Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Η αλήθεια όπως ξέρουμε όλοι, είναι ότι το σεξ στα μπουρδέλα και γενικώς στις πουτάνες είναι από άχρηστο μέχρι μέτριο (ειδικά σήμερα είναι τρισάθλιο) και αποτελεί απλά μια πρόχειρη λύση εκτόνωσης. Αν βέβαια κάποιος δεν έχει γαμήσει ποτέ στην ζωή του ή δυσκολεύεται αφάνταστα να βρει σεξ, αναγκάζεται να πηγαίνει με πουτάνες. Αρνητικό δεν είναι αλλα μπορεί να γίνει
αν έχουμε εθισμό και απογοήτευση του άνδρα
που πάει μόνο με πουτάνες.
Δια του λόγου το αληθές
τα διαβάζουμε και στο φορουμ αυτά που αρκετοί κονταροχτυπιούνται
για το ποιος είναι ο καλύτερος γαμιάς με πέραση στις πουτάνες. :2funny:
Άλλοι το κάνουν έμμεσα
κι άλλοι καρφώνονται.
Σε γενικές γραμμές, κάτι τέτοια άτομα είναι δυστυχισμένα όπως
και πλανεμέμα. Κατά βάθος υποφέρουν μέσα τους.
Φίλε αναγνώστη, γίνε Ντοναλντ να σωθείς. Κάνε καμάκι λάιβ αβέρτα, μην λογαριάζεις τα άκυρα
όπως οι δειλοί των σόσιαλ που κρύβονται πίσω από μια οθόνη και πήδα γκόμενες που σου αρέσουν από όσες
σου κάτσουν. Αν θες απόλυτη υπεροχή, θα πάρεις ένα αρχίδι. Μην κάθεσαι μόνος σου περιμένοντας σαν μαλάκας την εκλεκτή που
τα έχει όλα. Συγκατοίκησε με καποια φίλη σου που δεν υπάρχει έλξη ώστε να μην
σε βλέπει νταντευτή με αντάλλαγμα το μουνί της
και πληρώνεις σαν ηλίθιος
τα πάντα. Θα βοηθιέσαι στα έξοδα και στις δουλειές σπιτιού. Σε γενικές γραμμές ότι σε χαλάει, στείλτο κάδο
με κλώτσο. Όποιος ψάχνει, βρίσκει λύσεις.

:rockon:
νομιζεις...εχω γαμησει γκομενες ωρες και ωρες που θα τις ανταλλαζα με ενα 10 λεπτο σε ενα στανταρακι.Νομιζεις οτι μονο οι πουτανες ειναι φολες? ξερεις σε τι ζωα εχω πεσει εξω? και δεν εννοω απο θεμα εμφάνισης
ειναι μερικες τοσο αχρηστες που ουτε πιπα δε ξερουν να κανουν (αν κανουν).Οποτε σκεψου ποσες μου εχει τυχει να γαμησω και αφου τις πηγα σπιτι μετα πηγα στο στανταρακι μπας και δω λιγο φως

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
νομιζεις...εχω γαμησει γκομενες ωρες και ωρες που θα τις ανταλλαζα με ενα 10 λεπτο σε ενα στανταρακι.Νομιζεις οτι μονο οι πουτανες ειναι φολες? ξερεις σε τι ζωα εχω πεσει εξω? και δεν εννοω απο θεμα εμφάνισης
ειναι μερικες τοσο αχρηστες που ουτε πιπα δε ξερουν να κανουν (αν κανουν).Οποτε σκεψου ποσες μου εχει τυχει να γαμησω και αφου τις πηγα σπιτι μετα πηγα στο στανταρακι μπας και δω λιγο φως
Πολύ σωστό αυτό, έτσι καί αλλιώς οι περισσότερες γκόμενες άσχετες από Sex είναι,
πρέπει νά είσαι πολύ τυχερός γιά νά βρείς γκόμενα...νά γαμιέται καλά!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μηπως τελικα να κοιταξω σοβαρά το ενδεχόμενο να παντρευτω και να κανω δυο παιδάκια??
Δηλαδη οι αλλοι εξω που το κανουν ειναι χαζοι κι εμεις εδω ειμαστε οι μάγκες που δεν θελουμε γαμους και οικογένειες??
Μηπως τελικα η ευτυχία βρισκεται στην δημιουργια οικογενειας που θα εχω και μια γυναικα σταθερή να την πηδαω οποτε θελω και όσο θελω??
Το διλειμμα αν πρεπει να κανω οικογενεια με κάποια ή οχι θα με βασανιζει για παντα.Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο τελικα για μενα?

Τυπε οι σοφοι παλιοι ελεγαν το εξης:

"Αν παντρευτεις θα το μετανιωσεις,
αν δεν παντρευτεις θα το μετανιωσεις"

Η επιλογη δικη σου...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Συμφωνω παντως οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι οντως δυστυχισμένοι.Πολυ αληθές αυτο που ειπες.Για να ασχολειται καποιος με τις πουτάνες και τα μπουρδελα σημαινει οτι εχει αποτυχει στο να ριχνει στο κρεβατι και να γαμάει ωραιες γκομενες εξω.
Το να πας να γαμήσεις σε κάνα μπουρδέλο δεν είναι κακό. Όλοι έχουμε πάει η πάμε.
Το να κολλάς σε μόνιμη βάση και να το παίζεις γαμίκουλας σε χυσοντουλάπες δημοσίας χρήσης :2funny: είναι τουλάχιστον τρισάθλιο. Αν ανδρας πηδάει μόνο πουτάνες, προσωπικά δεν θέλω ούτε να τον ξέρω. Τον θεωρώ μίασμα και λούζερ. Είμαι ξεκάθαρος.
Δεν γλύφω. Ειδικά σήμερα όποιος αγκιστρώνεται απόλυτα στην πορνεία όπως έχει καταντήσει ως εμφάνιση και παροχή,
είναι για εγκλεισμό και ηλεκτροσόκ. :2funny: Για να μην πω για όσους πάνε και βγάζουν το 70% πουτανών ως οκ, ενώ μετά βίας αξίζει ένα 10% (κι αυτό για ξεμπούκωμα).

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μηπως τελικα να κοιταξω σοβαρά το ενδεχόμενο να παντρευτω και να κανω δυο παιδάκια??
Δηλαδη οι αλλοι εξω που το κανουν ειναι χαζοι κι εμεις εδω ειμαστε οι μάγκες που δεν θελουμε γαμους και οικογένειες??
Μηπως τελικα η ευτυχία βρισκεται στην δημιουργια οικογενειας που θα εχω και μια γυναικα σταθερή να την πηδαω οποτε θελω και όσο θελω??
Το διλειμμα αν πρεπει να κανω οικογενεια με κάποια ή οχι θα με βασανιζει για παντα.Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο τελικα για μενα?
Και πρέπει να παντρευτείς
για να σου λυθεί η απορία; κοίταξε γύρω σου όσους παντρεμένους γνωρίζεις στο πώς περνούν στην ζωή τους και χωρίς κανενα ρίσκο θα καταλάβεις πολλά. Βέβαια αν θες να παντρευτείς,θα παντρευτείς ότι κι αν διαπιστώσεις. Πόσοι είναι όμως οι ευτυχισμένοι; 3 στους 1000; κι αυτοί από πιο παλιές εποχές. Σήμερα δεν υπάρχει κανείς ευτυχισμένος. Μιλάμε για ευτυχία έτσι; σήμερα μονο οι ελεγχόμενοι μαλάκες :2funny: νιώθουν ευτυχισμένοι κι αυτοί μέχρι να ξυπνήσουν (όταν θα είναι αργά) ή αυτοί που είναι τελείως άχρηστοι και θέλουν μια δεύτερη μαμά να πλένει τα βρακιά τους. :2funny:Όσον αφορά το ότι νομίζεις πως θα γαμάς όποτε θες κτλ, ξέχασέ το. Την καλύτερη των καλυτέρων να έχεις, θα βαρεθείς να την γαμάς σε σχέση, γάμο, κτλ.
Αν θες, ακολούθησε το μοντέλο Ντόναλντ να έχεις ηρεμία και χαρά. Πανεύκολο σε εφαρμογή.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γκόμενες χωρίζονται σε αυτές που σε γουστάρουν και ξέρουν να γαμηθούν μια χαρά και σε αυτές που σε γουστάρουν και δεν ξέρουν να γαμηθούν αλλά στα παρέχουν όλα, ακριβώς επειδή σε γουστάρουν. Το να πηγαίνεις κατευθείαν την συζήτηση στις εντελώς άχρηστες για να δικαιολογήσεις ένα 10 λεπτό με μια χυσοντουλάπα :2funny:
η οποία μάλιστα σου έχει ταμπελιάσει τι πρόγραμμα
θα ακολουθησεις (πλην απειροελάχιστη εξαιρέσεων) σε ένα γαμήσι (ούτε καν) της σειράς, δεν είναι επιχείρημα. Πολύ σπάνια δένει το γλυκό. Τόσο σπάνια που είναι ανάξιο λόγου. Άσε τώρα τι διαβάζουμε στο φόρουμ.
Εδώ μέσα μόλις τους πεις
την αλήθεια, σου τραβάνε αναφορές μην τους χαλάσεις το παραμύθι. :2funny: Στο μόνο που συμφωνώ -κι αυτό επειδή συμβαίνει- είναι στο ότι όντως υπάρχουν κι εντελώς αχρηστες γκόμενες όπως κι άχρηστοι γκομενοι.
Μπορείς λοιπόν
να πουτανίσεις στην ανάγκη
και να βρεις άλλη γκόμενα. Αυτό ναι.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
μια γυναικα σταθερή να την πηδαω οποτε θελω και όσο θελω??
Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι αν νομιζεις οτι αμα παντρευτεις θα γαμας την γυναικα σου οποτε και οσο θελεις....ειδικα δε αμα κανετε και παιδια μαλλον ξεχνας οριστικα το σεξ μαζι της....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η μόνη δικαιολογία που οφείλω να δώσω σε κάποιους με όσα γράφουν είναι ότι έχουν στέρηση από μουνί. Όλοι το έχουμε περάσει αυτό. Λύνεται μόνο όταν γαμήσεις κάργα. Δηλαδή μέσα στην ζωή θα σου κάτσουν και κάποιες που θα γαμήσεις τόσο καλά και τόσο πολύ που θα σου φύγει η στέρηση μια και καλή. Θα ισορροπήσεις και μετά απλά θα θες να γαμάς οπότε σου έρθει. Αυτό δεν κόβεται. Απλώς ισορροπείς. Είναι πολύ σημαντικό να ισορροπήσει κάποιος. Όσο υπάρχει στον άνδρα στέρηση, δεν αποφασίζει σωστά. Είναι σαν να είμαι εγώ πριν 20 χρόνια
με τώρα. Είναι ποτέ δυνατόν εκείνος ο εαυτός μου να μπορεί να κοντραρει τον σημερινό; δεν έχει καμία τύχη. Απλώς μεγαλώνοντας συμβαδιζουμε με την σοφία που αποκτούμε. Οτιδήποτε άλλο είναι αποτυχία και συναισθηματική ανωριμότητα που τα βλέπει όλα ωραία
κι εύκολα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Οι γκόμενες χωρίζονται σε αυτές που σε γουστάρουν και ξέρουν να γαμηθούν μια χαρά και σε αυτές που σε γουστάρουν και δεν ξέρουν να γαμηθούν αλλά στα παρέχουν όλα, ακριβώς επειδή σε γουστάρουν. Το να πηγαίνεις κατευθείαν την συζήτηση στις εντελώς άχρηστες για να δικαιολογήσεις ένα 10 λεπτό με μια χυσοντουλάπα :2funny:
η οποία μάλιστα σου έχει ταμπελιάσει τι πρόγραμμα
θα ακολουθησεις (πλην απειροελάχιστη εξαιρέσεων) σε ένα γαμήσι (ούτε καν) της σειράς, δεν είναι επιχείρημα. Πολύ σπάνια δένει το γλυκό. Τόσο σπάνια που είναι ανάξιο λόγου. Άσε τώρα τι διαβάζουμε στο φόρουμ.
Εδώ μέσα μόλις τους πεις
την αλήθεια, σου τραβάνε αναφορές μην τους χαλάσεις το παραμύθι. :2funny: Στο μόνο που συμφωνώ -κι αυτό επειδή συμβαίνει- είναι στο ότι όντως υπάρχουν κι εντελώς αχρηστες γκόμενες όπως κι άχρηστοι γκομενοι.
Μπορείς λοιπόν
να πουτανίσεις στην ανάγκη
και να βρεις άλλη γκόμενα. Αυτό ναι.

Λοιπόν άκου να δεις κάτι.Οταν θα σου λέω κατι θέλω να μου απαντάς με λίγα λόγια.Δεν στο λέω με κακία.Αλλιως δεν τα διαβάζω καθόλου

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Λοιπόν άκου να δεις κάτι.Οταν θα σου λέω κατι θέλω να μου απαντάς με λίγα λόγια.Δεν στο λέω με κακία.Αλλιως δεν τα διαβάζω καθόλου
Αναπτύσσω αυτά που λέω.
Τι σημαίνει λίγα λόγια; Εφόσον δεν ειναι έτσι όπως τα λες πως θα γίνει; το πώς τα λες δεν με απασχολεί. Δικαίωμα σου είναι. Εγώ διαβάζω τι γράφετε. Δεν με νοιάζει
τι νιώθετε. Συζήτηση κάνουμε οπότε μπορούμε. Αυτό είναι όλο. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι αν νομιζεις οτι αμα παντρευτεις θα γαμας την γυναικα σου οποτε και οσο θελεις....ειδικα δε αμα κανετε και παιδια μαλλον ξεχνας οριστικα το σεξ μαζι της....
Τον πήγες και στα παιδιά; δεν χρειάζεται. Μόλις την γαμήσει καμιά τριακοσαριά+ φορές, η πούτσα θα αρχίσει
να γίνεται μελάτη μαζί της και το γαμήσι θα αλλοιωθεί (χωρίς επιστροφή). Αυτό συμβαίνει εντός ή εκτός γάμου.
Δηλαδή και με γκόμενες. :2funny:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
ρε συ αν ειστε στο ιδιο σπιτι εεε τι?
ολο και κανα γαμησι θα πεφτει δεν γινεται αλλιως

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Ακολουθω εδώ και μερικούς μήνες το δόγμα Ντόναλντ.

Έφαγα 4-5 μουνακια και με το εξαφανιζολ μου 2 από αυτές ακόμα μου γράφουν και θέλουν το πουτσο τους

Το ωραίο είναι ότι τη μια την κακογαμησα αλλά όπως μου είπε κανείς δε μου λέει όχι εμένα και κανείς δε με παραταει

Άμεσο πέσιμο σε συνδυασμό με φτύσιμο και οποία πάρει το τρακτέρ

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
Γνωμη ενος φιλου μου.Λοιπον....
Οποιος παει με πουτάνες σε μπουρδελα δεν ειναι φυσιολογικός και ειναι και αλήτης.Επισης μου ειπε οτι οσοι πανε σε μπουρδελα και τους αρεσει αυτό,εχουν σιγουρα καποια σοβαρή διαταραχή!
O φίλος σου την βγάζει με τηλεπάθεια η με κάτι στον πάτο;

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Και πρέπει να παντρευτείς
για να σου λυθεί η απορία; κοίταξε γύρω σου όσους παντρεμένους γνωρίζεις στο πώς περνούν στην ζωή τους και χωρίς κανενα ρίσκο θα καταλάβεις πολλά. Βέβαια αν θες να παντρευτείς,θα παντρευτείς ότι κι αν διαπιστώσεις. Πόσοι είναι όμως οι ευτυχισμένοι; 3 στους 1000; κι αυτοί από πιο παλιές εποχές. Σήμερα δεν υπάρχει κανείς ευτυχισμένος. Μιλάμε για ευτυχία έτσι; σήμερα μονο οι ελεγχόμενοι μαλάκες :2funny: νιώθουν ευτυχισμένοι κι αυτοί μέχρι να ξυπνήσουν (όταν θα είναι αργά) ή αυτοί που είναι τελείως άχρηστοι και θέλουν μια δεύτερη μαμά να πλένει τα βρακιά τους. :2funny:Όσον αφορά το ότι νομίζεις πως θα γαμάς όποτε θες κτλ, ξέχασέ το. Την καλύτερη των καλυτέρων να έχεις, θα βαρεθείς να την γαμάς σε σχέση, γάμο, κτλ.
Αν θες, ακολούθησε το μοντέλο Ντόναλντ να έχεις ηρεμία και χαρά. Πανεύκολο σε εφαρμογή.

για γαμησι οκ κατι βρισκω κατα καιρους αλλα ειναι η μοναξιά το θεμα.Σεξ οκ θα βρω να κανω αν και οχι συνεχεια και καθημερινα σε καμια περιπτωση αλλα....να γυριζω σαν το ρεμαλι μονος μου ειναι καπως.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
ρε συ αν ειστε στο ιδιο σπιτι εεε τι?
ολο και κανα γαμησι θα πεφτει δεν γινεται αλλιως
Μια χαρά(δεν ) γίνεται...κουρασμενοι από δουλειες,να τρέχουν και για τα παιδιά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για γαμησι οκ κατι βρισκω κατα καιρους αλλα ειναι η μοναξιά το θεμα.Σεξ οκ θα βρω να κανω αν και οχι συνεχεια και καθημερινα σε καμια περιπτωση αλλα....να γυριζω σαν το ρεμαλι μονος μου ειναι καπως.
Αυτό ξεχωρίζει τα παιδιά από τους άνδρες...η δύναμη να αντέχουν μόνοι.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Μια χαρά(δεν ) γίνεται...κουρασμενοι από δουλειες,να τρέχουν και για τα παιδιά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό ξεχωρίζει τα παιδιά από τους άνδρες...η δύναμη να αντέχουν μόνοι.
σε αυτο δεν εχεις αδικο.ειναι μαγκιά να μαθεις να ζεις και μόνος κι ας σε ενοχλει ωρες ωρες!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.980
Πόντοι
3.446
Το να πας να γαμήσεις σε κάνα μπουρδέλο δεν είναι κακό. Όλοι έχουμε πάει η πάμε.
Το να κολλάς σε μόνιμη βάση και να το παίζεις γαμίκουλας σε χυσοντουλάπες δημοσίας χρήσης :2funny: είναι τουλάχιστον τρισάθλιο. Αν ανδρας πηδάει μόνο πουτάνες, προσωπικά δεν θέλω ούτε να τον ξέρω. Τον θεωρώ μίασμα και λούζερ. Είμαι ξεκάθαρος.
Δεν γλύφω. Ειδικά σήμερα όποιος αγκιστρώνεται απόλυτα στην πορνεία όπως έχει καταντήσει ως εμφάνιση και παροχή,
είναι για εγκλεισμό και ηλεκτροσόκ. :2funny: Για να μην πω για όσους πάνε και βγάζουν το 70% πουτανών ως οκ, ενώ μετά βίας αξίζει ένα 10% (κι αυτό για ξεμπούκωμα).

Eδω ειναι bourdela.com.Αυτα πηγαινε να τα πεις στο men of style.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom