Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.014

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.790
Πόντοι
456
Πρεπει αν κάνεις δουλεια που να είσαι μέσα σε πολλές ελλεινιδες.. Αν δεν εχεις ελλεινιδες στη δουλεια σου δε γαμας τίποτα.. Ο μπάρμαν ειναι μέσα στις ελλεινιδες. Αν την πέσει. Σε δέκα, θα κάτσει η μία. Αν είσαι φορτηγατζης.. Η σεκιουριτας δεν γαμας τίποτα.
Γιατί δεν εχεις καθόλου γυναίκες στη δουλειά σου.. Επίσης επειδή κανείς κόλο δουλειά οι ελλεινιδες σε έχουνε γραμμένο. Ενώ τον μπάρμπαν όλες τον γουστάρουνε για πουτσα..
Μεγάλη αλήθεια. Τα κονέ από εργασία είναι τα καλύτερα, είναι η καθημερινότητα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356

Άδεια τα μπουρδέλα.
Και πως να μην είναι έτσι που κατάντησαν; :2funny:
Συνεπώς οι άνδρες, είτε γαμάνε γκόμενες
με το σταγονόμετρο
είτε έχουν γίνει χορηγοί
για να έχουν παρέα.

:rockon:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.879
Πόντοι
216
Πρεπει αν κάνεις δουλεια που να είσαι μέσα σε πολλές ελλεινιδες.. Αν δεν εχεις ελλεινιδες στη δουλεια σου δε γαμας τίποτα.. Ο μπάρμαν ειναι μέσα στις ελλεινιδες. Αν την πέσει. Σε δέκα, θα κάτσει η μία. Αν είσαι φορτηγατζης.. Η σεκιουριτας δεν γαμας τίποτα.
Γιατί δεν εχεις καθόλου γυναίκες στη δουλειά σου.. Επίσης επειδή κανείς κόλο δουλειά οι ελλεινιδες σε έχουνε γραμμένο. Ενώ τον μπάρμπαν όλες τον γουστάρουνε για πουτσα..
Γενικα σωστό αυτό που λες, αλλά του μπάρμαν δεν του τρίβονται τόσο για πούτσα, όσο για το κέρασμα για να τη βγάζουν τζαμπέ, και να νιώθουν πως τις 'προσέχουν'!
Οκ κάποιες θα κάτσουν σε μπαρμάνια, αλλά κατά κανόνα μιλάμε για μέτριες παρτόλες συνήθως, που δεν τις φόρτωσαν κανονικοί γκόμενοι.
Δε μιλάμε για γυναίκες που μετράνε συνήθως. Αυτές έχουν ήδη ουρά από πιο μουράτους γκόμενους οι οποίοι θα τις κυκλοφορήσουν κιόλας.
Υπάρχουν και κάτι ναυαγιάκια που έχουν κάνει καριέρα στα μπαρ της Αθήνας, αφού τους έχουν πάρει όλους. Από 2 που γνωρίζω, είναι τύπισσες που απλά φοβούνται να μπλέξουν με σχεσάκηδες μιας κι έχει καεί η γούνα τους στο παρελθόν από τραυματικές καταστάσεις, και ΄καυλαντίζουν από χόμπυ ίσα για να γαμηθουν χωρίς πολλά-πολλά και να χουν την ησυχία τους.
Οταν 'μετράγαν΄ ως πιτσιρίκες είχαν κυριλλέ γκόμενους όμως, όταν τις πήρε ο κατήφορος το ριξαν εκεί.

Γενικά η νύχτα είναι ΠΟΛΥ σάπια φάση, οι περισσότεροι εργαζόμενοι σαπιζουν άσχημα και χαζεύουν όσο μεγαλώνουν, οι δε θαμώνες μαγαζιών (άνδρες-γυναίκες) που θα δείτε απο μια ώρα και μετά είναι ναυάγια και περισσεύματα.
Κάποτε κονομούσαν γερά όμως, και έκαναν ό,τι γουστάραν, τώρα πλέον άρχισαν πολλά μπαρ να σβήνουν και να αργοπεθαίνουν.

Προσωπικά, όχι μόνο δε θα μου λείψουν, αλλά έχω αναπτύξει τόσο έντονη απέχθεια σε δαύτα που να έκλειναν πλήρως δεν θα με πείραζε καθόλου!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Με 20ευρω εσύ θέλεις και μουναρες με πλούσιο πρόγραμμα..πατε καλά?
Αν και στημένο
το μπουρδελογαμήσι θα σου πω ότι πριν αρκετα χρόνια (επί ευρώ πάντα) υπήρχαν φοβερά μουνιά με πολύ καλή παροχή και εγγυημένο 12-15 λεπτό στο δωμάτιο.
Τα τελευταία χρόνια
η εμφάνιση έπεσε αρκετά όπως κι η παροχή. Ο χρόνος ήταν απλά ανεκτός. Τώρα πλέον έχει μπαζομούμιες
που δεν βλέπονται
η ψευτοντίβες που σε σχέση με το παρελθόν απλά βλεπονται. Μουναρες δεν έχει ή είναι σχεδόν ανύπαρκτες.
Η παροχή είναι για ροχάλες και ο χρόνος στο δωμάτιο είναι της πλάκας. Όποτε
τα γράψει αυτά κάποιος στην ημερήσια ενημέρωση
η κατηγορήσει κάποια πουτάνα ως άχρηστη, πέφτουν να τον φάνε
οι υποτακτικοί. Αυτό συμβαίνει χρόνια όπως διαβάζουμε. Ορισμένοι θέλουν να τους λες όλα ωραία. Θα έχουν τους λόγους τους. :2funny: Γι αυτό
η ενημέρωση πάτωσε
σε όλες τις κατηγορίες
του αγοραίου σεξ. Διότι
το σωστό είναι να γράφει
ο καθένας ότι βλέπει χωρίς πουτανοδικηγόρους, υποτακτικούς σαλιάρηδες
ή αυλικούς.
Στο κάτω κάτω, τι δουλειά έχει ο καθένας να παρεμβαίνει στην ενημέρωση του άλλου;

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
επιστροφή στη δράση σήμερα (και στο φόρουμ), με 3 ωραιότατα άκυρα στο δρόμο μέσα σε μια ώρα περίπου (επαρχία γαρ...). Στα παπάρια μας όμως τα άκυρα, συνεχίζουμε με την ίδια μέθοδο αύριο πάλι!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Είναι γεγονός πλέον ότι οι πουτάνες δεν έχουν πελατεία διότι έχουν καταντήσει άχρηστες και δεν βλέπονται στην πλειοψηφία τους σε όλες τις κατηγορίες. Οι άνδρες πλέον έχουν να επιλέξουν μεταξύ του να γαμάνε οπότε τύχει με πέσιμο και γνωριμία (το πλέον και το μόνο νορμάλ) ή να χορηγούν κάποια πατσαβούρα ώστε να λένε ότι έχουν γυναίκα πλάι τους.
Με την χορηγία όμως είσαι πελατάκι κι όχι γαμιάς. Όλα εδώ στο νήμα της αλήθειας!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
επιστροφή στη δράση σήμερα (και στο φόρουμ), με 3 ωραιότατα άκυρα στο δρόμο μέσα σε μια ώρα περίπου (επαρχία γαρ...). Στα παπάρια μας όμως τα άκυρα, συνεχίζουμε με την ίδια μέθοδο αύριο πάλι!!!
Μια χαρά μαν. Συνέχισε έτσι. Όπως βλέπεις κι εσύ δεν υπάρχει καμία απολύτως αρνητική συνέπεια. Η μόνη έκβαση του εγχειρήματος είναι το αν θα γαμήσεις σύντομα η πιο αργά. Το ότι θα γαμήσεις είναι στάνταρ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Θυμίζουμε ξανά ότι πλέον οι γυναίκες είναι μόνο για γαμήσι. Δεν υπάρχει περίπτωση πλην σούπερ έκπληξης να βρει κάποιος γυναίκα στην σημερινή εποχή του γυναικοκεντρισμού που να μπορεί να χαράξει μαζί της πορεία (δεν εννοώ γάμο) σε αρκετά πράγματα. Συνεπώς μενει το γαμήσι κι έξω από την πόρτα. Όποιος διαφωνεί μπορεί να βρει μια (αν μπορέσει ποτέ) και να νιώσει χαρούμενος, πλήρης κι ευτυχισμένος μαζί της
όπως κι αυτή, σε όλους τους τομείς. Εγώ πάντως δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ! Ξέρω μόνο ότι όσοι γαμάνε, μόλις αρχίσει
η γυναικο-μαλακία κι η κερδοσκοπία με ροπή στο ντάντεμα, οι έξυπνοι σηκώνονται και φεύγουν ενώ οι μαλάκες κάθονται.

:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Οι ελλεινιδες πάντα θα προτιμάνε το μπάρμαν.. Γιατι αν κάτσουν στο μπάρμαν,μετράνε σαν γκόμενές! Ζηλεύουνε μετά και οι άλλες και κάνουν το ίδιο! Άσε που έχουν τζάμπα κεράσματα αν κάνουν τα γλυκά ματιά στο μπάρμαν.
Τύπε, αυτην την μαλακία οτι "γαμαει ο μπαρμαν" την λεγαμε οταν ημασταν 15 ετων, ενηλικιωσου.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.967
Πόντοι
3.556
Εμ αρνείσαι να δεχτείς όσα σου εξηγουσαμε τις προάλλες για μυική μάζα και λίπος,εμ δεν ξέρεις ούτε τα αυτονόητα σε τέτοια θέματα.

Τι δουλειά σκέφτεσαι να κάνεις by the way?
Τι θα μπορούσες και γιατί;
Δοκιμαστής γύρου θα μπορούσε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.967
Πόντοι
3.556
δηλαδη ο υπουργος γλυφομουνος παπαροτρφτης και ποσοι αλλοι κλωνοι ειναι ξανθος γερμανοβικινγκ ?
που μονο για την ομορφια των αντρων λεει περιεργο
Φίλε εγώ το έχω πει ,είμαι κοντός και καράφλας.

Και είμαι και άσκημος αλλά αυτά είναι υποκειμενικά

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Στο μεταξύ όταν ανοίγω το λάπτοπ σπίτι, μου λέει ότι πάει για configure windows, έπειτα από λίγο μου λέει δεν μπορεί και μετά βγάζει μια μαύρη οθόνη χωρίς τίποτα με το βελάκι του ποντικιού λίγο μεγαλύτερο να το σέρνω στην οθόνη τυχαία. Μήπως έχουμε πρόβλημα hardware; ή μήπως το γάμησε κανενα κωλο-update;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.967
Πόντοι
3.556
Γαμάει ο μπάρμαν,αλλά δεν σημαίνει ότι αν γίνεις τέτοιος θα γαμάς 24/7.

Φαντάσου τον μπάρμαν και να αραδιάζει πίπες περί Ισλάμ σε καμία.......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χόμπιτ είσαι;
νάνος φίλε ,όχι χόμπιτ.

Έχω και λίγο μπράτσο ,να τα λέμε και τα καλά

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.879
Πόντοι
216
Θυμίζουμε ξανά ότι πλέον οι γυναίκες είναι μόνο για γαμήσι. Δεν υπάρχει περίπτωση πλην σούπερ έκπληξης να βρει κάποιος γυναίκα στην σημερινή εποχή του γυναικοκεντρισμού που να μπορεί να χαράξει μαζί της πορεία (δεν εννοώ γάμο) σε αρκετά πράγματα. Συνεπώς μενει το γαμήσι κι έξω από την πόρτα. Όποιος διαφωνεί μπορεί να βρει μια (αν μπορέσει ποτέ) και να νιώσει χαρούμενος, πλήρης κι ευτυχισμένος μαζί της
όπως κι αυτή, σε όλους τους τομείς. Εγώ πάντως δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ! Ξέρω μόνο ότι όσοι γαμάνε, μόλις αρχίσει
η γυναικο-μαλακία κι η κερδοσκοπία με ροπή στο ντάντεμα, οι έξυπνοι σηκώνονται και φεύγουν ενώ οι μαλάκες κάθονται.

:2funny:
η πιο απλή, ξεκάθαρη και ουσιαστική αλήθεια....

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.879
Πόντοι
216
Οι ελλεινιδες πάντα θα προτιμάνε το μπάρμαν.. Γιατι αν κάτσουν στο μπάρμαν,μετράνε σαν γκόμενές! Ζηλεύουνε μετά και οι άλλες και κάνουν το ίδιο! Άσε που έχουν τζάμπα κεράσματα αν κάνουν τα γλυκά ματιά στο μπάρμαν.
δεν είναι όλες τόσο χαζές οι περισσότερες: γνωρίζουν πως το όνειρο κρατάει όσο αντέχουν να κρατήσουν την καυλάντα. άπαξ και κάτσουν σε κάποιον, την επόμενη μέρα πέφτει βούκινο στην πιάτσα και καίγονται. Οι πονηρές καυλαντίζουν με όλους και λαμβάνουν εύνοια και κεράσματα. Κι αν τα βρουν δύσκολα, κάνουν πάσα πρόχειρη καμμιά φίλη τους στα λυσσασμένα αρπακτικά, μετά τους πουλάνε και εκδούλευση από πάνω, και κάνουν και κουτσομπολιό.
Γενικά μιλάμε για αρκετά ξεπεσμένες τύπισσες.

PikaBrat4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2023
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες όσοι την πέφτετε στα κλαμπ πείτε καμία ιδέα πως ξεκινάτε, χωρις όμως να φανούμε καραγκιοζηδες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Νά εξηγήσουμε σέ κάποιους πού δέν κατανοούν, τήν ιδιότητα καί εργασία του Barman.
Η πρόσληψη ενός Barman σέ ένα "Σοβαρό" μαγαζί, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση γιά τόν επιχειρηματία.
Ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός, καί η εργασία τού Barman αρκετά υπεύθυνη, τώρα πιά δέν λειτουργεί ώς Part time εργασία όπως παλιά,
καί τύπου hobbies αλλά ώς κανονικό επάγγελμα.Πέρα από τις βασικές εργασίες προετοιμασίας του μπάρ,την ανανέωση των πρώτων υλών τήν καθαριότητα,
μέχρι καί τή δημιουργία και την επιμέλεια τών cocktails.Τόν Barman δέν τόν προσλαμβάνουν γιά νά κάνει "Κόρτε" καί τόν ωραίο στίς γκόμενες.
Φυσικά παίζει ρόλο η εμφάνιση καί τό χαμόγελο, εκτός από τίς ικανότητες του.Νά σημειωθεί ότι άλλο Barman καί άλλο Bar Manager πού είναι,
ο υπεύθυνος τής σωστής...καί ομαλής λειτουργίας ενός καταστήματος!!
-Αυτά στά "Σοβαρά" καταστήματα όσα υπάρχουν-

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.096
Πόντοι
206
Στήν μόνη λογική εξήγηση πού μπορώ ίσως νά καταλήξω όλα αυτά τά χρόνια, γιά αυτούς τούς άθλιους άνδρες,
είναι ότι λόγο τών ανύπαρκτων επιτυχιών στίς γκόμενες -Γιά πάμπολλες αιτίες- αλλά ακόμα καί στό εργασιακό-οικονομικό επίπεδο δέν πέτυχαν τίποτα.
Βγάζουν τόσο αρνητισμό καί τοξικότητα, πού δέν λέγεται.
Καί μόνο άν τούς δείς πώς σέ παρατηρούν πολλές φορές σέ ανύποπτο χρόνο, θά τό καταλάβεις γιά τό πόσο...καθίκια είναι!!
Φίλε γυμνασου γινε τούμπανο και δερνε,εγω ετσι κανω

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.096
Πόντοι
206
Ρε μάγκες όσοι την πέφτετε στα κλαμπ πείτε καμία ιδέα πως ξεκινάτε, χωρις όμως να φανούμε καραγκιοζηδες.
Μην τη πεφτεις στα κλαμπ τυπε,αλλαξτε τακτικη,αυτα γίνονταν το 80 και το 90 εγω το 2005 με 2010 που πήγαινα στα κλαμπ ετρωγα φόλες.
Θες να τη πεσεις οπουδηποτε αλλου εκτος κλαμπ.στο κλαμπ θα μπεις στη μαζα της επιβεβαίωσης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom