινά αν το μετανιωσε που δημιουργησε οικογενεια ,θα σου πει ΟΧΙ.
Για καποιο λόγο παρολες τις δυσκολιες δεν το μετανιωνουν

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
πως τα πάτε με τα πεσίματα κύριοι; εμένα με έχει καθηλώσει τώρα 2 μέρες ένα θεματάκι στο δόντι (και τώρα γάζα έχω στο στόμα), όμως ανυπομονώ να επανέλθω και να εφαρμόσω την ντονάλντεια μέθοδο :sunglasses:. Έχω αρχίσει εδώ και κάτι μέρες να καταγράφω τα πεσίματα που κάνω και με την συμπλήρωση ενός μήνα θα δημοσιεύσω εδώ τα αποτελέσματα (που σίγουρα θα έρθουν). Θα ήταν μία καλή ιδέα να γράφαμε τα αποτελέσματα που έχουμε, έτσι για να ανέβει και λίγο το thread!!!
Εύγε! Όχι επειδή ακολουθείς την μέθοδό μου αλλά επειδή γράφεις στην ψωλή σου τις (ανύπαρκτες) συνέπειες
των όποιων άκυρων από τις πατσαβούρες. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα. Πλήρης αδιαφορία σε κάθε άκυρο από γκόμενα.
Τώρα τι λέει ο καθένας...:2funny:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Τυπε οι σοφοι παλιοι ελεγαν το εξης:

"Αν παντρευτεις θα το μετανιωσεις,
αν δεν παντρευτεις θα το μετανιωσεις"

Η επιλογη δικη σου...
Οκ απο ενστικτο μαλλον κλεινω προς την δευτερη επιλογη.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Εύγε! Όχι επειδή ακολουθείς την μέθοδό μου αλλά επειδή γράφεις στην ψωλή σου τις (ανύπαρκτες) συνέπειες
των όποιων άκυρων από τις πατσαβούρες. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα. Πλήρης αδιαφορία σε κάθε άκυρο από γκόμενα.
Τώρα τι λέει ο καθένας...:2funny:
Συνέπειες δεν υπάρχουν όπως λες κι εσύ! εγώ εστιάζω στο τι επιδιώκω. Επιδιώκω λοιπόν να γαμήσω χωρίς τη χρονοβόρα μεσολάβηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επομένως πρέπει να μιλάω όσο περισσότερο μπορώ σε γυναίκες στο δρόμο, όπου είναι και οι περισσότερες προσπάθειες που κάνω. Ξέρω ότι στατιστικά και 1 στις 100 επιτυχία θα είναι αν γαμηθεί, όμως το καλό είναι ότι με τις υπόλοιπες 99 το άκυρο είναι ΑΜΕΣΟ και ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ. Δηλαδή σε 11 μέρες τώρα που καταγράφω έχω 5 άκυρα που όλα μαζί δεν μου πήραν 10 λεπτά να τα φάω! Αναγνωρίζω φυσικά ότι πρέπει να ανεβάσω τον αριθμό προσεγγίσεων όπως έχω πει, αλλά όπως και να έχει έχω κάνει την αρχή!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Ενταξει πείστηκα.Καλύτερα μόνος μου να με τρωει η μοναξιά ωρες ωρες και να γυριζω σαν το ρεμάλι.Αν ειναι να κανω χειροτερη την ζωη μου,ευχαριστω δεν θα παρω!

Παντως ειμαι σιγουρος οτι αν τον ρωτησεις ειλικρινά αν το μετανιωσε που δημιουργησε οικογενεια ,θα σου πει ΟΧΙ.
Για καποιο λόγο παρολες τις δυσκολιες δεν το μετανιωνουν
Iσχυει...είναι μια από τις πολλές θυσίες που κάνει κάποιος για τα παιδιά.
Το σωστό όμως θα ήταν τα παιδιά να μην βλέπουν τηλεόραση .Τώρα αντιθέτως το ξεφτιλιζουν.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.358
Πόντοι
3.656
Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι αν νομιζεις οτι αμα παντρευτεις θα γαμας την γυναικα σου οποτε και οσο θελεις....ειδικα δε αμα κανετε και παιδια μαλλον ξεχνας οριστικα το σεξ μαζι της....

Αυτό τι είδους κανόνας είναι ; Που το είδες ή το διάβασες ;;;
Αν το σπίτι δεν είναι δύο δωματίων ........ γιατί δεν κάνεις σεξ με την κυρά ;;;
Δεν σας καταλαβαίνω μερικούς.
Θέλετε όλοι να είναι ίδιοι . Το έχετε πελώρια ανάγκη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συνέπειες δεν υπάρχουν όπως λες κι εσύ! εγώ εστιάζω στο τι επιδιώκω. Επιδιώκω λοιπόν να γαμήσω χωρίς τη χρονοβόρα μεσολάβηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επομένως πρέπει να μιλάω όσο περισσότερο μπορώ σε γυναίκες στο δρόμο, όπου είναι και οι περισσότερες προσπάθειες που κάνω. Ξέρω ότι στατιστικά και 1 στις 100 επιτυχία θα είναι αν γαμηθεί, όμως το καλό είναι ότι με τις υπόλοιπες 99 το άκυρο είναι ΑΜΕΣΟ και ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ. Δηλαδή σε 11 μέρες τώρα που καταγράφω έχω 5 άκυρα που όλα μαζί δεν μου πήραν 10 λεπτά να τα φάω! Αναγνωρίζω φυσικά ότι πρέπει να ανεβάσω τον αριθμό προσεγγίσεων όπως έχω πει, αλλά όπως και να έχει έχω κάνει την αρχή!

Είσαι διαχρονικός. Τέτοια άνδρες, δεν χάνονται .

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Iσχυει...είναι μια από τις πολλές θυσίες που κάνει κάποιος για τα παιδιά.
Το σωστό όμως θα ήταν τα παιδιά να μην βλέπουν τηλεόραση .Τώρα αντιθέτως το ξεφτιλιζουν.
ισως το σωστό για μενα θα ηταν να μην κανω καθολου παιδιά.Ριζοσπαστική λύση τι λες?

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Μα κι εγώ προς τα εκεί τείνω...και Τήνο και Μύκονο.
Εγω δεν βρισκω τον λογο να κανω παιδιά.Αντιθετα βρισκω παρα πολλους λόγους για να ΜΗΝ κανω παιδιά.
Πατρικό ενστικτο δεν εχω παντως οπως μερικοι αλλοι στην ηλικια μου που εχω ακουσει να λενε οτι παρά τις δυσκολίες καθημερινά,το χαμόγελο των παιδιων τους ειναι η μεγαλυτερη ευχαριστηση που παιρνουν!

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.492
Πόντοι
2.836
Υπαρχουν κ αυτοί που πηγαίνουν στο μπουρδέλο και γενικά στην πορνεία γιατι γουστάρουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην εμφάνιση μιας γυναίκας σε σύνολο πρωσοπο κ σώμα κ όταν αυτές που θελουν είναι δεσμευμένες ή τους ρίχνουν άκυρο τότε ψάχνουν ιερόδουλη με αυτα τα χαρακτηριστικά κ πάνε καρφί!! Όταν βρουνε αυτό που γουστάρουν κ ταιριάξουν με τη γκόμενα εννοείτε ότι κάνουν σχέση κ οτι βγει. Η πουτάνα δεν είναι αντικατάσταση της γκόμενας.....αλλα ένας επιλεκτικός αντρας δεν θα έκανε σχέση με μια που δεν τον γεμίζει τουλάχιστον εμφανισιακά πιστευω!!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τώρα που αποτίναξα τους άμοιρους επιχειρημάτων μπροστά σε ότι έγραψα, μπορώ να σου πω: είδες τι εύκολο που είναι; το λες και μόνος σου. Είσαι πανίσχυρος εξω στην πραγματικότητα. Στα σόσιαλ κρύβονται τα τσόλια.
Στην πραγματική ζωή δεν μπορούν να κρυφτούν. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ αν δεν φύγουν με την μία χεσμένες και δειλές
από το καμάκι, να απαντήσουν ναι ή όχι. Δεν μπορείς να φανταστείς σε πόσο δύσκολη θέση έρχονται κα σε πόσο εύκολη θέση βρίσκεσαι εσύ. Το μόνο εμπόδιο που έχεις είναι ο φόβος μην φας άκυρο. Όταν λοιπόν πάψει ο φόβος, είσαι ανίκητος! Αυτές δεν μπορούν να σε σταματήσουν όπως ούτε κι ο νόμος μπορεί να σε σταματήσει διότι δεν υπάρχει νόμος για απαγόρευση στο καμάκι. Σαν σε προπόνηση...

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Υπαρχουν κ αυτοί που πηγαίνουν στο μπουρδέλο και γενικά στην πορνεία γιατι γουστάρουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην εμφάνιση μιας γυναίκας σε σύνολο πρωσοπο κ σώμα κ όταν αυτές που θελουν είναι δεσμευμένες ή τους ρίχνουν άκυρο τότε ψάχνουν ιερόδουλη με αυτα τα χαρακτηριστικά κ πάνε καρφί!! Όταν βρουνε αυτό που γουστάρουν κ ταιριάξουν με τη γκόμενα εννοείτε ότι κάνουν σχέση κ οτι βγει. Η πουτάνα δεν είναι αντικατάσταση της γκόμενας.....αλλα ένας επιλεκτικός αντρας δεν θα έκανε σχέση με μια που δεν τον γεμίζει τουλάχιστον εμφανισιακά πιστευω!!!!
Όντως υπάρχουν κι αυτοί που λες (να καυλώσουν θέλουν, δεν το βρίσκω αρνητικό) εκτός από τα "παρατράγουδα"
που ανέφερα. Πάντως, το να πηγαίνει κάποιος με χυσοντουλάπες δημοσίας χρήσης για να το παίξει γαμιάς
και σκληράνδρας, μόνο γέλιο προκαλεί. :2funny: Για να μην πω για όσους τις βρίσκουν σχεδόν όλες καλές ή προσπαθούν
να δικαιολογήσουν την δύσκολη φύση του επαγγέλματος (που για να γίνει πιασάρικο, βαπτίστηκε λειτούργημα)
ή σκάνε μύτη να υπερασπίσουν συγκεκριμένες χυσοντουλάπες λες και ήταν στο δωμάτιο κι εκείνοι.
Θα έχουν τους λόγους τους... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom