Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.185
Πόντοι
1.056
Γιά ποιά εποχή μιλάς ?

Τέλη δεκαετίας 90.1997-1999.Μετά άρχισα να ασχολούμαι με ανατολικό μπλοκ και τουρίστριες και δεν ξαναασχολήθηκα με Ελληνίδες.
Με τις Ελληνίδες ήταν δύσκολα,σου βγάζανε την Παναγία.Επρεπε συνέχεια να σκέφτομαι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τέλη δεκαετίας 90.1997-1999.Μετά άρχισα να ασχολούμαι με ανατολικό μπλοκ και τουρίστριες και δεν ξαναασχολήθηκα με Ελληνίδες.
Είχες δεί πολλούς άνδρες νά έχουν επιτυχίες στίς Disco ?

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.185
Πόντοι
1.056
Είχες δεί πολλούς άνδρες νά έχουν επιτυχίες στίς Disco ?

Στην Ελλάδα όχι.Σχεδόν κανέναν.Μόνο εγώ το έκανα και έφερνα και τους άλλους.
Εκεί που ήταν καλύτερα τα πράγματα και κάτι γινότανε ήτανε στα μπουζούκια.Αλλά στα μπουζούκια έπρεπε να ξοδέψεις πολύ περισσότερα.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.185
Πόντοι
1.056
Οι Ελληνίδες μου έδιναν το μήνυμα καλός είσαι αλλά όχι αρκετός.Οταν φτιαχτείς έλα.Δηλαδή ήταν ένα μικτό διφορούμενο μήνυμα.Οταν είδα πόσο ευκολότερα ήτανε στο μπλοκ σταμάτησα τελείως να ασχολούμαι με Ελληνίδες,ήταν πολλή δουλειά με μικρό αποτέλεσμα.Περνάγαμε ωραία βέβαια κάθε βράδυ έξω για καμάκι.
Με τις Ελληνίδες δεν έκανες και φάση εύκολα όπως με τις ξένες,άντε να έπιανες κανά μπούτι στην καλύτερη.Οι ξένες άφηναν πολύ περισσότερα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
@Ακροατής_ ασχετο, θυμασαι την κουβεντα που ειχαμε για γυναικες ντι-τζει;

Μολις μου εβγαλε αυτην προτεινομενο στο youtube, την γνωριζεις την κορασιδα;

Φαινεται πραγματικα καλη

Οσοι ειστε γνωστες της εν λογω μουσικης, ακουστε ενα 4λεπτο απο το παρακατω σημειο (51:05 και επειτα)

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.185
Πόντοι
1.056
Το καλό με τις Ελληνίδες είναι οτι σε εξασκούν πολύ καλά για να γαμήσεις ξένες.Είναι σα να πας από τα βαρέα βάρη στην κατηγορία φτερού σου φαίνονται όλα πολύ εύκολα.Ενώ άμα έχεις συνηθίσει με ξένες,σου φαίνονται ανυπόφορες οι Ελληνίδες.
Ο άλλος τους μίλαγε για σχέσεις,για ζώδια και τέτοιες μαλακίες,εγώ δεν μπορούσα να τα πω αυτά.Εγώ συνήθως έλεγα αστεία και γελούσανε αλλά άμα λες συνέχεια αστεία διασκεδάζουνε,περνάνε καλά αλλά μετά είναι δύσκολο να το μεταφέρεις στο σεξουαλικό κομμάτι.
Με τις Ανατολικές μπορείς να είσαι και βαρετός δεν έχεις τέτοια πίεση.Τις Δυτικές πρέπει επίσης να τις διασκεδάζεις να είσαι high energy αλλιώς βαριούνται γρήγορα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Στην Ελλάδα όχι.Σχεδόν κανέναν.Μόνο εγώ το έκανα και έφερνα και τους άλλους.
Εκεί που ήταν καλύτερα τα πράγματα και κάτι γινότανε ήτανε στα μπουζούκια.Αλλά στα μπουζούκια έπρεπε να ξοδέψεις πολύ περισσότερα.

Αρα ειμαστε 2 -2 στο σκορ

Μονο ψηφοφορια θανατου θα λυσει τις μεταξυ μας διαφορες :coffee:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.185
Πόντοι
1.056
Και τωρα δυσκολα ειναι.Αμα πας στο Γκαζι για καμακι θα κανεις τιποτα?Χλωμο.
Το κολπο Αθηνα ηταν να κυκλοφορεις σε περιοχες μεταναστων εκει που μενουν Ρωσιδες,Πολωνεζες,Ουκρανεζες κτλ αλλα ειχα περιστατικα που με παιρνανε συζυγοι,γκομενοι τηλεφωνο,με απειλουσανε ή με παρακολουθουσανε γενικα ήταν λίγο περιπέτεια Ελλάδα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Να σου πω κι άλλα .... αν είσαι νέος και δεν θυμάσαι ..........

Καλοκαίρι 2009 πριν βγει ο γαπ .... το τζώνυ το κόκκινο στα σούπερ μάρκετ ..... είχε 9.50€ κανονική τιμή .......

Προσφορές έπαιζε και 8€ .......

Με το που έβαλε το φέσι στα ποτά ............. Πήγε 25€ .
Μετά μείωσαν κέρδη οι έμποροι , εισαγωγείς, ξένες εταιρείες .... για να πάει μετά από χρόνια κάπου 17€ ...........

Το 2009 πήρα αυτοκίνητο που έκαιγε αμόλυβδη 100 ...... η απλή είχε 1€ το λίτρο , η 100αρα είχε 1.10€ .......

Σήμερα η καλή 100αρα ξέρεις πόσο έχει έτσι ;;; ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .... 2.35€ .....

σε κάτι νησιά χαλαρά 2.50€++

Καταλαβαίνεις μια παρέα νέων, φοιτητών ... πιτσιρικάδων .... που ήθελε πάρτυ 10 μπουκάλια ....

το 2008 .... έκαναν 80€ .....

το 2010 .... έκαναν 250€ .....

σήμερα ..... 170€ .....

ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ ;
Έχει επιπτώσεις αυτό στη διασκέδαση ;;;;
Ξέρω ρε στον μπαρμπα υπουργαρα να τα πεις που λέει τα δικά του.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Χαζούλη Τζιμάκο,μην βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα (ή στην προκειμένη περίπτωση,λόγια που δεν έγραψα).Ουδέποτε σου είπα να βγάλεις 2000 το μήνα αλλά τόσο δεν σου κόβει,τόσο δεν καταλαβαίνεις...

Και πρόσεξε,είμαι ευγενικός μαζί σου,φαντάσου να σου απαντούσε κανένας @ROB. C ή @paparotriftoulas ...

Κατά βάθος δεν σου αρέσει που αλλάξανε οι εποχές,καθότι ποθείς καταστάσεις ανάλογες με του Ισλάμ.
Ain't that right boy?
Ο Ρομπ και ο παπαριτριφτουλας είναι 2 αγενείς τύποι αλλά και εσύ δε πας πίσω μια ειρωνεία διακρίνω ως προς εμένα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
@Ακροατής_ ασχετο, θυμασαι την κουβεντα που ειχαμε για γυναικες ντι-τζει;

Μολις μου εβγαλε αυτην προτεινομενο στο youtube, την γνωριζεις την κορασιδα;

Φαινεται πραγματικα καλη

Οσοι ειστε γνωστες της εν λογω μουσικης, ακουστε ενα 4λεπτο απο το παρακατω σημειο (51:05 και επειτα)

H Μονίκ μού είχε ζητήσει πρίν αρκετό καιρό, ένα Sampler Disc γιά ένα Set πού ήθελε νά κάνει σέ ένα Open στήν Βραζιλία.
Εδωσα τήν προσφορά της στήν δισκογραφική, καί ο υπεύθυνος Marketing μού είπε ότι είναι πολύ χαμηλή καί δέν δέχονται.
Τό Sampler τελικά τό έδωσαν σέ έναν Ισπανό Dj, άν θυμάμαι καλά...γιά 28Κ δολάρια!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Εγώ γνώριζα πολλές αλλά δεν είχα εμπειρία τότε για να κάνω escalation,isolation κτλ.Ενας άλλος όμως γαμούσε μερικές που του γνώριζα.Αυτός όμως ήταν 5 χρόνια μεγαλύτερος και πολύ έμπειρος.
Δεν ήξερα τότε τι να κάνω,δε σε βοηθούσαν και οι Ελληνίδες.Μετά βγήκαν βέβαια τα PUA,τα φόρουμς κτλ και έγινε ευκολότερο.
:think:
Μαν, δεν μπορούσες να το προχωρήσεις εσύ με μια γκόμενα και τη γνώριζες σε άλλον; Δεν ακούγεται φυσιολογικό. Μάλλον το κόβω να μην μπορούσες να προστατεύσεις το παιγνίδι σου και στις βούταγε ο έμπειρος μέσα από τα χέρια σου. Τέσπα, όταν είμαστε αρχάριοι όλοι κάνουμε λάθη.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.554
Πόντοι
3.656
Μαν, δεν μπορούσες να το προχωρήσεις εσύ με μια γκόμενα και τη γνώριζες σε άλλον; Δεν ακούγεται φυσιολογικό. Μάλλον το κόβω να μην μπορούσες να προστατεύσεις το παιγνίδι σου και στις βούταγε ο έμπειρος μέσα από τα χέρια σου. Τέσπα, όταν είμαστε αρχάριοι όλοι κάνουμε λάθη.
Το έκανα κι εγώ νέος.
Μεθυσμένος σε κλαμπ , έκανα τζέρτζελο και κονέ με παρέες με γκόμενες.
Μετά την επόμενη που βγαίναμε όλοι μαζί για καφέ, τις άφηνα στους άλλους.
Έφταιγε που ήμουν καλομαθημένος με τις βίζιτες από τη μία και με κάτι γνωστές λεφτούδες που ντύνονταν πανάκριβα,
οπότε οι συνήθεις γνωριμίες στη νύχτα υστερούσαν απέναντι σε αυτές
και ξενέρωνα.

Τώρα σιτεμένοι , είμαστε πολύ πιο ωμοί . Αν δεν είναι κοντόχοντρη , μπαίνουμε .

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.185
Πόντοι
1.056

Πέφταμε σε παρέες από γκόμενες και μετά διάλεγε ο καθένας μία.Ο κανόνας είναι οτι αυτός που πέφτει πρώτος επιλέγει πρώτος ποια θέλει.Αν κάποιος παρασπονδήσει και πάει να φάει τη γκόμενα που διάλεξες,συνήθως ακολουθεί τσακωμός.Επειδή δεν μπορούσα εύκολα να ελέγξω τέτοιες καταστάσεις με τους Ελληνες άρχισα να κάνω καμάκι μόνος.
Γενικά δε μου ρίχνανε ποτέ πόρτα στα κλαμπ,πέρναγα λόγω φάτσας,δηλαδή οι πορτιέρηδες ενέκριναν τη φάτσα μου.
Μόνος είναι πολύ πιο δύσκολο πρέπει να είσαι πραγματικά καλός.Ιδανικό είναι δύο ή τρία α΄τομα το πολύ γιατί με περισσότερους παίρνεις πολύ θάρρος από τη δύναμη της ομάδας και αρχίζει ο χαβαλές,επίσης ο συντονισμός είναι πολύ δύσκολος αφού ο καθένας θέλει να κάνει κάτι άλλο.

Συνήθως στις παρέες είναι μία ή δύο ωραίες γκόμενες και οι υπόλοιπες μέτριες ή μπουρούχες οπότε πρέπει κάποιος ιδανικά να πιάσει τη μέτρια και τη χοντρή για να μην παρέμβει και σου χαλάσει το κοννέ με την ωραία.Πολλές γκόμενες έχουν την τάση οτι αν δεν πηδηχτούν όλες δεν πηδιέται καμία και οι άσχημες ζηλεύουν την ωραία φίλη τους που της την πέφτουν όλοι οπότε είναι σίγουρο οτι θα παρέμβουν ειδικά αν είναι mothers hen.

Οι Αραβες,Τούρκοι έχουν αυτό το πλεονέκτημα οτι λειτουργούν ομαδικά και κάποιοι την πέφτουν στις χοντρές για να γαμήσουν οι υπόλοιποι.Οι Ελληνες είναι ατομιστές και δεν το κάνουν αυτό,δε θυσιάζονται για να γαμήσει ο άλλος μουνάρα αλλά θα κοιτάξουν να την πέσουν στην ίδια γκόμενα υποσκάπτονάς τον.

Τελευταία τροποποίηση:

petros2000.

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Like
99
Πόντοι
0
Παπούτσι από το τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο λέει ο σοφός λαός μας!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.024
Πόντοι
3.506
Καλά,εκεί έμεινες εσύ;
Ο άνθρωπος κατά δήλωση του έχει (παρ)ακολουθήσει ζευγάρια και επιθυμεί καταστάσεις ανάλογες του Ισλάμ.
Τι εννοείς τύπε ;

Θέλει να είναι ευνούχος σε χαρέμι να βλέπει ;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι Αραβες,Τούρκοι έχουν αυτό το πλεονέκτημα οτι λειτουργούν ομαδικά και κάποιοι την πέφτουν στις χοντρές για να γαμήσουν οι υπόλοιποι.Οι Ελληνες είναι ατομιστές και δεν το κάνουν αυτό,δε θυσιάζονται για να γαμήσει ο άλλος μουνάρα αλλά θα κοιτάξουν να την πέσουν στην ίδια γκόμενα υποσκάπτονάς τον.
Οι Ελληνοψώληδες όχι μόνο δέν έχουν τά κότσια, νά κάνουν αβάντα στόν αρχικό ρίχτη,
αλλά στραβώνουν κιόλας λέγοντάς του, ότι είναι μεγάλο μουνόπανο πού πάει...νά τούς φάει τήν γκόμενα!
-Καί στό τέλος τσακώνονται μεταξύ τους, καί φεύγουν άπραγοι καί αγάμητοι όπως πήγαν-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλες οι ελλεηνιδες γράφουν κάτω από αυτή την είδηση "μπράβο της" και "ότι πολύ καλά έκανε και τα φτιάξε με τον παππού "
IMG_2061.jpeg
Οι γκόμενες τα λένε αυτά ώστε να οδηγήσουν τους άνδρες να χάψουν το παραμύθι τους και να αλλάξουν στάση φερόμενοι ως χορηγοί. Πολλοί άνδρες ψαρώνουν
και λένε...ααααααααααα
με τα λεφτά επιβίωσε ο άλλος κι ο παραδίπλα οπότε θα κάνω κι εγώ τα ίδια. :2funny: Με αυτόν τον τρόπο οι γυναίκες βρίσκουν χορηγούς να τις σιτίζουν σαν άλογα σε σταύλο. :2funny: Δηλαδή κάνουν την "μαγιά" τους. Τις υπόλοιπες ώρες που ξεκλεβουν, τρώνε πούτσες σε φοβερά γαμήσια από αυτούς που γουστάρουν με τον ή με τον άλλον τρόπο.
Σίγουρα σε αρκετούς
θα έχει τύχει γκόμενα που γαμιέται σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτό σημαίνει ότι σας γουστάρει. Οι γυναίκες που σας γουστάρουν διακρίνονται σε δύο κατηγορίες όσον αφορά το γαμήσι. 1) άριστη συμμετοχή ως γνωστριες στο σεξ όπου δινουν ρεσιτάλ χωρις να τα σκατε σαν χορηγοί. 2) αρχάριες σε συμμετοχή όπου δεν ξέρουν καλά να γαμηθούν αλλά επιτρέπουν σχεδόν ή τα πάντα όλα χωρίς να τα σκάτε σαν χορηγοί. Συμπερασματικά αν τα σκατε σαν χορηγοί, αερογαμάτε ή απλά γαμάτε ερασιτεχνιδα πουτάνα. Είναι καλό να γαμάει κάποιος έτσι; φυσικά και όχι αφού καλύπτει μια ανάγκη έστω επιμέρους. Καλύτερα όμως να σε γουστάρει η άλλη. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Μην κρυβόμαστε.

:rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ναι,αλλά εσύ ως Se99 είχες ευχηθεί ψόφο στον Ρομπ.
Ναι γιατί ήταν ο χειρότερος όλων με έλεγε κοντό ενώ είναι 1.80 και με κορόιδευε που του είπα ότι ερωτεύτηκα μια Τάνα και πολλά άλλα αυτός το είχε ξεκινήσει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ναι γιατί ήταν ο χειρότερος όλων με έλεγε κοντό ενώ είναι 1.80 και με κορόιδευε που του είπα ότι ερωτεύτηκα μια Τάνα και πολλά άλλα αυτός το είχε ξεκινήσει.
ερωτύλος ο τζιμάκος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom