Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Πέφταμε σε παρέες από γκόμενες και μετά διάλεγε ο καθένας μία.Ο κανόνας είναι οτι αυτός που πέφτει πρώτος επιλέγει πρώτος ποια θέλει.Αν κάποιος παρασπονδήσει και πάει να φάει τη γκόμενα που διάλεξες,συνήθως ακολουθεί τσακωμός.Επειδή δεν μπορούσα εύκολα να ελέγξω τέτοιες καταστάσεις με τους Ελληνες άρχισα να κάνω καμάκι μόνος.
Α, υπήρχε κανόνας. Εννοείς ότι πήγαινες πρώτος και σου κάνανε πουστιά; Γιατί παραπάνω είπες ότι ο έμπειρος γαμούσε μερικές που του γνώριζες και δεν κατάλαβα καλά.

Τέλος πάντων κι εγώ έχω χάσει κάποιες ευκαιρίες λόγω άλλων. Πχ μια φορά ξεκίνησα ένα παιγνίδι για πλάκα, αλλά η γκόμενα γουστάριζε και δεν συνειδητοποίησα ότι σοβάρευε η κατάσταση κι έπρεπε να λάβω τα μέτρα μου. Και πετάχτηκε κάποιος και μου έκανε χαλάστρα. Μια άλλη φορά πάλι, ήμουνα κοντά στο closing κι από την πολλή σιγουριά μου υποτίμησα τους αντιπάλους. Δεν ήταν όμως πουστιές από παραβίαση προγενέστερης συμφωνίας. Ήταν φάσεις που έγιναν μέσα σε μεγάλες παρέες.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.374
Πόντοι
2.306
Αυτοί που γαμούσανε συνήθως πουστιές κάνανε.π.χ. έβρισκε ο άλλος γκόμενα και μετά εξαφανιζότανε λες και έπρεπε να τη φρουρεί μη χαθεί το κελεπούρι.
Μετά από ένα σημείο βαρέθηκα να ασχολούμαι με τους άλλους και άρχισα να πάω μόνος μου στα κλαμπ.

Οι γκόμενες εντωμεταξύ τσεκάρουν τι κύρος έχεις στους άλλους της παρέας άμα ψυλιαστούν οτι δε μετράς,οτι οι άλλοι τους την πέφτουν μπροστά σου ή οτι σε κοροιδεύουν τότε τελείωσες.Οπότε αν δεν μπορείς να ελέγξεις τους άλλους και να επιβληθείς είναι καλύτερα να πας μόνος σου γιατί το αποτέλεσμα των ενεργειών σου επιστρέφει σε εσένα,αλλιώς βγαίνει ευνοημένος ο άλλος που σε ελέγχει.
Ελλάδα βέβαια έχει στίγμα να βγαίνεις έξω μόνος σου,οι περισσότεροι ντρέπονται γιατί τους κοιτάνε και φοβούνται οτι οι γκόμενες θα θεωρήσουν οτι τους έχουν όλοι φτυσμένους για να μη βγαίνουν με παρέα.Δηλαδή είναι DLV(display of low value) να βγαίνεις έξω μόνος σου Ελλάδα,αλλά από την άλλη είναι και πιο δύσκολο να ελέγξεις τους άντρες.Οπότε προφανώς αυτοί που γαμάνε είναι όσοι έχουν κύρος στους άντρες και μετράνε στον κύκλο,όχι τόσο αυτοί που είναι καλοί στο καμάκι με τις γυναίκες.

Αυτό θέλουν κάπως και οι γυναίκες Ελλάδα,αντί να σπαταλάς το χρόνο σου με άχρηστα καμάκια να επενδύσεις να βελτιώσεις τον κύκλο σου και να αποκτήσεις κύρος σε αυτόν,οπότε απορρίπτουν τα ψυχρά καμάκια εξαρχής.Προτιμούν χειρότερο καμάκι από πιο εγκεκριμένο,συστημένο άντρα παρά ανεβασμένο καμάκι από άγνωστο άντρα.
Αντε μετά να βελτιωθείς στο καμάκι όταν οι συνθήκες είναι εναντίον σου.Κάνοντας καμάκι Ελλάδα συχνά γνωρίζεις περισσότερα καμάκια από ό,τι γκόμενες,αυξάνεις δηλαδή τον κύκλο γνωριμιών με βάση την κοινή δραστηριότητα το καμάκι.

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Στήν Ελλάδα μόνο οι μή γνώστες, η σέ αρχικό επίπεδο live καμακιού πάνε μέ συνοδεία άλλων ανδρών.
Οι "Επαγγελματίες ρίχτες" πάνε πάντα μόνοι τους, διότι ξέρουν καλά τό παιχνίδι.
Ποτέ μέ άλλους άνδρες μαζί...είναι απαγορευτικό!!
-Οτι καί νά προσυμφωνηθεί δέν τηρείται ποτέ, άγραφος νόμος-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τι να κάνω αγαπητέ έχει και γλυκές κοπελες σε αυτόν τον χώρο που σε κάνουν να τις ερωτεύεσαι.
Δεν σε κάνουν. Θες εσύ να τις ερωτευτείς. Ρίξε μια ματιά μήπως βολεύει το αντίθετο για να περνάς καλά ΕΣΥ μιας που ΠΟΤΕ δεν θα υπάρξει εμπιστοσύνη σε πελάτη
με πουτάνα. Όλες οι περιπτώσεις που γνωρίζω, είτε απέτυχαν παταγωδώς, είτε ειναι στα τελειώματά τους, είτε ζουν το παραμύθι τους αμφίπλευρα.
Και πάλι εδώ η Ντονάλντια συλλογιστική θα δώσει τροφή για σκέψη Αν η Χ πουτάνα γυρίσει και σου πει, μάγκα μου τα παρατάω όλα τώρα επιτόπου και φεύγουμε, μέχρι που νομιζεις ότι θα πάτε; συμπέρασμα: κάνεις πελάτης δεν θέλει πραγματικά την πουτάνα. Όσοι λένε ιστορίες, Θέλουν απλά να πηγαίνουν να νιώθουν διαφορετικοί ταιζοντας την ψυχολογία τους ως (δήθεν) εκλεκτοί. Μέχρι εκεί.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Στήν Ελλάδα μόνο οι μή γνώστες, η σέ αρχικό επίπεδο live καμακιού πάνε μέ συνοδεία άλλων ανδρών.
Οι "Επαγγελματίες ρίχτες" πάνε πάντα μόνοι τους, διότι ξέρουν καλά τό παιχνίδι.
Ποτέ μέ άλλους άνδρες μαζί...είναι απαγορευτικό!!
-Οτι καί νά προσυμφωνηθεί δέν τηρείται ποτέ, άγραφος νόμος-
Δυστυχώς είναι έτσι αν και
δεν υπάρχει κανένας λόγος ανταγωνισμού. Μόνο κάποιον αυθάδη θα θες να ισοπεδώσεις που θα έρθει να φιγουράρει. Όλοι οι υπολοιποι οφείλουμε να είμαστε μονιασμένοι. Ετσι είναι το πρέπον κι αυτό μας συμφέρει.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δυστυχώς είναι έτσι αν και
δεν υπάρχει κανένας λόγος ανταγωνισμού. Μόνο κάποιον αυθάδη θα θες να ισοπεδώσεις που θα έρθει να φιγουράρει. Όλοι οι υπολοιποι οφείλουμε να είμαστε μονιασμένοι. Ετσι είναι το πρέπον κι αυτό μας συμφέρει.

Παπάκι όσο θυμάμαι τόν εαυτό μου νά παίζω μέ γκόμενες, συνεχώς μού έβαζαν τρικλοποδιές.
Οχι μόνο απλοί γνωστοί καί "Φίλοι" αλλά κολλητοί,τούς σιχάθηκε η ψυχή μου.
Δέν μπορούσα νά φανταστώ, τί ζήλια κακία καί φθόνο...έχουν κάποιοι άνθρωποι.
-Ακόμα καί τώρα δέν μού έχει λυθεί η απορία-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Παπάκι όσο θυμάμαι τόν εαυτό μου νά παίζω μέ γκόμενες, συνεχώς μού έβαζαν τρικλοποδιές.
Οχι μόνο απλοί γνωστοί καί "Φίλοι" αλλά κολλητοί,τούς σιχάθηκε η ψυχή μου.
Δέν μπορούσα νά φανταστώ, τί ζήλια κακία καί φθόνο...έχουν κάποιοι άνθρωποι.
-Ακόμα καί τώρα δέν μού έχει λυθεί η απορία-
Οι άνδρες δεν πρέπει να κυριαρχούν σε άνδρες αλλά σε γυναίκες. Μόνο τα ζώα (κι όχι όλα) μάχονται για το θηλυκό. Όταν μάχεσαι για ένα θηλυκό με έναν όμοιό σου σημαίνει ότι θες να το εντυπωσιάσεις. Άρα γίνεσαι κατώτερος του θηλυκού.
Η μόνη μάχη που οφείλεις
να δίνεις είναι για την πάρτη σου ως άξιος.
Δηλαδή πως θα επιβληθείς χωρις μαλακίες
και καραγκιοζιλίκια. Ειναι όλα θέμα σκέψης. Μην κοιτάς πως λειτουργούν οι "παρίες" :2funny:
σε τέτοιες περιπτώσεις.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς οι άνδρες συνηθίζουν
να καταδυναστεύουν άλλους άνδρες ώστε να αποκομίζουν ολο και περισσότερα οφέλη. Δεν νοιάζονται ο ένας για τον άλλον παρά μόνο όταν μοιράζονται την ίδια δυστυχία και μόνο τότε.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οι άνδρες δεν πρέπει να κυριαρχούν σε άνδρες αλλά σε γυναίκες. Μόνο τα ζώα (κι όχι όλα) μάχονται για το θηλυκό. Όταν μάχεσαι για ένα θηλυκό με έναν όμοιό σου σημαίνει ότι θες να το εντυπωσιάσεις. Άρα γίνεσαι κατώτερος του θηλυκού.
Η μόνη μάχη που οφείλεις
να δίνεις είναι για την πάρτη σου ως άξιος.
Δηλαδή πως θα επιβληθείς χωρις μαλακίες
και καραγκιοζιλίκια. Ειναι όλα θέμα σκέψης. Μην κοιτάς πως λειτουργούν οι "παρίες" :2funny:
σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δυστυχώς οι άνδρες συνηθίζουν
να καταδυναστεύουν άλλους άνδρες ώστε να αποκομίζουν ολο και περισσότερα οφέλη. Δεν νοιάζονται ο ένας για τον άλλον παρά μόνο όταν μοιράζονται την ίδια δυστυχία και μόνο τότε.

Στήν μόνη λογική εξήγηση πού μπορώ ίσως νά καταλήξω όλα αυτά τά χρόνια, γιά αυτούς τούς άθλιους άνδρες,
είναι ότι λόγο τών ανύπαρκτων επιτυχιών στίς γκόμενες -Γιά πάμπολλες αιτίες- αλλά ακόμα καί στό εργασιακό-οικονομικό επίπεδο δέν πέτυχαν τίποτα.
Βγάζουν τόσο αρνητισμό καί τοξικότητα, πού δέν λέγεται.
Καί μόνο άν τούς δείς πώς σέ παρατηρούν πολλές φορές σέ ανύποπτο χρόνο, θά τό καταλάβεις γιά τό πόσο...καθίκια είναι!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Στήν μόνη λογική εξήγηση πού μπορώ ίσως νά καταλήξω όλα αυτά τά χρόνια, γιά αυτούς τούς άθλιους άνδρες,
είναι ότι λόγο τών ανύπαρκτων επιτυχιών στίς γκόμενες -Γιά πάμπολλες αιτίες- αλλά ακόμα καί στό εργασιακό-οικονομικό επίπεδο δέν πέτυχαν τίποτα.
Βγάζουν τόσο αρνητισμό καί τοξικότητα, πού δέν λέγεται.
Καί μόνο άν τούς δείς πώς σέ παρατηρούν πολλές φορές σέ ανύποπτο χρόνο, θά τό καταλάβεις γιά τό πόσο...καθίκια είναι!!

2449.jpg

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Σήμερα μικρά καθήκια με ξωφθαλμη την σαπιλα τραπ τραμπουκιζαν κόσμο στο μετρό. Μόνο ένας πετάχτηκε και τους είπε κατι για την μάνα τους αν κατάλαβα καλά ότι τελικά ήταν τραβελι κι όχι γυναίκα :2funny: με σύφιλη
και χολέρα στο κωλοτρυπίδι της. Φυσικά παρατράγουδα υπάρχουν και ένα σάπιο θηλυκό είπα στον τύπο ότι δεν είναι συμπεριφορά αυτή αλλά κατευθείαν απαξιώθηκε
από όλο το βαγονι.
Έπειτα τα καθήκια ρούμπωσαν στόμα και έκατσαν σαν κλαμμενα μουνιά. Κόσμος σχολίαζε
με νεύρα την κοινωνία.
Έτσι που τα βλέπω, είναι όλοι στην πρέσα
στην σημερινή εποχή
έτοιμοι για καυγά.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ακριβώς!!
Σέ αρκετές ταινίες τά σενάρια τους εμπνευσμένα μέσα από τήν ζωή είναι,ίσως λίγο "Πειραγμένα" σέ κάποιες σκηνές.
Αλλά τήν ουσία καί τό μήνυμα...τό περνάνε μία χαρά!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν σε κάνουν. Θες εσύ να τις ερωτευτείς. Ρίξε μια ματιά μήπως βολεύει το αντίθετο για να περνάς καλά ΕΣΥ μιας που ΠΟΤΕ δεν θα υπάρξει εμπιστοσύνη σε πελάτη
με πουτάνα. Όλες οι περιπτώσεις που γνωρίζω, είτε απέτυχαν παταγωδώς, είτε ειναι στα τελειώματά τους, είτε ζουν το παραμύθι τους αμφίπλευρα.
Και πάλι εδώ η Ντονάλντια συλλογιστική θα δώσει τροφή για σκέψη Αν η Χ πουτάνα γυρίσει και σου πει, μάγκα μου τα παρατάω όλα τώρα επιτόπου και φεύγουμε, μέχρι που νομιζεις ότι θα πάτε; συμπέρασμα: κάνεις πελάτης δεν θέλει πραγματικά την πουτάνα. Όσοι λένε ιστορίες, Θέλουν απλά να πηγαίνουν να νιώθουν διαφορετικοί ταιζοντας την ψυχολογία τους ως (δήθεν) εκλεκτοί. Μέχρι εκεί.

Απλά επειδή Ελληνίδα καλή και εμφανησιμη από 6 και πάνω δε υπάρχει βρίσκουμε αυτό το παραμύθι στις πουτανες που είναι 7 άρια και 8 άρια και είναι και συμπαθητικές ορισμένες.Πεφτουμε σε αυτή τη παγίδα όσοι πέφτουμε γιατί δε υπάρχουν Ελληνίδες 6αρακια και πάνω και καλές σε συμπεριφορά.Οι καλές σε συμπεριφορά Ελληνίδες είναι μόνο οι άσχημες (χοντρές).Στο εξωτερικό βρίσκεις κοπέλες ωραίες και καλές στο χαρακτήρα Ελλάδα όχι.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σήμερα μικρά καθήκια με ξωφθαλμη την σαπιλα τραπ τραμπουκιζαν κόσμο στο μετρό. Μόνο ένας πετάχτηκε και τους είπε κατι για την μάνα τους αν κατάλαβα καλά ότι τελικά ήταν τραβελι κι όχι γυναίκα :2funny: με σύφιλη
και χολέρα στο κωλοτρυπίδι της. Φυσικά παρατράγουδα υπάρχουν και ένα σάπιο θηλυκό είπα στον τύπο ότι δεν είναι συμπεριφορά αυτή αλλά κατευθείαν απαξιώθηκε
από όλο το βαγονι.
Έπειτα τα καθήκια ρούμπωσαν στόμα και έκατσαν σαν κλαμμενα μουνιά. Κόσμος σχολίαζε
με νεύρα την κοινωνία.
Έτσι που τα βλέπω, είναι όλοι στην πρέσα
στην σημερινή εποχή
έτοιμοι για καυγά.

Η κωλοτραπ έχει κάνει όλα αυτά τα πιτσιρίκια για τον πουτσο,σκατομουσικη τελείως που επηρεάζει αρνητικά και μόνο τη νεολαία και μετά η νεολαία ενοχλεί κόσμο που δε της φταίει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Το έκανα κι εγώ νέος.
Μεθυσμένος σε κλαμπ , έκανα τζέρτζελο και κονέ με παρέες με γκόμενες.
Μετά την επόμενη που βγαίναμε όλοι μαζί για καφέ, τις άφηνα στους άλλους.
Έφταιγε που ήμουν καλομαθημένος με τις βίζιτες από τη μία και με κάτι γνωστές λεφτούδες που ντύνονταν πανάκριβα,
οπότε οι συνήθεις γνωριμίες στη νύχτα υστερούσαν απέναντι σε αυτές
και ξενέρωνα.

Τώρα σιτεμένοι , είμαστε πολύ πιο ωμοί . Αν δεν είναι κοντόχοντρη , μπαίνουμε .
Ωραία τα λες, φοβερή ζωή πρέπει να έκανες στα νιάτα σου.....

......ΠΙΝΟΚΙΟ.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.875
Πόντοι
216
Όσο μεγαλώνεις, μαθαίνεις...
Λοιπόν, μέχρι πρότεινος τα περισσότερα πράγματα που έβλεπα γύρω μου στα γκομενικά δεν έβγαζαν κανένα νόημα για εμένα. Έτυχε να μάθω από μικρός να αποφεύγω τις περισσότερες κακοτοπιές, όντας ψωροπερήφανος, και προσπαθώντας να καταλαβαίνω καταστάσεις που έβλεπα σε κοντινούς μου, να βλέπω πως σκέφτονται φίλες μου κλπ.

Λοιπόν είχα καιρό την απορία για έναν καλό γνωστό μου, ο οποίος είναι χρυσό παιδί μεν, αλλά πρήξας και κοσμάρα. Έχει κάψει αρκετή φλάντζα απο ναρκωτικά, και όσο μεγαλώνει, τόσο πιο έντονα φαίνεται αυτό. Οποιαδήποτε κουβέντα πιάσεις μαζί του, δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα. Ο τύπος παραληρεί επαναλαμβάνοντας ό,τι του πεις, με τέτοιο ειρμό που...διακόπτει τον ίδιο του τον εαυτό στους μονόλογους του. Μια κουβέντα να κανονίσεις συνάντηση για σουβλάκια π.χ. μπορεί να κρατήσει 20 λεπτά. Και μέσα σ όλα κουνάει χέρια και κεφάλι νευρικά. Όλο αυτό φαινομενικά, παράγει την αίσθηση του χαβαλέ όπως γίνεται, και είναι και αγαπητός ως άτομο.
Ωραίο ιδιαίτερα δεν τον λες, ούτε και άσχημο. Είναι το εντελώς μέσο εμφανισιακά, ούτε φράγκα έχει, βγάζει μια εφηβική κουραδομαγκιά όταν μιλάει.

Λοιπόν, αυτός ο τύπος είναι ανάρπαστος σε αρκετές γυναίκες μεν, δε χώνει καμμία όμως δε! Όπου πάει τον υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες όλες σπεύδουν κατά πάνω του ν αρχίσει τους μονόλογους του.
Καιρό προσπαθούσα να καταλάβω αυτό το ιδιαίτερο φαινόμενο.
Ήμουν λοιπόν σε κάτι γενέθλια χθες, και έτυχε να τον έχω απο πίσω μου να μιλάει με μια. Έστησα το αυτάκι μου:
'-ααα μένεις Αργυρούπολη? είχα ένα φιλαράκι εκει που μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα.'
'-όχι μένω λίγο πιο έξω εγώ!'
'-ααααα λες εκεί που είχε κάποτε μια μπυραρία που γινόμασταν γκολ όταν μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπμα. πας και σ αυτό το μαγαζί που είναι δίπλα?'
'-ναι, δουλεύει ένας φίλος.'
-αααα μη μου πεις οτι ήσουν εσυ σε μια παρέα που κάποτε ειχε σκάσει και τα έκαναν όλα πουτανα μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα' θυμάμαι ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΙ ΧΑΜΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ???'

εκεί που βρισκόμουν στα πρόθυρα της λοβοτομής, αντιλήφθηκα ένα μοτίβο. Ό,τι και να του έλεγε η άλλη το 'έχτιζε' και το μετέτρεπε σε ολόκληρο σώου. Συνεπώς η άλλη γελούσε, αλλά παράλληλα γούσταρε κάπως γιατί κατά κάποιον τρόπο ένιωθε σημαντική που κάποιος παρήγαγε ΤΟΣΟ ντόρο μέσα απο μια ασήμαντη πληροφορία. Αλλά παραδόξως ο ίδιος, ενώ είχε τη δυνατότητα, δεν πήγαινε την κουβέντα στα δικά του νερά. Απλά αντιδρούσε έντονα σε οτιδήποτε έλεγε η άλλη. Το ίδιο κάνει και σε εμάς, είναι απο φυσικού του έτσι.

Πάνω εκεί που ανακουφίστηκα επειδή επιτέλους κατάλαβα αυτό το φαινόμενο, σκέφτηκα πόσο εκφυλίζει η ανασφάλεια μερικές γυναίκες, καθώς εύκολα θα προσκολληθούν και θα ανεχτούν οτιδήποτε τις κάνει να νιώσουν σημαντικές. Βέβαια το 'κόλπο΄' εκεί είναι μόλις τις εξυψώσεις, να τους το ισοπεδώσεις στα καπάκια προκειμένου να αποζητήσουν περαιτέρω επιβεβαίωση, και να τις παίξεις. Αυτό δε συνέβαινε καθώς ο τύπος δεν ενδιαφερόταν να χωθεί σε καμμία, οπότε κάπου πλατιαζε η κουβέντα και τέλος.

Στα καπάκια λοιπόν, σκάνε δυο βελγίδες φίλες μιας δικής μας. Εκεί, με το που ανοίγει το στόμα του ο τύπος, πατάνε μια μεταβολή αμφότερες και ξαφανίζονται!

Μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που συνοδευόμουν, καθώς η μια βελγίδα ήταν κόμματος, και λόγω γλώσσας την έγραφαν όλοι στα αρχίδια τους.....

case solved!

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.628
Πόντοι
206
Όσο μεγαλώνεις, μαθαίνεις...
Λοιπόν, μέχρι πρότεινος τα περισσότερα πράγματα που έβλεπα γύρω μου στα γκομενικά δεν έβγαζαν κανένα νόημα για εμένα. Έτυχε να μάθω από μικρός να αποφεύγω τις περισσότερες κακοτοπιές, όντας ψωροπερήφανος, και προσπαθώντας να καταλαβαίνω καταστάσεις που έβλεπα σε κοντινούς μου, να βλέπω πως σκέφτονται φίλες μου κλπ.

Λοιπόν είχα καιρό την απορία για έναν καλό γνωστό μου, ο οποίος είναι χρυσό παιδί μεν, αλλά πρήξας και κοσμάρα. Έχει κάψει αρκετή φλάντζα απο ναρκωτικά, και όσο μεγαλώνει, τόσο πιο έντονα φαίνεται αυτό. Οποιαδήποτε κουβέντα πιάσεις μαζί του, δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα. Ο τύπος παραληρεί επαναλαμβάνοντας ό,τι του πεις, με τέτοιο ειρμό που...διακόπτει τον ίδιο του τον εαυτό στους μονόλογους του. Μια κουβέντα να κανονίσεις συνάντηση για σουβλάκια π.χ. μπορεί να κρατήσει 20 λεπτά. Και μέσα σ όλα κουνάει χέρια και κεφάλι νευρικά. Όλο αυτό φαινομενικά, παράγει την αίσθηση του χαβαλέ όπως γίνεται, και είναι και αγαπητός ως άτομο.
Ωραίο ιδιαίτερα δεν τον λες, ούτε και άσχημο. Είναι το εντελώς μέσο εμφανισιακά, ούτε φράγκα έχει, βγάζει μια εφηβική κουραδομαγκιά όταν μιλάει.

Λοιπόν, αυτός ο τύπος είναι ανάρπαστος σε αρκετές γυναίκες μεν, δε χώνει καμμία όμως δε! Όπου πάει τον υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες όλες σπεύδουν κατά πάνω του ν αρχίσει τους μονόλογους του.
Καιρό προσπαθούσα να καταλάβω αυτό το ιδιαίτερο φαινόμενο.
Ήμουν λοιπόν σε κάτι γενέθλια χθες, και έτυχε να τον έχω απο πίσω μου να μιλάει με μια. Έστησα το αυτάκι μου:
'-ααα μένεις Αργυρούπολη? είχα ένα φιλαράκι εκει που μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα.'
'-όχι μένω λίγο πιο έξω εγώ!'
'-ααααα λες εκεί που είχε κάποτε μια μπυραρία που γινόμασταν γκολ όταν μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπμα. πας και σ αυτό το μαγαζί που είναι δίπλα?'
'-ναι, δουλεύει ένας φίλος.'
-αααα μη μου πεις οτι ήσουν εσυ σε μια παρέα που κάποτε ειχε σκάσει και τα έκαναν όλα πουτανα μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα' θυμάμαι ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΙ ΧΑΜΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ???'

εκεί που βρισκόμουν στα πρόθυρα της λοβοτομής, αντιλήφθηκα ένα μοτίβο. Ό,τι και να του έλεγε η άλλη το 'έχτιζε' και το μετέτρεπε σε ολόκληρο σώου. Συνεπώς η άλλη γελούσε, αλλά παράλληλα γούσταρε κάπως γιατί κατά κάποιον τρόπο ένιωθε σημαντική που κάποιος παρήγαγε ΤΟΣΟ ντόρο μέσα απο μια ασήμαντη πληροφορία. Αλλά παραδόξως ο ίδιος, ενώ είχε τη δυνατότητα, δεν πήγαινε την κουβέντα στα δικά του νερά. Απλά αντιδρούσε έντονα σε οτιδήποτε έλεγε η άλλη. Το ίδιο κάνει και σε εμάς, είναι απο φυσικού του έτσι.

Πάνω εκεί που ανακουφίστηκα επειδή επιτέλους κατάλαβα αυτό το φαινόμενο, σκέφτηκα πόσο εκφυλίζει η ανασφάλεια μερικές γυναίκες, καθώς εύκολα θα προσκολληθούν και θα ανεχτούν οτιδήποτε τις κάνει να νιώσουν σημαντικές. Βέβαια το 'κόλπο΄' εκεί είναι μόλις τις εξυψώσεις, να τους το ισοπεδώσεις στα καπάκια προκειμένου να αποζητήσουν περαιτέρω επιβεβαίωση, και να τις παίξεις. Αυτό δε συνέβαινε καθώς ο τύπος δεν ενδιαφερόταν να χωθεί σε καμμία, οπότε κάπου πλατιαζε η κουβέντα και τέλος.

Στα καπάκια λοιπόν, σκάνε δυο βελγίδες φίλες μιας δικής μας. Εκεί, με το που ανοίγει το στόμα του ο τύπος, πατάνε μια μεταβολή αμφότερες και ξαφανίζονται!

Μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που συνοδευόμουν, καθώς η μια βελγίδα ήταν κόμματος, και λόγω γλώσσας την έγραφαν όλοι στα αρχίδια τους.....

case solved!
Αυτή η παπαρολογία που λες είχε, έχει και θα έχει πέραση πάντα στον μέσο νεοέλληνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom