Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.623
Πόντοι
6.056
Ρε μάγκες όσοι την πέφτετε στα κλαμπ πείτε καμία ιδέα πως ξεκινάτε, χωρις όμως να φανούμε καραγκιοζηδες.
σαν ρούκι να πηγαίνεις με κάποιαν που θα σε συνοδεύει, φίλη γνωστή ξαδέλφη γειτόνισσα, όμορφη μέτρια άσχημη δεν έχει σημασία
Αυτή που θα σε γουστάρει σε κλαμπ καφετέρια ποτάδικο θα στο δείξει πρώτη με τον τρόπο της ,
μετά κάνεις κίνηση χαλαρά-άνιωθα σα να μιλάς με κάποια που γνωρίζεις χρόνια
Αργότερα που θα έχεις εμπειρία, πηγαίνεις κ μόνος σου ,
στο μισάωρο μέχρι να πιείς ένα ποτό, έχει δείξει αν υπάρχει "κυνήγι"

τραπεριά αξιόλογη :rockon::2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τόσο (δεν) σου κόβει,τόσο (δεν) σκέφτεσαι

Έχεις μπερδέψει τη μυική μάζα με το λίπος
Τι είναι η μυϊκή μαζα? Να είναι ο άλλος 1.80 80 κιλά?αυτό δε είναι μυϊκή μάζα αλλά αθλητής φλωριες ρε.Επισης υπάρχουν τύποι σα εμένα που δε έχουν μόνο λοιπός αλλά έχουν και μύες επειδή αθλούνται όπως εγώ αυτά είναι τα καλύτερα σώματα και εύσωμος και γυμνασμενοι.Τωρα ένας 1.80 80 κιλά τι να κλάσει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τζιμάκο στο ειπα?
Τι μου είπες?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Τι είναι η μυϊκή μαζα? Να είναι ο άλλος 1.80 80 κιλά?αυτό δε είναι μυϊκή μάζα αλλά αθλητής φλωριες ρε.Επισης υπάρχουν τύποι σα εμένα που δε έχουν μόνο λοιπός αλλά έχουν και μύες επειδή αθλούνται όπως εγώ αυτά είναι τα καλύτερα σώματα και εύσωμος και γυμνασμενοι.Τωρα ένας 1.80 80 κιλά τι να κλάσει?

Τι μου είπες?
οτι δε θα γαμησεις

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.096
Πόντοι
206

Τι μου είπες?
1.80 80 κιλα τι να κλασει???
Πιστεύεις πτι ο βαρυτερος υα τον δειρει και δε αν ειναι ολο λυπος?
Με καμία,οι χοντροι δσν εχουν κινηση και γρηγοραδα ουτε ευελιξια, ανετα ο 1.80 και 80νκιλα τον βγαζει νοκ αουτ

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.096
Πόντοι
206
Τύπε, αυτην την μαλακία οτι "γαμαει ο μπαρμαν" την λεγαμε οταν ημασταν 15 ετων, ενηλικιωσου.
Ελα ο μπάρμαν γαμάει καιντο ξερω απο πρωτο χερι,ενα τριμηνο δουλεψα σε νησι και μου ερχονταν μονες τους.
Οταν εχεις τη βραδια επικοινωνια με 10 και γυναικες στη μπάρα πιστεύεις ειναι δυσκολο να βρεις να σου κατσουν?

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Αλλο ένα άκυρο σε έξοδο για χαλαρό ποτάκι. "Έχω αγόρι" είπε η άλλη, εγώ συνέχισα να μιλάω σαν να μην το άκουσα, μέχρι που γύρισε πλάτη. Δεν μας πτοούν τα άκυρα, συνεχίζουμε με την ίδια τόλμη

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
1.80 80 κιλα τι να κλασει???
Πιστεύεις πτι ο βαρυτερος υα τον δειρει και δε αν ειναι ολο λυπος?
Με καμία,οι χοντροι δσν εχουν κινηση και γρηγοραδα ουτε ευελιξια, ανετα ο 1.80 και 80νκιλα τον βγαζει νοκ αουτ
Μόνο στον υπνο σου αυτό που λες.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.096
Πόντοι
206
Μόνο στον υπνο σου αυτό που λες.
Εγω ειμαι 1.80 και 83 κιλα χρονια γυμναστική και κραβ μαγκα.
Εχω παίξει ξυλο με εναν 1.85 και 125 κιλα,μεχρι να σηκωνε το χερι του να μου δωσει μπουνια ειχε φαει τη πρωτη και μετα του ήρθαν απανωτές πι αλλες.
Τα κιλα δεν παιζουν ρολο μονο αν σε γραπωσει η σε στριμώξει, σε ελεύθερο ξυλο απο απόσταση ο χοντρός θα φαει περισσότερες,

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.296
Πόντοι
201
@oreos24 τα έχεις μπερδέψει και τελικά κάνεις κακό στον εαυτό σου. Άλλο πράγμα τα κιλά και άλλο το πάχος. Πάχος = περιττό λίπος. Τελεία και παύλα. Μυική μάζα = δύναμη. Τελεία και παύλα. Καθημερινή αερόβια άσκηση = αντοχή. Τελεία και παύλα. Περιττό λίπος = αυξημένες πιθανότητες για έμφραγμα σε ηλικίες 40 - 50. Τελεία και παύλα. Όσο σκληρά και αν έχεις προσπαθήσει να πείσεις τον εαυτό σου για το αντίθετο, η πραγματικότητα είναι αυτή και μόνο αυτή.

Επίσης, έχεις μπερδέψει το "τι γουστάρουν οι γυναίκες" με το "πως συμβιβάζονται". Πέρα από συγκεκριμένα γούστα στο επίπεδο του βίτσιου, όπως ακριβώς κάποιοι άντρες γουστάρουν τις BBW, οι γυναίκες δεν γουστάρουν ούτε τους χοντρούς, ούτε αυτούς που έχουν κοιλίτσα. Συμβιβάζονται. Όπως ακριβώς η πλειοψηφία των αντρών γουστάρουν γυναίκα με στήθος και δέρμα 17χρονης, καύλες 35χρονης και εμπειρία 50χρονης, αλλά συμβιβάζονται με αυτό που έχουν δίπλα τους.

Φροντίζουν όμως πάντα να κάνουν σεξ στο σκοτάδι.

Αυτά, εντελώς φιλικά.

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.195
Πόντοι
1.056
@oreos24 τα έχεις μπερδέψει και τελικά κάνεις κακό στον εαυτό σου. Άλλο πράγμα τα κιλά και άλλο το πάχος. Πάχος = περιττό λίπος. Τελεία και παύλα. Μυική μάζα = δύναμη. Τελεία και παύλα. Καθημερινή αερόβια άσκηση = αντοχή. Τελεία και παύλα. Περιττό λίπος = αυξημένες πιθανότητες για έμφραγμα σε ηλικίες 40 - 50. Τελεία και παύλα. Όσο σκληρά και αν έχεις προσπαθήσει να πείσεις τον εαυτό σου για το αντίθετο, η πραγματικότητα είναι αυτή και μόνο αυτή.

Επίσης, έχεις μπερδέψει το "τι γουστάρουν οι γυναίκες" με το "πως συμβιβάζονται". Πέρα από συγκεκριμένα γούστα στο επίπεδο του βίτσιου, όπως ακριβώς κάποιοι άντρες γουστάρουν τις BBW, οι γυναίκες δεν γουστάρουν ούτε τους χοντρούς, ούτε αυτούς που έχουν κοιλίτσα. Συμβιβάζονται. Όπως ακριβώς η πλειοψηφία των αντρών γουστάρουν γυναίκα με στήθος και δέρμα 17χρονης, καύλες 35χρονης και εμπειρία 50χρονης, αλλά συμβιβάζονται με αυτό που έχουν δίπλα τους.

Φροντίζουν όμως πάντα να κάνουν σεξ στο σκοτάδι.

Αυτά, εντελώς φιλικά.
Ξέχασες να βάλεις στο τέλος τέλεια κ παύλα!

• Χαχα
Αντιδράσεις: bdsm72
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγω ειμαι 1.80 και 83 κιλα χρονια γυμναστική και κραβ μαγκα.
Εχω παίξει ξυλο με εναν 1.85 και 125 κιλα,μεχρι να σηκωνε το χερι του να μου δωσει μπουνια ειχε φαει τη πρωτη και μετα του ήρθαν απανωτές πι αλλες.
Τα κιλα δεν παιζουν ρολο μονο αν σε γραπωσει η σε στριμώξει, σε ελεύθερο ξυλο απο απόσταση ο χοντρός θα φαει περισσότερες,
Μόνο στον ύπνο σου νίκησες εσύ 125 κιλά άνθρωπο 83 κιλά άνθρωπος.Τα κιλά δίνουν τρομερή δύναμη αν δε θες να το καταλάβεις οκ.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.096
Πόντοι
206
Μόνο στον ύπνο σου νίκησες εσύ 125 κιλά άνθρωπο 83 κιλά άνθρωπος.Τα κιλά δίνουν τρομερή δύναμη αν δε θες να το καταλάβεις οκ.
Ωραια ρε γινε 200 κιλα να μας βαρας ολους αν νομιζεις ετσι,ομως να ξέρεις πως αν πεσεις για να σηκωθεις θα θες γερανο μετα.
Σου εχει κολλησει οτι τα κιλα δινουν δύναμη, πηγαινε ρε κραβ μαγκα η μαι ται και ασε τα κιλα αν θες να βαράς

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ωραια ρε γινε 200 κιλα να μας βαρας ολους αν νομιζεις ετσι,ομως να ξέρεις πως αν πεσεις για να σηκωθεις θα θες γερανο μετα.
Σου εχει κολλησει οτι τα κιλα δινουν δύναμη, πηγαινε ρε κραβ μαγκα η μαι ται και ασε τα κιλα αν θες να βαράς
Δε θέλω να βαράω απλά τα κιλά όντως δίνουν δύναμη.Επισης δε πάω πολεμικές τέχνες ειναι μαλακία πάνε μόνο κάτι βαρυμαγκες κομπλεξικοι.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.096
Πόντοι
206
Δε θέλω να βαράω απλά τα κιλά όντως δίνουν δύναμη.Επισης δε πάω πολεμικές τέχνες ειναι μαλακία πάνε μόνο κάτι βαρυμαγκες κομπλεξικοι.
Καλα φιλε αστο,δεν κανεις για ξυλο στο λεω και στο υπογραφω και ούτε δυναμη θα έχεις.
Πηγαινε ξεκινα κιλα ρε,μπαρα αρασε,εγω σηκωνω 110 κιλα.
Εδω γκομενες σηκωνουν 50 κιλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom