Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.554
Πόντοι
3.656
Στήν Ελλάδα μόνο οι μή γνώστες, η σέ αρχικό επίπεδο live καμακιού πάνε μέ συνοδεία άλλων ανδρών.
Οι "Επαγγελματίες ρίχτες" πάνε πάντα μόνοι τους, διότι ξέρουν καλά τό παιχνίδι.
Ποτέ μέ άλλους άνδρες μαζί...είναι απαγορευτικό!!
-Οτι καί νά προσυμφωνηθεί δέν τηρείται ποτέ, άγραφος νόμος-

Μαζί με άλλους, είναι μαλακία. Και φαίνεστε γύφτοι .
Καλό είναι να έχεις γνωριμίες στο μαγαζί , αν πρόκειται για πέσιμο σε μαγαζί . Να έχεις γνωστούς γύρω.
Διαφορετικά πουτάνων γιοί του προσωπικού ή κολλητοί τους , θα σου κάνουν σίγουρα χαλάστρα.
Αν τα πηγαίνεις πολύ καλά, μπορεί να επιτεθούν σε εσένα.
Αν κωλώσουν σε εσένα και έχουν δυνατότητα, μπορεί να σου κάνουν ζημιά σε ΙΧ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.554
Πόντοι
3.656
Απλά επειδή Ελληνίδα καλή και εμφανησιμη από 6 και πάνω δε υπάρχει βρίσκουμε αυτό το παραμύθι στις πουτανες που είναι 7 άρια και 8 άρια και είναι και συμπαθητικές ορισμένες.Πεφτουμε σε αυτή τη παγίδα όσοι πέφτουμε γιατί δε υπάρχουν Ελληνίδες 6αρακια και πάνω και καλές σε συμπεριφορά.Οι καλές σε συμπεριφορά Ελληνίδες είναι μόνο οι άσχημες (χοντρές).Στο εξωτερικό βρίσκεις κοπέλες ωραίες και καλές στο χαρακτήρα Ελλάδα όχι.

Από 1990 και μετά, μέχρι χαλαρά 2006 .... πουτάνες τρώγαμε από 8 και πάνω.
Μετά έπεσε το επίπεδο , επειδή μπήκαν στην ΕΕ ρουμανία και βουλγαρία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.300
Πόντοι
5.506
Καλό είναι να έχεις γνωριμίες στο μαγαζί , αν πρόκειται για πέσιμο σε μαγαζί . Να έχεις γνωστούς γύρω.
Διαφορετικά πουτάνων γιοί του προσωπικού ή κολλητοί τους , θα σου κάνουν σίγουρα χαλάστρα.
Μπορεί να σου κάψουν και το βίντεο.

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΑΓΑΜΗΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Έτσι όπως τα λες ειναι.οι ελλεινιδες είναι για κλοτσιές. Ούτε οι χοντρές δεν εχουνε καλή συμπεριφορά, πλέον ακομα και αυτές την ψωνισανε
Εεε ναι ρε φίλε σε άλλο πλανήτη ζουν όσοι λένε το αντίθετο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Από 1990 και μετά, μέχρι χαλαρά 2006 .... πουτάνες τρώγαμε από 8 και πάνω.
Μετά έπεσε το επίπεδο , επειδή μπήκαν στην ΕΕ ρουμανία και βουλγαρία.
Το ξέρω παλια έβρισκες και ωραίες Ελληνίδες και με καλή συμπεριφορά από τότε που μπήκαμε στη ευρωπαϊκή Ένωση και εκμοντερνηστηκαμε δλδ από 2012 και μετα οι Ελληνίδες γίναν όλες γτπ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.554
Πόντοι
3.656
Το ξέρω παλια έβρισκες και ωραίες Ελληνίδες και με καλή συμπεριφορά από τότε που μπήκαμε στη ευρωπαϊκή Ένωση και εκμοντερνηστηκαμε δλδ από 2012 και μετα οι Ελληνίδες γίναν όλες γτπ.
Δεν εννοώ αυτό .
Οι εργαζόμενες μέχρι το 2006 ήταν από ρωσία. Μετά ήρθαν από βουλγαρία και ρουμανία .

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν εννοώ αυτό .
Οι εργαζόμενες μέχρι το 2006 ήταν από ρωσία. Μετά ήρθαν από βουλγαρία και ρουμανία .
Άλλο λες εσύ τελείως.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ούτε που ξέρεις πότε μπήκαμε στην ΕΕ ρε Τζιμιμιμιμιμη
Αρκεί που ξέρεις εσύ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εμ αρνείσαι να δεχτείς όσα σου εξηγουσαμε τις προάλλες για μυική μάζα και λίπος,εμ δεν ξέρεις ούτε τα αυτονόητα σε τέτοια θέματα.

Τι δουλειά σκέφτεσαι να κάνεις by the way?
Τι θα μπορούσες και γιατί;
Χειρονακτικές δουλειές κουβαλημα κλπ κλπ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.270
Πόντοι
6.056
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
όλα επιτρέπονται κ συγχωρούνται αλλά .... "Τάνα" το καλύτερο και πιο ευγενικό κορίτσι ? :sad2:
Αφού τις τανες δε τις θες και τις θεωρείς καριολες τι πας τότε?εφόσον πατε σε τανες δε σας δίνεται το δικαίωμα να τις κραζεται.Αν δε γουστάρετε που βγάζεις εύκολα λεφτά σε 10 λεπτά μαγκιά σας μη πηγαίνετε αλλά εφόσον πατε δε θα τις κράζετε.Εγω που πάω δε τις κράζω ας πούμε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Με ενημερώσανε πως όσα κουβαλάς εσύ με τα 2 χέρια,ο @ROB. C και ο @paparotriftoulas τα κουβαλάνε με ένα χέρι για πλάκα
Εε όχι στη δύναμη και στο κουβαλημα δε με φτάνει κανείς.Δε ξέρω πως είναι σωματικά ο Ρομπ αλλά ο παπαριτριφτουλας είναι λεπτός οπότε άστο ένας αδύνατος ούτε να μου κλάσει δε ξέρει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.270
Πόντοι
6.056
Αφού τις τανες δε τις θες και τις θεωρείς καριολες τι πας τότε?εφόσον πατε σε τανες δε σας δίνεται το δικαίωμα να τις κραζεται.Αν δε γουστάρετε που βγάζεις εύκολα λεφτά σε 10 λεπτά μαγκιά σας μη πηγαίνετε αλλά εφόσον πατε δε θα τις κράζετε.Εγω που πάω δε τις κράζω ας πούμε.
οι "τάνες" που λες είναι πιο ξηγημένες από τις άλλες ,

τέσπα που είδες να κράζω τα λεφτά που βγάζουνε , πότε τις είπα καργιόλες ? :dunno:

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Έχω απογοητευτεί πολύ με της σχέσεις γενικότερα..είμαι εδώ και ένα μήνα χωρίς... νομίζω ότι ούτε οικογένεια ούτε σχέση αξίζει με της ελεεινιδες..σκατό χαρακτήρες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.554
Πόντοι
3.656
Έγραψα ότι κάτι καθίκια εργαζόμενα σε μπαρ, αν είχες σουξέ σε γκόμενες ....σε είχαν άχτι και σου γρατζούναγαν και το αμάξι ....
και βλέπω κάτι έγραψε το πρώτο ισόβιο μέλος της λίστας μου ....

Λέτε να νόμισε ότι αναφέρομαι σε αυτόν ;;
Για έναν με ιδιαίτερα γούστα λέω.
942831.gif

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
οι "τάνες" που λες είναι πιο ξηγημένες από τις άλλες ,

τέσπα που είδες να κράζω τα λεφτά που βγάζουνε , πότε τις είπα καργιόλες ? :dunno:
Είπες ότι ερωτεύτηκα τανα και επειδή την έλεγα καλή και γλυκιά αυτό δε συγχωρείται γιατί είναι χαζομαρα και δε ισχιει σα να λες πουτάνα και καλή δε γίνεται.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σέ μαγαζιά "Σοβαρά" άν δέν έχει κάποιος τά σχετικά κονέ, απλά δέν θά κάνει τίποτα. -Εως καί αδύνατον.
Οχι ότι καί καλά τά κονέ θά σού φέρουν τήν γκόμενα,αλλά αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια η μούνα, καί σού ανοίγεται ευκολότερα.
Είναι δηλαδή αρκετά πιό εύκολη η προσέγγιση, χωρίς αυτό απαραίτητα νά σημαίνει...ότι θά τήν βγάλεις !!
-Χρειάζεται όλο τό πακέτο άν κάτι λείπει από αυτό, πάρα πολύ δύσκολα νά βγεί σοβαρή γκόμενα-

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τζιμακο αν έβλεπες τα μούτρα μου,θα ένιωθες τέρμα μειονεκτικα και θα έκλαιγες μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Εσύ και ο Τσακ Νόρις.

Κατάλαβα,τόσο γλέντι που σου έχει ρίξει λογικό να τον μισείς
Δε μισώ κανέναν εδώ στο μπου απλά με κάποιους διαφωνώ.Επισης ποια μούτρα σου ?είσαι 40-50 πόσο ωραίος να είσαι ?είμαι 24 χρόνων συγκρινομαστε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom