παιρνουμε για παραδειγμα καποιον νεαρο 25 χρονων, το μεσο παραδειγμα που δεν προλαβε να γνωρισει καλες εποχες μπουρδελων, ο αλλος εχει φαει τοσα ακυρα απο τις γκομενες, δεν ειχε γκομενα ποτε στην ζωη του, εχει μετρια εμφανιση και ειτε ειναι ανεργος και τον συντηρουν οι γονεις του ειτε εχει μια δουλεια των 700 ευρω, λογικο ειναι οταν γνωρισει και ενα μουνι μπαζο ή μετριο στο μπουρδελο να κολλησει σε αυτην και να την βλεπει μουναρα και γαματη και οτι και να του λενε οι αλλοι οτι δεν αξιζει αυτη, αυτος να λεει τα δικα του.Το να πας να γαμήσεις σε κάνα μπουρδέλο δεν είναι κακό. Όλοι έχουμε πάει η πάμε.
Το να κολλάς σε μόνιμη βάση και να το παίζεις γαμίκουλας σε χυσοντουλάπες δημοσίας χρήσης είναι τουλάχιστον τρισάθλιο. Αν ανδρας πηδάει μόνο πουτάνες, προσωπικά δεν θέλω ούτε να τον ξέρω. Τον θεωρώ μίασμα και λούζερ. Είμαι ξεκάθαρος.
Δεν γλύφω. Ειδικά σήμερα όποιος αγκιστρώνεται απόλυτα στην πορνεία όπως έχει καταντήσει ως εμφάνιση και παροχή,
είναι για εγκλεισμό και ηλεκτροσόκ. Για να μην πω για όσους πάνε και βγάζουν το 70% πουτανών ως οκ, ενώ μετά βίας αξίζει ένα 10% (κι αυτό για ξεμπούκωμα).
αν δεν ειχε και τα μπουρδελα αυτος που δεν εχει καμια αλλη διεξοδο στην ζωη του στο θεμα μουνι, ειτε θα επαιρνε ψυχοφαρμακα ειτε θα αρχιζε να βιαζει και να εχει επιθετικη συμπεριφορα σε οσες κοπελες τον απορριπτουν