Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Καλα φιλε αστο,δεν κανεις για ξυλο στο λεω και στο υπογραφω και ούτε δυναμη θα έχεις.
Πηγαινε ξεκινα κιλα ρε,μπαρα αρασε,εγω σηκωνω 110 κιλα.
Εδω γκομενες σηκωνουν 50 κιλα
Άλλο να πάω γυμναστήριο και άλλο να πάω πολεμικές τέχνες εγώ δε πάω σε πολεμικές τέχνες που πάνε ψευτονταηδες κομπλεξικοι.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
ακουσα συζητηση γυναικων 35-45 ετων σημερα σε καφε και λεγανε οτι αν ενας ανδρας εχει πούτσο κατω απο 17 πόντους τον θεωρούν αχρηστο κι οτι δεν αξιζει να πανε να κανουν σεξ μαζι του.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
ακουσα συζητηση γυναικων 35-45 ετων σημερα σε καφε και λεγανε οτι αν ενας ανδρας εχει πούτσο κατω απο 17 πόντους τον θεωρούν αχρηστο κι οτι δεν αξιζει να πανε να κανουν σεξ μαζι του.
Καλά λέγανε.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ασε να λενε λες και ξέρουν ποσο ειναι οι 17 πόντοι?
Εμενα ιεροδουλη με πειρα και χρόνια στο κουρμπέτι μου ειπε οτι το καλύτερο μέγεθος ειναι απο 13-15 ούτε πανω ουτε κατω μ αυτα τα μεγέθη το ευχαριστειεται και επισης σε διάμετρο πανω απο 3 εκατοστά, το παχος παιζει ρολο αυτο χτυπαει και ανοιγει τα τοιχωματα του κολπου αρα και η αίσθηση

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Τζιμάκο τα έχουμε ξαναπεί για τα οφέλη των πολεμικών τεχνών.Βεβαια εσύ έχεις έφεση στην πολεμική τέχνη της μασαμπούκας.

Μπράβο που αποκαλείς κυρίους,τους εφιάλτες σου.
Η μασαμπουκα ειναι η ευκολη λύση και οταν ειδικα πιστευεις οτι σου δινει και δύναμη.
Όμως οταν παει να παίξει ξυλο με εναν γυμνασμένο και της φαει η δει οτι στα 3 βηματα λαχανιασε τοτε θα έρθει η απογοήτευση,εμεις αυτο κοιταμε να του γλιτώσουμε.
Μια φορα ειχα παιξει ξυλο με ενα μαιταιστα χρονια στις πολεμικές αυτός και με πρωταθλητισμο μπορει να εφαγα 10 μπουνιες αλλα εριξα 6 και μπορει να μου ανοιξε μυτη αλλα του επριξα το μάτι και αισθανθηκα ευχαριστημένος γιατι εφερα πληγμα σε εναν πρωταθλητη μαιται εστω και με κόστος, αλλα μια ααληφορα σε καυγα ενας εφαγε τοσο ξυλο που ο αντίπαλος δεν ειχε ουτε μια γρατζουνιά.
Αυτα λεμε στον 24 αλλα αγρόν ηγορασε

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Ασε να λενε λες και ξέρουν ποσο ειναι οι 17 πόντοι?
Εμενα ιεροδουλη με πειρα και χρόνια στο κουρμπέτι μου ειπε οτι το καλύτερο μέγεθος ειναι απο 13-15 ούτε πανω ουτε κατω μ αυτα τα μεγέθη το ευχαριστειεται και επισης σε διάμετρο πανω απο 3 εκατοστά, το παχος παιζει ρολο αυτο χτυπαει και ανοιγει τα τοιχωματα του κολπου αρα και η αίσθηση
φιλε Γιαννη εμενα μου εκανε εντυπωση που δεν ντρεπονται να λενε αυτα ενω μπορει να εχουν και παιδιά μερικες απο αυτές.Παντως συμφώνησαν ολες απ οτι ακουγα.... Απο 17 ποντάκια και κάτω δεν ειναι για σεξ ο ανδρας!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Η μασαμπουκα ειναι η ευκολη λύση και οταν ειδικα πιστευεις οτι σου δινει και δύναμη.
Όμως οταν παει να παίξει ξυλο με εναν γυμνασμένο και της φαει η δει οτι στα 3 βηματα λαχανιασε τοτε θα έρθει η απογοήτευση,εμεις αυτο κοιταμε να του γλιτώσουμε.
Μια φορα ειχα παιξει ξυλο με ενα μαιταιστα χρονια στις πολεμικές αυτός και με πρωταθλητισμο μπορει να εφαγα 10 μπουνιες αλλα εριξα 6 και μπορει να μου ανοιξε μυτη αλλα του επριξα το μάτι και αισθανθηκα ευχαριστημένος γιατι εφερα πληγμα σε εναν πρωταθλητη μαιται εστω και με κόστος, αλλα μια ααληφορα σε καυγα ενας εφαγε τοσο ξυλο που ο αντίπαλος δεν ειχε ουτε μια γρατζουνιά.
Αυτα λεμε στον 24 αλλα αγρόν ηγορασε
Είσαι άνθρωπος της βίας τέτοιοι πάνε και κάνουν πολεμικές τέχνες ψευτονταηδες όπως εσύ.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Κρεμασε μια Gold Μastercard-Visa στο πουτσοκεφαλο. Και 2- 3 εκαταστα να ειναι ο πούτσος σου θα κανουν σεξ μαζι σου.....

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Κρεμασε μια Gold Μastercard-Visa στο πουτσοκεφαλο. Και 2- 3 εκαταστα να ειναι ο πούτσος σου θα κανουν σεξ μαζι σου.....
μα δεν με αφορά το θεμα...απλα λεω τι ακουσα να λενε!
Προσωπικα επειδη ειμαι στριμένος δεν γουσταρω να πηγαινει καποια μαζι μου μονο και μονο για το χρημα...ειναι υποτιμητικό θεωρω πολύ για εναν ανδρα.Αν και το εχω κανει αλλα το αποφευγω οσο μπορω!
Εμενα μου εκανε εντυπωση γιατι πολλοι ανδρες εχουν πουτσο που δεν ξεπερνά τα 17 cm ,δηλαδη αυτοι για τις γυναικες θεωρούντε αχρηστοι για σεξ??

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
μα δεν με αφορά το θεμα...απλα λεω τι ακουσα να λενε!
Προσωπικα επειδη ειμαι στριμένος δεν γουσταρω να πηγαινει καποια μαζι μου μονο και μονο για το χρημα...ειναι υποτιμητικό θεωρω πολύ για εναν ανδρα.Αν και το εχω κανει αλλα το αποφευγω οσο μπορω!
Εμενα μου εκανε εντυπωση γιατι πολλοι ανδρες εχουν πουτσο που δεν ξεπερνά τα 17 cm ,δηλαδη αυτοι για τις γυναικες θεωρούντε αχρηστοι για σεξ??
Κάτι πιτσιρίκες βαριά ετών θα στο πουν... όλες οι άλλες κοιτάνε την απόδοση και να είσαι στο μέσο όρο πιστευω. Τέλος.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Κάτι πιτσιρίκες βαριά ετών θα στο πουν... όλες οι άλλες κοιτάνε την απόδοση και να είσαι στο μέσο όρο πιστευω. Τέλος.
μα αυτο ειναι το θεμα...οτι θεωρουν μεσο ορο το 19αρι...
το χω ακουσει απο γκομενα να το λεει...οτι νορμαλ ειναι 19-20
ειναι σχετικο τι θεωρει ο καθενας μεσον όρο....Οι γιατροι καπου ειχα δει οτι λενε 13-16 αλλα αν το πεις αυτο σε γυναικα θα βαλει τα γέλια

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
μα αυτο ειναι το θεμα...οτι θεωρουν μεσο ορο το 19αρι...
το χω ακουσει απο γκομενα να το λεει...οτι νορμαλ ειναι 19-20
ειναι σχετικο τι θεωρει ο καθενας μεσον όρο....Οι γιατροι καπου ειχα δει οτι λενε 13-16 αλλα αν το πεις αυτο σε γυναικα θα βαλει τα γέλια
Ξαναλέω. Αν απευθύνεσαι σε γκόμενες "τραπικών" ηλικιών ναι ίσως να τους εξιτάρει να βλέπουν μεγάλες πούτσες.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Δεν νομίζω σε τέτοιο βαθμό. Απόδοση ψάχνουν και αντοχές και συχνότητα.
ε δεν μπορει να τα εχει ολα ομως ο αλλος...Και πουτσα μεγαλη,και αντοχές να πηδαει 3-4 ωρες και κουκλος να ειναι και καλος και ολα???

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
ε δεν μπορει να τα εχει ολα ομως ο αλλος...Και πουτσα μεγαλη,και αντοχές να πηδαει 3-4 ωρες και κουκλος να ειναι και καλος και ολα???
E αυτές τα θέλουν όλα μαζί - τι να κάνουμε; Αστα να πάνε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ντροπή έχουν ξεφύγει οι καριολες δε παλεύονται με τίποτα.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Κλασικό φαινόμενο γυναίκας που θέλει τον ουρανό με τα άστρα από έναν άντρα

Βέβαια ισχύει και το αντίστροφο.
Οι γκόμενες έχουν ξεφύγει μαν….

Αλλά υπάρχουν και κάποιοι που μένουν στο παιδικό τους δωμάτιο και θέλουν να τους πιπωσει η μιλα γιοβοβιτς ,ισχύει

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom