Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Γίνετε Ντόναλντ να σωθείτε. Ήρθα να λύσω (και) τα σημερινά σας προβλήματα σε δευτερόλεπτα. Πρώτον τα περί δύναμης και όγκου. Όπως έχουμε ξαναπεί η δύναμη δεν έχει να κάνει με όγκο. Αν είσαι δυνατός και γυμνασμένος
κι ο άλλος χοντρομαλάκας θα τον σπάσεις στο ξύλο άνετα μιας που λέτε για ξύλο. Εξαρταται την περίπτωση. Δηλαδή για απλή παρεξήγηση η καυγά. Ας προτιμηθεί το πρώτο, όπου λέτε κι ένα
δεν γαμιέται κι όλα καλά.
Σε αληθινό καυγα βαράτε κατευθείαν γόνατο χιαστή
και τέλος στο μπαμ. Αν έχετε να κάνετε με δολοφόνο βαρατε στην βάση της μύτης με γροθιά ή με τις φάλαγγες και για καλύτερα αποτελέσματα αν κινδυνεύει
η ζωή σας κατευθείαν τραχεία να χαιρετήσει ο άλλος πρώτα τον μάταιο τούτο κόσμο. Όχι θα κάτσουμε να μας γαμήσουν κιόλας. :rockon:

Στα περί ψωλών που λέτε όλες οι γκόμενες γουστάρουν φοβερές ψωλες μεγάλες και χοντρές. Και εδώ σας έχω την λύση. Μην αναλώνεστε.
Οι άνδρες εκ φύσεως έχουν κάποιο θέμα με την πούτσα τους να είναι γαμάτη κι έτσι κι αλλιώς. Ξεχαστε τα όλα αυτά. Ότι έχετε, θα έχετε. Με 16-17 ποντους όρθιο χοντρό λειτουργικό καυλί είστε οκ. Παραπάνω έχουν άλλες φυλές μέσο όρο κι όχι οι Έλληνες. Αλλιώς μειονεκτείτε. Αυτές το βλέπουν έτσι κι όχι εμείς. Είναι θέμα φύσης όλα. Ανάλογα το πακέτο σας παίζετε μπάλα. Φτιάξτε κι ένα σώμα οκ, σουλουπώστε και την όποια φάτσα σας χάρισε η φύση
και τέλος. Δηλαδή γίνετε ένα σενιο επταράκι στο σύνολο και καθαρίσατε. Ελάχιστες γκόμενες μπορούν να αναμετρηθούν με επτάρια άνδρες σε εμφάνιση.
Σε γενικές γραμμές κοιτάτε να είστε σε όλα πάνω από την βάση σε αντικειμενικό βαθμό κι όχι ότι σας λένε οι πατσαβουρες. Αν σας σκάσει η οποιαδήποτε να σας κρίνει σε οτιδήποτε την απαξιώνετε σε βαθμό να κλαίει με μαύρο δάκρυ και αυτό είναι όλο.
Για αυτό φτιάχνετε ή συντηρείτε ον εαυτό σας.
Η ουσία είναι να βγαίνετε οκ για την πάρτη σας χωρις κενά κι ελλείψεις κι όχι να κάνετε φιγούρα. Φιγούρα κάνουν τα αδύναμα όντα.
:rockon:
σωστά με 16-17 ειναι οκ καποιος .Αλλα αν ειναι λιγότερο ισως να τα ακουσει ασχημα απο καμια γκομενα.Παιζει κι αυτό

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Αμα παίξεις σούμο με χοντρό μάλλον θα χάσεις.Αλλά άμα οι χοντροί τους δέρνανε όλους τα martial arts και τα κλουβιά θα ήτανε γεμάτα χοντρούς,όμως δε συμβαίνει.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Στα περί ψωλών που λέτε όλες οι γκόμενες γουστάρουν φοβερές ψωλες μεγάλες και χοντρές. Και εδώ σας έχω την λύση. Μην αναλώνεστε.
Οι άνδρες εκ φύσεως έχουν κάποιο θέμα με την πούτσα τους να είναι γαμάτη κι έτσι κι αλλιώς. Ξεχαστε τα όλα αυτά. Ότι έχετε, θα έχετε. Με 16-17 ποντους όρθιο χοντρό λειτουργικό καυλί είστε οκ. Παραπάνω έχουν άλλες φυλές μέσο όρο κι όχι οι Έλληνες. Αλλιώς μειονεκτείτε. Αυτές το βλέπουν έτσι κι όχι εμείς. Είναι θέμα φύσης όλα. Ανάλογα το πακέτο σας παίζετε μπάλα. Φτιάξτε κι ένα σώμα οκ, σουλουπώστε και την όποια φάτσα σας χάρισε η φύση
και τέλος. Δηλαδή γίνετε ένα σενιο επταράκι στο σύνολο και καθαρίσατε. Ελάχιστες γκόμενες μπορούν να αναμετρηθούν με επτάρια άνδρες σε εμφάνιση.
Σε γενικές γραμμές κοιτάτε να είστε σε όλα πάνω από την βάση σε αντικειμενικό βαθμό κι όχι ότι σας λένε οι πατσαβουρες. Αν σας σκάσει η οποιαδήποτε να σας κρίνει σε οτιδήποτε την απαξιώνετε σε βαθμό να κλαίει με μαύρο δάκρυ και αυτό είναι όλο.
Για αυτό φτιάχνετε ή συντηρείτε ον εαυτό σας.
Η ουσία είναι να βγαίνετε οκ για την πάρτη σας χωρις κενά κι ελλείψεις κι όχι να κάνετε φιγούρα. Φιγούρα κάνουν τα αδύναμα όντα.
:rockon:
συμφωνώ κι εγώ σε αυτό με το σώμα! εγώ έχω αρχίσει πάλι (μετά από διακοπή λόγω καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν) 3 χιλιομετράκια τρέξιμο κάθε μέρα +κάμψεις, κοιλιακούς κλπ και ήδη από τον πρώτο μήνα βλέπω διαφορά!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αμα παίξεις σούμο με χοντρό μάλλον θα χάσεις.Αλλά άμα οι χοντροί τους δέρνανε όλους τα martial arts και τα κλουβιά θα ήτανε γεμάτα χοντρούς,όμως δε συμβαίνει.
Ωραία και τότε πως εξηγείς ότι εγώ που δε ξέρω πολεμικές τέχνες νίκησα έναν που ήξερε αλλά ήταν 80 κιλά ενώ εγώ 110?Δε σημαίνει πως όσοι ξέρουν πολεμικες τέχνες είναι ανικητοι.Συγουρα αυτοί που έχουν εκπαιδευτεί αριστα δε τους έχει κάποιος που δε ξέρει πολεμικές τέχνες αλλά υπάρχουν πολλοί που πάνε και δε έχουν εκπαιδευτεί καλά και μετά τους έχει άνετα κάποιος που δε ξέρει πολεμικές τέχνες και είναι δυνατότερος τους σωματικά.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
968
Πόντοι
81
Παρακαλώ τον admin να μετονομάσει το νήμα σε "Ελλεηνίδες και κάτς-μια αιώνια πάλη"

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.418
Πόντοι
2.356
Ελίζαμπεθ ελετσι. Ο Έλληνας άντρα μου μου λέει κάθε μερα πόσο όμορφη είμαι και μετά κλαιει!! Μου έκανε δώρο ένα μονόπετρο 14χιλιαρικα και ένα τζιπ!! Δεν... Περιγράφω άλλο!!
Πολύ πιο όμορφη από πολλά εν Ελλάδι μπάζα πάντως.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Γίνετε Ντόναλντ να σωθείτε. Ήρθα να λύσω (και) τα σημερινά σας προβλήματα σε δευτερόλεπτα. Πρώτον τα περί δύναμης και όγκου. Όπως έχουμε ξαναπεί η δύναμη δεν έχει να κάνει με όγκο. Αν είσαι δυνατός και γυμνασμένος
κι ο άλλος χοντρομαλάκας θα τον σπάσεις στο ξύλο άνετα μιας που λέτε για ξύλο. Εξαρταται την περίπτωση. Δηλαδή για απλή παρεξήγηση η καυγά. Ας προτιμηθεί το πρώτο, όπου λέτε κι ένα
δεν γαμιέται κι όλα καλά.
Σε αληθινό καυγα βαράτε κατευθείαν γόνατο χιαστή
και τέλος στο μπαμ. Αν έχετε να κάνετε με δολοφόνο βαρατε στην βάση της μύτης με γροθιά ή με τις φάλαγγες και για καλύτερα αποτελέσματα αν κινδυνεύει
η ζωή σας κατευθείαν τραχεία να χαιρετήσει ο άλλος πρώτα τον μάταιο τούτο κόσμο. Όχι θα κάτσουμε να μας γαμήσουν κιόλας. :rockon:
Ρε ‘σύ…
Τι είναι αυτά που προτείνεις ;

Τραχεία με υοειδές οστό, τον αφήνεις αν όχι αναίσθητο, στον τόπο .

Αυτά αν δεν σου βγάλει κάνα όπλο…

Τωρα για το φουσκωτός με τον ξέρω να ρίξω τεχνικά ξύλο (συνήθως αυτοί που πάνε χρόνια πολεμικές τέχνες αδιάκοπα (από 8 και πάνω) με παρά πολύ σκληρό sparing 4 φορες την εβδομάδα τουλάχιστον κανονικά round 3 λεπτών x 3, και είναι 6 φορες την εβδομάδα στην σχολή από κάνα 2ωρο με 3ωρο) ναι δεν παίζουν ρόλο μύες και όγκος, αυτοί παίζουν εναντίον 5 άνετα, όχι απλά με έναν.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ωραία και τότε πως εξηγείς ότι εγώ που δε ξέρω πολεμικές τέχνες νίκησα έναν που ήξερε αλλά ήταν 80 κιλά ενώ εγώ 110?Δε σημαίνει πως όσοι ξέρουν πολεμικες τέχνες είναι ανικητοι.Συγουρα αυτοί που έχουν εκπαιδευτεί αριστα δε τους έχει κάποιος που δε ξέρει πολεμικές τέχνες αλλά υπάρχουν πολλοί που πάνε και δε έχουν εκπαιδευτεί καλά και μετά τους έχει άνετα κάποιος που δε ξέρει πολεμικές τέχνες και είναι δυνατότερος τους σωματικά.
Πως τον νικησες περιεγραψε ολο τον τσακωμο...
Τι εκανες και τον νικησες?

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
συμφωνώ κι εγώ σε αυτό με το σώμα! εγώ έχω αρχίσει πάλι (μετά από διακοπή λόγω καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν) 3 χιλιομετράκια τρέξιμο κάθε μέρα +κάμψεις, κοιλιακούς κλπ και ήδη από τον πρώτο μήνα βλέπω διαφορά!
αμα σε βαλω να κανεις αυτο που κανω σε κόβω να τα παιζεις

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
τον νικησες με το μυαλο...θα τους ειπες εκει 2-3 μαλακιες και θα κάηκε

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
αμα σε βαλω να κανεις αυτο που κανω σε κόβω να τα παιζεις
δεν αμφιβάλλω, άλλωστε τώρα προσπαθώ σιγά σιγά να ανέβω πάλι επίπεδο. ποτέ δεν σήκωνα πολλά βάρη πάντως, απλά ήμουν καλός στο αερόβιο. παλιά έβγαζα χαλαρά 10 χιλιόμετρα προπόνηση. εσύ τι πρόγραμμα κάνεις;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
δεν αμφιβάλλω, άλλωστε τώρα προσπαθώ σιγά σιγά να ανέβω πάλι επίπεδο. ποτέ δεν σήκωνα πολλά βάρη πάντως, απλά ήμουν καλός στο αερόβιο. παλιά έβγαζα χαλαρά 10 χιλιόμετρα προπόνηση. εσύ τι πρόγραμμα κάνεις;
Όχι εχω σταματήσει τα πολλά βάρη λίγο πάγκο κάνω με " έκρηξη" με καμία 40ρα περίπου και πολλά βάρη μόνο βάζω για πλάτη .Αυτό που κάνω είναι μια ώρα σάκο συνεχόμενα με διαλύματα κάμψεις με μπουνιές....στις κάμψεις ακόμα και αγυμναστος θα βαρεσω μια 50 ρα

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Όχι εχω σταματήσει τα πολλά βάρη λίγο πάγκο κάνω με " έκρηξη" με καμία 40ρα περίπου και πολλά βάρη μόνο βάζω για πλάτη .Αυτό που κάνω είναι μια ώρα σάκο συνεχόμενα με διαλύματα κάμψεις με μπουνιές....στις κάμψεις ακόμα και αγυμναστος θα βαρεσω μια 50 ρα
όντως θα τα παίξω αν κάνω αυτά που κάνεις με τα βάρη γιατί είμαι και 60κάτι κιλά άνθρωπος,χαχα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγώ 3 μέρες gym και κάνω full body,1η μέρα πιο πολύ για δύναμη,2η για υπερτροφία και 3η "κάψιμο"/αντοχή.
Βάσει των "μηχανισμών" μυϊκής ανάπτυξης το πάω.

Τα πολλά κιλά κι εγώ κυρίως σε πλάτη (και πόδια)
Εγώ αυτό που κάνω μόνο με τον σάκο ( μεγάλος βαρύς 60 κιλά) εδώ δει τρομερή διάφορα στον εαυτό μου.Μπορω να τον βαράω ασταμάτητα με φουλ ταχύτητα και δύναμη για περίπου 2 λεπτά...πάντα παίζουν ρόλο οι ανάσες.Αυτο για καμιά ωρίτσα περίπου με μικρά διαλείμματα.Μετα μπορεί να τσιμπήσω και λίγο πρωτεϊνη οχι τελείως καθαρή όμως 23 %...έχει και λίγο αργινίνη,λίγο bcaa...και οπωσδήποτε μαγνήσιο για να ηρεμήσω

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Η φυσική κατάσταση, καί η γυμναστική είναι πολύ καλή καί απαραίτητη γιά τόν οργανισμό τού ανθρώπου.
Πέρασαν όμως οι επόχες πού οι "Σφικτοκώληδες" άρεσαν στίς μούνες,καί έκαναν παιχνίδι.
Τώρα πιά υπάρχουν άλλα πρότυπα, καλά η κακά πρότυπα...αυτό είναι άλλο θέμα!!
-Σέ ορισμένες γκόμενες ακόμα αρέσουν, αλλά είναι λίγες αυτές σέ σχέση μέ τό παρελθόν -

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom