Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι εγω ειμαι πιο της αγριαδας....

τον θελω πιο μπρουταλ..... :knockinb:

εχεις δει το μπαρδεμ δολοφονο? με το ματι γυρισμενο αναποδα?

καλα το καψιμο το ιδιο....ειχα παει να δω στο σινεμα το xXx επειδη επαιζε ο βιν ντιζελ :2funny:
καψιμοοοοοοοοοοοο χαχαχαχαχα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

καλα το καψιμο το ιδιο....ειχα παει να δω στο σινεμα το xXx επειδη επαιζε ο βιν ντιζελ :2funny:
δεν τον ειδΑ!! αλλα με εβαλες σε σκεψεις!!!!!!

εγω τον βιν τον ειδα στο the fast and the furious κι επαθα σοκ!!!!!!!! :boobies:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν τον ειδΑ!! αλλα με εβαλες σε σκεψεις!!!!!!

εγω τον βιν τον ειδα στο the fast and the furious κι επαθα σοκ!!!!!!!! :boobies:

ε το xXx ηταν μετα απο το FF ;)

καλα εγω τα ειχα δει και τα τρια λογω αυτοκινητων βασικα....αλλα εκει ανακαλυψα και το αγορι....ααχαχαχαχα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ε το xXx ηταν μετα απο το FF ;)

καλα εγω τα ειχα δει και τα τρια λογω αυτοκινητων βασικα....αλλα εκει ανακαλυψα και το αγορι....ααχαχαχαχα

αααχ!!! αντε να βγει και το 4 γτ δεν μπορω αλλο!!!!!!! ;)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ισότητες και παπαρολογίες … Ακόμα και ο Αρίστος το είχε γράψει ξεκάθαρα πριν από 2.5 τόσο χιλιετίες: Ισότητα είναι η απόδοση ίσων σε ίσους και άνισων σε άνισους.

Η γυναίκα είναι γενετικά προγραμματισμένη να διαλέγει σύντροφο με βάση ένα απλούστατο κριτήριο:

Ποιος είναι εκείνος που μεγιστοποιεί τις πιθανότητες επιβίωσης και ευζωίας των απογόνων μου στο συγκεκριμένο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον?

Κάτω από το λεπτό και εύθραυστο κέλυφος των κηρυγμάτων περί ισότητας, γυναικείας χειραφέτησης και ελευθεριακής σεξουαλικής συμπεριφοράς, παραμένει αναλλοίωτος  ο συμπεριφορικός πυρήνας του πρωτανθρώπου:

Η θηλυκιά θα διαλέξει πάντα εκείνο που θεωρεί το “επικρατέστερο” από τα διαθέσιμα σε αυτή αρσενικά (με βάση το παραπάνω κριτήριο).

Αυτό για την Α μπορεί να σημαίνει τον ομορφότερο, για την Β τον πλουσιότερο, για την Γ εκείνον που είναι του χεριού της, για την Δ τον ευφυέστερο και πάει λέγοντας.

Στο τέλος της ημέρας όλα είναι ένα ακόμα παιχνίδι δύναμης και εξουσίας.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν νομίζω οτι το παιχνίδι της μάχης των δυο φυλων είναι παιχνίδι δυναμης και εξουσίας. Είναι περισσότερο παιχνίδι που ακολουθεί ο ένας τη στρατηγική του άλλου για να μην έχει μεγαλες απώλειες!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τα πράγματα είναι απλούστατα, κύριοι (και δεσποινίδες του φόρουμ)  :)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Mounitsa = τυπική εκπρόσωπος του άστατου και ασυνεπούς γυναικείου δυισμού.

Λίγο πιο πριν γράφει σε δημοσίευμα της ότι θέλει τον άντρα πνευματώδη, πυγμαλίωνα, να μένει άφωνη μπροστά του όταν αυτός μιλάει . Και στην παραπάνω δημοσίευση της δηλώνει περιχαρής ότι πρότυπο άντρα γι αυτήν είναι ο μουσκουλάτος αλλά καταφανώς ανεγκέφαλος ηθοποιός Βινς Ντίζελ! Από τον οποίο όταν μιλάει η μουνίτσα θα σκύβει για να γλυτώσει τα "τούβλα" που θα πετάει....

Τουλάχιστον με τους άντρες υπάρχει μία κάποια σταθερότητα. Σού λένε "θα σε γαμήσω ρε καριόλη" και το εννοούνε, όπως επίσης εννοούνε το "σε γουστάρω ρε φιλαράκι". Άντε βγάλε άκρη με γυναίκες στυλ μουνίτσας που είναι και έτσι αλλά και γιουβέτσι ταυτόχρονα...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Mounitsa = τυπική εκπρόσωπος του άστατου και ασυνεπούς γυναικείου δυισμού.

Λίγο πιο πριν γράφει σε δημοσίευμα της ότι θέλει τον άντρα πνευματώδη, πυγμαλίωνα, να μένει άφωνη μπροστά του όταν αυτός μιλάει . Και στην παραπάνω δημοσίευση της δηλώνει περιχαρής ότι πρότυπο άντρα γι αυτήν είναι ο μουσκουλάτος αλλά καταφανώς ανεγκέφαλος ηθοποιός Βινς Ντίζελ! Από τον οποίο όταν μιλάει η μουνίτσα θα σκύβει για να γλυτώσει τα "τούβλα" που θα πετάει....

Τουλάχιστον με τους άντρες υπάρχει μία κάποια σταθερότητα. Σού λένε "θα σε γαμήσω ρε καριόλη" και το εννοούνε, όπως επίσης εννοούνε το "σε γουστάρω ρε φιλαράκι". Άντε βγάλε άκρη με γυναίκες στυλ μουνίτσας που είναι και έτσι αλλά και γιουβέτσι ταυτόχρονα...

Καταλαβαινω πως το λες! Αλλα καπου χανεται το νοημα.  ;)

Κι εγω την γυναικα την θελω πνευματωδη! Να ειναι γατα με λιγα λογια, να μου γαργαλαει το μυαλο.... πως αλλιως να το πω.  :sunglasses:

Αλλα δεν θα ελεγα και οχι στην Μπεζεντακου!  ;) :grin:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Καταλαβαινω πως το λες! Αλλα καπου χανεται το νοημα.  ;)

Κι εγω την γυναικα την θελω πνευματωδη! Να ειναι γατα με λιγα λογια, να μου γαργαλαει το μυαλο.... πως αλλιως να το πω.  :sunglasses:

Αλλα δεν θα ελεγα και οχι στην Μπεζεντακου!  ;) :grin:

Άσε να κάνω παιχνίδι ρε φίλε...

Τη μουνίτσα την υποστήριξες μήπως βάλει τα κλάματα;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Μπά … παρά τις όποιες θεωρητικολογίες και ασκήσεις επί χάρτου περί “στροφής στην ποιότητα”, όλοι μα όλοι όταν βρεθούμε απέναντι σε μια αξιογάμητη θηλυκιά :boobies: που μας δείξει λίγο μπούτι, βυζί ή κώλο με την προσήκουσα χαριτωμενιά, κάνουμε αυτόματα downgrade σε operating system version 0.01 (Homo Sapiens OS Beta Release), με τα γνωστά σε όλους τραγικά αποτελέσματα. :uglystupid:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μπορεί τον Βιν να τον θέλει για μια άγρια νύχτα σεξ και τον Πυγμαλίωνα για σχέση, γιατί να είμαστε απόλυτοι;;  :boobies: :boobies:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μπά … παρά τις όποιες θεωρητικολογίες και ασκήσεις επί χάρτου περί “στροφής στην ποιότητα”, όλοι μα όλοι όταν βρεθούμε απέναντι σε μια αξιογάμητη θηλυκιά :boobies: που μας δείξει λίγο μπούτι, βυζί ή κώλο με την προσήκουσα χαριτωμενιά, κάνουμε αυτόματα downgrade σε operating system version 0.01 (Homo Sapiens OS Beta Release), με τα γνωστά σε όλους τραγικά αποτελέσματα. :uglystupid:

......... εσεις!  :tooth:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Σαφώς φίλε μου. Και γω με ψιλοκουλτουριάρες κάνω παρέα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μου τον κάνει κατάρτι και ένα σκυλί - θαμώνας μπουζουκιών. Ίσα ίσα με το σκυλί μπορεί να κάνω πιο άγρια γαμίσια από ότι με την κουλτουριάρα. Η προηγούμενη δημοσίευση μου όμως έγινε με αφορμή την κριτική του προαιώνιου δυισμού των γυναικών όπως τον εξέφρασε στη συγκεκριμένη περίπτωση η μουνίτσα (εγώ τον άντρα τον θέλω πνευματώδη, να κρέμομαι από το στόμα του, αλλά πήγα και είδα ΧΧΧ για τον εμφανώς ανεγκέφαλο Βινς Ντίζελ). Από την ώρα που έκανα αυτή την παρατήρηση έχουν βγει διάφοροι να υποστηρίξουν τη μουνίτσα, να πουν ότι είμαι απόλυτος κ.λ.π.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Σαφώς φίλε μου. Και γω με ψιλοκουλτουριάρες κάνω παρέα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μου τον κάνει κατάρτι και ένα σκυλί - θαμώνας μπουζουκιών. Ίσα ίσα με το σκυλί μπορεί να κάνω πιο άγρια γαμίσια από ότι με την κουλτουριάρα. Η προηγούμενη δημοσίευση μου όμως έγινε με αφορμή την κριτική του προαιώνιου δυισμού των γυναικών όπως τον εξέφρασε στη συγκεκριμένη περίπτωση η μουνίτσα (εγώ τον άντρα τον θέλω πνευματώδη, να κρέμομαι από το στόμα του, αλλά πήγα και είδα ΧΧΧ για [size=12pt]τον εμφανώς ανεγκέφαλο Βινς Ντίζελ[/size]). Από την ώρα που έκανα αυτή την παρατήρηση έχουν βγει διάφοροι να υποστηρίξουν τη μουνίτσα, να πουν ότι είμαι απόλυτος κ.λ.π.

Εμφανισιακά εννοεί ρε Παλιέ...Να έχει και μυαλό όμως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom